این بحثهای اخیر رو الان میخوندم بنظرم یکمی در مورد 15 کم لطفی میشه. با وجود اینکه به هیچ وجه در حد و اندازه بزرگان این سری نبود ولی در حد زبالهای داخل سری هم نبود و برای تغییر مسیر قابل قبول بود.
به عنوان کسی که همه شماره ها غیر از دو شماره انلاین رو بازی کردم برای من بازی در 8 به اوج رسید و بهترین شماره ها از نظر من از 8 شروع میشه و بعد 7 و 6 و 5 بعدی ها تا برسه به یک. ضمنا کسانی که هنوز قبلی ها رو بازی نکردن شاید بازی کردن یک و دو براشون با توجه به گیم های امروزی سخت و نچسب باشه ولی 5 و 6 و 8 رو الان هم میشه بازی کرد و لذت برد البته به شرط استفاده از یک راهنمای دقیق که ریزه کاریهایی مثل سامن های مخفی یا مبارزه با weapon ها از دست نره. شما اگر doom train رو در 8 پیدا نکرده باشید انگار این شماره رو کلا بازی نکردید
یا دیابلو یا omega weapon و ultima weapon
10 و 12 و 13 با احترام به طرفدارانش برای من در حد فاجعه افتضاح بودن ولی 15 به طور واضح تلاشی برای برگشتن به شماره های قدیمی بود هرچند ضعف های زیادی هم داشت
حالا فعلا که با توجه به چیزهایی که از 16 دیدم نظرم مثبته و امیدوارم دوباره حس فاینل های قدیمی رو زنده کنه.
در مورد این کیتاسه vs نومورا هم که بحث شد من در مورد مسائل داخلی اسکوئر اطلاعات زیادی ندارم ولی با توجه به کارنامه این دو تا برای من بدون شک و با فاصله زیاد کیتاسه > نومورا