امتیازات Forza Motorsport 4

Ezio da Firenze

کاربر سایت
preorder-forza-motor_460x0w.jpg

10/Eurogamer Italy:10
10/Gameblog.fr:10
10/Destructoid:10
10/NZGamer:9.6
10/MSXbox World: 9.5
10/Strategy Informer:9.5
10/IGN:9.5
10/IGN AU:9.5
10/MondoXbox:9.4
10/Game Informer:9.3
10/Multiplayer.it:9.1
10/VideoGamer:9
10/Metro GameCentral:9
10/Joystiq:9
10/Games Radar :9
10/Eurogamer:9
10/IncGamers:9
10/Metro UK: 9
Gamereactor Denmark: 9/10
10/CVG:8.9
10/GameSpot : 8.5
10/Gamer.no:8

آخرین ویرایش:
شک نکنین gt5 بهتره فقط کافیه با 300 تا سرعت بری نو دیوار اونوقت میبینی که هیچ اتفاقی نمیوفته:))
ولی بعد که دوباره راه میوفتی میبینی روغن ماشین داره تموم میشه:))مطمئن باشین این عنوان یکی از نامید کننده ترین عناوین بین عناوین gt بود

سلام خدمت شما دوستان عزيز قرار بود كه من ديگه در اين تاپيك نظر ندم ولي مطلبي بود كه خواستم شما را در اطلاع بزارم.
بنده در بخش مقايسه ي بازي ها يه نظر سنجي در مورد دو بازيه FM 4 و GT 5 ايجاد كردم و از شما دوستان عزيز مي خوام كه اگر مي خواين اين دو بازي رو با هم مقايسه كنين به اون تاپيك برين و از ايجاد جنگ و دعوا در اين تاپيك خودداري كنين.
ممنون

واقعا مسخره ترین پست های که تا حالا دیدم رو اینجا بود..اخه چطورتو ریسینگ بازی نسل قبل رو با الان مقایسه میکنین؟؟؟!!!تو ریسینگ این خیلی خیلی خیلی مسخرست که بخوای با نسل قبل یا چند سال پیش مقایسه کنی.چون پیشرفت بازی ریسینگ به پیشرفت تکنولوژی گیم و...بستگی داره..و اینجا کسی برندست که بتونه به بهترین شکل از این تکنولوژی استفاده کنه وt10بهتر استفاده کرده دیگه مهم نیستgt1قرن پیش 100گرفته باشه

میانگین بازی از 25 نقد در متا 93 هست.واقعا جالبه.میانگینش تا اینجا از فورتزا 3 بیشتر شده:))

راستی دیروز یکی از کارشناسان برجسته bc اعلام کردند که بازی چون مسابقات خاکی نداره مگه میتونه میانگین 92 بگیره=))

دوباره یه انحصاری با میانگین بالای 90 منتشر شد ، تا جنگ کنسول ها توی تاپیک راه بیوفته !!!!!

خداییش از این همه فن بوی بازی خسته نمیشید ؟!

جاده خاکی!
کسی نگفت از گذشته حرف بزنیم ضمن اینکه همین الان GT5 با فروش نزدیک به 8 میلیون نسخش هیچ رقمه شباهتی با اون مثال ورشکستگیه ناوگانهای اسپانیا رو نداره!(چیزی که حالا حالاها ترن10 باید براش بودوهه!)
حرف من در مورد اون القاب بچه گانه بهترین ریسینگ تمام دوران!!! و بهترین ریسینگ تاریخ!!! و این خزعبلاته!
اینجا تایپک امتیازات فورزا 4 هست و ربطی به GT نداره پس off .
اولا مثل اینکه از خودت حرف ول میدی در مورد قسمتی که قرمز کردم باید بگم این بازی 6 و خورده ای میلیون نسخه فروخته نه 8 میلیون نسخه .

در مورد قسمت سبز رنگ هم شما لازم نیست تایید کنی یا رد کنی بهتره به سایتهایی که سرشون به تنشون میرزه مراجعه کنی و نقداشون رو بخونی و به جای القاب بچه گانه .. القاب پیرمرد گانه رو خودت بروی هر کدوم میخوای بزار

بنده در بخش مقايسه ي بازي ها يه نظر سنجي در مورد دو بازيه FM 4 و GT 5 ايجاد كردم و از شما دوستان عزيز مي خوام كه اگر مي خواين اين دو بازي رو با هم مقايسه كنين به اون تاپيك برين و از ايجاد جنگ و دعوا در اين تاپيك خودداري كنين.
ممنون
به نوعی داری ترول میکنی !
چه دلخوشی تو !!! چه کم خواهی تو !!! چه کم اشتهایی تو !!!
شما زحمت بکش نظرسنجی برای forza 3 vs forza 4 بزار .. بیشتر با عقل جور در میاد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Panther_X
اوه اوه عجب امتیازاتی!
4fvgdaq_th.gif

من خودم خیلی با Racing حال نمی کنم، ولی با این وضع این یکی رو حتما باید بگیرم. تبریک میگم به طرفداران بازی که انتظارشون تموم شد و این پیام رو هم دارم برای گیم اسپات که تازگی ها خیلی زیادی روی اعصابه:
swear1.gif

آخه دوست عزيز آقاي fooroosh شما چي ميگي واسه خودت؟ بد كاري كردم يه تاپيك زدم شما بياي اونجا دعوا كني؟ شما ناراحتي نيا توش.
والا آدم مي مونه چي بگه!!!!!! بعد ميان به من گير ميدن.

دقیقا در مورد GT حرف میزنید!:دی الان منظور پست شما این بود که کشتی سری GT کلا به گل نشسته دیگه حرفی برای گفتن نداره!!!

پ.ن.یعنی دیگه ثابت شده که اگه طرفدارای GT چیزی نگن حتما چند نفر سو استفاده گر که سرشون برای اینجور بحثها درد میکنه وجود دارن!
دقیقا در مورد GT حرف نمیزنم ! :d Gt شکست نخورده که بهش بگیم شکست و اینا ! من منظورم در مورد اون کلمه گذشته هست. گذشته هیچ چیزی مهم نیست حالا هرچی میخواد باشه ! Gt باشه ، هیلو باشه یا هرچیز دیگه ای ! هیچکس نمیگه Halo 97 شده پس این پیشینش باعث kمیشه که دیگه بگیم مهم نیست الآن اومده پایین ! Gt قبلا Unique بوده ! الآن عالیه ولی دیگه منحصر به فرد نیست ! فکر نمیکنم حرفم اشتباه باشه
جاده خاکی!
کسی نگفت از گذشته حرف بزنیم ضمن اینکه همین الان GT5 با فروش نزدیک به 8 میلیون نسخش هیچ رقمه شباهتی با اون مثال ورشکستگیه ناوگانهای اسپانیا رو نداره!(چیزی که حالا حالاها ترن10 باید براش بودوهه!)
حرف من در مورد اون القاب بچه گانه بهترین ریسینگ تمام دوران!!! و بهترین ریسینگ تاریخ!!! و این خزعبلاته!
از همین همه ورشکستگی ناوگان اسپانیا رو گرفتی ؟ :d فکر کنم پستم گنگ بود بالا رو بخون

آخه دوست عزيز آقاي fooroosh شما چي ميگي واسه خودت؟ بد كاري كردم يه تاپيك زدم شما بياي اونجا دعوا كني؟ شما ناراحتي نيا توش.
والا آدم مي مونه چي بگه!!!!!! بعد ميان به من گير ميدن.
شما منظورت از مطرح کردن این بحث مقایسه ای کاملا مشخصه میخوای چی بگی ... قبلا همین بحث راجع به forza 3 و gt 5 بوده و نتیجه هم مشخص .
خود تو باعث و بانی اصلی بحث های ادامه دار از صفحه 7 به بعد شدی ... پس لازم نیست از بحث جلو گیری کنی .

سلام و درود، بدون مقدمه اومدم برای ترول:
10/GameSpot : 8.5
10/Gamer.no:8
:))
ولی خوب شوخی بود، حقاً نمرات خوبی گرفته مبارکه همه‌ی XBOX بازهای عزیز باشه.نمرات گویای همه چیز هست.
ولی GT چیز دیگه‌ای هست قبول کنید:d

فیزیک داره؟دمیج داره؟کاکپیت ویو داره؟که بعله GT با سابقه تره! و بیشتر فروش داره!
حاج اطلس پیاده شو با هم بریم :دی
فیزیک داره، کاکپیت ویو داره ،دیمیج طاهری و مکانیکی هم داره ماشینهای بیشتر هم داره امکانات و تنظیمات بیشتری هم داره فروش چند برابر بیشتری هم داره !

دقیقا در مورد GT حرف نمیزنم ! :d Gt شکست نخورده که بهش بگیم شکست و اینا ! من منظورم در مورد اون کلمه گذشته هست. گذشته هیچ چیزی مهم نیست حالا هرچی میخواد باشه ! Gt باشه ، هیلو باشه یا هرچیز دیگه ای ! هیچکس نمیگه Halo 97 شده پس این پیشینش باعث kمیشه که دیگه بگیم مهم نیست الآن اومده پایین ! Gt قبلا Unique بوده ! الآن عالیه ولی دیگه منحصر به فرد نیست ! فکر نمیکنم حرفم اشتباه باشه
خب اون مثالی که شما زدی دقیقا مربوط میشد به کشتی گل نشسته و شکست:دی گذشته چرا مهم نیست؟ GT به خاطر عنوانهای عالی و پرطرفدار گذشتش داره اینقدر فروش میکنه هر چند کیفیت آخرین نسخه از این سری هم عالی بوده منتها بر خلاف عناوین قبلیش به خاطر استفاده نکردن از پتانسیل و امکاناتی که طراحی شده باعث شده نسبت به نسخه های قبلیش کمی افت داشته باشه البته کمبود event ها با وجود قسمت بزرگ آنلاین GT5 کاملا برطرف شده .
حرفتم درسته GT میتونست خیلی بهتر از اینی که هست باشه . T10 هم توی این نسل نشون داد که میتونه رقیب سختی برای این عنوان باشه .

حاج اطلس پیاده شو با هم بریم :دی
فیزیک داره، کاکپیت ویو داره ،دیمیج طاهری و مکانیکی هم داره ماشینهای بیشتر هم داره امکانات و تنظیمات بیشتری هم داره فروش چند برابر بیشتری هم داره !
.
آپدیتهای خرکی و متاش رو یادت رفت بگی .
دوستانی که حالا قبلشون شد GAMESPOT یادتون باشه این سایت به GT 5 امتیاز 8 داد !
FORZA 4 همچنان با متای 93 بالاتر از رقیبش یعنی FORZA 3 هست تا اینجای کار :d

T10 هم توی این نسل نشون داد که میتونه رقیب سختی برای این عنوان باشه .
تو بحث های رسیسینگ شرکت نکردم ولی این حرفت دقیقا بر عکسه ! الان دیگه gt میتونه رقیب سختی واسه forza باشه !
واقعا دیگه نمیدونم چطور میشه یه چیزی را ثابت کرد ؟ از پیدایش این نسل forza 3 سه نسخه از بازی را همزمان با ساخت gt5 به بازار داده و همگی بالای 90 امتیاز اوردن ! ولی gt5 با یک نسخه زیر 90 میانگین داره . به نظرتون دیگه جای بحثی میمونه ؟!
اصلا حرفم این نیست که میانگین همه چی را مشخص میکنه یا نه ولی دیگه بحث از این حرفها گذشته .
بحث بهترین در تاریخ یه چیزه دیگست . بهترین در تاریخ یعنی این که کدوم چیز در یک دوره زمانی بیشترین تاثیر گذاری را داشته . یعنی الان ممکنه یک بازی امروز بهترین گرافیک را داشته باشه و از هر عنوانی که تا حالا ساخته شده گرافیک بالاتری داشته باشه ولی بهترین در تاریخ نباشه ولی در عوض یه بازی 10 سال پیش بهترین گرافیک تاریخ باشه چون 10 سال پیش بیشترین تاثیر گذاری را بین عموم داشته .
پس بحث بهترین ریسینگ در تاریخ با بحث بهترین ریسینگ فرق داره الان چیزی که مشخصه forza3 با کیفیت ترین و بهترین ریسنگ میتونه باشه ولی بهترین در تاریخ را نمیشه گفت همونطور که گفتم باید دید کدوم ریسینک بوده که بیشترین تاثیر گذاری را داشته .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliatlas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or