امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
البته به فامیتسو اعتمادی نیس
بالای 10-15 ساله که بی اهمیته، عملا
براش مهم نیس بازی زباله یا شاهکار باشه کیلویی نمره میده برخلاف خیلی خیلی قدیم که میگن اینطوری نبودن

ولی خوب نمراتشون رو بیایم ببینیم
ffxiii:39
ffxiii-2:40
ffxiii3:37
ffxv: 38
ff7R:39
و...

این دوستمون یه تنه بار هایپ تو این چند سال اخیر با ترجمه رمان و کلی کارای سنگین دیگه به دوش کشیده و من راستش درکش میکنم اگر بازی ایرادی داشته باشه ناامید بشه. یعنی من و یه سری دیگه هم سر MGSV همچین دیدگاهی داشتیم و زمان عرضه خیلی هارش تر از اون چیزی که باید باهاش برخورد کردیم. و البته الان که به گذشته نگاه میکنم میبینم چقدر این انتظار قبل عرضه و تولید محتوایی که برای بازی میکردیم فارغ از کیفیت بازی نهایی برامون شیرین بود و تجربه ای بود که دیگه تکرار نشد.

چرا این بازی این‌قدر طرفدار تعصبی داره؟
طرف اومده تو گپ یجوری ازش طرفداری میکنه انگار باباش بازیو ساخته، بعد حتی بازیو پری اوردر هم نکرده:))
چه ربطی داشت؟؟؟
پری اردر و ارجینال و این حرفا برای ایران نیست
روز خوبش نسل هفت بلوری PS3 شصت هزار ت بود موقع لانچ باز اکثرا نداشتن یا 360 خریدن (توهین نباشه البته خیلیام برای خود کنسول میخریدن و داشتن تو همین سایت یکی بود اوایل که دستگاهها RROD میشدن هر دو سه ماه یکی میخرید برای لایو و گیرز تا جسپر اومد) یا صبر کردن PS3 هک شد
خودم PS3 داشتم یه سری JRPG هاشو اگه هک نمیشد عمرا بازی میکردم
عمده مولتیا رو 360 زدم

طرف عاشق یه بازی باشه اطلاعات فول داشته باشه زبانشم خوب باشه حساب نیست فقط حساب بانکی مهمه؟؟؟😀

در نهایت خودم نسخه PC شو کرکی میرم چون آفلاینه با حقوق مثلا نه تومن ده تومن که بعضیام همونو ندارن بازی اریجم مگه میشه گرفت😀 پری اردر😀

حالا غیر نسل هفت هم باز قبلش همه کرکی میگرفتن از همون زمان سگا و میکرو

هیچ ربطی به ارجینال گرفتن نگرفتن نداره در کل

هر وقت رفتیم خارج از ساپرت رسمی و قیمت که به جیبمون خورد بهره مند شیم اونوقت ربطایی پیدا میکنه:D

آخرین ویرایش:
چه ربطی داشت؟؟؟
پری اردر و ارجینال و این حرفا برای ایران نیست
روز خوبش نسل هفت بلوری PS3 شصت هزار ت بود موقع لانچ باز اکثرا نداشتن یا 360 خریدن (توهین نباشه البته خیلیام برای خود کنسول میخریدن و داشتن تو همین سایت یکی بود اوایل که دستگاهها RROD میشدن هر دو سه ماه یکی میخرید برای لایو و گیرز تا جسپر اومد) یا صبر کردن PS3 هک شد
خودم PS3 داشتم یه سری JRPG هاشو اگه هک نمیشد عمرا بازی میکردم
عمده مولتیا رو 360 زدم

طرف عاشق یه بازی باشه اطلاعات فول داشته باشه زبانشم خوب باشه حساب نیست فقط حساب بانکی مهمه؟؟؟😀

در نهایت خودم نسخه PC شو کرکی میرم چون آفلاینه با حقوق مثلا نه تومن ده تومن که بعضیام همونو ندارن بازی اریجم مگه میشه گرفت😀 پری اردر😀

حالا غیر نسل هفت هم باز قبلش همه کرکی میگرفتن از همون زمان سگا و میکرو

هیچ ربطی به ارجینال گرفتن نگرفتن نداره در کل

هر وقت رفتیم خارج از ساپرت رسمی و قیمت که به جیبمون خورد بهره مند شیم اونوقت ربطایی پیدا میکنه:D
همین چند روز پیش یکی که کل گیمای سری ff رو داشت روی استیم و کلا کنسول داشت و کلی بازی دیگه اومد به من گفت فن فیک چون نسخه های قدیمی ff رو روی شبیه ساز زدم

این دوستمون یه تنه بار هایپ تو این چند سال اخیر با ترجمه رمان و کلی کارای سنگین دیگه به دوش کشیده و من راستش درکش میکنم اگر بازی ایرادی داشته باشه ناامید بشه. یعنی من و یه سری دیگه هم سر MGSV همچین دیدگاهی داشتیم و زمان عرضه خیلی هارش تر از اون چیزی که باید باهاش برخورد کردیم. و البته الان که به گذشته نگاه میکنم میبینم چقدر این انتظار قبل عرضه و تولید محتوایی که برای بازی میکردیم فارغ از کیفیت بازی نهایی برامون شیرین بود و تجربه ای بود که دیگه تکرار نشد.
من می خوام به دورانی برگردیم که فاینال فنتسی انقلاب توی سبک rpg ایجاد می کرد و مردم ایران بدون توهین به این سری بهتر بشناسنش

همین چند روز پیش یکی که کل گیمای سری ff رو داشت روی استیم و کلا کنسول داشت و کلی بازی دیگه اومد به من گفت فن فیک چون نسخه های قدیمی ff رو روی شبیه ساز زدم

یه سری قناری هم تو سایت هستن که ب من میگن فن نما (فن نمای سونی) چون عاشق جیمبو نیستم و هرکاری میکنه از عشق و خوشحالی پاره نمیشم. فن فیک دیگه چیه.

یه سری قناری هم تو سایت هستن که ب من میگن فن نما (فن نمای سونی) چون عاشق جیمبو نیستم و هرکاری میکنه از عشق و خوشحالی پاره نمیشم. فن فیک دیگه چیه.
هر مدیری برتری های خودشو داره و نمیشه از همه کاراش استقبال کرد بهترین کار این جیمبو هم خرید استدیو بوده

این بشر هم منظورش اینکه من فن قلابی هستم چون بازی هارو نخریدم

• Like
Reactions: Cait Sith
این بشر هم منظورش اینکه من فن قلابی هستم چون بازی هارو نخریدم
خودشم شک نکن نخریده:D
قدیما که زمان سگا و میکرو نمیدونستم ارجینال چیه
پلی استیشن۱ برام از اونور اوردن دو تا دیسک مشکی اریج داشت با دفترچه جفتشونو همون هزار تومن دادم کلوپ محل نمیدونستم ارجینال و کپی چیه:D
سر PS3 چون هک نشد فهمیدیم
از PS4 اکثرا اکانت ظرفیتی میخریدن تو ایران
اصلا شبیه ساز عمده استفاده ش ببین برای کدوم کشورهاست یا پا یرسی خودت همه چی دستت میاد
تنها کسیم تو ایران دیدم آرشیو کامل فاینال داشت امیر @Ayuna بود
از شماره یک تا آخر با کل شماره های فرعی رو اریج داشت یا حتی ساندترکها مثل پیانو کالکشن شماره ۸ (یه باکس آرت خفنیم داره سرچ بزن میاد) فکر کنم داشت
ربطی نداره کی چطور بازی میکنه با شبیه ساز هکی رو گیم پس ظرفیتی و... اونم تو این مملکت
با یارو از قوم زولو تو نت آشنا شدم اریج میخرید تو افریقای جنوبی پولشم داشت وضع کشورشون دیدم انصافا بهتره ریجنشونم سرچ زدم دارن نتشونم باز بهتر و بدون فیل تر

خودشم شک نکن نخریده:D
قدیما که زمان سگا و میکرو نمیدونستم ارجینال چیه
پلی استیشن۱ برام از اونور اوردن دو تا دیسک مشکی اریج داشت با دفترچه جفتشونو همون هزار تومن دادم کلوپ محل نمیدونستم ارجینال و کپی چیه:D
سر PS3 چون هک نشد فهمیدیم
از PS4 اکثرا اکانت ظرفیتی میخریدن تو ایران
اصلا شبیه ساز عمده استفاده ش ببین برای کدوم کشورهاست یا پا یرسی خودت همه چی دستت میاد
تنها کسیم تو ایران دیدم آرشیو کامل فاینال داشت امیر @Ayuna بود
از شماره یک تا آخر با کل شماره های فرعی رو اریج داشت یا حتی ساندترکها مثل پیانو کالکشن شماره ۸ (یه آرت ورک خفنیم داره سرچ بزن میاد)
حالا این کسی که میگی نمیدونم:D
نه ریچ کید 18 سالس ننه باباش براش بازی می خرن🤣

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or