امتیازات Forza Motorsport 4

Ezio da Firenze

کاربر سایت
preorder-forza-motor_460x0w.jpg

10/Eurogamer Italy:10
10/Gameblog.fr:10
10/Destructoid:10
10/NZGamer:9.6
10/MSXbox World: 9.5
10/Strategy Informer:9.5
10/IGN:9.5
10/IGN AU:9.5
10/MondoXbox:9.4
10/Game Informer:9.3
10/Multiplayer.it:9.1
10/VideoGamer:9
10/Metro GameCentral:9
10/Joystiq:9
10/Games Radar :9
10/Eurogamer:9
10/IncGamers:9
10/Metro UK: 9
Gamereactor Denmark: 9/10
10/CVG:8.9
10/GameSpot : 8.5
10/Gamer.no:8

آخرین ویرایش:
:d:d:d بساط خندمون داره جور میشه انگار !!!!
بهترین فیلم تاریخ سینمای دنیا هم اخراجی ها هست ........
اگه دوست داري بخندي مي توني بري به ريش قصاب سر كوچتون بخندي.
آقاي باهوش وقتي شما حتي يه دقيقه GT 5 رو بازي نكردي بايدم به GT 1 بخندي.

---------- نوشته در 04:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:16 PM ارسال شده بود ----------

من کجا تو تاپیک rage گفتم نمره مهم نیست؟چرا چرند میگی؟یه چیزی میخوای بگی که مثلا یه چیزی گفته باشی؟بنده گفتم نمراتش متوسط بوده که البته اشتباه کردم و الان نمره rage خوب حساب میشه.کی گفتم نمره مهم نیست؟هرکیم میگه نمره مهم نیست خودشو گول زده.
ببين تا اينجا احترامتو نگاه داشتم و بهت هيچي نگفتم لطفا حد خودتو بدون.
پس اگه اينجوريه شما هم سعي كن كه خودتو انقدر گول نزني.

دلیلی نمیبینم واسه بازی کردن ( شب و روز و برف و بارون ) یه دقیقه که هیچی , حتی 1 ثانیه بازیش کنم.
واسه بازی کردن این سبک میرم فیفا بازی میکنم ( چون هم شب داره هم روز هم برف هم بارون)

---------- نوشته در 04:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:16 PM ارسال شده بود ----------

ببين تا اينجا احترامتو نگاه داشتم و بهت هيچي نگفتم لطفا حد خودتو بدون.
پس اگه اينجوريه شما هم سعي كن كه خودتو انقدر گول نزني.
احترام؟جک میگی؟حالت خوبه؟اومدی یه چیزی میگی که من نگفتم بعد میگی احترام؟لااقل میرفتی کل تاپیک رو زیرورو میکردی ببینی من گفتم یا نه بعد میومدی همچین چرندی میگفتی.

دلیلی نمیبینم واسه بازی کردن ( شب و روز و برف و بارون ) یه دقیقه که هیچی , حتی 1 ثانیه بازیش کنم.
واسه بازی کردن این سبک میرم فیفا بازی میکنم ( چون هم شب داره هم روز هم برف هم بارون)

ببین این سلیقه شماست ! مثلا من خودم خیلی دوست دارم توی برف و بارون و هم شب و روز بازی کنم ! اینکه دوست نداری دلیل نمیشه پس هرکسی دلیل خودش و داره !

یکبار نشد تو امتیاز یک بازی انحصاری بیایم فقط ترول و فن بازی نباشه ! دوست داری بازیش کن دوست نداری بسلامت این همه جنگ و جدال الکی برای چیه ! کسی که 360 داره فکر میکنه فقط 360 بازیهاش آخرته و کسی که PS3 داره اون و بهتر میدونه یکی هم میاد تا میتونه پول خرج میکنه PC ارتقا میده میگه کنسول چیه فقط PC ! این بحثها هم حکایت همین موضوعه !:d

دوست عزیز چرا شلوغش کردی اخ ما چطور بازی که نکردیمو زیر سوال میبریم مطمنم بقیه هم مثه من زمانیgtباز بودن ولی بعد بازی کردنforzaعاشقش میشن.هgt5که حتی شبا خوابشو میدیم انقد دوسشداشتمو منتظرش بودم ولی وقتی عرضه شد بعد چند روز بازی کردن ولش کردم رفتم سراغ فورتزا3مطمن باش هرکی فن فورتزا باشه حتماggرو بازی کرده...این دیگه کامل مشخصه که الانgtپایین تر ازسری فورتزا و دیگه بهترین نیستن

کشتین مارو شما با این forza تون بدون شک بازی عالی هست ولی شورش رو در آوردین)x
من می گم اگه u3 بیاد ما فن های ps3 باید چی کار کنیم ((( البته ما از الانش شک نداریم که نمره u3 تو همه سایت ها 11/10 هستش :d:d)
والا نميگم خوش حال نباشيد خوش حال باشيد نمره هاتونم نوش جان.
اگه به قول اين دوستمون فرداي روزگار آنچارتد بياد تا ما خوشحالي كنيم سري ميان و ميگين بي جنبه بودن اولين نفرم همين آقاي u.s.a و فرخ ميان تاپيكو خراب مي كنن منم چيزي جز نظر شخصيمو نمي گم و كاري با كسي ندارم ولي در صورتي كه منطق تو نظرتون يه نقشي داشته باشه نمي گم من خيلي منطقيم ولي حداقل يكم منطق تو صحبتام هست.

چه عجب یوروگیمر از چرخ 8.5 خارج شد...

کمتر از این انتظار نداشتم فورزا بهترین ریسینگ امسال خواهد بود بدون شک نه تنها امسال بلکه این نسل...1ثانیه بعد یک فن PS3 پستمو نقل میکنه و اسم GT رو میاره ببین کی گفتم دی

آفرين بابا جون تو برو همون فيفا بازي كن.

---------- نوشته در 04:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 PM ارسال شده بود ----------

احترام؟جک میگی؟حالت خوبه؟اومدی یه چیزی میگی که من نگفتم بعد میگی احترام؟لااقل میرفتی کل تاپیک رو زیرورو میکردی ببینی من گفتم یا نه بعد میومدی همچین چرندی میگفتی.
نه جك نمي گم راست مي گم اومديم عين دوتا آدم با هم صحبت كنيم نيومديم كه عين سگ و گربه بيفتيم به جون هم درسته يا نه؟
انقدرم براي من چرند چرند نكن چون منم بلدم جوابتو بدم ولي به احترام بقيه ي بچه هاي تاپيك و براي اينكه تاپيك به هم نريزه هيچي نمي گم.

آقا مثل اینکه اصلا خوشت میاد دعوا راه بندازی!!!خب اگه u3 اومد و ترکوند مطمئنا اشخاصی هستند که ترول میکنن و چیز جدیدی نیست ولی در حال حاضر شما داری ترول میکنی
نه جك نمي گم راست مي گم اومديم عين دوتا آدم با هم صحبت كنيم نيومديم كه عين سگ و گربه بيفتيم به جون هم درسته يا نه؟
انقدرم براي من چرند چرند نكن چون منم بلدم جوابتو بدم ولي به احترام بقيه ي بچه هاي تاپيك و براي اينكه تاپيك به هم نريزه هيچي نمي گم.
چرند گفتی و باید پستی نشون بدی که من گفتم امتیازات rage مهم نیست.زود باش نشون بده وگرنه ساکت....

دوست عزیز چرا شلوغش کردی اخ ما چطور بازی که نکردیمو زیر سوال میبریم مطمنم بقیه هم مثه من زمانیgtباز بودن ولی بعد بازی کردنforzaعاشقش میشن.هgt5که حتی شبا خوابشو میدیم انقد دوسشداشتمو منتظرش بودم ولی وقتی عرضه شد بعد چند روز بازی کردن ولش کردم رفتم سراغ فورتزا3مطمن باش هرکی فن فورتزا باشه حتماggرو بازی کرده...این دیگه کامل مشخصه که الانgtپایین تر ازسری فورتزا و دیگه بهترین نیستن
ببين عزيز من اين سليقه ي شماست تو GT 5 هم كم كاري شده قبول دارم ولي اين حرف شما رو قبول ندارم چون من خودم forza بازي مي كردم و وقتي GT 5 به دستم رسيد به كل forza رو ول كردم خوب اين چيرو نشون ميده نشون ميده كه من از GT بيش تر خوشم مياد پس اين حرف من به عبارتي نظر شما رو رد ميكنه.

ببین این سلیقه شماست ! مثلا من خودم خیلی دوست دارم توی برف و بارون و هم شب و روز بازی کنم ! اینکه دوست نداری دلیل نمیشه پس هرکسی دلیل خودش و داره !

یکبار نشد تو امتیاز یک بازی انحصاری بیایم فقط ترول و فن بازی نباشه ! دوست داری بازیش کن دوست نداری بسلامت این همه جنگ و جدال الکی برای چیه ! کسی که 360 داره فکر میکنه فقط 360 بازیهاش آخرته و کسی که PS3 داره اون و بهتر میدونه یکی هم میاد تا میتونه پول خرج میکنه PC ارتقا میده میگه کنسول چیه فقط PC ! این بحثها هم حکایت همین موضوعه !:d
معمولا تو امتیاز بازی های انحصاری (البته اگه خوب باشه) فن های بازیه انحصاری رقیب پس از اینکه فشار زیادی رو متحمل میشن دست به حمله به بازی رو میزنن و شماره ی اول بازیشون رو بنیانگذار , بهترین سیمولیشن تاریخ (خلاصه خدای تمام بازیهای روی کره ی زمین و کهکشانها )می نامند . بنده هم فن بازی نکردم دوست عزیز

معمولا تو امتیاز بازی های انحصاری (البته اگه خوب باشه) فن های بازیه انحصاری رقیب پس از اینکه فشار زیادی رو متحمل میشن دست به حمله به بازی رو میزنن و شماره ی اول بازیشون رو بنیانگذار , بهترین سیمولیشن تاریخ (خلاصه خدای تمام بازیهای روی کره ی زمین و کهکشانه ) بنده هم فن بازی نکردم دوست عزیز
آره ايشون كاملا درست مي گن چون خيلي GT بازي كردن به همين دليل مي تونن اطلاعات كاملي رو در مورد اين بازي در اختيارتون بزارن منم ديگه در مقابل كسي كه فرق بين فوتبال و ريسينگ رو نمي دونه نمي تونم چيزي بگم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or