امتیازات Forza Motorsport 4

Ezio da Firenze

کاربر سایت
preorder-forza-motor_460x0w.jpg

10/Eurogamer Italy:10
10/Gameblog.fr:10
10/Destructoid:10
10/NZGamer:9.6
10/MSXbox World: 9.5
10/Strategy Informer:9.5
10/IGN:9.5
10/IGN AU:9.5
10/MondoXbox:9.4
10/Game Informer:9.3
10/Multiplayer.it:9.1
10/VideoGamer:9
10/Metro GameCentral:9
10/Joystiq:9
10/Games Radar :9
10/Eurogamer:9
10/IncGamers:9
10/Metro UK: 9
Gamereactor Denmark: 9/10
10/CVG:8.9
10/GameSpot : 8.5
10/Gamer.no:8

آخرین ویرایش:
حاج اطلس پیاده شو با هم بریم :دی
فیزیک داره، کاکپیت ویو داره ،دیمیج طاهری و مکانیکی هم داره ماشینهای بیشتر هم داره امکانات و تنظیمات بیشتری هم داره فروش چند برابر بیشتری هم داره !

.
800 تاش که مال نسله قبل هست دیمج ظاهری هم که.....:dدر زمینه کاستومایز کردن Gt بهتره؟:dCOD پرفروش ترینه پس بهریته آورین آورین احسنت:dکاکپیت هم که ظاهرا میخوان واسه 800 تای دیگه یه مدل بدن تو این آپدیت جدیده فیزیکش رو با FM4 برابر میدونی برادر؟

با این سرعتی که "پیچ 10 درجه" در ساخت ریسینگ داره ، که ماشاالله همه هم با کیفیت هستند ( البته من از شماره دومش متنفرم !:دی) ، و این Fan Base بالا ، شدیدا دوست دارم ببینم کی میرسه اون روزی که فورتزا بتونه در فروش هم با گرن توریزمو رقابت کنه ... ؟
قبل ازین که این پست رو نقل قول کنید ، ببینید منظور بدی اصلا ندارم به خدا ؛ واسم سوال هست ...

با این سرعتی که "پیچ 10 درجه" در ساخت ریسینگ داره ، که ماشاالله همه هم با کیفیت هستند ( البته من از شماره دومش متنفرم !:دی) ، و این Fan Base بالا ، شدیدا دوست دارم ببینم کی میرسه اون روزی که فورتزا بتونه در فروش هم با گرن توریزمو رقابت کنه ... ؟
قبل ازین که این پست رو نقل قول کنید ، ببینید منظور بدی اصلا ندارم به خدا ؛ واسم سوال هست ...
هر وقت فروش کیلزون به هیلو رسید

• Like
Reactions: SiLeNt DeλtH
شدیدا دوست دارم ببینم کی میرسه اون روزی که فورتزا بتونه در فروش هم با گرن توریزمو رقابت کنه ... ؟
خب مسلما خیلی بعیده این اتفاق بیفته. GT برای PS از نظر شرایط فروش دقیقا مشابه Halo واسه Xbox است. یعنی یه شرایط خاصی داره و نمیشه از این نظر این دو تا بازی (FM و GT) رو با هم مقایسه کرد. هر شماره از GT یا Halo که بیان حتی شماره های فرعی راحت بالای 5 میلیون میفروشن، شماره های اصلی هم بالای 8 میلیون :دی این 2 تا واسه PS و Xbox یه جور نماد به حساب میان و نمیشه بازیهای دیگه رو از نظر فروش باهاشون مقایسه کرد.

راضی نشدم
biggrin1.gif
! دلیلت قانع کننده نبود اصلا . بالاخره در طول سالهای متوالی یه عنوانی که با کیفیت هست ، بتونه خودش رو تحمیل کنه ...
مطمئن باش دلیل اصلیش همون چیزی هست که من گفتم :دی البته یکی دیگه از دلایلش هم می توانه سلیقه 360 دارها باشه که زیاد با این سبک حال نمیکنن و بیشتر عاشق بازیهای شوتر هستن :دی همه چیز کیفیت نیست، بعضی وقت ها سلیقه هم نقش خیلی مهمی داره.

آخرین ویرایش:
هر وقت فروش کیلزون به هیلو رسید
941610-jumbofacepalm_jpg_jumbo_facepalm_image_by_arem9682_super.jpg

خب مسلما خیلی بعیده این اتفاق بیفته. GT برای PS از نظر شرایط فروش دقیقا مشابه Halo واسه Xbox است. یعنی یه شرایط خاصی داره و نمیشه از این نظر این دو تا بازی (FM و GT) رو با هم مقایسه کرد. هر شماره از GT یا Halo که بیان حتی شماره های فرعی راحت بالای 5 میلیون میفروشن، شماره های اصلی هم بالای 8 میلیون :دی این 2 تا واسه PS و Xbox یه جور نماد به حساب میان و نمیشه بازیهای دیگه رو از نظر فروش باهاشون مقایسه کرد.
راضی نشدم :دی ! دلیلت قانع کننده نبود اصلا . بالاخره در طول سالهای متوالی یه عنوانی که با کیفیت هست ، بتونه خودش رو تحمیل کنه ...

• Like
Reactions: kimsungbabak
Destructoid - 10/10
Eurogamer Italy - 10/10
Eurogamer Spain - 10/10
Digital Spy - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
360 Magazine - 10/10
Xboxygen - 10/10
Games365.it - 10/10

NZ Gamer: - 9.6/10
xboxfront.de - 9.6/10
IGN - 9.5/10
Nowgamer - 9.5/10
MSXbox World - 9.5/10
Strategy Informer - 9.5/10
MondoXbox - 9.4/10
Gamekapocs - 9.4/10
videogameszone.de - 9.3/10
gamepro.de - 9.3/10
3D Juegos - 9.3/10
Game Informer - 9.25/10
Xbox360achievements.org - 9.1/10

Games On Net - 9/10
Joystiq - 9/10
Telegraph UK - 9/10
JeuxVideo.fr - 9/10
Eurogamer - 9/10
Videogamer - 9/10
Blistered Thumbs - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Games Radar - 9/10
Metro UK - 9/10
Gamer365.hu - 9/10
Incgamers.com - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Konzolista.cz - 9/10

PressFire.no - 5/6

GIGA.DE (German) - 8.9/10
GamesVillage.it – 8.9/10
CVG - 8.7/10
Gamespot - 8.5/10
Gameswelt.de - 8.4/10

Pocket-lint.com - 8/10
Gamer.no - 8/10

TheSixthAxis - N/A [Impressions]
Golem.de review - No Score

حالا یه هفته صبر میکردی بازی بیاد شاید فروشش بالا بود. بعد این سوال رو میکردی :d

خنده دارش اینه که پوزه بازیه نسله قبل رو میدن :))
دقیقآ واقعا خنده داره
دوستان یا هیچی از GT و گذشتش نمیدونن یا فقط دارن از روی تعصب کور حرف میزنن!خوبه فقط متای شماره پنجم GT پایین شد وگرنه فکر کنم بنیان گذار این سبکم ترن 10 میشد!!!

این شما و امسال شماست که داری با تعصب کور حرف میزنی....چشاتونو رو حقایق بستین دارین میگین ال بودین بل بودین...

آپدیتهای خرکی و متاش رو یادت رفت بگی .
آپدیت هم زیاد داره . حالا خرکی یا گاوکیش زیاد مهم نیست:دی

تو بحث های رسیسینگ شرکت نکردم ولی این حرفت دقیقا بر عکسه ! الان دیگه gt میتونه رقیب سختی واسه forza باشه !
واقعا دیگه نمیدونم چطور میشه یه چیزی را ثابت کرد ؟ از پیدایش این نسل forza 3 سه نسخه از بازی را همزمان با ساخت gt5 به بازار داده و همگی بالای 90 امتیاز اوردن ! ولی gt5 با یک نسخه زیر 90 میانگین داره . به نظرتون دیگه جای بحثی میمونه ؟!
اصلا حرفم این نیست که میانگین همه چی را مشخص میکنه یا نه ولی دیگه بحث از این حرفها گذشته .
بحث بهترین در تاریخ یه چیزه دیگست . بهترین در تاریخ یعنی این که کدوم چیز در یک دوره زمانی بیشترین تاثیر گذاری را داشته . یعنی الان ممکنه یک بازی امروز بهترین گرافیک را داشته باشه و از هر عنوانی که تا حالا ساخته شده گرافیک بالاتری داشته باشه ولی بهترین در تاریخ نباشه ولی در عوض یه بازی 10 سال پیش بهترین گرافیک تاریخ باشه چون 10 سال پیش بیشترین تاثیر گذاری را بین عموم داشته .
پس بحث بهترین ریسینگ در تاریخ با بحث بهترین ریسینگ فرق داره الان چیزی که مشخصه forza3 با کیفیت ترین و بهترین ریسنگ میتونه باشه ولی بهترین در تاریخ را نمیشه گفت همونطور که گفتم باید دید کدوم ریسینک بوده که بیشترین تاثیر گذاری را داشته .
هر کسی بهتره تو هر بحثی که حداقل یه سر رشته ای داره شرکت کنه و خودشو قاطی هر مبحثی نکنه :دی
الان زوده که در مورد بهترین شبیه سازی تاریخ صحبت کنیم انشالا چند سال دیگه . در حال حاضرم نمیشه گفت GT یا Forza قطعاً یکیشون نسبت به دیگری برتری داره . یه سری امکانات شبیه سازی در GT وجود داره که تو forza بعضیهاش هست و بعضیهاشم نیست! از اون طرف forza طراحی پیستهای بسیار عالی تری داره . توجه کن این فقط یه مثال بود .
واقعیت هم اینه که سری Gran Turismo بیشترین تاثیر گذاری رو داشته توی این سبک...
800 تاش که مال نسله قبل هست دیمج ظاهری هم که.....:dدر زمینه کاستومایز کردن Gt بهتره؟:dCOD پرفروش ترینه پس بهریته آورین آورین احسنت:dکاکپیت هم که ظاهرا میخوان واسه 800 تای دیگه یه مدل بدن تو این آپدیت جدیده فیزیکش رو با FM4 برابر میدونی برادر؟
اون ماشینهای استاندارد هم کیفیت خوبی داشتن که با وجود پورتشون به GT5 و یه پولیش کلی بازم عالی از کار دراومده بودن .(البته یه سریشون زیاد جالب نیستن) واقعا توی یه مسیر سخته که ماشینهای استاندارد رو از پرمیومها تشخیص داد . حالا من نمیخوام بحث فروش رو بکنم بیشتر منظورم محبوبیتش بود:دیکاستومایز کردن چی؟ اجزای داخلی اگه منظورته که با حداکثر امکانات و تنظیمات وجود داشته و داره . اگه اجزای بیرونی مثل بدنه رو میگی امکان عوض کردن رینگ ها و اسپویلر و یه سری امکانات کوچیک دیگه رو میده ولی خب مثل NFS Underground نیست از این نظر.:دی کاکپیت هایی هم که قراره توی این آپدیت جدید بگذارن هنوز معلوم نیست آیا کیفیت همشون مثل ماشینهای پرمیوم هست یا یه سریشون :دی فیزیک و تاثیر گذاری و اینجور مباحث شبیه سازی که GT5 فوق العاده توش عمل کرده حتی از نسخه های قبلش هم بهتره از این نظر . تجربه نکردی احتمالا فقط یه چیزی شنیدی از اینور اونور:دی

آخرین ویرایش:
دوستان دارن کمی بی انصافی میکنن اینجور راجبه فورزا میکن انصافا امتیازایی که گرفته فورزارو میبینین بعد میایین این حرفارو میزنین دیگه نمرات گویای واقعیت هستن و این فورزا یکی از بهترین بازیهاست دوستان حالا حی شما بگین خوب نیست مگه چیزی ازین عنوان کم میشه من دوست دارم فورزارو 3 شو تا ته بازی کردم مطمئن باشین بدون توجه به حرف بعضی منتقدان 4 رشم تا تهش میرمو لذت میبرم نمراتو عشق است :x .

T10 هم توی این نسل نشون داد که میتونه رقیب سختی برای این عنوان باشه .
این پست رو 6 سال قبل باید میدادی.زمانی که فورتزا 1 اومد باید میگفتی این بازی نشون داده رقیب سرسختی برای جی تی هست.نه الان که 4 شماره ازش اومده و هر 4 نسخه بالای 90 بوده و این شماره که دیگه ترکونده و حتی از شاهکار قبلی هم نمرش بالاتره.اینجا دیگه باید بگیم که pd باید بخودش تکون اساسی بده چون اگر اینکارو نکنه فاصله روز به روز بیشتر و بیشتر میشه.بدون هیچ تردیدی فورتزا در حال حاضر در سبک شبیه ساز بهترین هست.

کیوان در مورد فروش به نظرمن فورتزا یواش یواش به فروش جی تی نزدیک میشه.قبلا هم گفته بودم.نگاه کن جی تی یه سابقه 10-12 ساله داره.جی تی از 2 نسل قبل تونست عاشقان سبک ریسینگ رو به خودش جذب کنه.در حالی که turn 10 تازه نسل قبل دست به کار شد.بنابراین نیاز به زمان دارن تا به فروش جی تی برسن.اونم به این شکل که هر شماره بازی با کیفیت تری نسبت به قبل بسازن تا جائیکه عاشقان جی تی بگن:پسر حتما این بازی یه چیزی هست که اینجوری داره موفق عمل میکنه::و خود به خود به سمت بازی جذب میشن.شماره قبل تونست 4.5 میلیون بفروشه.با وجود پشتیبانی از کینکت و همینطور وجود اون ماشین هیلو در فورتزا 4 من خودم به شخصه خیلی امید دارم که به فروش 6.5 میلیون دست پیدا کنه.که اگر بتونه اینکارو بکنه دیگه جای حرفی باقی نمیمونه.

این جمله رو هم اگر دوست دارید بوکمارک کنید.فورتزا در صورت ادامه این روند قطعا در نسل بعد جی تی رو از لحاظ فروش هم پشت سر میگذاره.

من یربع فورتزا 4 رو بازی کنم بهت میگم چقدر فروش میکنه :دی !
این کینکت و ماشین هیلو هم کاملا موافقم ؛ فورتزا باید خودش رو تثبیت کنه ...

خب مثل اینکه T10سفارش امسال ما رو هم به بهترین شکل آماده کرد. اگر ساپورتی که از 3 کرد پشت 4 هم باشه تا چندسال دیگه ریسینگ نمی خوام.

فک کنم تعداد دفعاتی که اسم GTتو تاپیک نوشته شده از فورتزا کمتر باشه. کلآ نشد یه بار تاپیک امتیازات به گندکشیده نشه واقعا نمیدونم بازی پارسال به الان و به این بازی چه ربطی داره حالا امتیاز یه کدوم بیشتر بشه یا به قول خودتون بهترین بازی تاریخ که عقل بشر و...بهش نمیرسه به شما جایزه میدن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or