امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
من منظورم بازی های RPG خالص بود. nier و gow که وضعیتش مشخصه اصلا RPG خالص نیستن FF7R هم مشخصه نمراتش چند شد ؟ من دارم در مورد بالا 93-94 صحبت میکنم اکثر بازی های غول این ژانر یه دنیای وسیعی دارن .
یعنی الان پرسونا 5 رویال هم اوپن ورلد 95 شده؟

دشواری نداره تاپیک 2 صفحه جلو رفته 1 ماه هم تا عرضه مونده پاک کن دوباره بزن تاپیکو :D ولی من تردید دارم خیلی نمرات بالایی بگیره به شخصه برای من بازی rpg که محیطش سند باکس باشه نقط ضعف بزرگیه ، اکثر RPG های بزرگ open world هستن
صرفا محیط بزرگ نمیتونه تضمین کننده کیفیت نهایی باشه. محیط سندباکس بازی هم هنوز اندازش مشخص نشده و فکر نمیکنم اونقدری که شما گفتی کوچیک باشه! حداقل طبق ویدیوها میشه گفت که با محیط نسبتا بزرگی طرف هستیم.
محیط بزرگ هم یا از یه جایی به بعد میتونه خسته کننده باشه (ویچر 3 یه نمونه بارزی بود که هیچکس نتونست تکرارش بکنه). شما چندسال اخیرو در نظر بگیری حتی RPGهای محیط باز غربی هم از یه جایی به بعد خسته کننده و تکراری میشن.
نقشه بزرگ یا کوچیک نمیتونه تعیین کننده کیفیت نهایی باشه! :D وگرنه وقتی یوبیسافت میتونه n کیلومتر مپ درست کنه با کلی اکتیویتی و ماموریت چرت و پرت، برای اینا هم نباید کاری میداشت که اون راهو طی کنن. مپ ربطی به این کهRPG خوبه یا بده نداره الان سه گانه مس افکت جزو تکرار نشدنی‌ترین RPGهای تاریخن. مپشون مگه چقدره؟! همینا اومدن تو اندرومدا مپ بزرگ ساختن و گند زدن!

من منظورم بازی های RPG خالص بود. nier و gow که وضعیتش مشخصه اصلا RPG خالص نیستن FF7R هم مشخصه نمراتش چند شد ؟ من دارم در مورد بالا 93-94 صحبت میکنم اکثر بازی های غول این ژانر یه دنیای وسیعی دارن .

بازی بالای 93-94 تو ژانر RPG نداریم تو 10 سال اخیر، آخریش Skyrim بود... فاکینگ اسکایریم....
و البته Persona 5

• Like
Reactions: SAGAD and voldmort
IMG_20230605_143801_670.jpg
عجب اینا چرا این جوری میکنن بازی حتی سیاه پوست نداره بهش میگن ووک

از اونجایی که یوزر متای بازی احتمالا توسط اینا بمبارون شه از دوستان عزیز می خوام که از بازی حمایت کنین تو بخش یوزر کرتیک

• Like
Reactions: reza8
View attachment 295792

از اونجایی که یوزر متای بازی احتمالا توسط اینا بمبارون شه از دوستان عزیز می خوام که از بازی حمایت کنین تو بخش یوزر کرتیم
سیاه پوست نداره و چیزای دیگه داره: کاراکترهای همجنسگرا و کاراکترهای مونث اغراق شده و ...

توی عربستان هم نشر این بازی ممنوع شده

آخرین ویرایش:
گیم های ژاپنی معمولا داستان های خوبی روایت میکن، مثل سری یاکوزا-پرسونا اینم بجز گرافیک بقیه چیزاش عالیه( نقطه مقابل فرنچایزhorizon)
موافقم ولی سری FF هم گرافیک بالایی داره کلا ژاپنیا سر نینتندو سوییچ ضعیف شد گرافیکشون

• Like
Reactions: Dante _Sparda
View attachment 295792

از اونجایی که یوزر متای بازی احتمالا توسط اینا بمبارون شه از دوستان عزیز می خوام که از بازی حمایت کنین تو بخش یوزر کرتیک
بازی محتوای LGBT داره.
حالا اینکه در چرا و چگونه باشه الله اعلم ولی بعید میدونم تیم یوشیدا چرت و پرت صرفا برای ترند بودن چیزی در بازی بزارند مخصوصا اینکه سر همین نژاد های کرکترا خوب روی تصمیماتشون موندند.

• Like
Reactions: Reza.zareei
بازی محتوای LGBT داره.
حالا اینکه در چرا و چگونه باشه الله اعلم ولی بعید میدونم تیم یوشیدا چرت و پرت صرفا برای ترند بودن چیزی در بازی بزارند مخصوصا اینکه سر همین نژاد های کرکترا خوب روی تصمیماتشون موندند.
به نظرم FF13 هم ووک ولی کسی گیر نداد بهش فمنیست ، LGBT و سیاه پوست داشت

آخرین ویرایش:
بازی محتوای LGBT داره.
به چه شکل؟ صرفا همو نگاه میکنن مثل شماره 13؟ :D
فکر نکنم مهم باشه اگه اونطوریه. فکر نکنم کلا چیز +18 توش اصلا نشون بدن...

عربستان هم خودش این چیزا خیلی رواج داره:D (در کنار افغانستان و...) بازی ترجمه عربی داره فکر کنم تو امارات و جاهای دیگه بیاد البته
کاراکتر اغراق شده هم که مونث مذکر نداره و فکر کنم اصلا درمورد این بازیها سوبرداشت باشه همین مدلین.

• Like
Reactions: Arima Kishou
به چه شکل؟ صرفا همو نگاه میکنن مثل شماره 13؟ :D
فکر نکنم مهم باشه اگه اونطوریه. فکر نکنم کلا چیز +18 توش اصلا نشون بدن...

عربستان هم خودش این چیزا خیلی رواج داره:D (در کنار افغانستان و...) بازی ترجمه عربی داره فکر کنم تو امارات و جاهای دیگه بیاد البته
کاراکتر اغراق شده هم که مونث مذکر نداره و فکر کنم اصلا درمورد این بازیها سوبرداشت باشه همین مدلین.
میگن احتمالش وجود داره که توی بازی توهین هایی هم به عربا شده باشه چون یکی از مناطق بازی شبیه کشورای عربی اسلامی همون جا که آیکان تایتان هست

• Smile
Reactions: Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or