امتیازات Forza Motorsport 4

Ezio da Firenze

کاربر سایت
preorder-forza-motor_460x0w.jpg

10/Eurogamer Italy:10
10/Gameblog.fr:10
10/Destructoid:10
10/NZGamer:9.6
10/MSXbox World: 9.5
10/Strategy Informer:9.5
10/IGN:9.5
10/IGN AU:9.5
10/MondoXbox:9.4
10/Game Informer:9.3
10/Multiplayer.it:9.1
10/VideoGamer:9
10/Metro GameCentral:9
10/Joystiq:9
10/Games Radar :9
10/Eurogamer:9
10/IncGamers:9
10/Metro UK: 9
Gamereactor Denmark: 9/10
10/CVG:8.9
10/GameSpot : 8.5
10/Gamer.no:8

آخرین ویرایش:
تبریک به هوادارای سبک سیمولیشن و فورزا.راستش مطمئن بودم نمره های این شماره همینجوری میشه....ولی دلیل اینکه هر 2 تا پست یکیش کنایه به GTه رو نمیفهمم!این جمله های پایین نشان از بی جنبگیه بسیاری میده!

خوشحالیم که بزرگترین شبیه سازی ریسینگ تمام دوران رو داریم .

بهترین ریسلینگ تاریخ فورزا ٤ هست

دوستان یا هیچی از GT و گذشتش نمیدونن یا فقط دارن از روی تعصب کور حرف میزنن!خوبه فقط متای شماره پنجم GT پایین شد وگرنه فکر کنم بنیان گذار این سبکم ترن 10 میشد!!!

تبریک به هوادارای سبک سیمولیشن و فورزا.راستش مطمئن بودم نمره های این شماره همینجوری میشه....ولی دلیل اینکه هر 2 تا پست یکیش کنایه به GTه رو نمیفهمم!این جمله های پایین نشان از بی جنبگیه بسیاری میده!

دوستان یا هیچی از GT و گذشتش نمیدونن یا فقط دارن از روی تعصب کور حرف میزنن!خوبه فقط متای شماره پنجم GT پایین شد وگرنه فکر کنم بنیان گذار این سبکم ترن 10 میشد!!!
در مورد GT حرفی نمیزنم ! بیشتر در مورد اون کلمه گذشته پستت میگم ! اسپانیا هم یه زمانی یکی از بزرگترین ناوگانها رو داشت و آمریکای جنوبی و مرکزی رو مستعمره کرد ! اما الآن ورشکستس ! گذشته زیاد به کار کسی نمیاد !

در مورد GT حرفی نمیزنم ! بیشتر در مورد اون کلمه گذشته پستت میگم ! اسپانیا هم یه زمانی یکی از بزرگترین ناوگانها رو داشت و آمریکای جنوبی و مرکزی رو مستعمره کرد ! اما الآن ورشکستس ! گذشته زیاد به کار کسی نمیاد !
دقیقا در مورد GT حرف میزنید!:دی الان منظور پست شما این بود که کشتی سری GT کلا به گل نشسته دیگه حرفی برای گفتن نداره!!!

پ.ن.یعنی دیگه ثابت شده که اگه طرفدارای GT چیزی نگن حتما چند نفر سو استفاده گر که سرشون برای اینجور بحثها درد میکنه وجود دارن!

جاده خاکی!
کسی نگفت از گذشته حرف بزنیم ضمن اینکه همین الان GT5 با فروش نزدیک به 8 میلیون نسخش هیچ رقمه شباهتی با اون مثال ورشکستگیه ناوگانهای اسپانیا رو نداره!(چیزی که حالا حالاها ترن10 باید براش بودوهه!)
حرف من در مورد اون القاب بچه گانه بهترین ریسینگ تمام دوران!!! و بهترین ریسینگ تاریخ!!! و این خزعبلاته!

حرف من در مورد اون القاب بچه گانه بهترین ریسینگ تمام دوران!!! و بهترین ریسینگ تاریخ!!! و این خزعبلاته!
چند نفر گفتن بهترین سری Racing، شما چند تا Racing مثال بزن که امتیاز تمام شماره هاش بیشتر از 90 شده باشه. اگه تک بازی حساب کنیم GT وضعش خیلی بهتره ولی اگه کل سری رو حساب کنیم Forza از نظر امتیاز موفق تر بوده.

چند نفر گفتن بهترین سری Racing، شما چند تا Racing مثال بزن که امتیاز تمام شماره هاش بیشتر از 90 شده باشه. اگه تک بازی حساب کنیم GT وضعش خیلی بهتره ولی اگه کل سری رو حساب کنیم Forza از نظر امتیاز موفق تر بوده.
نگو که میخوای نسخه های prologue رو هم حساب کنی :دی

جاده خاکی!
کسی نگفت از گذشته حرف بزنیم ضمن اینکه همین الان GT5 با فروش نزدیک به 8 میلیون نسخش هیچ رقمه شباهتی با اون مثال ورشکستگیه ناوگانهای اسپانیا رو نداره!(چیزی که حالا حالاها ترن10 باید براش بودوهه!)

خب این القاب رو که قبل از ریلیز GT5 بهش میداید ! حالا یه عده میخوان به بازی مورد علاقه خودشون این القاب رو بدن ! جنبش رو داشته باشید ! ;)

نگو که میخوای نسخه های prologue رو هم حساب کنی :biggrin1:
نه فقط شماره های اصلی منظورمه :دی گفتم که تمام شماره های Forza بالای 90 هست متوسطشون ولی GT تو دو شماره آخر سیر نزولی داشته از این نظر :دی

---------- نوشته در 08:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------
پست هاشونو اون بالا نقل قول کردم که چی گفتن دیگه....
درسته اگر بخوایم اینجوری نگاه کنیم که سازنده هیچ بازیه زیر 90ی نداشته باشه.هر چند اگر میانگین کلی بگیریم از 4 بازی فورزا و 5 بازی جی تی تقریبا در یه حد میشه با 91 و خورده ای....
خب این القاب رو که قبل از ریلیز GT5 بهش میداید ! حالا یه عده میخوان به بازی مورد علاقه خودشون این القاب رو بدن ! جنبش رو داشته باشید ! ;)
اون موقع هنوز ریلیز نشده بود و انتظارم میرفت که اینطور بشه ولی خب نشد این یکی که اومده و با این متا این لقبا رو نباید بهش بدن که دیگه!:)

پست هاشونو اون بالا نقل قول کردم که چی گفتن دیگه....
درسته اگر بخوایم اینجوری نگاه کنیم که سازنده هیچ بازیه زیر 90ی نداشته باشه.هر چند اگر میانگین کلی بگیریم از 4 بازی فورزا و 5 بازی جی تی تقریبا در یه حد میشه با 91 و خورده ای....

خب نظرشون این هست، اگر امتیاز ملاک شماست، بله ! GT بالاترین امتیاز ریسینگ ها رو داره ! اگر کیفیت هست امروز که داریم با هم حرف میزنیم Forza 4 بالاترین کیفیت رو داره ( منتقد ها دارن میگن ) ریسینگ هم یه ژانر خاص هست ! اینطوری نیست که اگر یه ریسینگ برای سال 2000 رو بازی کنید باز هم براتون جالب باشه و ازش لذت ببرید ! یه تاریخ انقضایی دارن ! همونطور که شما دیگه نمیشینی فیفا 99 بازی کنی ( یه موقعی شاخ بود ) ریسینگ هم از این نوع هست ( بنظر من ) و من الان نمیرم Forza 2 یا Forza 3 رو بازی کنم چون Forza 4 اومده ولی دوست دارم برم یسری از HD Remak ها رو بازی کنم !

GT و گذشتش چیه؟نه جدا چیه؟الان چیه GT برتر از FM هست؟درست تنوع آب و هوا و مسابفه در شب داره GT و FM نداره
دیگه چی داره؟فیزیک داره؟دمیج داره؟کاکپیت ویو داره؟FM 50 بیاد بازم مطمئنم شخص شما Gt 5 رو بهتر ازش میدونه!با دلایل خودتون!که بعله GT با سابقه تره! و بیشتر فروش داره!
سونی فن جماعت به زور میخواد حرفشو به کرسی بنشونه!
جاده خاکی!
فرض کن FM 4 بهترین ریسنگ رو 360 هست به نظرت احتمال داره FM1 که مال نسل قبل هست ازش بهتر باشه؟مسلما شبیه سازی بهتر شده با توجه به تکنولوؤی های جدید تر و افزایش تجربه تیم سازنده و بهتر شدن گرافیک و صداگذاری و........
یعنی هیچ چوری نمیتونی بگی یه شبیه ساز تو نسل قبل شباهت بیشتری به واقعیت داره داره تا یه شبیه ساز امروزی!چون ملاک واقعیت هست و روز به روز نزدیک تر میشن بهش نه دور تر!
پس راجت میشه نتیجه گرفت بهترین شبیه ساز این نسل بهترین شبیه ساز تاریخ هست!
الان GT1 جه ربطی به سال 2011 داره من نمیدونم!یه زمانی بهترین شبیه ساز بوده!یه زمانی PES هم بهتر از فیفا بود!
کلا هیچ جوری شماها قبول نمیکنید یه عنوان انحصاری 360 از مال سونی بهتر باشه!

دوستان، اگر خیلی مشتاقید میتونید یه تاپیک توی بخش مقایسه ایجاد کنید، یا در بخش آمار فروش در مورد فروش بازی ها بحث کنید. پست های این تاپیک به تنها چیزی که ربط نداره امتیازات Forza Motorsport 4ـه. لطفا رعایت کنید.

خوبه ظاهرا داره تنها رقیب خودش رو پشت سر میذاره البته من یه جورایی بعید میدونم 93 بمونه چون خیلی از سایت ها موندن و همچنین امثال GameShark هم هنوز امتیاز ندادن :d واقعا آدم بخواد خودش با خودش رقابت کنه خیلی سخت میشه نمونش نقد گیم اسپات 8-|
انشاالله نسل بعد یه رقیب درست درمون پیدا میشه تا بتونه بهتر و راحت تر و همینطور با انگیره ی بیشتری پیشرفت کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or