امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
میگن احتمالش وجود داره که توی بازی توهین هایی هم به عربا شده باشه چون یکی از مناطق بازی شبیه کشورای عربی اسلامی همون جا که آیکان تایتان هست
نه باو اینا دیگه بولشته فکر کنم اصلا دیده نشده آثار ژاپنی کار به اسلام و مسلمین داشته باشن. اگه به این باشه زلدا botw یه مورد bold ی یادمه داشت:دی
و چه خوبه که مثل اون بازی نژادهای مختلف گذاشتن...

• Like
Reactions: Reza.zareei
نه باو اینا دیگه بولشته فکر کنم اصلا دیده نشده آثار ژاپنی کار به اسلام و مسلمین داشته باشن. اگه به این باشه زلدا botw یه مورد bold ی یادمه داشت:D
و چه خوبه که مثل اون بازی نژادهای مختلف گذاشتن...
یه لیک درست حسابی از گیم نمی یاد ببینیم چه خبره

• Like
Reactions: reza8
منتقد واشنگتن پست: "حاضرم سیستمم رو برای فاینال فنتسی 16 بفروشم."

این منتقد در پاسخ به کسی که ازش سوال کرده بود: "حاضری بخاطر فاینال فنتسی 16 یه PS5 بخری؟" گفت: "البته، حاضرم سیستمم رو برای فاینال فنتسی 16 بفروشم. این بازی دقیقا همون نقشی رو برام داره که Bloodborne برای PS4 و Mgs4 برای PS3 داشت."

اقا بازی دست منتقدا رسیده از منتقدین عزیز بازیسنتر می خوام که زمان برداشته شدن انبارگو رو بگن ببینیم متا کی میاد با تشکر
مثل اینکه یه روز قبل عرضه امبارگو برداشته میشه.

______
آقا نقد بازی با کی هست تو بازیسنتر ؟
۱۳ با ماکان بود.
۱۵ با من :D

فکر کنم 90-92 بشه برای گوتی بعیده دردسر خاصی برای زلدا یا استارفیلد (اگه شرایط لانچ خوبی داشته باشه) ایجاد کنه.
در کل بعد از 2006 هیچوقت لانچ رو فرمی از سری فاینال فانتزی نداشتیم و این بازی یه برگشت رویایی به فرم میشه

منتقد ها: "سیستم Active Time Lore فاینال فنتسی 16 باید بخشی از بازی های RPG بشه!"

◾️ مدت ها است که بازی های RPG از یه فرمول ثابت برای روایت داستان هاشون استفاده میکنن اما اسکوئر انیکس با ساخت سیستم Active Time Lore در فاینال فنتسی 16 تفاوت چشم گیری به وجود آورده.

◽️ این سیستم به پلیر ها اجازه میده هر اطلاعاتی که از داستان فراموش کردن رو تنها با یک کلیک بخونن و هیچ ابهامی در داستان نداشته باشن. Active Time Lore همچنین باعث میشه توسعه دهنده ها نیاز به ساخت کات سین های طولانی برای معرفی جهان بازی و شخصیت ها نداشته باشن؛ اینطوری میتونن از کات سین ها برای نشون دادن هر چه بیشتر و بهتر تعامل شخصیت ها استفاده کنن.

◾️ میشه گفت Active Time Lore مشکل کات سین های طولانی و پرداخت به داستان رو که خیلی از بازی های RPG باهاش دست و پنجه نرم میکردن، حل کرده و باید بخشی از تمام بازی های RPG بشه!

منتقد واشنگتن پست: "حاضرم سیستمم رو برای فاینال فنتسی 16 بفروشم."

این منتقد در پاسخ به کسی که ازش سوال کرده بود: "حاضری بخاطر فاینال فنتسی 16 یه PS5 بخری؟" گفت: "البته، حاضرم سیستمم رو برای فاینال فنتسی 16 بفروشم. این بازی دقیقا همون نقشی رو برام داره که Bloodborne برای PS4 و Mgs4 برای PS3 داشت."
تا اینجا از بازی خیلی تعریف شنیدیم ولی این یجورایی واضح ترین و بزرگترینشون هست! (حداقل برای من )

بلادبورن دقیقا بازی بود که بخاطرش کنسول‌ خریدم :-"

تا اینجا از بازی خیلی تعریف شنیدیم ولی این یجورایی واضح ترین و بزرگترینشون هست! (حداقل برای من )

بلادبورن دقیقا بازی بود که بخاطرش کنسول‌ خریدم :-"
منم خیلی هایپ شدم انقدر تعریف شنیدم ایکاش یه شاهکاری مثل ویچر و پرسونا 5 رویال باشه

قشنگ فروش کل سری رو میبره بالا اسکوئر هم پول دوست بیشتر فاینال میسازه حالشو می بریم

• Like
Reactions: reza8
به نظر من که دمو را بازی کردم متا بین ۸۷ تا ۹۳ میشه .زیر ۸۷ که راه نداره هر چقدر هم بخوان منتقد ها لجن بازی در بیارن.بالای ۹۳ هم خیلی سخته بعید میدونم (البته بشه که واقعا خوشحال کننده است برام)
ولی در مورد گوتی بودن نه بازی احتمال خیلی زیاد جزو ۶ تا نامزد نهایی سال باشه ولی گوتی زلدا خواهد شد :D

کاش این بازی روی ایکس باکسم عرضه میشد
این جو‌ هیت یه عده از یه طرف (الان شاید نباشه ولی نمرات بیان شروع میشه)
و مقایسه با استارفیلد و عناوین انحصاری مایکرو ازش دور میشد...
فکر کنم در نهایتم برای ایکس باکس پورت شه البته
آخه بازی JRPG زیاد گروه خونیش کلا به جنگای کنسولی نمیخوره اونم FF
امیدوارم برای اینکه عده بیشتری بتونن لذت ببرن درنهایت برای ایکس باکس پورت شه

• Like
Reactions: omid0
کاش این بازی روی ایکس باکسم عرضه میشد
این جو‌ هیت یه عده از یه طرف (الان شاید نباشه ولی نمرات بیان شروع میشه)
و مقایسه با استارفیلد و عناوین انحصاری مایکرو ازش دور میشد...
فکر کنم در نهایتم برای ایکس باکس پورت شه البته
آخه بازی JRPG زیاد گروه خونیش کلا به جنگای کنسولی نمیخوره اونم FF
امیدوارم برای اینکه عده بیشتری بتونن لذت ببرن درنهایت برای ایکس باکس پورت شه
یوشیدا گفت ما رفتیم سراغ پلتفرمای مختلف بهترین پیشنهاد مال سونی بود خب اگه گیم برای ایکس باکس نمی یاد تقصیر خودشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or