امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
الله و اکبر از این کامنت، یعنی خودم خواستم بنویسم گفتم حال و حوصله ندارم ندارم وارد این بحث های بی سر و ته بشم، والا من دقیقا خوب یادمه در مورد فاینال ۶ که کیتاسه فقط بخش اوپرای فاینال ۶ رو کارگردانی کرد، ولی الان ازش به عنوان کارگردان اصلی یاد میکنن 😂😂 داستان رو هم که خود ساکاگوچی نوشت..

View attachment 298067

سر Chrono Trigger هم پیش اومد همچین داستانی البته
......

بعد از ساکاگوچی که خالق سریه و مدیر تمام پروژه های موفق اسکوار سافت
بدون هیچ شکی و شبهه ای هیچ کس اندازه ایتو حق اب و گل نداره تو این سری و اسکوار ، ایده های ایتو از پایه های jrpg ها شد....
ولی الان ایتو کجاست؟ و کیتاسه کجا؟
اصلا خود ساکاگوچی کجاست 😂
راجب ff x هم همین شد اسم اینو زدن به عنوان کارگردان توی اینترنت در حالی که توریاما بوده حالا این توریاما یه بار بازی عالی ساخته اونم گفتن نساخته🤣

• Smile
Reactions: vaan 2
دانلود ترک Find the Flame
26.46 MB file on MEGA
ممنون دوستِ من که با کیفیتِ بالاشو آپلود کردی
،
تو مجموعه‌یِ فاینال‌فانتزی، قطعه‌ای حماسی‌تر از تمِ اصلیِ type 0 رو نشنیدم، what becomes of us
شماره‌یِ سیزده هر ایرادی هم داشت، یه هوایِ تازه برایِ مجموعه آورد و بدونِ حضورِ Nobuo Uematsu یکی از دلنشین‌ترین موسیقی‌هایِ مجموعه رو داشت
صنعتِ بازی‌هایِ ویدیویی باید به خودش مفتخر باشه با این موسیقی‌دان‌ها

ایول تو بازیسنتر نتیجه گرفتیم کیتاسه هیچکاره است و کار دیگران رو بسته به خودش، یهو شده کارگردان همه FF های اصلی FFVI به بعد تا دوره PS2. حتما تهیه کنندگیش هم الکی بوده و یه نفر دیگه کار میکرده، این ولی بسته به اسم خودش. الانم که برند منیجر FF شده با زیرآب زنی بوده.

هیچ کس هم تا الان نفهمیده و صداش در نیومده، مثلا خود ایتو هم یبار نگفته حاجی من ساختم همه چیزو چرا میگید کیتاسه ساخته؟ فقط ما اینجا متوجه شدیم! از ایران تشخیص دادیم 30 سال پیش تو استدیو زیرآب چند نفر رو زده و کارهاشون رو به اسم خودش تموم کرده.

پ.ن: پس حالا که اینطور شد کارگردان FFVII و FFVIII هم من بودم. منتها این کیتاسه دیوث بست به اسم خودش. داستانش رو هم من نوشتم، طراح Cloud هم منم. کی به کیه خالق GoW هم منم.

Series creator and director Hironobu Sakaguchi could not be as intimately involved as in previous installments due to his other projects and his promotion to Executive Vice President of the company in 1991.[25][27][28] For that reason, he became the producer and split director responsibilities for VI up between Yoshinori Kitase and Hiroyuki Ito: Kitase was in charge of event production

جدا از این که یه بازی چقدر بیشتر از اونت هاش هست تازه همینم شامل دو تا اونت بیشتر نمیشه... اوپرا و تلاش سلس برای خودکشی

final fantasy x credits
IMG_20230620_213004_729.jpg

ایول تو بازیسنتر نتیجه گرفتیم کیتاسه هیچکاره است و کار دیگران رو بسته به خودش، یهو شده کارگردان همه FF های اصلی FFVI به بعد تا دوره PS2. حتما تهیه کنندگیش هم الکی بوده و یه نفر دیگه کار میکرده، این ولی بسته به اسم خودش. الانم که برند منیجر FF شده با زیرآب زنی بوده.

هیچ کس هم تا الان نفهمیده و صداش در نیومده، مثلا خود ایتو هم یبار نگفته حاجی من ساختم همه چیزو چرا میگید کیتاسه ساخته؟ فقط ما اینجا متوجه شدیم! از ایران تشخیص دادیم 30 سال پیش تو استدیو زیرآب چند نفر رو زده و کارهاشون رو به اسم خودش تموم کرده.

پ.ن: پس حالا که اینطور شد کارگردان FFVII و FFVIII هم من بودم. منتها این کیتاسه دیوث بست به اسم خودش. داستانش رو هم من نوشتم، طراح Cloud هم منم. کی به کیه خالق GoW هم منم.
یه چیز دیگه هم مشخص شد که XIII از مقدساته😁
حالا نمره هاش رو کار ندارم پایینتر گرفته، خودش با دو‌ تا دنباله بیخود جلوی پروسه ساخت ورسوس سنگ انداخت در حالیکه همون شماره اولشم ارزش کامل ساخته شدن نداشت و زیادی بود بهتر بود تو همون مراحل اولیه ساخت کنسل میکردن میچسبیدن به ورسوس
حالا مورد مشابهش FF X شماره اصلیش خیلی خوب (برخلاف ۱۳ که کیفیت متوسطی داشت برای یه فاینال) بود ولی ادامه ش وقت تلف کردن و ریمیکشم الان همینطور چون ریمستر داره.

• Like
Reactions: Reza.zareei
فی الواقع ملت همه منتظر نسخه کامل ورسوس، ریمیک FF های ۸‌بیتی و VIII و IX ن، اینا میان سراغ یه نسخه که صد بار ریمسترشو برای کنسولای مختلف دادن و یه ادامه هم براش ساختن (ادامه بیخود) حال میخوان هم ریمیک براش بسازن و هم شماره ۳ش!!!
واقعا حرکات اسکوئر جالبه. هر کس میگه X بازی خوبی بود باهاش مخالفتی ندارم اما حتما اگه نسخه های قبلی FF خصوصا IV, VI, VIII رو نزده بازیشون کنه ببینه کدوما ارجحیت دارن برای ریمیک
از اونور حالا اسکوئر امثال Parasite Eve و Chrono Trigger هم داره که ریمیکشون واجبه واقعا.
ریمیک فاینال ۱ تا ۵ بسیار ساده س. با یه گرافیک سل شید امروزی به نحو احسنت ریمیک میشن. اتلوس پرسونا۳ رو ببینید چطور ریمیک کرده دقیقا همونطوری ریمیک شن میترکونن اما اینا دنبال چرخوندن لقمه دور سرشونن و آخرم میشه یه بازی مثل ریبوت-پرکوئل شماره یک.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
اکثرا کاربرای resetera تو نظر سنجی نمراتش گزینه ۹۰ الی ۹۵ رو زدن
دقیقا مثل بچه های همینجا
اخه بازی رو که میبینی دقیقا متریال بالای 90 رو داره ولی خب بازی 30 40 ساعته و ممکنه اون وسطا یه مشکلی باشه که ما ازش خبر نداشته باشیم. دیگه اینقدر که گیم دیدیم تا حدی میتونیم تشخیص بدیم متای تقریبی رو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or