امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
آقا راست میگه دیگه ۱۳ باید به کل کنسل میشد به خاطر کیفیت پایین و میچسبیدن به پروژه ورسوس و ریمیک FF VII
منطق پشت این حرف نیست به نظرم.
اون زمان برنامه اسکوئر عرضه سه تا بازی FNC بود. اینکه نتونستن برنامه هاشون را درست پیاده کنن، واقعا به بی عرضگی خودشون مربوطه.
بعد ۱۳ سال ۲۰۰۹ اومده. تا آخرین تریلر E3 که ورسوس تبدیل شد به XV , حداقل ۵ سال از عرضه XIII گذشته بود. باز تو این ۵ سال هنوز ۲۰ درصد ورسوس تکمیل نشده بوده.
ناقص موندن ورسوس واقعا ربطی به ۱۳ نداره.

من نمیدونم چرا هر چند وقت یبار باید این بحث خز و حوصله سربر شماره 13 زباله به تاپیک های FF باز بشه. بابا پارمون کردید اصلا 13 بهترین بازی تاریخ:D نشد یبار بیایم تو این تاپیک ها این مزخرف رو نبینیم.
چشم، به حکم شما الان به جای تاپیکای FF میریم تو تاپیک رگناروک بحث می کنیم :)

لازم نیست چیزی که دوست ندارید را بخونید.
تا امبارگو بازی هم چند روز مونده هنوز. خبر خاصی نمیشه اینجا به جز بحث های مختلف.

کلا کسایی که میبینی با این بازی حال میکنن دلیلش همینه:D

خصیت اصلی مونث‌ بازیه و اگه یه نعره خر سیبیلو جای لایتینگ بود اونم مثل هر آدم منطقی دیگه میدید بازی در حد همون متای شصت هفتاده:D
کلا کسایی که میبینی با این بازی حال میکنن دلیلش همینه:D
این کشف تاریخی رو به نظرم سردر همه ی تاپیک ها ثبت کن حیفه واقعن .

جسارتا آخه اینجا تاپیک امتیازات FFXVI هست. خسته شدیم هرجا صحبت راجب FF میشه پای نسخه‌های دو سه نسل پیش میاد وسط :D
رفیق ، فکر نمی کنم منافاتی داشته باشه.
اگه نمرات ۱۶ اومده بود ، بله . آف تاپیک محسوب می شد.
بعد بهتره اول برید سراغ اونی که می گه 13 زبالست. ایشون نظرشو میگه. منم دارم نظرمو میگم

رفیق ، فکر نمی کنم منافاتی داشته باشه.
اگه نمرات ۱۶ اومده بود ، بله . آف تاپیک محسوب می شد.
بعد بهتره اول برید سراغ اونی که می گه 13 زبالست. ایشون نظرشو میگه. منم دارم نظرمو میگم
من بحثم کلی بود و منظورم فقط طرفدارها یا هیترهای 13 نیست. من خودم از 13 اصلا دل خوشی ندارم ولی جدا اینکه توی تاپیک هر نسخه از سری FF قرار باشه پای نسخه قبلی رو بکشیم وسط اصلا درست نیست. من از X و XV هم خوشم نمیاد ولی دلیل نمیشه بحث این نسخه رو به اونا ربط بدیم. ممنون میشم از دو طرف اگه بحث نسخه‌های قبلی رو دیگه اینجا ادامه ندن و قطعا واسه این بحث تاپیک‌های بهتری وجود داره.

این کشف تاریخی رو به نظرم سردر همه ی تاپیک ها ثبت کن حیفه واقعن .
نیاز نیست دوست عزیز، به قول معروف آنچه به عیان است چه حاجت به بیان است.
نگاهی به نمرات و نقدهای این سه گانه خودشون گویا هستند
FF یه بازی درجه یک و پیشرو تو گیم بود با اینا سقوط کرد پله پله...

یعنی یه چیزایی آدم میخونه اینجا که شاخ درمیاره.:)) :|
IMG_20230618_151801_974.jpg
بحث تموم اوکی ولی اینم مدرک که تیم نومورا روی xiii کار کرده نرسیده رو ورسوس کار کنه

قطعا بعدشم روی شماره های بعدی xiii کار کردن تا جایی که از نومورا گرفتن پروژه رو

ff13(فقط نسخه اول) بازی خوبی بود، از لحاظ ارت محیطی جز پنج نسخه برتر سری برام بوده
ولی خوب شدیدا مشکل لول دیزاین داشت و این راهرویی بودن نزاشت کامل این تنوع محیطیش دیده بشه!!!
داستانشم میشد گفت اصلا جزو بهترینا نبود ولی باز بدم نبود
شخصیت پردازی هم نسبت به شماره های دیگه از نظرم ضعیف تر بود!
دو سه قطعه موسیقی عالی داشت بقیه اش متوسط!!!!!!!!
ولی باز تمام فروش بازی به خاطر هایپ نبود، میشه گفت تنها نسخه هایی که به خاطر هایپ خوب فروختن ff10 بود که نصف مشکلات ff13 دومینو وار از همین ffx. شروع شد اینا نتونستن از پس کار بربیان
نسخه بعدی که به خاطر هایپ زیاد فروخت، ff15 بود...که داستانشو بهتر می دونید!
برای شخص بنده هم
سه نسخه ضعیف سری به ترتیب همینا هستند
ff10
ff15
ff13

لحاظ ارت محیطی جز پنج نسخه برتر سری برام بوده
اینو یکم توضیح بدید ممنون میشم!! اصلا محیطی جز گرن پالس توش بود؟ از لحاظ آرت محیطی کلا اوت ترین بازی ای که رفتم
کل بازی باید آنالوگ جلو رو بگیری و هی مبارزه جای خاصی نمیشه رفت جز آخر تو گرن پالس و اونجا که به اون سیاهه ساژ میخوردی هم محیط مثلا شهر بود چی بود یه نموره باز بود گرن پالس افت فریم فجیعی هم داشت یادمه
تنها نقطه قوت بازی همون تم curse به وسیله یه سری نیروی برتر عجیب غریب بود که در ادامه همونم خراب میشد
به هر حال من اصلا محیط خاصی یادم نمیاد توش دیده باشم (یه جا آخر بازی لایتنینگ یادمه میرسید یه جا بین هوا و زمین حالت یه اتاق بزرگ بود قبل باس آخر و دشمنای قوی ای داشت اونجا فقط خوب بود) حالا یه مومن بیاد بگه چیه جریان آرت محیط ممنون میشم:D

اینو یکم توضیح بدید ممنون میشم!! اصلا محیطی جز گرن پالس توش بود؟ از لحاظ آرت محیطی کلا اوت ترین بازی ای که رفتم
کل بازی باید آنالوگ جلو رو بگیری و هی مبارزه جای خاصی نمیشه رفت جز آخر تو گرن پالس و اونجا که به اون سیاهه ساژ میخوردی هم محیط مثلا شهر بود چی بود یه نموره باز بود گرن پالس افت فریم فجیعی هم داشت یادمه
تنها نقطه قوت بازی همون تم curse به وسیله یه سری نیروی برتر عجیب غریب بود که در ادامه همونم خراب میشد
به هر حال من اصلا محیط خاصی یادم نمیاد توش دیده باشم (یه جا آخر بازی لایتنینگ یادمه میرسید یه جا بین هوا و زمین حالت یه اتاق بزرگ بود قبل باس آخر و دشمنای قوی ای داشت اونجا فقط خوب بود) حالا یه مومن بیاد بگه چیه جریان آرت محیط ممنون میشم:D
محیطا فقط به نسبت بیابون های xv قشنگ بود بازی ها قدیمی هم خب قدیمی بودن چیزی مشخص نبود مگر نسبت به ff x که از اونم قشنگ تر بود باز ولی خب بعضی ها هم‌ تم ساحلی دوست دارن

آقا وسط جنگ و دعواهاتون دیگه فاینال ۱۰ را رنگی نکنید و کنار اشغالی مثل ۱۳ و از اون بدتر ۱۵ نزارید.
به عنوان کسی که از فاینال ۶ به بعد همه را بازی کردم فاینال ۱۰ بهترین فاینال تمام عمرم بوده و خواهد بود.داستان عاشقانه ای که بازی تعریف می‌کرد هنوزم در سطحش تو دنیای ویدئوگیم نیومده.با اندینگشم که خیلی ها از جمله خودم زار زار گریه میکردیم و حتی تو ژاپن خودکشی هم داشتیم.
اگه از ۲۰ تا از بازی سازی های اسکوار بپرسن ۳ تا از بهترین فاینال هاشونو نام ببرن قطعا ۱۵ تاشون از ۱۰ نام میبرن.
چند سال پیش هم تو ژاپن نظرسنجی در مورد بهترین فاینال شد از ۷ بیشتر رای آورد و اول شد.
کلا فاینال ۱۰ اون ارزش و حمایتی که تو دنیا داره را تو ایران متاسفانه نداره.
چقدر من این بازی را دوست داشتم:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or