امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
من فکر نمی کنم کپکام نسخه نسل هشتمی RE4 رو انحصاری PS4 کرده
بیشتر این طور به نظر میرسه که واقعا حال نداشتن واسه XBONE بهینه سازی کنن اون بازی رو با توجه به ضعف مشخصی که اون کنسول نسبت به PS4 داره
اون لیکای گسترده ای که از کپکام‌ اومده بود یادم کلی قرارداد با این اون داشت

من بازم میگم این بازی هرچقدر حس FF به من نمیده ، همونقدر حس یه بازی عالی را داره برام.
یعنی ۹۳-۹۲ کمتر بشه متاش تعجب می کنم :دی

واقعا انحصاری فاینال خیلی چیز منقطیه
هم برای سونی هم اسکوئر
فن بیس غالب این بازی روی پلتفرمای سونیه
خود سونیم میاد میگه بیا انحصاری یه چیزم دستی میدم بهت :D
از اونورم کلی کمک فنی و غیر فنی میکنه به استدیو سازنده که بازی بهتری رو بسازه
طرف از 10 درصد سودش میزنه ولی کلی چیز دیگه بدست میاره شایدم حتی سودشم بیشتر شه به خاطر نتیجه بهتری که ارائه میده
در نهایتشم سوسکی آبا از آسیاب افتاد رو پی سی هم منتشر میکنن میره پی کار خودش
تو بحث خرید استودیو توسط سونی که چندتا ناشرم مطرح بودن اسکوئر انیکس یکی از گزینه هایی بود که شایعه زیاد بود پشتش
ولی اکثریت خصوصن تو سایتای ایرانی همسایه مخالفت عظیمی بود علیهش که من منطقی نمیدونمش
جریان فاینال یه چی تو مایه های نینتندو تو ایران
زیاد فن خاصی نداره (حداقل تا قبل سویچ) و ملت الکی از روی نا آگاهی هیت میدن بهش
(مثال بارزش که به عنوان کنایه از جمله «برو ماریوتو بازی کن» استفاده میکنن)\m/
فاینالم فن بیس خودشو داره تو ایران ولی عظیم نیست به اون صورت
وگرنه وقتی امسال یه چیزی مثل فاینال قراره انحصاری بیاد رو ps5 اینطوری دوستان اونوری نمیگفتن امسال سونی چیز خاصی نداره
چون فاینال 16 از خاص ترین چیزایی که من دیدم:D

من بازم میگم این بازی هرچقدر حس FF به من نمیده ، همونقدر حس یه بازی عالی را داره برام.
یعنی ۹۳-۹۲ کمتر بشه متاش تعجب می کنم :D
انگاری تلفیقی از دویل می کرای و ویچر شده با کاراکترای فاینال
و به نظرم خیلی این حرکت خفنه
این باعث میشه افراد جدید جذب این سری بشن
از اون طرفم با 7 داره طرفدارای قدیمی سری رو راضی نگه میداره
به عنوان یه فاینال فن حس میکنم تو یکی از بهترین برهه های سری هستیم

واقعا انحصاری فاینال خیلی چیز منقطیه
هم برای سونی هم اسکوئر
فن بیس غالب این بازی روی پلتفرمای سونیه
خود سونیم میاد میگه بیا انحصاری یه چیزم دستی میدم بهت :D
از اونورم کلی کمک فنی و غیر فنی میکنه به استدیو سازنده که بازی بهتری رو بسازه
طرف از 10 درصد سودش میزنه ولی کلی چیز دیگه بدست میاره شایدم حتی سودشم بیشتر شه به خاطر نتیجه بهتری که ارائه میده
در نهایتشم سوسکی آبا از آسیاب افتاد رو پی سی هم منتشر میکنن میره پی کار خودش
تو بحث خرید استودیو توسط سونی که چندتا ناشرم مطرح بودن اسکوئر انیکس یکی از گزینه هایی بود که شایعه زیاد بود پشتش
ولی اکثریت خصوصن تو سایتای ایرانی همسایه مخالفت عظیمی بود علیهش که من منطقی نمیدونمش
جریان فاینال یه چی تو مایه های نینتندو تو ایران
زیاد فن خاصی نداره (حداقل تا قبل سویچ) و ملت الکی از روی نا آگاهی هیت میدن بهش
(مثال بارزش که به عنوان کنایه از جمله «برو ماریوتو بازی کن» استفاده میکنن)\m/
فاینالم فن بیس خودشو داره تو ایران ولی عظیم نیست به اون صورت
وگرنه وقتی امسال یه چیزی مثل فاینال قراره انحصاری بیاد رو ps5 اینطوری دوستان اونوری نمیگفتن امسال سونی چیز خاصی نداره
چون فاینال 16 از خاص ترین چیزایی که من دیدم:D
IMG_20230615_213650_372.jpg
کی گفته ما کم هستیم با هر بازی بهتر داریم بیشتر میشیم مشکل جماعت ایرانی با ترن بیس بود که با اکشن شدن طرفدارا دارن بیشتر میشن ولی متاسفانه مشکلم اینکه جماعت ایرانی جز ff7 بقیه ff هارو حساب نمیکنه نمیدونم چشونه

همین دموی ۲ ساعته بازی بیس خوبی بهمون نشون داد، اختلافات خانوادگی که هست و نقش دامیننت‌ها و لاو ترکونداشون خیلی گیرا بود. پس از سالها واقعاا با یه داستان عمیق از این سری روبرو هستیم. شاهکار به تمام معنا. تم بازی بی شباهت به ویچر ۳ نبود.
Witcher may cry xvi

باید بگم بازی اکشنش بیشتر شبیه نیر تا dmc اگه دمو رو بزنید متوجه تفاوتش با dmc می شید
این بازی برای این نسل باید رسما ریبوت میشد چون دیدیم شماره قبل جواب نداد ترن بیس هم که روی این نسل و گرافیک چیز مسخره ای میشه.
ضمنا خود فاینال های قدیمی هم کم از اثرهای دیگه الهام نگرفته بودن، هیچ چیز بدی نیست یه اثر فیلم بازی یا هر چی از روی چیزای دیگه الهام بگیره و با کپی برداری فرق داره. این اگه کپی بود میلیاردها نفر آدم عاقل و بالغ هستن تا الان صداشون درمیومد
الان مثل 13 حالا میشد خوب میشد یا 15
نباید از چیزی الکی ایراد گرفت

این بازی برای این نسل باید رسما ریبوت میشد چون دیدیم شماره قبل جواب نداد ترن بیس هم که روی این نسل و گرافیک چیز مسخره ای میشه.
ضمنا خود فاینال های قدیمی هم کم از اثرهای دیگه الهام نگرفته بودن، هیچ چیز بدی نیست یه اثر فیلم بازی یا هر چی از روی چیزای دیگه الهام بگیره و با کپی برداری فرق داره. این اگه کپی بود میلیاردها نفر آدم عاقل و بالغ هستن تا الان صداشون درمیومد
الان مثل 13 حالا میشد خوب میشد یا 15
نباید از چیزی الکی ایراد گرفت
اقا من ایراد نگرفتم دارم میگم با یه گیم هک‌اند اسلش متفاوت

خود فاینال 12 از استار وارز الگو گرفته و ما این چیزارو به خوبی می دونیم

اقا من نمیدونم منتقد اینجا کی هست ولی اگه میشه تروخدا بگه بازی بیلد نهایی که دستش افت فریم داره یا نه به خدا ملت مارو کچل کردن سر این انقدر مسخره کردن

میدونم نباید اهمیت بدم ولی الکی مارو قاطی این جنگ کنسولی کردن من که فن بوی هیچ کنسولی نیستم فقط اعصابمو دارن خورد میکنن

اگه فاینال انحصاری ایکس باکس بود یا نینتندو قطعا پلتفرمی که فاینال می اومد رو می خریدم

• Like
Reactions: reza8
اقا من نمیدونم منتقد اینجا کی هست ولی اگه میشه تروخدا بگه بازی بیلد نهایی که دستش افت فریم داره یا نه به خدا ملت مارو کچل کردن سر این انقدر مسخره کردن
متأسفانه‌ نقد بازیسنتر به امبارگو یا روز لانچ نمی‌رسه، چون هنوز بازی به دستمون نرسیده.

متأسفانه‌ نقد بازیسنتر به امبارگو یا روز لانچ نمی‌رسه، چون هنوز بازی به دستمون نرسیده.
واقعا عجیبه به سایت همسایه 2 روز پیش داده بودن بازیسنتر به نظرم خیلی قدیمی تر و توی سایت متا نمرش تاثیر داره کار درستی نکردن

• Like
Reactions: Tatsumaru
منم دمو رو بازی کردم
افت فریم یه خورده داره رو حالت کوایلیتی و اینکه جزئیات بازی ضعیفه
از لحاظ تکنیکی گرافیک معمولیه اما بازی چشم نوازه و از نگاه دور با تلویزیون شبیه فیلمه به خاطر اتمسفر و رنگ بندی
این شات هم خودم گرفتم ( ریش ها خیلی ضعیف طراحی شده )

1686857387343.png

• Like
Reactions: FERYGAMER and Rodan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or