امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
آقا وسط جنگ و دعواهاتون دیگه فاینال ۱۰ را رنگی نکنید و کنار اشغالی مثل ۱۳ و از اون بدتر ۱۵ نزارید.
به عنوان کسی که از فاینال ۶ به بعد همه را بازی کردم فاینال ۱۰ بهترین فاینال تمام عمرم بوده و خواهد بود.داستان عاشقانه ای که بازی تعریف می‌کرد هنوزم در سطحش تو دنیای ویدئوگیم نیومده.با اندینگشم که خیلی ها از جمله خودم زار زار گریه میکردیم و حتی تو ژاپن خودکشی هم داشتیم.
اگه از ۲۰ تا از بازی سازی های اسکوار بپرسن ۳ تا از بهترین فاینال هاشونو نام ببرن قطعا ۱۵ تاشون از ۱۰ نام میبرن.
چند سال پیش هم تو ژاپن نظرسنجی در مورد بهترین فاینال شد از ۷ بیشتر رای آورد و اول شد.
کلا فاینال ۱۰ اون ارزش و حمایتی که تو دنیا داره را تو ایران متاسفانه نداره.
چقدر من این بازی را دوست داشتم:((:((
منم عاشق 10 هستم بهت شدیدا پیشنهاد میدم ff6 ، 5 و 4 رو بازی کنی اونا هم با ارزشن فقط سه تا نسخه ی اولیه شاید غیر قابل تحمل باشه براتون

آخرین ویرایش:
منم عاشق 10 هستم بهت شدیدا پیشنهاد میدم ff6 ، 5 و 4 رو بازی اونا هم با ارزشن فقط سه تا نسخه ی اولیه غیر قابل تحمل باشه براتون
۶ رو بازی کردم فقط مشکلم این بود که تو زمان خودش بازی نکردم و سال ها بعد رفتم سراغش .ولی ۴ و ۵ را باید حتما تجربه کنم .
شاید یکی از دلایلی که به ۱۰ کم توجهی میشه همین باشه که خیلی ها همون سال ۲۰۰۱ که عرضه شد بازیش نکردن.من قشنگ یادمه اون سال ها را ps2 کبیر ۱ سالی بود اومده بود تو اون سال ۳ تا ابر بازی فاینال ۱۰ و متال گیر ۲ و سایلنت هیل ۲ براش اومده بود اصلا دنیا را تکون داده بود.فاینال ۱۰ اولین فاینال بود که صدا گذاری و ویس اکتینگ داشت و با اون fmv های وحشتناکی که داشت همه راانگشت به دهان گذاشته بود یادش بخیر ps2 هم تازه کپی خور های dvd براش اومده بود چه عشقی میکردیم .

۶ رو بازی کردم فقط مشکلم این بود که تو زمان خودش بازی نکردم و سال ها بعد رفتم سراغش .ولی ۴ و ۵ را باید حتما تجربه کنم .
شاید یکی از دلایلی که به ۱۰ کم توجهی میشه همین باشه که خیلی ها همون سال ۲۰۰۱ که عرضه شد بازیش نکردن.من قشنگ یادمه اون سال ها را ps2 کبیر ۱ سالی بود اومده بود تو اون سال ۳ تا ابر بازی فاینال ۱۰ و متال گیر ۲ و سایلنت هیل ۲ براش اومده بود اصلا دنیا را تکون داده بود.فاینال ۱۰ اولین فاینال بود که صدا گذاری و ویس اکتینگ داشت و با اون fmv های وحشتناکی که داشت همه راداگشت به دهان گذاشته بود یادش بخیر ps2 هم تازه کپی خور های dvd براش اومده بود چه عشقی میکردیم .
من همه ی نسخه هارو طی 10 سال گذشته زدم فقط نسخه های ps1 خیلی اذیتم کردن این دو بعدی قدیمی ها ریمیک های خوبی رو اندروید داشتن نمیدونم چرا پاکشون کردن پیکسل ریمستر دادن

البته هنوزم میشه ورژن های قدیمی رو نصب کرد

• Like
Reactions: ashe
االان این 7 ریمیک زبالست ؟ چرا هیچکی ازش هیچی نمیگه ؟
میخواستم بازیش کنم ارزش نداره ؟ :D
7 ریمیک تنها نقصش ناقص بودن داستانش باید پارتای بعدی بیان ببینیم داستان به چه جمع بندی ای میرسه از 7 اصلی بهتر میشه داستان یا بدتر

البته ماموریت های فرعی و دوربین هم کمی مشکل داره که اصلی ترین مشکل همون داستان مگرنه نمره ی بالاتری می گرفت احتمالا

• Like
Reactions: amonre
آقا وسط جنگ و دعواهاتون دیگه فاینال ۱۰ را رنگی نکنید و کنار اشغالی مثل ۱۳ و از اون بدتر ۱۵ نزارید.
به عنوان کسی که از فاینال ۶ به بعد همه را بازی کردم فاینال ۱۰ بهترین فاینال تمام عمرم بوده و خواهد بود.داستان عاشقانه ای که بازی تعریف می‌کرد هنوزم در سطحش تو دنیای ویدئوگیم نیومده.با اندینگشم که خیلی ها از جمله خودم زار زار گریه میکردیم و حتی تو ژاپن خودکشی هم داشتیم.
اگه از ۲۰ تا از بازی سازی های اسکوار بپرسن ۳ تا از بهترین فاینال هاشونو نام ببرن قطعا ۱۵ تاشون از ۱۰ نام میبرن.
چند سال پیش هم تو ژاپن نظرسنجی در مورد بهترین فاینال شد از ۷ بیشتر رای آورد و اول شد.
به داستان رمانتیک باشه VIII هم بود بهتر...
اندینگ ناراحت کننده خیلی بازیا دارن. این اگه اون دنباله مسخره براش نمیومد خوب بود، اندینگ حماسی غم انگیز رو خراب کرد
کلا بازی خوبی بود ولی نه در حد عناوین قبلی (با فاصله کم البته) از لحاظ شخصیت پردازی کاراکترهای فرعی خصوصا.
پلات کلیشو من پسندیدم اندینگ هم خوب بود
سامونها نقطه قوت بودن تم مین منو to zanarkand فوق العاده بود. اکثر مشکلات من به شخصه با اینه چرا ادامه پیدا کرد.
قطعا بخوام فاینالای ۸ بیتی و PS1 رو با اون مقایسه کنم یه کم پایینتر قرارش میدم ولی باز خوب بود
االان این 7 ریمیک زبالست ؟ چرا هیچکی ازش هیچی نمیگه ؟
میخواستم بازیش کنم ارزش نداره ؟ :D
حتما بازیش کن.
ناقص هم نیست داستانش به چشم بازی شماره دار بهش نگاه کن
~~~~~~~
تو طراحی هنری به نظرم رو دست IX نیومده.

منم باورم نمی شم اینا چطوری بازی در حد ۱۳ و ۱۵ پایین می ارن بازی زمان خودش حسابی سر و صدایی به پا کرد و هنوزم در حد ۷ فن بیس قوی خودش داره.
آقا صحبت فینال فانتزی امتیازا هم نیومده :D کسی crisis core بازی کرده نسخه جدیدشو؟
من بازی کردم.
به داستان رمانتیک باشه VIII هم بود بهتر...
اندینگ ناراحت کننده خیلی بازیا دارن. این اگه اون دنباله مسخره براش نمیومد خوب بود، اندینگ حماسی غم انگیز رو خراب کرد
کلا بازی خوبی بود ولی نه در حد عناوین قبلی (با فاصله کم البته) از لحاظ شخصیت پردازی کاراکترهای فرعی خصوصا.
پلات کلیشو من پسندیدم اندینگ هم خوب بود
سامونها نقطه قوت بودن تم مین منو to zanarkand فوق العاده بود. اکثر مشکلات من به شخصه با اینه چرا ادامه پیدا کرد.
قطعا بخوام فاینالای ۸ بیتی و PS1 رو با اون مقایسه کنم یه کم پایینتر قرارش میدم ولی باز خوب بود

حتما بازیش کن.
ناقص هم نیست داستانش به چشم بازی شماره دار بهش نگاه کن
~~~~~~~
تو طراحی هنری به نظرم رو دست IX نیومده.
ببین دقیق یادم نمی اد ولی یه جا خیلی وقت پیش خوندم خیلی ها از پایان ۱۰ ناراضی بودن و تا حد تخم مرغ پرت کردن سمت دفتر اسکور هم رفته بودن. از اون طرف هم از ایده های اصلی بازی این بوده که شخصیت اصلی داستان یونا باشه و اصلا تیدوس وجود نداشته ولی بعدا همه چی تغیر دادن و تیدوس اضافه کردن به عنوان شخصیت اصلی. از اینجا به فکرشون زد که ادامه بازی بسازن هم تیدوس برگرده و هم شخصیت اصلی بشه یونا مثل ایده اولیه بازی.

اینو یکم توضیح بدید ممنون میشم!! اصلا محیطی جز گرن پالس توش بود؟ از لحاظ آرت محیطی کلا اوت ترین بازی ای که رفتم
کل بازی باید آنالوگ جلو رو بگیری و هی مبارزه جای خاصی نمیشه رفت جز آخر تو گرن پالس و اونجا که به اون سیاهه ساژ میخوردی هم محیط مثلا شهر بود چی بود یه نموره باز بود گرن پالس افت فریم فجیعی هم داشت یادمه
تنها نقطه قوت بازی همون تم curse به وسیله یه سری نیروی برتر عجیب غریب بود که در ادامه همونم خراب میشد
به هر حال من اصلا محیط خاصی یادم نمیاد توش دیده باشم (یه جا آخر بازی لایتنینگ یادمه میرسید یه جا بین هوا و زمین حالت یه اتاق بزرگ بود قبل باس آخر و دشمنای قوی ای داشت اونجا فقط خوب بود) حالا یه مومن بیاد بگه چیه جریان آرت محیط ممنون میشم:D
چه ff12 چه ff13 پشت طراحی محیطشون شخص بزرگی بنام Isamu Kamikokuryoبود

حالا اینکه بازی ow باشه یا سندباکس باشه یا خطی باشه یا حتی خطی راهرویی مثل ff13، یا سوم شخص بسازن یا اول شخص و... گردن اینا نیس و اصلا تیم اصلی بازی خوبی بسازن، نقش اینا رو متا هیچ تاثیری نداره

هر چپتر ff13 متفاوته، گردن ارتیست نیس که حالا بازی بد ساخته بشه یا نه!

ولی برای من توی یک استدیو بعد از کسی که بیس استوری رو انجام میده و دنیای اثر رو خلق می کنه در رتبه بعدی قرار می گیرن!

حالا نباید به کسی بر بخوره،
من همین نظر رو در مورد طراحی محیطی ff16 دارم که ضعیف ترین نسخه تو سری هست، ولی بازی صد در صد خوبه

یا از اونطرف از نظرم شاهکاری مثل ff9،که تو همه چی بالا ترین خروجی داره، یکی از بهترین طراحی های محیطی رو داره، ولی ضعیف ترین کاراکترای سری رو از نظر طراحی همین نسخه داره، بسیار گوفی که مناسب این داستان دارک نبودن، که البته صد در صد اسکوئر با نظر من موافقه که تمام در هایی که به تیم هایی که داشتن نسخه شماره دار می ساختن رو به روی Toshiyuki Itahana بست
و همون ff9 شد اخرین پروژه مهم و بزرگش!!!!!!

کلا بعد از
Isamu Kamikokuryo
حتما کارای
yusuke naora
رو هم دنبال کنید، فردی شدیدا نابغه و هیولایی بودن و در طراحی محیطی خیلی از FF های مدرن بعد از 6 نقش کلیدی ایشون داشتند!

کنار اشغالی مثل ۱۳ و از اون بدتر ۱۵ نزارید.

منم باورم نمی شم اینا چطوری بازی در حد ۱۳ و ۱۵ پایین می ارن
برای من ff 15 یکی از بهترین بازیهای نسل پیش بود.

220px-Michael_Jordan_crying.jpg

برای من ff 15 یکی از بهترین بازیهای نسل پیش بود.

220px-Michael_Jordan_crying.jpg
خوبی و بدی ff همینه!
به طور کلی ff فن بیس عظیمی داره اگه همه رو باهم جمع بزنی!!!! ولی نکته ای که داره زیر یک پرچم نیستن، عملا از ff6 به بعد هر نسخه فن بیس خودشو پیدا کرده و بی راه نیس بگیم هر نسخه نصف فروششو از مخاطبای جدید بدست اورده، حالا هر نسخه ff که معرفی میشه، تمام این افراد همون اول پیگیر اخبار بازی میشن، ولی بازی شبیه تم نسخه مورد علاقشون باشه پیگیرش میشن، وگرنه میرن جزو مخالفانش!:D
برای همینه با اینکه هر نسخه کلی فن جدید جذب می کنه به طور کلی از یک عددی بیشتر فروش این فرنچایز مثل سایر فرنچایز در اثر گذر زمان بیشتر نمیشه! چون واقعا فن بیس برند ff کوچک تر از فن بیس جز به جز نسخه های شماره دار هست!

اصلا هم نمیشه این اختلاف نظر رو مقایسه کرد با فن بیس AC ها یا RE های کلاسیک و مدرن

فن بیس این سری تو یک لول دیگه ای هستند!:D

و از این جا این مسئله شروع شده که هر نسخه معرفی میشه، میگن این ff نیست!:D
درحالیکه همه اینا فاینال هستند، ولی چون شبیه نسخه مورد علاقشون نیست میگن این نسخه فاینال نیست! :))

آخرین ویرایش:
خوبی و بدی ff همینه!
به طور کلی ff فن بیس عظیمی داره اگه همه رو باهم جمع بزنی!!!! ولی نکته ای که داره زیر یک پرچم نیستن، عملا از ff6 به بعد هر نسخه فن بیس خودشو پیدا کرده و بی راه نیس بگیم هر نسخه نصف فروششو از مخاطبای جدید بدست اورده، حالا هر نسخه ff که معرفی میشه، تمام این افراد همون اول پیگیر اخبار بازی میشن، ولی بازی شبیه تم نسخه مورد علاقشون باشه پیگیرش میشن، وگرنه میرن جزو مخالفانش!:D
برای همینه با اینکه هر نسخه کلی فن جدید جذب می کنه به طور کلی از یک عددی بیشتر فروش این فرنچایز مثل سایر فرنچایز در اثر گذر زمان بیشتر نمیشه! چون واقعا فن بیس برند ff کوچک تر از فن بیس جز به جز نسخه های شماره دار هست!

اصلا هم نمیشه این اختلاف نظر رو مقایسه کرد با فن بیس AC ها یا RE های کلاسیک و مدرن

فن بیس این سری تو یک لول دیگه ای هستند!:D

و از این جا این مسئله شروع شده که هر نسخه معرفی میشه، میگن این ff نیست!:D
درحالیکه همه اینا فاینال هستند، ولی چون شبیه نسخه مورد علاقشون نیست میگن این نسخه فاینال نیست! :))
من هرچی بودو نبود زدم فقط محدودیت های شدید xiii عصبانیم کرد

من از این سری فقط سه گانه 13 و نسخه 9 رو بازی و تموم کردم. هر چند یه سری از نسخه های دیگه رو هم تا حدودی بازی کردم. از بین سه گانه 13 از LR بیشتر از بقیه خوشم اومد و خیلی بیشتر از دو نسخه قبلی بازی کردم، تا حدی که تونستم بازی رو پلات کنم :دی

Screenshot_۲۰۲۳-۰۶-۱۸-۲۱-۳۷-۳۲-۹۶۴-edit_com.brave.browser.jpg

لایتینگ به عنوان یک کاراکتر نه دلیل اصلی من برای بازی کردن LR و یا سه گانه 13 هست، نه حتی کاراکتر مورد علاقه ام توی سه‌گانه هست، کما اینکه همه کاراکترها طراحی کول و جذابی دارند. دلیل اصلی اینکه از LR بیشتر از نسخه های قبلی خوشم اومد فکر کنم یک گیم پلی بود که نسبت به دو نسخه قبلی واقعا بیشتر لذت بردم و دوم اینکه بازی هم اینبار به مراتب کوتاه تر و دنبال کردن داستان اسونتر بود. شخصا سبک jrpg با مبارزه های نوبتی رو خیلی میپسندم هر چند در کل ژانر مورد علاقه ام نیست.

من از این سری فقط سه گانه 13 و نسخه 9 رو بازی و تموم کردم. هر چند یه سری از نسخه های دیگه رو هم تا حدودی بازی کردم. از بین سه گانه 13 از LR بیشتر از بقیه خوشم اومد و خیلی بیشتر از دو نسخه قبلی بازی کردم، تا حدی که تونستم بازی رو پلات کنم :D

View attachment 297797

لایتینگ به عنوان یک کاراکتر نه دلیل اصلی من برای بازی کردن LR و یا سه گانه 13 هست، نه حتی کاراکتر مورد علاقه ام توی سه‌گانه هست، کما اینکه همه کاراکترها طراحی کول و جذابی دارند. دلیل اصلی اینکه از LR بیشتر از نسخه های قبلی خوشم اومد فکر کنم یک گیم پلی بود که نسبت به دو نسخه قبلی واقعا بیشتر لذت بردم و دوم اینکه بازی هم اینبار به مراتب کوتاه تر و دنبال کردن داستان اسونتر بود. شخصا سبک jrpg با مبارزه های نوبتی رو خیلی میپسندم هر چند در کل ژانر مورد علاقه ام نیست.
منم لایتینگ ریتورنز رو اگه داستان و اون تایمر جهان رو فاکتور بگیریم واقعا بیشتر دوست دارم از نسخه های قبلیش

• Like
Reactions: ChampionOfLight
از وقتی این بشر FF رو دستش گرفته ما شاهد شاهکار هایی مثل ffx2 و سه گانه سیزده بودیم

نومورا cbu1 رو نجات داد با 7 ریمیک این بشر کاری جز کسب قدرت بیشتر نمیکنه

من فکر میکنم کیتاسه رو با یه نفر دیگه اشتباه گرفتی، چون اینایی که میگی نه درسته و نه ربطی به ایشون داره. FFX2 و مجموعه Fabula Nova Crystalis همه زمانی ساخته شدن که برند منیجر FF جناب Hashimoto بودن و هرچی تو مجموعه ساخته شده و هر تصمیمی گرفته شده با ایشون بوده. کیتاسه صرفا تهیه کننده XIII بوده، همینطور FFX2 که البته نشون دهنده اینه که چه فرد تاثیرگزاری تو برند FF هست، کارگردان FFVII و FFVIII و FFVI و نویسنده FFV و .... ایشون بعد ساکاگوچی مهم ترین فرد تیم FF و خالق این مجموعه است.

برخلاف این چیزی هم که شما متصوری، FFVIIR ماهیت وجودیش رو مدیون کیتاسه هست و اصلا ایشون این پروژه رو استارت زده، تهیه کننده هم باز خود کیتاسه سانه و نومورا هم صرفا یکی از کارگردان های بازیه، در کنار هاماگوچی و توریاما. که یعنی نومورا به هیچ عنوان نجات دهنده هیچ بخشی نیست. هرچند که همه میدونن شخصیت محبوب خود من تو ویدئو گیمه و اصلا به خاطر ایشون وارد گیم دولوپ شدم.

در حال حاضر هم که ایشون برند منیجر FF هستن بهترین دوره FF هارو داریم سپری میکنیم. هم FFXVI، هم خود مجموعه FFVII و ریمیک های بیشتری که احتمالا در دست ساخت هست.

من حیث المجموع هرکسی که سری FF رو میشناسه و بازی کرده میدونه کیتاسه سان قدیمی ترین آدم از تیم تولید FF هاست که هنوز تو مجموعه مستقیما کار میکنه. کارگردان بهترین و محبوب ترین شماره ها یعنی VI و VII ایشونه، نویسنده V و عملا کریتیو دایرکتور این شماره باز ایشونه، تهیه کننده محبوب ترین شماره های بعدی بوده، یعنی X و همین XIII که تو چند صفحه اخیر میبینید خیلی از فن های جدید الورود مجموعه چقدر دوستشون دارن. همین Remake که میگی CBU1 رو نجات داد به طور کامل توسط کیتاسه استارت خورده و تهیه کننده این پروژه بزرگ و برنامه ریزش ایشونه. و خود نومورا هم با تصمیم کیتاسه میاد میشه کارگردان این مجموعه و اگه مصاحبه های اخیر رو بخونید به وضوح میبنید فردی که پشت نومورا هست تو شرکت و بهش آزادی عمل میده و در مقابل باقی شرکت و تیم ها هم ازش دفاع میکنه کیتاسه سانه.

استفاده از صفت زالو برای چنین فرد بزرگی، علاوه بر اینکه واقعا توهین آمیز و زشته، بیشتر به نظر من ناشی از یه عدم شناخت و اشتباه مطلقه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or