امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
رفتار و سطح شعور شما در سطح همین کلمه است فقط. وقتی نمیفهمی هر تاپیک جای چرت و پرت گفتن نیست و نمیان تو تاپیک امتیازات پست دورغ بزارن که ملت به اشتباه بیفته جور دیگه نمیشه جوابت رو داد.
من پاینش نوشتم “ شوخی کردم “ قبلا میلیون ها بار این کار رو بقیه کردن . به ما که رسید شدیم بی شعور و ریدمان .
در کل یکم ظرفیت انسان باید بره بالا تا به خاطر هرچیزی اینچین کلمات ناهنجار همه جا تایپ نکنیم

من نخوندم به طور خلاصه سر چی نمره کم کردن؟:D
اینا قبلا سر لگبت و نژاد و اینا گیر داده بودن به بازی، الانم تاثیرشو داریم میبینیم. مثل همون داستانی که گیم اسپات با هاگوارتز داشت

اینا قبلا سر لگبت و نژاد و اینا گیر داده بودن به بازی، الانم تاثیرشو داریم میبینیم. مثل همون داستانی که گیم اسپات با هاگوارتز داشت
به امید تموم شدن این موج دلقک بازی. البته اینم تموم بشه موج بعدی میاد رو کار.
==========
بازی نمراتش نسبت به انتظارم پایین‌تره ولی خب باید بشینم چندتا نقد ببینم و بخونم سر چی نمره کم کردن. اگه مشکلاتش مثل ریمیک 7 باشه که مشکلی ندارم ولی اگه داستان و اینا جالب درنیومده باشه احتمالا صبرکنم تا تخفیف بخوره چون 70 دلار الان واقعا سنگینه.

: VGC

Review: “Final Fantasy 16 is an incredible action game that doesn’t quite deliver the RPG heritage”

Eurogamer :

A smart combat system straining under the weight of a characterful but ponderous soap opera, with some of the grandest bosses and dullest sidequests in FF history.

RPG Site :

Final Fantasy XVI is a confident game with amazing combat, an earnest narrative, and unbridled spectacle. Faults in pacing, RPG depth, and quest design are evident, but it's hard not to love in spite of shortcomings.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or