امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
یوشیدا گفت ما رفتیم سراغ پلتفرمای مختلف بهترین پیشنهاد مال سونی بود خب اگه گیم برای ایکس باکس نمی یاد تقصیر خودشون
منظورتو متوجه نمیشم
عرضه روی ایکس باکس به معنای فروش بیشتره
XIV هم اشتباه کردن ندادن سرچ کردم ردیت خیلیا هنوز که هنوزه منتظر پورت نسخه ایکس باکسشن
انحصار این شکلی اصلا برای این بازی خوب نیست

• Like
Reactions: omid0
منظورتو متوجه نمیشم
عرضه روی ایکس باکس به معنای فروش بیشتره
XIV هم اشتباه کردن ندادن سرچ کردم ردیت خیلیا هنوز که هنوزه منتظر پورت نسخه ایکس باکسشن
انحصار این شکلی اصلا برای این بازی خوب نیست
دارم میگم ایکس باکس پول بیشتر از سونی میداد گیم انحصاری ایکس باکس می شد

باو این بدبختا بودجه درست حسابی ساخت بازی ندارن مجبورن این کار هارو کنن بخشی از بودجه بازی تامین شه

دارم میگم ایکس باکس پول بیشتر از سونی میداد گیم انحصاری ایکس باکس می شد

باو این بدبختا بودجه درست حسابی ساخت بازی ندارن مجبورن این کار هارو کنن بخشی از بودجه بازی تامین شه
پول ندارن پس فوراسپوکن چی بود.
اولش جمله تو خوندم اصلا به اینمورد فکر نکردم!! چون واقعا ممکن نیست نداشته باشن.
چه ضرری بوده آشغال فوراسپوکن، پولشو میذاشتن برای این برای ایکس باکسم میومد تو فروش میترکوند بهتر نبود؟؟

پول ندارن پس فوراسپوکن چی بود.
اولش جمله تو خوندم اصلا به اینمورد فکر نکردم!! چون واقعا ممکن نیست نداشته باشن.
چه ضرری بوده آشغال فوراسپوکن، پولشو میذاشتن برای این برای ایکس باکسم میومد تو فروش میترکوند بهتر نبود؟؟
اونم سونی بهشون پول داده مگرنه ضرر سنگین فوراسپوکن به خاک سیاه میشوند اینارو

نکته ی بهتر اینکه ممکن یوشیدا بشه مدیر برند ff و دوره ی بزرگ جدیدی برای ff رقم بخوره کلی فاینال خوب با نظارت مستقیم یوشیدا ساخته شه
به نظر من که کیتاسه بیشتر از این حرفا ریشه دوونده تو اسکوار که کسی بتونه به این راحتی ها کنارش بزنه... البته این ریشه دوندن به سبک ea هست متاسفانه نه سبک خود ژاپنی ها

به نظر من که کیتاسه بیشتر از این حرفا ریشه دوونده تو اسکوار که کسی بتونه به این راحتی ها کنارش بزنه... البته این ریشه دوندن به سبک ea هست متاسفانه نه سبک خود ژاپنی ها
دیویژنی که زیر نظرش جز خراب کاری این چند وقت چیکار کرده

همه چیز این بازی به نظر من شاهکاره، تنها نکته نگران کننده اش اینه که من متا رو 93 تا 95 پیش بینی کردم، که یعنی اگه قانون 10 نمره اختلاف همیشگی که تو تمام پیش بینی های من صدق میکنه اینجا هم درست در بیاد متاسفانه یعنی بدبخت شدیم.

پ.ن: البته زلدا جدید رو دقیقا درست پیش بینی کردم و شاید قراره رویه تغییر کنه:D

اونم سونی بهشون پول داده مگرنه ضرر سنگین فوراسپوکن به خاک سیاه میشوند اینارو
سونی به همه ناشرا پول میده برای انحصاری کردن، یک مثل کپکام قبول نمیکنه، یکی مث اینا پولو میزنه به جیب و نصف گیمرا رو دایورت میکنه

همه چیز این بازی به نظر من شاهکاره، تنها نکته نگران کننده اش اینه که من متا رو 93 تا 95 پیش بینی کردم، که یعنی اگه قانون 10 نمره اختلاف همیشگی که تو تمام پیش بینی های من صدق میکنه اینجا هم درست در بیاد متاسفانه یعنی بدبخت شدیم.

ایول 4 هم درست پیشبینی کردی، اسمت ماکان توی پیشبینی امتیازات بد در رفته وگرنه جای جاش می زنی تو خال :D انتظار منم 93 95 به بالاست، ولی اون چیزی که من تجربه کردم حقیقتا اگر تا پایان به همین خوفناکی باشه 95 هم کمه براش

آخرین ویرایش:
سونی به همه ناشرا پول میده برای انحصاری کردن، یک مثل کپکام قبول نمیکنه، یکی مث اینا پولو میزنه به جیب و نصف گیمرا رو دایورت میکنه
فروش بازی هاشون رو ایکس باکس واقعا کم بوده این چند وقت یه مو از خرس هم بکنی غنیمت منطقی با سونی کار کنن

بعدش این جناب کپکام نسخه ی نسل هشتی رزیدنت اویل 4 رو انحصاری کرد

• Like
Reactions: Rodan

شما خودت نقد رو به عهده می گرفتی یه 10 هم میدادی دیگه خیالت از بابت پیش بینیت راحت می شد😁

• Like
Reactions: Cloud Strife
فروش بازی هاشون رو ایکس باکس واقعا کم بوده این چند وقت یه مو از خرس هم بکنی غنیمت منطقی با سونی کار کنن

بعدش این جناب کپکام نسخه ی نسل هشتی رزیدنت اویل 4 رو انحصاری کرد

من فکر نمی کنم کپکام نسخه نسل هشتمی RE4 رو انحصاری PS4 کرده
بیشتر این طور به نظر میرسه که واقعا حال نداشتن واسه XBONE بهینه سازی کنن اون بازی رو با توجه به ضعف مشخصی که اون کنسول نسبت به PS4 داره

همین دموی ۲ ساعته بازی بیس خوبی بهمون نشون داد، اختلافات خانوادگی که هست و نقش دامیننت‌ها و لاو ترکونداشون خیلی گیرا بود. پس از سالها واقعاا با یه داستان عمیق از این سری روبرو هستیم. شاهکار به تمام معنا. تم بازی بی شباهت به ویچر ۳ نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or