امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
البته یه گیم دیگه ای هم هست که شاید خیلی ها بهش توجه نکنن پیشنهاد ساختشم فکر کنم از کیتاسه هست

دریج اف سربروس این یکی واقعا خرابکاری بود مثلا با متریای قرمز آتیش شلیک میکردی کلا مشخص بود کسی که گیم رو ساخته نمیدونسته بازی اصلی چه جوری بوده عوضش توی ff7 ریمیک به طرز عجیبی به جزئیات توجه شده

من به صورت کامل در جریان توسعه دریج اف سربروس نیستم ولی هرچی بود جز کارکتر وینسنت نکته مثبت دیگه ای نداشت

سه گانه 13 قطعن شاهکار بود:D
میشه شما بخشی از افتخارات این بازی رو بگی؟

و اینکه چرا شروع پایین اومدن متای نسخه های اصلی شد

من واقعا به جز طراحی کارکترا ، طراحی محیط و گرافیکش واسه دوره ps3 هیچ نکته ی مثبتی ندیدم

• Like
Reactions: Cait Sith
زیرنویس فارسی 2 ساعت اول بازی رو به صورت کامل گذاشتم همراه کات سین ها
چون بازی نصفش کات سین هست و داستان مهم ترین بخشش شاید به دردتون بخوره : ( اگه خوشتون اومد زیر ویدئو ها کامنت بزارین پاره شدم 1800 دیالوگ رو ترجمه کردم :D )

یوتیوب :

آپارات :

میشه شما بخشی از افتخارات این بازی رو بگی؟

و اینکه چرا شروع پایین اومدن متای نسخه های اصلی شد

من واقعا به جز طراحی کارکترا ، طراحی محیط و گرافیکش واسه دوره ps3 هیچ نکته ی مثبتی ندیدم
قدیما یکی از بچه ها خیلی فن این بازی بود.
خلاصه رسید به شماره سومش که کلا نمراتش فیل بود قبلا، سر اون شد اپیک فیل
تاپیک نمراتش بود هی پست میذاشت که بازی شاهکاره و فلان (در حالیکه منتقدا با پنج و شیش و هفت از بازی پذیرایی میکردن) بررسی کردیم دوستان کاشف به عمل اوردن طرفداریش به خاطر شخصیت اصلی مونث‌ بازیه و اگه یه نعره خر سیبیلو جای لایتینگ بود اونم مثل هر آدم منطقی دیگه میدید بازی در حد همون متای شصت هفتاده:دی
کلا کسایی که میبینی با این بازی حال میکنن دلیلش همینه:دی

قدیما یکی از بچه ها خیلی فن این بازی بود.
خلاصه رسید به شماره سومش که کلا نمراتش فیل بود قبلا، سر اون شد اپیک فیل
تاپیک نمراتش بود هی پست میذاشت که بازی شاهکاره و فلان (در حالیکه منتقدا با پنج و شیش و هفت از بازی پذیرایی میکردن) بررسی کردیم دوستان کاشف به عمل اوردن طرفداریش به خاطر شخصیت اصلی مونث‌ بازیه و اگه یه نعره خر سیبیلو جای لایتینگ بود اونم مثل هر آدم منطقی دیگه میدید بازی در حد همون متای شصت هفتاده:D
کلا کسایی که میبینی با این بازی حال میکنن دلیلش همینه:D
LoL
بهترین قسمت سه گانه ۱۳-۲ هست که اصلا لایتنینگ شخصیت اصلی نیست (به جز دی ال سی)

این ۳ تا بازی شاهکار یا همچین چیزی نبودن.
اما اینجوری هم که دارید سفرشون را می‌پیچید هم نبودن. خوب بودن به نحوه خودشون اما کسی منکر این نمیشه که FNC عملا fail شد.

پ.ن: بازی با متا ۸۳ ، زبالست جدیدا:))

LoL

اما اینجوری هم که دارید سفرشون را می‌پیچید هم نبودن. خوب بودن به نحوه خودشون اما کسی منکر این نمیشه که FNC عملا fail شد.

لایتنینگ به نوعی نماد بازیشه
۱۳-۲ هم باز شخصیت اصلیش مونث بود:D
این ۱۳ زمان خودش اورریت شد سر هایپ
وگرنه من یکی پرولوگ Crisis Core رو بهش ترجیح میدم. اونم (۱۳) وگرنه مثل دنباله ش و شماره سومش در حد میانگین نمرات ۷ و خرده ای یا ۶ بیشتر ارزش نداشت.
بازیش کاملا آب بندی شده س و تو نیم ساعت پایانی میاد جواب سوالای داستانیو میده که آخرم میبینی عجب مزخرفی بود.
من تمام ناراحتیم اینه چرا اونموقع پول پای نسخه ارجینالش دادم و الان نه کنسول دارم نه FF XVI 🥲

لایتنینگ به نوعی نماد بازیشه
۱۳-۲ هم باز شخصیت اصلیش مونث بود:D
این ۱۳ زمان خودش اورریت شد سر هایپ
وگرنه من یکی پرولوگ Crisis Core رو بهش ترجیح میدم. اونم (۱۳) وگرنه مثل دنباله ش و شماره سومش در حد میانگین نمرات ۷ و خرده ای یا ۶ بیشتر ارزش نداشت.
بازیش کاملا آب بندی شده س و تو نیم ساعت پایانی میاد جواب سوالای داستانیو میده که آخرم میبینی عجب مزخرفی بود.
من تمام ناراحتیم اینه چرا اونموقع پول پای نسخه ارجینالش دادم و الان نه کنسول دارم نه FF XVI 🥲
13-2 دو تا شخصیت داشت ، نوئل و سرا ، خیلی از ایرادات ۱۳ را هم نداشت. بد من بسیار بسیار خوبی هم داشت.
حرفتون یه ایرادی داره.
اوکی ملت سر ۱۳ هایپ بودن و ۸ میلیون فروخت و متاش شد ۸۳.
بعد همون ملت سر ۱۳-۲ هم هایپ بودن ؟ که متای بازی شد ۷۹؟ و ۴ میلیون نسخه هم فروخت ؟ یعنی ۴ میلیون نفر آدم این وسط برای بازیی که نه تایتل اصلی سری هست ، نه بودجه تولیدش اونقدر بالاست، هایپ بودن ؟ و دوباره گول خوردن ؟
حتی LR هم به سود دهی رسید طبق گزارش های مالی خود اسکوئر.

• Like
Reactions: Alireza Grimes
13-2 دو تا شخصیت داشت ، نوئل و سرا ، خیلی از ایرادات ۱۳ را هم نداشت. بد من بسیار بسیار خوبی هم داشت.
حرفتون یه ایرادی داره.
اوکی ملت سر ۱۳ هایپ بودن و ۸ میلیون فروخت و متاش شد ۸۳.
بعد همون ملت سر ۱۳-۲ هم هایپ بودن ؟ که متای بازی شد ۷۹؟ و ۴ میلیون نسخه هم فروخت ؟ یعنی ۴ میلیون نفر آدم این وسط برای بازیی که نه تایتل اصلی سری هست ، نه بودجه تولیدش اونقدر بالاست، هایپ بودن ؟ و دوباره گول خوردن ؟
حتی LR هم به سود دهی رسید طبق گزارش های مالی خود اسکوئر.
فروشش بالا بود چون روی سه تا پلتفرم اومد
و ضمنا نسل هفت JRPG آنچنان حسابی و اسم و رسم دار نداشتیم جز ته نسل پرسونا ۵ چیزیم که من درمورد XVI بشدت نگرانم همین فروششه به خاطر نیومدن روی Xbox پایین نیاد یه وقت

البته یه گیم دیگه ای هم هست که شاید خیلی ها بهش توجه نکنن پیشنهاد ساختشم فکر کنم از کیتاسه هست

دریج اف سربروس این یکی واقعا خرابکاری بود مثلا با متریای قرمز آتیش شلیک میکردی کلا مشخص بود کسی که گیم رو ساخته نمیدونسته بازی اصلی چه جوری بوده عوضش توی ff7 ریمیک به طرز عجیبی به جزئیات توجه شده

من به صورت کامل در جریان توسعه دریج اف سربروس نیستم ولی هرچی بود جز کارکتر وینسنت نکته مثبت دیگه ای نداشت
کاملا قبول دارم که DOC فقط اسم فاینال یدک می کشید و کاملا یه بازی اکشن و دور از المان های فاینال فانتزی بود ولی من خیلی دوسش داشتم. بنظرم هر گیم پلی دیگه ای بود به کارکتر وینسنت نمی خورد مگه اینکه می خواستن بازی و وینسنت مثل بقیه ff همراه با یه تیمش کنند که خب تنها بودن وینسنت یه حس دیگه ای داشت.
============
حقیقتا داستان بدی نداشت و اینکه کارکتر ها منفی خوبی معرفی کرد :D

فروشش بالا بود چون روی سه تا پلتفرم اومد
و ضمنا نسل هفت JRPG آنچنان حسابی و اسم و رسم دار نداشتیم جز ته نسل پرسونا ۵ چیزیم که من درمورد XVI بشدت نگرانم همین فروششه به خاطر نیومدن روی Xbox پایین نیاد یه وقت
همون ps3 تنها را هم حساب کنی، 2.5 میلیون نسخه فروش داشته 13-2:دی

پیش فروش های 16 انگار خیلی بد بوده ، ولی به نظرم فروش خوبی می کنه. البته اگه اونقدری که خوب به نظر میاد باشه .:دی

کاملا قبول دارم که DOC فقط اسم فاینال یدک می کشید و کاملا یه بازی اکشن و دور از المان های فاینال فانتزی بود ولی من خیلی دوسش داشتم. بنظرم هر گیم پلی دیگه ای بود به کارکتر وینسنت نمی خورد مگه اینکه می خواستن بازی و وینسنت مثل بقیه ff همراه با یه تیمش کنند که خب تنها بودن وینسنت یه حس دیگه ای داشت.
============
حقیقتا داستان بدی نداشت و اینکه کارکتر ها منفی خوبی معرفی کرد :D
من با اینکه فاینال نیست مشکلی ندارم مشکلم این تیم انگار ff7 رو یادش رفته

امیدوارم بازی یه بازسازی اساسی بشه مشکلاتش از بین بره

LoL

این همه گیم 90 و بالای 90 دادن قبلش وقتی این گیم ضعیف تر از نسخه های قبلیه بیشتر به چشم میاد

کارگردان بازی تو یه مصاحبه داشت بازیشو با کال اف دیوتی مقایسه میکرد کلا معلوم یه چیزی تو کله ی این بشر خورده یا اینکه هیچکارس فقط گذاشتنش گیم خراب شد بندازن گردنش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or