امتیازات Forza Motorsport 4

Ezio da Firenze

کاربر سایت
preorder-forza-motor_460x0w.jpg

10/Eurogamer Italy:10
10/Gameblog.fr:10
10/Destructoid:10
10/NZGamer:9.6
10/MSXbox World: 9.5
10/Strategy Informer:9.5
10/IGN:9.5
10/IGN AU:9.5
10/MondoXbox:9.4
10/Game Informer:9.3
10/Multiplayer.it:9.1
10/VideoGamer:9
10/Metro GameCentral:9
10/Joystiq:9
10/Games Radar :9
10/Eurogamer:9
10/IncGamers:9
10/Metro UK: 9
Gamereactor Denmark: 9/10
10/CVG:8.9
10/GameSpot : 8.5
10/Gamer.no:8

آخرین ویرایش:
آره ايشون كاملا درست مي گن چون خيلي GT بازي كردن به همين دليل مي تونن اطلاعات كاملي رو در مورد اين بازي در اختيارتون بزارن منم ديگه در مقابل كسي كه فرق بين فوتبال و ريسينگ رو نمي دونه نمي تونم چيزي بگم.
اره اطلاعات زیادی راجع به برف و ...... میتونم بهت بدم . دوست داشتی پ . خ بده تا اطلاعاتمو در اختیارت بزارم!
همین که شما فرق بین فوتبال و ریسینگ رو میدونی کافیه! ( اگه ممکنه فرقشون رو به منم یاد بده)
راستی جز برف و ...... فرق دیگه ای هم داره؟؟؟

سلام به عزیزان مشتاق دیدار FM
تبریک میگم به طرفدارن بازی و کارگردان محبوبم دن عزیز :x
امتیازات عالی و برازنده این شاهکار هستن
عزیزان فن اون یکی لطفا بیخیال این تاپیک شین برید تاپیک مقایسه دارن این 2 عنوان اونجا تخلیه روحی روانی انجام بدید
فقط این 1.5 نمره کم کردن GS برام عجیب بود چون ایراداتش جای 1.5 نمره نداشت به نظر من

نکات منفی رو توجه کنید :
No variable weather conditions or night races

Only five new circuits

بیچاره گرین والت خودشو کشت که موضوع تغییرات آب و هوا رو یجوری بپیچونه حتی با وسط کشیدن پایه جی تی 5 ولی نشد که نشد .

متای بازی همچنان 93 از 27 نقد .
گیم اسپات جالبه از در نقدش به نوعی گفته بازی بیش از حد حس آشنا بودن رو به ما داده که منظورش شباهت اون با شماره سومش هست :
refines and improves upon its predecessor in a number of ways, but also feels just a little too familiar
نظر گیم اسپات محترمه . نقد کننده همون از برو بچی هستند که شماره سوم رو نقد کردن .
امیدوارم این بازی بتونه توی میانگین امتیازاتش تنها رقیبش یعنی FORZA 3 رو شکست بده
متای FORZA 3 شماره 92 بود .

آخرین ویرایش:
خواهشا پستهای تحریک کننده ندید کاری هم به پیراهن عثمان! نداشته باشید .
جا داره به تمام کسایی که فن واقعی فورتزا هستن و مثل آفتاب پرست رنگ عوض نمیکنن مراتب تبریک خودم رو اعلام کنم :) کسایی که فورتزا رو بخاطر خود فورتزا دوست دارن ، و نه بخاطر این که بر روی کنسول مورد علاقشون این بازی پابلیش شده ازش طرفداری میکنن
[2]

میانگین امتیازات بازی در Gamerankings تا حالا از 12 نقد معتبر 91
http://www.gamerankings.com/xbox360/997653-forza-motorsport-4/index.html

کلا بازی بد نساخته این کمپانی محشر
کارشون همیشه عالی بوده
چرا gs کم نمره داده ؟
ازشون بعید بود
خیلی سختگیرانه نقد کرده

نسخه های قبلی جالبه همچین چیزی رو نداشت اما ایراد نگرفته بود حالا الان گرفته 1.5 نمره هم به خاطرش کم کرده:|

گاهی چت می زنه پایین ترین نمره رو بین سایت ها می ده

مثل اینکه قراره یه پک که شامل ماشینای AMERICAN MUSCLE هم میشه بدن. پسر من عاشق ماشین امریکایی ام. عل الخصوص کامرو. یه کامرو به من بدن دیگه هیچی نمیخوام. حیف که این بازی g27 رو ساپورت نمیکنه.

نمره GS من متعجب کرد ولی آخرش قبولش دارم بعضی مواقع خیلی سخت گیری میکنه تو نمره ها ولی کم پیش میاد بد نمره بده ولی خب انتظار داشتم حداقل 9 بده ولی درکل از بقیه سایت ها بیشتر قبولش دارم
T10 ترکونده متا بازی هاش همش بالای 90 هست البته امسال انحصاری ها شاخ 360 تو متا ترکوندن از الان منتظر نمرات Halo:CEA هستم

بازی 4 روز دیگه ریلیز میشه.احتمالا تا سه شنبه میتونم یه حالی بکنم:dخدا به داد قیمتهای فضاییشون برسه.آنلاین این بازی دیدنیه.
با این قیمت هایی که الان هستن و با اومدن ال تی ٢ دیگه گفتن قیمت فضایی بی معنیه
4.gif
و اینکه به نظر من بهترین ریسلینگ تاریخ فورزا ٤ هست و خیلی بهتر از گرن توریسمو ٥ کارشو پیش برد

جا داره به تمام کسایی که فن واقعی فورتزا هستن و مثل آفتاب پرست رنگ عوض نمیکنن مراتب تبریک خودم رو اعلام کنم :) کسایی که فورتزا رو بخاطر خود فورتزا دوست دارن ، و نه بخاطر این که بر روی کنسول مورد علاقشون این بازی پابلیش شده ازش طرفداری میکنن

[ 3 ]a

ولی جدا تبریک به فن های واقعی بازی ! نوش جونتون :d

کشتین مارو شما با این forza تون بدون شک بازی عالی هست ولی شورش رو در آوردین)x
من می گم اگه u3 بیاد ما فن های ps3 باید چی کار کنیم ((( البته ما از الانش شک نداریم که نمره u3 تو همه سایت ها 11/10 هستش :d:d)
خودت اومدی تو تاپیکه نمرات FORZA 4 اونوقت میگی کشتین مارو؟ :)) Lol
خنده دار ترین پسته تاپیک . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or