امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
من اصلا فن فاینال فانتزی نیستم ولی بنظرم نسخه ۱۳ و ۱۵ خوب بودن و ریمیک ۷ هم که خیلی خوب بود و بیشتر منتظر نسخه دومم با این حال هیچ چیز خاصی تو این بازی نمیبینم که بخواد بالای ۹۰ بره نه شخصیت های جالبی داره و نه گرافیک نسل نهمی و محیط قرون وسطایی بازی هم خیلی عجیبه و یه جورایی با ای پی فاینال فانتزی تضاد داره

من بین ۸۰ تا ۸۵ پیش بینی میکنم وقتی هم صحبت از متای بالای ۹۰ میکنین یه حس غیر قابل درکی بهم دست میده و فرضا اگه هم بالای ۹۰ بره به این نتیجه میرسم که من نتونستم این بازی رو درک کنم :-@

من اصلا فن فاینال فانتزی نیستم ولی بنظرم نسخه ۱۳ و ۱۵ خوب بودن و ریمیک ۷ هم که خیلی خوب بود و بیشتر منتظر نسخه دومم با این حال هیچ چیز خاصی تو این بازی نمیبینم که بخواد بالای ۹۰ بره نه شخصیت های جالبی داره و نه گرافیک نسل نهمی و محیط قرون وسطایی بازی هم خیلی عجیبه و یه جورایی با ای پی فاینال فانتزی تضاد داره

من بین ۸۰ تا ۸۵ پیش بینی میکنم وقتی هم صحبت از متای بالای ۹۰ میکنین یه حس غیر قابل درکی بهم دست میده و فرضا اگه هم بالای ۹۰ بره به این نتیجه میرسم که من نتونستم این بازی رو درک کنم :-@
تضاد؟؟؟ 5 تا نسخه ی اول بازی فضاشون قرون وسطایی بازی در اصل برگشته به ریشه هاش

من می خوام به دورانی برگردیم که فاینال فنتسی انقلاب توی سبک rpg ایجاد می کرد و مردم ایران بدون توهین به این سری بهتر بشناسنش
مردم ایران همون موقع که انقلابم کرد تو سبک rpg خوششون نمیومد ازین سبک. البته با توجه به تغییر سبک بازی به نظرم پرطرفدارترین فاینال حداقل بین ایرانی ها همین قسمت بشه.

• Like
Reactions: Reza.zareei
چه ربطی داشت؟؟؟
پری اردر و ارجینال و این حرفا برای ایران نیست
روز خوبش نسل هفت بلوری PS3 شصت هزار ت بود موقع لانچ باز اکثرا نداشتن یا 360 خریدن (توهین نباشه البته خیلیام برای خود کنسول میخریدن و داشتن تو همین سایت یکی بود اوایل که دستگاهها RROD میشدن هر دو سه ماه یکی میخرید برای لایو و گیرز تا جسپر اومد) یا صبر کردن PS3 هک شد
خودم PS3 داشتم یه سری JRPG هاشو اگه هک نمیشد عمرا بازی میکردم
عمده مولتیا رو 360 زدم

طرف عاشق یه بازی باشه اطلاعات فول داشته باشه زبانشم خوب باشه حساب نیست فقط حساب بانکی مهمه؟؟؟😀

در نهایت خودم نسخه PC شو کرکی میرم چون آفلاینه با حقوق مثلا نه تومن ده تومن که بعضیام همونو ندارن بازی اریجم مگه میشه گرفت😀 پری اردر😀

حالا غیر نسل هفت هم باز قبلش همه کرکی میگرفتن از همون زمان سگا و میکرو

هیچ ربطی به ارجینال گرفتن نگرفتن نداره در کل

هر وقت رفتیم خارج از ساپرت رسمی و قیمت که به جیبمون خورد بهره مند شیم اونوقت ربطایی پیدا میکنه:D
اون زمان میشد هکی گرفت، این بازی فقط باید قانونی بخری، هیچ راه دیگه ای نداره، شاید ۲ سال دیگه بیاد پلاس اکسترا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or