امتیازات Forza Motorsport 4

Ezio da Firenze

کاربر سایت
preorder-forza-motor_460x0w.jpg

10/Eurogamer Italy:10
10/Gameblog.fr:10
10/Destructoid:10
10/NZGamer:9.6
10/MSXbox World: 9.5
10/Strategy Informer:9.5
10/IGN:9.5
10/IGN AU:9.5
10/MondoXbox:9.4
10/Game Informer:9.3
10/Multiplayer.it:9.1
10/VideoGamer:9
10/Metro GameCentral:9
10/Joystiq:9
10/Games Radar :9
10/Eurogamer:9
10/IncGamers:9
10/Metro UK: 9
Gamereactor Denmark: 9/10
10/CVG:8.9
10/GameSpot : 8.5
10/Gamer.no:8

آخرین ویرایش:
اخه با این همه عظمت امتیازش باید از اون بازیه چیه اسمش ( که فقط شب و روز داره تو بازیش ) نیم نمره بیشتر باشه؟؟؟؟ (اهان راستی اون بازیه برف و بارون هم داره)
اون بازيه كه شما ميگي خيلي چيزاي ديگه هم داره كه شما نديدي و اين فقط نشون ميده كه اون بازي رو يه دقيقه هم بازي نكردي و اومدي اينجا نظر ميدي (آدم وقتي چيزي رو نمي دونه نمياد نظر بده.)
دوما اون بازي كه شما ميگي اسم داره و اسمشم GT هستش.
سوما همين بازي كه شما داري ميگي يكي از بزرگ ترين يا شايد هم بزرگ ترين بنيان گذار اين سبك هستش.
چهارما اون موقع كه اعضاي اين استوديو داشتن پستونك مي خوردن GT در حال ساخت بوده.
ديگه بقيه چيزا رو نمي گم چون نمي خوام عين اين بچه ها دعوا راه بندازم فكر كنم همين چند مورد شما رو روشن كرده.

آقایون اگه خیلی بهتون فشار داره وارد میشه و میخواین ترول کنین خواهشا بفرمایید بیرون بذارید جو تاپیک همینجوری آروم بمونه.

اون بازيه كه شما ميگي خيلي چيزاي ديگه هم داره كه شما نديدي و اين فقط نشون ميده كه اون بازي رو يه دقيقه هم بازي نكردي و اومدي اينجا نظر ميدي (آدم وقتي چيزي رو نمي دونه نمياد نظر بده.)
سوما همين بازي كه شما داري ميگي يكي از بزرگ ترين يا شايد هم بزرگ ترين بنيان گذار اين سبك هستش.
ديگه بقيه چيزا رو نمي گم چون نمي خوام عين اين بچه ها دعوا راه بندازم فكر كنم همين چند مورد شما رو روشن كرده.
پس متاسفم برای شرکتی که الان باید دنبال شرکتی بدوئه که پستونک میخورده.این بچه بازیهارو تمومش کنید.خودتونم اذیت نکنید.

این چیزا طبیعیه , فشار امتیازهای Forza تاثیرات خودش رو داره نمایان میکنه!!!
همون بنیان گذارای (برف و بارون و شب و روز ) فعلا باید در حسرت ساختن یه ریسینگ در حد و اندازه ی Forza 3 باشند چه برسه به 4...........

با شرایط موجود بازی قابلیت سرگرم کردن رو داره. نمره ملاک نیست فقط میزان سرگرمی ملاکه. اگه بازی بازخوردش اونطوره که میگه شما میتونی از بازی لذت ببری پس ارزشش رو داره.

پس متاسفم برای شرکتی که الان باید دنبال شرکتی بدوئه که پستونک میخورده.این بچه بازیهارو تمومش کنید.خودتونم اذیت نکنید.
نه فكر نكنم كه بايد بدوئه دنبال اينا چون همون جور كه مي دونيد هنوز بهترين ريسينگ تاريخ GT 1 هست پس من نيازي براي دوئيدن نمي بينم در ضمن من اصلا خودمو اذيت نمي كنم اين شمايي كه تو تاپيكاي مختلف داري با فن بازيات خودتو اذيت مي كني.

کشتین مارو شما با این forza تون بدون شک بازی عالی هست ولی شورش رو در آوردین)x
من می گم اگه u3 بیاد ما فن های ps3 باید چی کار کنیم ((( البته ما از الانش شک نداریم که نمره u3 تو همه سایت ها 11/10 هستش :d:d)

مثه اینکه دوستان یخ هاشون رو تحویل گرفتن و کم کم داره شلوغ میشه!!!!!!چرا رو25تا مونده بقیه نقد ها کو حتما خوابن!!!منتظرEdge

نه فكر نكنم كه بايد بدوئه دنبال اينا چون همون جور كه مي دونيد هنوز بهترين ريسينگ تاريخ GT 1 هست پس من نيازي براي دوئيدن نمي بينم در ضمن من اصلا خودمو اذيت نمي كنم اين شمايي كه تو تاپيكاي مختلف داري با فن بازيات خودتو اذيت مي كني.
دلتونو خوش کنید به زمانی که اصلا بازیی نبود که بخواد با این بازی رقابت کنه.مشکل از زمانی شروع شد که t10 اشک gt رو در اوورد.اینو هم شما میدونی هم من ولی نمیخواید حقیقت رو قبول کنید.شما هم دوس داری بگی من فنم تا اینجوری تخلیه بشی باشه من فنم.دوستانتون بهتر منو میسناسن تا شمایی که پستهات 100تانشده.

این چیزا طبیعیه , فشار امتیازهای Forza تاثیرات خودش رو داره نمایان میکنه!!!
همون بنیان گذارای (برف و بارون و شب و روز ) فعلا باید در حسرت ساختن یه ریسینگ در حد و اندازه ی Forza 3 باشند چه برسه به 4...........
شما نمي خواد پست منو قرمز كني اول يه نگاه به پست خودت بنداز بخند بعد پاشو بيا اينجا نظر بده.
هيچگونه فشاريم روم نيست و همون اول به طرفداراي بازي تبريك گفتم ولي وقتي شما مياي GT رو مسخره مي كني اون موقعست كه واسه آدم فشار داره. ادامه ي بقيه جوابت رو هم مي توني تو پست قبليم پيدا كني.

امتیازاش فوق العادست!حیف که ریسینگ باز اونم از نوع شبیه سازش نیستم!
پ.ن:عجب تاپیک باحالی هم هست!ملت انگار یکی از مکه یا کربلا برگشته نوبتی میان تبریک میگن و میرن!!:دی

• Like
Reactions: NaViiDii
:d:d:d بساط خندمون داره جور میشه انگار !!!!
بهترین فیلم تاریخ سینمای دنیا هم اخراجی ها هست ........

امتیازاش فوق الادست!حیف که ریسینگ باز اونم از نوع شبیه سازش نیستم!
پ.ن:عجب تاپیک باحالی هم هست!ملت انگار یکی از مکه یا کربلا برگشته نوبتی میان تبریک میگن و میرن!!:دی
=))=))خیلی باحال گفتی سینا..ترکیدم از خنده.پس بزار منم بهت تبریک بگم.بی سلیقه چطور میتونی بهترین ریسینگ سیمو رو بازی نکنی؟

دلتونو خوش کنید به زمانی که اصلا بازیی نبود که بخواد با این بازی رقابت کنه.مشکل از زمانی شروع شد که t10 اشک gt رو در اوورد.اینو هم شما میدونی هم من ولی نمیخواید حقیقت رو قبول کنید.شما هم دوس داری بگی من فنم تا اینجوری تخلیه بشی باشه من فنم.دوستانتون بهتر منو میسناسن تا شمایی که پستهات 100تانشده.
ايول بابا زدي تو كوچه بغلي ببين نه من دوست دارم بگم فنم و نه دوست دارم الكي با كسي دعوا كنم. درسته من پستام 100 تا هم نشده ولي الان 2 ساله كه دارم نظراي طوفانيه شما رو مي خونم و تا حالا هم هيچگونه مخالفتي باهات نكردم حالا هم اومدم و دارم نظرمو ميدم.
حالا شما همچين اومدي ميگي كه اشك GT رو در آورده كه انگار چيكار كرده و جالبه كه تو همين تاپيك بغلي در مورد RAGE همه ي شما دم از اين مي زديد كه نمره مهم نيست و اينا حالا اومدين چسبيدين به نمره ي GT5 و ولم نمي كنيد.
ما كه پستامون بالا نيست آفرين به شما كه تعداد پستات بالائه.

---------- نوشته در 04:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:12 PM ارسال شده بود ----------

:d:d:d بساط خندمون داره جور میشه انگار !!!!
بهترین فیلم تاریخ سینمای دنیا هم اخراجی ها هست ........
اگه دوست داري بخندي مي توني بري به ريش قصاب سر كوچتون بخندي.
آقاي باهوش وقتي شما حتي يه دقيقه GT 5 رو بازي نكردي بايدم به GT 1 بخندي.

ايول بابا زدي تو كوچه بغلي ببين نه من دوست دارم بگم فنم و نه دوست دارم الكي با كسي دعوا كنم. درسته من پستام 100 تا هم نشده ولي الان 2 ساله كه دارم نظراي طوفانيه شما رو مي خونم و تا حالا هم هيچگونه مخالفتي باهات نكردم حالا هم اومدم و دارم نظرمو ميدم.
حالا شما همچين اومدي ميگي كه اشك GT رو در آورده كه انگار چيكار كرده و جالبه كه تو همين تاپيك بغلي در مورد RAGE همه ي شما دم از اين مي زديد كه نمره مهم نيست و اينا حالا اومدين چسبيدين به نمره ي GT5 و ولم نمي كنيد.
ما كه پستامون بالا نيست آفرين به شما كه تعداد پستات بالائه.
من کجا تو تاپیک rage گفتم نمره مهم نیست؟چرا چرند میگی؟یه چیزی میخوای بگی که مثلا یه چیزی گفته باشی؟بنده گفتم نمراتش متوسط بوده که البته اشتباه کردم و الان نمره rage خوب حساب میشه.کی گفتم نمره مهم نیست؟هرکیم میگه نمره مهم نیست خودشو گول زده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or