امتیازات Forza Motorsport 4

Ezio da Firenze

کاربر سایت
preorder-forza-motor_460x0w.jpg

10/Eurogamer Italy:10
10/Gameblog.fr:10
10/Destructoid:10
10/NZGamer:9.6
10/MSXbox World: 9.5
10/Strategy Informer:9.5
10/IGN:9.5
10/IGN AU:9.5
10/MondoXbox:9.4
10/Game Informer:9.3
10/Multiplayer.it:9.1
10/VideoGamer:9
10/Metro GameCentral:9
10/Joystiq:9
10/Games Radar :9
10/Eurogamer:9
10/IncGamers:9
10/Metro UK: 9
Gamereactor Denmark: 9/10
10/CVG:8.9
10/GameSpot : 8.5
10/Gamer.no:8

آخرین ویرایش:
دوستان این IP مایکروسافت مثل گیرز همه میانگینها بالای 90 شده.و تنهای بازیهای این نسل هستن که این اتفاق واسشون افتاده.البته Forza 1هم هست که واسه نسله قبله و اونم 92 شده.
دیگه رقیبه فورزا فکر کنم خودش باشه...
البته از قبل هم مشخص بود این اتفاق میوفته...

آخرین ویرایش:
دوستان این IP مایکروسافت مثل گیرز همه میانگینها بالای 90 شده.و تنهای بازیهای این نسل هستن که این اتفاق واسشون افتاده.البته Forza 1هم هست که واسه نسله قبله و اونم 92 شده.
دیگه رقیبه فورزا فکر کنم خودش باشه...
البته از قبل هم مشخص بود این اتفاق میوفته...
اگه منظورتون مایکرو هست درسته ولی mass effect هم فکر کنم هر دو نسخش بالای 90 بودند
فیفا هم همیشه بالای نود هست

اگه منظورتون مایکرو هست درسته ولی mass effect هم فکر کنم هر دو نسخش بالای 90 بودند
فیفا هم همیشه بالای نود هست
اول میخواستم بگم سه نسخه که دیدم فورزا 4 نسخه داره که یکیش نسل قبل بوده!:d بله مس افکت هم هست که جای خود داره و امیدوارم اینم بالای 90 بشه.
فیفا که نیستش بابا !:d مثلا همین نسل 08,,09,11 زیو نود بودن.

خوب میری روو اعصابشونا :))
این روز ها همه اسپم میدن، شما چطور؟
خنده دارش اینه که پوزه بازیه نسله قبل رو میدن
yahoo_21.gif
نه اتفاقا خنده دارش اونه که دوستان 360 فن یه هیلو 1 با میانگین 97 دارن که مال نسل قبله هرجا دیدن دیگه راهی نیست اونو میکشن وسط.
پ.ن: اگه بخوایم پز نسل قبل رو بدیم به نظرت با توجه به فروش و محبوبیت و بازی های انحصاری PS2 چیزی از ماکروسافت باقی میمونه؟
راستی این پوزه که شما نوشتی اشتباهه صحیحش پُز هست.

آخرین ویرایش:
خودت هم که اسپم دادی برادر، حداقل تو پروفایلشون تذکر بده.

ضمناً چه نیازی هست دو بازی GT5 و F4 در این تاپیک با هم مقایسه بشند، هیچ دلیلی نمیبینم!هر کدوم یک سری مزایایی دارند و یک سری معایب.ولی خوب مثل اینکهFOEZA بیشتر به مزاج منتقدین خوش میاد، چون واقعاً خوش ساخته و بازی بزرگی هست، ولی این مورد هیچ چیزی از زیبایی و ارزش GT5 کم نمیکنه.

نه اتفاقا خنده دارش اونه که دوستان 360 فن یه هیلو 1 با میانگین 97 دارن که مال نسل قبله هرجا دیدن دیگه راهی نیست اونو میکشن وسط.
پ.ن: اگه بخوایم پز نسل قبل رو بدیم به نظرت با توجه به فروش و محبوبیت و بازی های انحصاری PS2 چیزی از ماکروسافت باقی میمونه؟
کدوم یکی از کلمات پستت به این تاپیک ربط داشت ؟
محض بودن اومدی یه چیزی پروندی ؟

عزیز دل برادر.وقتی که هیچ ایرادی به امتیازات بازی نمیشه گرفت،باید یه چیزی جور کرد و بیان کرد که بگن ما هم هستیم.تا دیروز هی میگفتن عمرا میانگینش 90 بشه.به خدا چقدر با محسن اعصابمون خورد شد.هی تو اون تاپیک کذایی،گیر دادن که نبودن مسابقات شب ضربه سنگینی به بازی میزنه.هرچی دلیل آوردیم که آقا هیچ ربطی نداره.فوقش 2 تا سایت این ایراد رو بگیرن.اما هیچ کس گوش نکرد.رسما 2 سال تمام فورتزا و فنهاش رو تحقیر کردن.و به قول بابک چه زیبا گفت که::همونطور که فورتزا 3 رو تخریب کردید و بعدا فهمیدید چه بازی ایی بوده،بعدا میفهمید فورتزا 4 چی بوده و چه شاهکاری رو زیر پا گذاشتید::بله عزیز من.از هر راهی برای کوبیدن بازی استفاده کردن.بازی رو کوبیدن که چرا پورشه نداره،چرا تغییرات جوی نداره،چرا از کینکت پشتیبانی میکنه،چرا ماشین هیلو توش هست.و عده ایی که میومدن و با پررویی هرچه تمام تر میگفتن این بازی آرکید هست.حالا که نمرات بازی اومده و همه چیز مثل روز روشن هست،انتظاری جز این نداشته باش.ای کاش بعضیا اندازه من جرات داشتن.
من که رفتم تو تاپیک فلان بازی گفتم هرچی قبل از عرضه این بازی گفتم چرند بوده و از فنهای بازی عذر خواهی کردم.ای کاش بعضیا انقدر شهامت داشتن که بیان و اعتراف کنن که 2 سال تمام اعصاب فنهای بازی رو خورد کردن و اعتراف کنن که اشتباه کردن.ولی افسوس که جرات اینکارو ندارن،چون این کاره بزرگی هست و آدمهای کوچیک از پس کارهای بزرگ برنمیان.

فقط اومدم یه چیزایی رو یادآوری کنم برم ;)
فک میکنم پست من از "خوب میری رو اعصابشون :))" خیلی بیشتر به تاپیک ربط داشت.
شما اگه خیلی قانون مندی و گیردادن بلدی به اندازه ی کافی پست برا گیر دادن هست فقط کافیه بهتر ببینی...البته اگه از نظرت فرقی بین پسر با دختر یا PS3 fan با ایکس باکس فن وجود نداره...
خودت هم که اسپم دادی برادر، حداقل تو پروفایلشون تذکر بده.
ضمناً چه نیازی هست دو بازی GT5 و F4 در این تاپیک با هم مقایسه بشند، هیچ دلیلی نمیبینم!هر کدوم یک سری مزایایی دارند و یک سری معایب.ولی خوب مثل اینکهFOEZA بیشتر به مزاج منتقدین خوش میاد، چون واقعاً خوش ساخته و بازی بزرگی هست، ولی این مورد هیچ چیزی از زیبایی و ارزش GT5 کم نمیکنه.
شما اگه تاپیک رو از اول بخونی میبینی که هیچ PS3 فنی اینجا نبود خودشون از اول تنشون میخارید فورزا رو از GT5 بهتر بدونن.
هر عملی هم عکس العملی داره ;)
===============================
u.s.a @ فک میکنم من رو با کس دیگه ای اشتباه گرفتی...
در ضمن یه جوری وانمود نکنید انگار خودتون پاک و منزهید و تا حالا هیچ بازی ای رو ترول نکردید هنوز تاپیک هایی که شما و یه عده دیگه به Maximum Trolling رسوندین موجوده ;)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Pouria:.
سلام ...
چند صفحه پيش به يكي از دوستان اخطار دادم گفتم اينجا جاي بحث درمورد GT نيست! فقط امتيازات بازي FM4 حالا چند صفحه جلو رفته همه صحبت هاي بي معني و خسته كننده كه هيچ ربطي هم به موضوع نداره.

حالا اين وسط هم يكي مياد پاي HALO و KZ را ميكشه وسط !

جديدا هم مد شده مثلا يك پستي 2 صفحه پيش بوده و يكم جوساز نوشته شده بچه ها بهش كاري نداشتن و صحبت خودشون را ادامه دادن حالا يكي مياد از 2 صفحه قبل نقل قول ميكنه اون پستو يك چيزي شبيه به اين مينويسه: نميتوني با اين صحبت ها جو تاپيك را خراب كنيد و دوباره شروع ميشه! ميدونم چه كسايي تو اين رشته مدال اور هستن زير نظرشون دارم مراقب باشن من بن كنم هميشگي بن ميكنم كاربر قديمي و جديد هم برام فرقي نداره.

نكته اخر اينكه ما همه اينجا دور هم جمع شديم و يك خانواده مجازي را تشكيل داديم و همه كاربرها دوستان ما هستن چرا سر يك بازي و يا يك شركت بايد بي احترامي و تمسخر را در جواب به همديگه بكار ببريم؟! سودش چي هست؟

اخطار اخر!

از پست من به بعد اخطار نميدم دسترسي كاربر را قطع ميكنم.

اگه مدیرا دقت کرده باشن دیدن که من گفتم این پست رو اشتباه اینجا دادم و می خواستم به پرفایل او آقا بدم. شما که حتی nfs بازی نمی کنی چه برسه به این سعی کن واسه خود نمایی به من کار نداشته باشی و هیلو هیلو در نیاری از خودت جایی که بهش ربط نداره.. ;)
------------------------
میگم این بازی خوب نمراتش بالا شدا.. تو زمانه حال تمامه انتظارات بالاست و اکثره بازی ها مثله همین گیرز خودمون نمراتش کمتر از سری قبلیش شده.ولی این بازی عالی عمل کرد :d

gamepro:5/5
It’s a remarkable achievement, and the reason why Forza 4 accelerates down the final straight and leaves Gran Turismo 5 eating its dust, crossing the finish line as the best racing game in the world today, tomorrow, and probably for the next few years. I’ll see you on the track.
PROS: Simply the best racing game available right now. From its stellar graphics and presentation to its outstanding online racing modes and social features, Forza 4 is an absolute winner

CONS: Some presentation features seem over-engineered and somewhat pointless. Kinect integration feels gimmicky rather than useful

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or