امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
واکنش یه سری از استریمرهارو به دمو ببینید...:

View attachment ssstwitter.com_1686858168102.mp4

من یادمه چند سال پیش هم همینطوری دموی ریمیک FF VII رو امتحان کردم ولی نتونست زیاد جذبم کنه و اون موقع سراغش نرفتم دیگه...ولی این دمو حداقل واسه من خیلی غافل‌گیرکننده بود...نمیدونم نسخه نهایی و کل بازی قراره اینقدر اپیک باشه یا نه ولی دقیقا مثل همین حرفی که یه سری از استریمرها زدن واسه من هم بهترین دمویی بود که تا حالا بازی کردم...یادم نمیاد انقدر از تموم شدن یه دمو ناراحت شده باشم...وقتی آخرش لوگوی بازی رو نشون داد، اینطوری بودم :D :

بعضی از دوستان صبر کردن که بازی عرضه بشه و بعدش استارت بازی رو بزنن ولی به نظر تجربه دمو هم حال و هوای خودش رو داره و بعدا یه خاطره خیلی خوبی میشه. یه فضای هایپ وحشتناکی تو سطح اینترنت ایجاد شده و کلی تئوری مختلف دارم میبینم در مورد داستان. برای مقابله با اسپویل هم که شده دمو رو بزنید و حداقل 2-3 ساعت اول بازی رو خودتون بدون اسپویل تجربه کنید...مثل اینکه نسخه فیزیکی بازی هم رویت شده و به زودی همه جا پر اسپویل میشه!

این اسکوئر همین چند روز بخاطر آمار پیش خرید بازی پنیک کرده بود، حالا اینقدر بعد دمو هایپ بالا رفته که الان باید خیلی پری اوردر بازی بالا رفته باشه.:D
انقدر خراب کاری کرده بودن دیگه ملت بهشون اعتماد نداشتن

فروش بازی هاشون رو ایکس باکس واقعا کم بوده این چند وقت یه مو از خرس هم بکنی غنیمت منطقی با سونی کار کنن

بعدش این جناب کپکام نسخه ی نسل هشتی رزیدنت اویل 4 رو انحصاری کرد

رو ایکس باکس بد عادت شدن هر چی بازی ثرد پارتی میاد آمار فروش 80 به 20 ـه! میگن تا نیاد روی گیم پس نمی خریم، خب سازنده بدبخت با این رویه انحصاری برای سونی بسازه سودش بیشتره

رو ایکس باکس بد عادت شدن هر چی بازی ثرد پارتی میاد آمار فروش 80 به 20 ـه! میگن تا نیاد روی گیم پس نمی خریم، خب سازنده بدبخت با این رویه انحصاری برای سونی بسازه سودش بیشتره
دقیقا اکثر مردم به خاطر گیم پس و ارزون تر بودن ایکس باکس می خرن

فقط عده خاصی دنبال انحصاری های ایکس باکس هستن

View attachment 297533
کی گفته ما کم هستیم با هر بازی بهتر داریم بیشتر میشیم مشکل جماعت ایرانی با ترن بیس بود که با اکشن شدن طرفدارا دارن بیشتر میشن ولی متاسفانه مشکلم اینکه جماعت ایرانی جز ff7 بقیه ff هارو حساب نمیکنه نمیدونم چشونه
این چنل شماست؟
من خیلی وقته دارمش خیلی خوب و خفنه و فعال

• Like
Reactions: Reza.zareei
دقیقا اکثر مردم به خاطر گیم پس و ارزون تر بودن ایکس باکس می خرن

فقط عده خاصی دنبال انحصاری های ایکس باکس هستن
اخه میدونی منطقیه
من واقعن برنامه دارم گیم پس پی سی بگیرم
واسه استارفیلد خالیشم شده ارزششو داره
هزینه آنچنانیم نیست از این فمیلیاش بگیری

• Like
Reactions: Natural Killer
ایراد اساسی به بازی اینکه گرافیک بازی با این یک نسل جلوتره اما از نسخه 7 ریمیک بازی کمتره فریم دهیشم بدتره

خوب به هر حال اینم یکجور شاهکاره که بازی جدیدی که نسل بعدی هست از نسخه ی قبلی خودش گرافیکش کمتر باشه

• Like
Reactions: vaan 2 and malek911
اخه میدونی منطقیه
من واقعن برنامه دارم گیم پس پی سی بگیرم
واسه استارفیلد خالیشم شده ارزششو داره
هزینه آنچنانیم نیست از این فمیلیاش بگیری
والا خب تهش همین میشه ملت گیم هارو نمی خرن اینا هم میگن گیم فروش نداشته رو ایکس باکس

منم دمو رو بازی کردم
افت فریم یه خورده داره رو حالت کوایلیتی و اینکه جزئیات بازی ضعیفه
از لحاظ تکنیکی گرافیک معمولیه اما بازی چشم نوازه و از نگاه دور با تلویزیون شبیه فیلمه به خاطر اتمسفر و رنگ بندی
این شات هم خودم گرفتم ( ریش ها خیلی ضعیف طراحی شده )

View attachment 297537

اگه دنیای بازیو وسیع و پرجزئیات باشه همین گرافیک خیلیم خوبه.
شماره 13 بالاترین گرافیکو داشت تو زمان خودش و حجم سنگین رو پلی استیشن3 ولی آزادی عمل صفر
فقط رفته بودن کاراکتر طراحی کرده بودن تو یه مسیر از اول بازی می رفتی آخر بازی جوری بود فکر میکردم کل بازی جز گرن پالس دارم تو اتوبان میدوئم. (همون گرن پالس هم یه سری شکار گنده گذاشته بود از خیرش گذشتم چون راحت میمیردم)

اگه دنیای بازیو وسیع و پرجزئیات باشه همین گرافیک خیلیم خوبه.
شماره 13 بالاترین گرافیکو داشت تو زمان خودش و حجم سنگین رو پلی استیشن3 ولی آزادی عمل صفر
فقط رفته بودن کاراکتر طراحی کرده بودن تو یه مسیر از اول بازی می رفتی آخر بازی جوری بود فکر میکردم کل بازی جز گرن پالس دارم تو اتوبان میدوئم. (همون گرن پالس هم یه سری شکار گنده گذاشته بود از خیرش گذشتم چون راحت میمیردم)
اون بازی اصلا بالانس نبود باس فایت هاش واقعا قوی بود

• Like
Reactions: Cait Sith
ایراد اساسی به بازی اینکه گرافیک بازی با این یک نسل جلوتره اما از نسخه 7 ریمیک بازی کمتره فریم دهیشم بدتره

خوب به هر حال اینم یکجور شاهکاره که بازی جدیدی که نسل بعدی هست از نسخه ی قبلی خودش گرافیکش کمتر باشه
استایل گرافیکش با 7 فرق میکنه وگرنه من پایینتر بودنی ندیدم
باشه هم اصلا هیچ جوره با 7 قابل مقایسه نیست اون همه ش تو جاهای کوچیک توی میدگار میگذره مثلا زاغه ها یا ساختمون شینرا یا فاضلاب (تازه اکثر جاهای میدگارم نمیری روی صفحه که خیلی کم)
این دنیایی که داره واقعا وسیعه شامل کلی دشت و بیابون و جنگل و قلعه ها و شهرها و ... میشه همه جا هم میشه رفت
آپشنهایی مثل ری تریسینگ و... رو داره
انتظار GTA VI در کل ازش نداشته باشید ریش های کاراکتر رو بشمارید. هدف این بازی ساخت یه بازی اپن ورلد داستانی هست که فکر کنم بهشم برسه این وسط از لحاظ گرافیک خب اینا قطعا راک استار و ناتی داگ نیستن اون 7 هم که دیدین اپن ورلد نبود صرفا توی یه شهر (اونم نه همه جاهاش) میچرخیدی.

تایمی که بازی معرفی شد منم فکر می‌کردم از 7 گرافیکش کمتره ولی وقتی بازی می‌کنی میبینی تو خیلی موارد با اختلاف ازون بهتره. شاید چهره در حد همون یا پایین‌تر باشه ولی محیطش خیلی خیلی بهتره به نظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or