امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
ورژن دیسکی بازی رو ملت پرفورمنسش رو برسی کردن و گفتن بازی پرفورمنس بدی داره ولی از اون طرف یکی از منتقدینی که باهاش حرف زدم گفته افت فریم نداره بازی بعد یکی پست گذاشته این طوری

OP has the disc version of the game, the game is burnt to the disc way before release thats what going "gold" means.

OP said in their original post that they aren't connected to the network and the version is 1.000.000. The demo version is 1.000.001 and the preview version is 1.000.003.

فکر کنم همین جور باشه و بازی پچ روز عرضه گرفته

استایل گرافیکش با 7 فرق میکنه وگرنه من پایینتر بودنی ندیدم
باشه هم اصلا هیچ جوره با 7 قابل مقایسه نیست اون همه ش تو جاهای کوچیک توی میدگار میگذره مثلا زاغه ها یا ساختمون شینرا یا فاضلاب (تازه اکثر جاهای میدگارم نمیری روی صفحه که خیلی کم)
این دنیایی که داره واقعا وسیعه شامل کلی دشت و بیابون و جنگل و قلعه ها و شهرها و ... میشه همه جا هم میشه رفت
آپشنهایی مثل ری تریسینگ و... رو داره
انتظار GTA VI در کل ازش نداشته باشید ریش های کاراکتر رو بشمارید. هدف این بازی ساخت یه بازی اپن ورلد داستانی هست که فکر کنم بهشم برسه این وسط از لحاظ گرافیک خب اینا قطعا راک استار و ناتی داگ نیستن اون 7 هم که دیدین اپن ورلد نبود صرفا توی یه شهر (اونم نه همه جاهاش) میچرخیدی.
دلیل الکی نیارید گرافیکش پایینه فریم دهیش بده تازه
تایمی که بازی معرفی شد منم فکر می‌کردم از 7 گرافیکش کمتره ولی وقتی بازی می‌کنی میبینی تو خیلی موارد با اختلاف ازون بهتره. شاید چهره در حد همون یا پایین‌تر باشه ولی محیطش خیلی خیلی بهتره به نظرم.
من نمی دونم چرا همیشه باید فن ها به هر قیمتی خودشون راضی کنن واقعا گرافیکش پایین تره حالا شاید 4 تا افکتش بهتر باشه اما در کل پایین تره بگذریم که یک نسل این بازی جلوتره انحصاریم هست

کلا من از این مسخره بازی ها که فن ها باید به هر قیمتی فقط از بازی مورد علاقشون تعریف کنن مشکل دارم 100 تا چیزش خوبه اوکی اما بدی هاشم بگید ماست مالی نکنید

• Like
Reactions: Mateen.Es

من نمی دونم چرا همیشه باید فن ها به هر قیمتی خودشون راضی کنن واقعا گرافیکش پایین تره حالا شاید 4 تا افکتش بهتر باشه اما در کل پایین تره بگذریم که یک نسل این بازی جلوتره انحصاریم هست

کلا من از این مسخره بازی ها که فن ها باید به هر قیمتی فقط از بازی مورد علاقشون تعریف کنن مشکل دارم 100 تا چیزش خوبه اوکی اما بدی هاشم بگید ماست مالی نکنید
فاینال 12 هم جزئیات گرافیکیش از 10 کمتر ولی واقعا جهان غنی ای داره من راضیم گرافیک پایین تر باشه ولی جهان غنی و بزرگی باشه

چشم قربان امر دیگه ای باشه؟؟
شما لاقل بشین چند تا تریلر اینو قشنگ ببین
بعد مقایسه کن با پارت 1 ریمیک FF VII!
خوبه اونی که محکم تر از من گفته گرافیکش بهترم هست اصلا تاپیک های FF نمیاد

===========================================

فکر کنم بیشترین مسیری که تو ریمیک 7 به چشمم اومد از وال مارکت تا کلیسا بود چند بار رفتم، بعد یه مدت کرایه چوکوبو باز شد دیدم اصلا نیازی نیست چوکوبو کرایه کنم راحت بدوئم میرسم و این وسط پولیم نمیدم
حالا این تو یه تریلر اخیرش یوشیدا داشت فقط درمورد این که فضایی که در حال حاضر کاراکتر بازی توش هست تو محیط باز طبیعت چند کیلومتره توضیح میداد یه مدت! باقی جاهاش بماند
من که خودم رو بگم برام یک صنار هم گرافیک و فریم اهمیت نداره، همین ریمیک هم که میگی اوایل عرضه مشکل افت فریم و لود نشدن تکسچر و... داشت رو PS4، اصل خود بازیه همینکه اجرا شه در حد اوکی و با مشکلات حداقلی حله (مثل استرانجر اف پارادایز ایراد ساختاری نداشته باشه یه سال پچ شدنش طول بکشه فقط) امیدوارم پچ روز اول براش بیاد مشکلی از لحاظ ثبات فریم نداشته باشه کما اینکه دوستمونم گفت ورژن نسخه لانچ از دمو بالاتره. یوشیدا یه بار کارنامه شو پس داده... بهش ایمان دارم حالا نمرات میاد مشخص میشه. از بازی اپن ورلد نمیشه یه سری توقعات بیخود داشت-ریمیک 7 پارت1 و این فقط اسماشون فاینال فنتزیه نه سبکشون یکیه نه داستان نه هیچ و این وسط ما دانگرید گرافیک هم نسبت به اون ندیدیم صد البته.
اگه با پارت2 ریمیک مقایسه شه که اونم چیز زیادی ازش ندیدم به شخصه یه چیزی ولی از پارت1 واضحا سرتره یکم.

عزیز راضی کردن فن‌ها چیه دیگه؟ من اصلا فن فاینال نیستم و اگه منظورت فن سونی بودنه که هردوشون انحصاریه و فرقی نداره برام اصلا. نمیشه که هرکی نظر مخالفی داره یه انگ بهش بچسبونی. راجب فریم دهی هم این نسخه، نسخه دموعه و احتمالا نسخه نهایی مشکل خاصی نداشته باشه.

از عجایب روزگاره که هنوز بازی نیومده شروع کردن به گیر دادن به فریم ریت بازی! اونم بر اساس دمو؟ صبر کنید بازی بیاد، پرفرومنسش بد بود، با پچ هم درست نشد و به بازی آسیب زد اولین نفری که اعتراض میکنه فن های بازی هستن. فن های FF مثل فن بوی های کنسولی نیستن که ماله کش اسپنسر/جیمبو باشن، شما دلواپس نباشید🙂

از عجایب روزگاره که هنوز بازی نیومده شروع کردن به گیر دادن به فریم ریت بازی! اونم بر اساس دمو؟ صبر کنید بازی بیاد، پرفرومنسش بد بود، با پچ هم درست نشد و به بازی آسیب زد اولین نفری که اعتراض میکنه فن های بازی هستن. فن های FF مثل فن بوی های کنسولی نیستن که ماله کش اسپنسر/جیمبو باشن، شما دلواپس نباشید🙂
فنای قدیمی توی تویتر همین الان شروع کردن به کوبیدن گیم میگن شبیه FF نیست

ولی خب این بازی قرار یه انقلاب توی سری راه بندازه و طبیعی به یه گیم انقلابی اطمینان نداشته باشن همون طور که به Re های دوربین اول شخص فنای قدیمی باور ندارن

آخرین ویرایش:
دقت کردین سال 2024 به طرز عجیبی خالیه انگار هرچی گیم بزرگ امسال ول دادن اون سال هیچی نداره

من به جز GTA بازی بزرگی برای سال بعدی نمی بینم

دقت کردین سال 2024 به طرز عجیبی خالیه انگار هرچی گیم بزرگ امسال ول دادن اون سال هیچی نداره

gta مگه تایید شده ؟
هنوز زوده برای نتیجه گیری احتمالا آخر سال یه شوکیس بگذارن یا تو tga معرفی بشن

gta مگه تایید شده ؟
هنوز زوده برای نتیجه گیری احتمالا آخر سال یه شوکیس بگذارن یا تو tga معرفی بشن
والا شایعش هست 2024 یا 2025 میاد

این گیمایی که 2024 میان اگه بزرگ باشن چند سال قبل معرفی میشن و من معرفی بزرگی ندیدم تا الان این GTA هم فقط تایید شده ساخته داره میشه

• Like
Reactions: Natural Killer

از الان نمیشه گفت چون همین 2023 رو هم من همین اخیرا مطمئنم شدم که یه سال فراموش نشدنی واسه همه پلتفرما و اکثر سبک‌ها هست و قبلش فکر میکردم نمیتونه در حد کمبوی Elden Ring و GOW سال قبل ظاهر بشه. ولی الان می‌بینیم که اگه همه چی خوب پیش بره همین نیمه دوم سال بهتر از کل سال قبل به نظر میاد! البته سلیقه‌ هم دخیله...کسی که از حال و هوای این نسخه FF خوشش نمیاد، مطمئنا بیشتر منتظره سال بعد Rebirth رو بازی کنه.

از الان نمیشه گفت چون همین 2023 رو هم من همین اخیرا مطمئنم شدم که یه سال فراموش نشدنی واسه همه پلتفرما و اکثر سبک‌ها هست و قبلش فکر میکردم نمیتونه در حد کمبوی Elden Ring و GOW سال قبل ظاهر بشه. ولی الان می‌بینیم که اگه همه چی خوب پیش بره همین نیمه دوم سال بهتر از کل سال قبل به نظر میاد! البته سلیقه‌ هم دخیله...کسی که از حال و هوای این نسخه FF خوشش نمیاد، مطمئنا بیشتر منتظره سال بعد Rebirth رو بازی کنه.
دث استردینگ 2
ولوورین
هلبلید 2
تیکن 8
بازی جدید اتلوس
Ff7 Rebirth

والا غیر اینا گیم AAA دیگه به ذهنم نمیرسه که قطعا به بزرگی بازی های امسال نیستن

این GTA هم معرفی نمیشه راحت شیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن