نسل تازه شروع شده بعدیش RDR2 هستگیم انیفورمر تو نقدش تنها نکتهی منفی که من دیدم سر این قضیه fast travel و جستجو تو محیط بوده که میگه هیچ کمکی نمیکنه اگه خواستی بچرخی تو بازی راهتو پیدا کنی. وگرنه همش تعریف بود.
خداییش من فکر نمیکردم بازی انقد خوب باشه چون ریسکای زیادی سر این بازی کرده بودن. ولی عالیه این کار! امیدوارم بالاخره این نسل از خواب دربیاد پشت هم یه سری بازی خفن ببینیم شروعشم از الان.
الام واسه معروف شدن بهترين موقع هست بيايد يه ٦ بديدتو این نسل گرفتن همچین امتیازاتی انصافا حیرت انگیزه، واقعا سانتا و سونی ترکوندن حیف که بازیهاشون رو فقط فیزیکی ارسال میکنن وگرنه ما هم میتونستیم همزمان نقدش رو بفرستیم رو سایت
اقا بازی ترکونده.تبریک به سونی فن از جمله خودم
دوستان از نقدها معلوم شد سلاحهای دیگه ای تو بازی هست یا نه!!!؟؟؟
Forbes
95
The Gods here are more human then they've ever been, and there's something as captivating about that as there was about the larger-than-life absurdity of characters like Poseidon and Hades in the original series. God of War works for what it keeps and works for what it changes. It's a foundation for a series that's suddenly a
tentpole once again
لعنتی چرا نمیره رو ۹۵ که حداقل ۹۴ تضمین شه
البته اگر عقده ای های صنعت نقد نیان با نمرات درخشان خودشونکوری رکورد خودش ارتقا داد از God of war 2 ببینم باقی میمونه یا همون رکورد خودش میزنه
انقدر این بازی کامله که حتی اونطوری هم نمیتونن کنتر از ۸ بدن حالا Giant bomb و.. موندن مواظب بازیسنتر باشید که ممکنه یک ۶ ۷ بدهالبته اگر عقده ای های صنعت نقد نیان با نمرات درخشان خودشون