امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
دوستان من تا حالا به دلیل سبک مبارزه نوبتی این سری رو کلا بازی نکردم در کل از japan rpg خوشم نمیاد. این نسخه با توجه به تریلرهایی که دیدم فرق داره. میخواستم بدونم مبارزاتش شبیه دویل می کرای شده؟ اگه شده خرید بزنم

آره
کامل هک اند اسلشه بازی عملا

با JRPG ها هم آشتی کن. سبک مبارزه نوبتی خیلی توپه :دی مخصوصا تو بازی های تاکتیکال

آره
کامل هک اند اسلشه بازی عملا

با JRPG ها هم آشتی کن. سبک مبارزه نوبتی خیلی توپه :D مخصوصا تو بازی های تاکتیکال
به روحیه و سلیقه بستگی داره.اینکه هر کسی از گیم چی میخواد دقیقا.
اصلا آشتی بردار نیست خلاصه.به خاطر نمرات بالای عناوینی مثل پرسونا،فایر امبلم و اکتوپث و ...چند بار تلاش کردم که ارتباط بگیرم باهاشون.ولی عمرا
فاینال هم نه اتمسفر و نه گیم پلی و سلاح و خلاصه هیچیش مالِ یکی مثل من نیست.حتی 7 که رو پلاس اومد بازم یه زوری زدم ببینم میتونم بشینم پاش.به یه ساعت هم نکشید دراپ شد.
عاما:
این 16 رو انگار واسه امثال من درست کردن.انتخابم تو نظر سنجی 87-89 بود.ولی بالای 84 باشه قطعا میرم سراغش.
مطمئنم خیلی ها مثل من برای اولین بار این نسخه رو تجربه خواهند کرد.تا اینجا همه چی + میزنه.

به روحیه و سلیقه بستگی داره.اینکه هر کسی از گیم چی میخواد دقیقا.
اصلا آشتی بردار نیست خلاصه.به خاطر نمرات بالای عناوینی مثل پرسونا،فایر امبلم و اکتوپث و ...چند بار تلاش کردم که ارتباط بگیرم باهاشون.ولی عمرا
فاینال هم نه اتمسفر و نه گیم پلی و سلاح و خلاصه هیچیش مالِ یکی مثل من نیست.حتی 7 که رو پلاس اومد بازم یه زوری زدم ببینم میتونم بشینم پاش.به یه ساعت هم نکشید دراپ شد.
عاما:
این 16 رو انگار واسه امثال من درست کردن.انتخابم تو نظر سنجی 87-89 بود.ولی بالای 84 باشه قطعا میرم سراغش.
مطمئنم خیلی ها مثل من برای اولین بار این نسخه رو تجربه خواهند کرد.تا اینجا همه چی + میزنه.

هاع اینم کمابیش قبول دارم. من خودم کم اکشن نمیزنم، بایونتا و گاد آف وار و دارک سولز از معشوق های بنده هستن :D

ولی بی شوخی میگم میزان دوپامینی که از بعضی مپ های فایر امبلم (و بازی های ایندی ای مثل Wargroove) یا شین مگامی تنسی میگرفتم من موقع بازی کردن شون تو تقریبا هیچ بازی اکشنی به غیر از سری سولزبورن نگرفتم تا حالا.
یه چیز دیگس. هیچی مثل یه بازی نوبتی خفن نمیتونه بندازتت یه گوشه و جوری بزنتت که دست به هر تاکتیک ممکن بزنی
من حقیقتا Shin Megami Tensei V رو به خاطر داستان درب و داغون اش از نصف جلوتر نرفتم ولی تا همون نصف فکر کنم قلبم هفت هشت باری تو دهنم اومد و اگه از باس فایتی میومدم بیرون خوشحال ترین آدم دنیا بودم :D
سر همین هم نمیتونم واقعا به اون بازی خرده بگیرم با این که دراپش کردم

سر همین میکم، اگه حتی نمیتونید باهاش کنار بیایید یخوده با پیچ گوشتی مغرتون رو دستکاری کنید و به خودتون تلقین کنید که خوبه، چون واقعا اون متا و نمره های بالا واقعی اند و حال میده این بازی ها وقتی از اون دوره Awkward اولیه اش عبور کنید.

با تمامی این اوصاف
به نظر من تصمیم یوشی پی برای اکشن کردن FFXVI کاملا درست بوده
در وهله اول این که یه جورایی این چیزیه که اینا از ده سال پیش دنبالش بودن
ثانیا این که فرمول قبلی الان به نظرم تو قالب Octopath Traveler و بازی های Team Asano به صورت کامل مراقبت شده و صحیح و سالم وجود دارن و همین الان اون سری، نسخه دومش امسال اومده و متاش 86/85 ـه. دلیلی نداره حتما اون فرمول رو دوباره تو FF پیاده کنیم
و ثانیا برای یه سری ای که از اول خلقت اش، هدفش گفتن داستان های اپیک با ست پیس های پشم ریزونه، سبک اکشن خیلی بهتره تا یه بازی نوبتی

اینا رو من به هیچ وجه نمیتونم مثلا برای یه سری مثل Shin Megami Tensei بگم. از اون بازی سیستم Press Turn رو بگیری نصف ارزشش رفته و طبیعتا اگه نوبتی نباشه، استخدام و کنترل شیاطین هم خیلی عملی نیست پس نصف دیگه ارزشش هم رفته.
FF این جوری نیست و هویتش با یه بازی اکشن کامل میخونه.

خب یه سری لیک اومده که ضعف های بازی رو میگن و داستانی نیستن
بازی ماموریت های فرعیش به درد جرز لای دیوار می خوره و محیط برای گشت و گذار کم داره دقیقا مشکلات ff7r دوباره تکرار شده لعنت به اسکوئر که از اشتباهاتش درس نمیگره

• Like
Reactions: m.a.t and reza8
فاینال فانتزی و گوتی؟ اونم تو سالی که زلدا هست؟ :D
بازی حجت رو تموم کرده ، گیر دادن به نکات منفی بازی در حالی هیچکی انتظار همچین نکات مثبتی هم نداشت فقط خودزنیه
والا خطری تر از زلدا استارفیلد گیمای تادهاوارد رو ببین با باگ 97 میشن حالا هم یه سال تاخیر خورد پولیش شه حساب کن این چه غولی میشه

من واقعا ناراحتم که این همه آدم خبرای اینارو ترجمه میکنن اینا توی خبراشون میگن گیم محیط های بزرگی داره که می تونید توش کاوش کنید یا ماموریت های فرعی بازی خوبه بعد می بینی همش دروغ بود

یکم باید یاد بگیرن راست بگن یا کلا چیزی نگن بی خودی ملت رو هایپ نکنن

من واقعا ناراحتم که این همه آدم خبرای اینارو ترجمه میکنن اینا توی خبراشون میگن گیم محیط های بزرگی داره که می تونید توش کاوش کنید یا ماموریت های فرعی بازی خوبه بعد می بینی همش دروغ بود

داداشم یه کوچولو دندون رو جیگر بزار:D 2 روز دیگه نقدا میاد مشخص میشه همه چی. الان اطلاعات ضد و نقیض و فیک زیاده. یه هایپ کنترل نشده ای دور این بازی شکل گرفته که میتونه خانمان سوز باشه. قبلا هم سر 15 یکی دوتا کاربر اینجا داشتن به هلاکت میرسیدن از شدت هایپ، بعد عرضه بازی یا خیلی خورد تو پرشون یا براشون باورپذیر نبود که چی شده و شروع کردن اینجا رو گلبارون کردن با کامنتهای رو اعصاب و بی سر و ته.... (سر MGSV هم این داستان رو داشتیم) البته من بعید میدونم این بازی به سرنوشت 15 دچار شه:D ولی به هر حال یکم خودتون رو کنترل کنید بزودی همه چی معلوم میشه

آخرین ویرایش:

انقدر سخت نگیر برادر! :D تقریباً ۴۰٪ پست‌های تاپیک مال شماست که هیچ عیبی هم نداره، ولی حقیقتش من یه ذره نگرانت هستم که به خاطر یه بازی ویدیویی انقدر به خودت سخت می‌گیری و مخصوصاً وقتی یه جوری گفتی بازی در بهترین حالت ۹۵ می‌شه که انگار در مورد میانگین ۷۵ صحبت می‌کنی، استرس عجیبی وجودم رو فرا گرفت! :D
قضیه مرگ و زندگی که نیست! یه ذره تحمل کن و خوب یا بد تموم می‌شه می‌ره! :D

گوتی می خواستم ولی خب انگار استارفیلد گوتیه
شاید متا یکی از موارد تعیین کنده گوتی باشه ولی اینجوریم نیست که اگه متاش 90 شد 89 شد یا اصلا 92 شد پس دیگه باخت داده! همون استارفیلدی که خودم به شدت براش هایپم اگه تو مواردی که ادعای داشتنش رو کرده یا مسائل فنی لنگ بزنه منتقدا با بولدوزر از روش رد میشن و هنوزم نمیشه 100% گفت اون بازی از الان برده! بماند که امسال زلدایی رو داشتیم که بعیده بخواد به کسی دیگه رحم کنه!
زیاد هم درگیر این لیک و متا و اینا نباش. مهم اینه بعد از اون فاجعه شماره 15 و حتی نسخه ناامید کننده 13 اینا تونستن چیزی بسازن که هم روح این سری رو داشته باشه هم کلی المان و ویژگی جدید بهش اضافه شده و حتی اگر هم گوتی نشه، یکی از تجربیات خوب نسل 9یه که کنار کلی بازی خوب دیگه تو سال 2023 قراره تجربش کنی. همین که سازنده هاش اینقدر جرات ریسک داشتن و اینجوری نسبت به ساختشون تا حالا با عشق و علاقه صحبت کردن یعنی قراره یه تجربه بی نظیر داشته باشیم.
بابت متا و لیک هم چون امروز حرفش خیلی همه جا هست میگم. 3 سال پیش یه عده آدم مریض زدن کل داستان تلو 2 رو سر vs لیک کردن و یه عده منتقد معلوم الحال سر مسائل دری وری نمره کم دادن تا متارو بکشن پایین. همه اینا تلاششون این بود که نذارن بازی به موفقیت برسه ولی تهش هم متای خوبی گرفت، هم فروش سرسام آوری داشت و هم هرچی جایزه بود رو درو کرد و گوتی شد. فاینال 16 حالا حاشیه نداشته ولی اگه کلیت بازی خوب باشه نمره خوبیم میگیره حالا 95 نشه! شما که فن 2اتیشه این فرنچایزی باید فقط برات مهم باشه که کیف بازیی رو ببری که بعد 2تا نسخه ناامید کننده 13 و 15 قراره کلی برات خاطره انگیز بشه.
با خوندن لیک و ... هم تجربه بازی رو برای خودت خراب نکن فقط الکی اعصابت خرد میشه. این همه که صبر کردی 3 روز دیگم روش. این بازی نشون داده میتونه گوتی باشه قطعا هم نمرات خوبی میگیره. حالا 95 نشه فدا سرت بشه 90! مهم اینه قراره "فاینال فانتزی" خوبی داشته باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or