امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
من تاپیکو از دیروز دنبال کردم ، از روی حرفاتون زدم 90-92 :D فکرم نمی کردم زیره 88-87 بشه متاش ، هر چند برام مهم نیست تهش متا ، ولی انگار هایپ زیاده بازی ، براش بد شده.

• Like
Reactions: Natural Killer
انصافاً بر چه مبنایی نمره میدن؟
اینهمه تعریف و تمجید آخر ۸
بعد همه دارن از سیستم مبارزات تعریف میکنن یکی میگه زود خسته کننده میشه
چه منتقدی هستی که سلیقه رو توی نمره دخیل می‌کنی

این تاپیک فقط نبود رفیق era و ردیت و... همین بود
الانم اصلا بد نشد
من دمو رو بازی نکردم اما با توجه به نمایش هایی که دیدم انتظار گزافی بود که زلدا و حتی استارفیلد رو بزنه آخر سال!

خوب خوب طبق نقدا اگه انتظار یـ اکشن نفس گیر داری بازی قطعا 10 از 10 ـه ولی اگه انتظار یـ RPG نیمه OW داری کلی ضعف داره . راسیاتش همینکه تو قسمت اکشن خوب کار کردن برا من مهمه ـه همون FF7R رو تا سر حد مرگ باهاش حال کردم اینم قطعا همینجور ـه

من دمو رو بازی نکردم اما با توجه به نمایش هایی که دیدم انتظار گزافی بود که زلدا و حتی استارفیلد رو بزنه آخر سال!
کسیم چنین وعده ای نداد انتظار ۹۰ به بالا فقط داشتیم ۹۰ تا ۹۳
که سر همین مسائل احمقانه که نمونه شو اوردم دارن نمره کم میکنن وگرنه بالای ۹۰ بود
اکثر سایتهای حسابی دارن ۹ و ۱۰ میدن
مسائل نژادی که سیاه و قهوه ای تو بازی نیست چرا باید نکته منفی اونم برجسته شه تو نقد؟؟؟
آقا سازنده دلش نخواسته اصلا تو بازی سیاهپوست بذاره!!! چه ربطی داره نمره کسر بشه؟!؟؟

بازی انگار برای من ساخته شده که rpg بودن و ساید کوئست اونقدر برام مهم نیست و دنبال اکشن خوبم. مشکل فقط اینجاست که اینا 3 ماه بود بازی رو گلد کرده بودن و می‌گفتن که حتی پچ روز اول هم نمیدیم ولی ظاهرا فریم ریت بازی گاها میاد رو 40. چه وضعشه این

رفقا نمرات عالی هست.حقیقتش این که بازی اکشن شده است برای بنده بهترین خبر هست و می دانم که ساعت ها از انجامش لذت می برم.اینکه کسی فکر می کند چون ۹۰ نشده است پس ناامیدکننده یا هر چیز دیگری هست هم حقیقتا خنده دار است.۸۸ و ۸۹ و ۹۰ همگی در یک سطح هستند.

فرازی از نقد یورو گیمر که ۶‌داد:)

با چنین بیشرفایی طرف هستیم که بیخود بازیو پایین کشیدن.
بازی سیاهپوست و قهوه ای نداره؟ نمره منفی!!!
با این وضع باید مرگ عرصه نقد بازیها رو رسما اعلام کرد
هر بازی خوبی که توش دوستان ترنس و گ ی و ل ز نباشن یا سیاهپوست نباشه توش باید خودشو برای چندین نقد زرد آماده کنه

یعنی خااااااااااک بر سرشون کنن با این نقد کردنشون

متای خوبی گرفته و منم همینو پیش بینی کرده بودم از مبارزات و داستان بازیم بیشتر منتقدا تعریف کردن بیشتر به ماموریت های جانبی گیر دادن و rpg کم بازی که سلیقه من هر چی اکشن تر باشه و داستان اصلی قوی باشه بیشتر مهمه.
یه سری معلوم الحال به این قضایا سیاه پوست و اینا گیر میدن که جدیدا خیلی مد شده و واقعا مسخرست.

میانگین امتیازها توی همون محدوده‌ای هست که پیش‌بینی می‌کردم و خیلی هم خوبه. از اونجایی که من به شدت با FFVIIR حال کردم و امتیازهای FFXVI هم تقریباً توی همون محدوده هست، احتمالاً از این یکی هم خیلی لذت ببرم. :D
تنها موردی که ناراحتم کرد، نقد یوروگیمر هست. همیشه احترام زیادی برای این سایت قائل بودم ولی واقعاً حال بهم زن هست وقتی توی نقد یه بازی، با حالتی که عقده و کینه ازش می‌باره در مورد رنگ شخصیت‌های بازی ناله می‌کنی و وسط نقد می‌ری سراغ صحبت‌های تهیه‌کننده بازی و می‌خوای به زور نشون بدی که طرف اشتباه گفته و باید حتماً سیاه‌پوست می‌ذاشتن توی داستان.
هرچقدر دنیای مدرن و متمدن تونسته توی این سال‌ها به حد خوبی از آزادی بیان برسه، این ماجراهای جنسیتی/نژادی داره گند می‌زنه به همه چیز و کار به جایی رسیده که مثلاً اسکار میاد قانون می‌ذاره که توی هر فیلمی باید حداقل یکی دو تا سیاه‌پوست یا اقلیت جنسی حضور پررنگ داشته باشن یا نویسنده یوروگیمر گیر می‌ده به اینکه چرا توی یه داستان فانتزی که زمان و مکانش اصلاً ربطی به دنیای واقعی نداره، شخصیت سیاه‌پوست نداریم.

میام نظراتو میخونم فکر میکنم با یه بازی با متای ۷۰ طرفم بعد اسکرول میکنم بالا میبینم متای بازی ۸۸ و اپن کریتیکش ۹۰ ئه .ماشاالله دوستان.:-??
به تاپیک امتیازهای بازی‌های پلی استیشن خوش آمدید! :D
کلاً توی این تاپیک‌ها، زیر ۹۰ حرامه و بازی با میانگین ۸۹.۹۹ از درجه اعتبار ساقط می‌شه. دیگه ۸۸ که حکم اعدام داره! :D

چند تا نقد از جمله ویدئوی بالا رو دیدم ظاهرا داستان و تم دارکش عالیه. گرافیک هنری شاهکاره. گیم پلی در بخش مبارزاتش خوبه ولی جنبه های دیگه مثل اندازه محیط و گشت و گذار و اینها نتونسته هم تراز موارد عالی دیگه باشه. موسیقی هم عالیه. مدت بازی هم خوب و طولانیه.
درمجموع به نظر میرسه بازی عالیه.

نقد اولیو یه نگاه انداختم
In the lead-up to the game’s launch, reporters pressed the game’s creative team about the fact that Valisthea seemed to only be populated by white people.
:)

پ.ن: نائوکی یوشیدا از عوامل استثمار قاره افریقا بوده و باید اعدام شه اصلا این نمرات کمشه
چه معنا داره تو بازی سیاهپوست نباشه به مثابه قتل نفس توسط سازنده شه و لینک هم میدیم همگان از این جنایت آگاه شن
اصلا ژاپنیا افریقاییها رو به بردگی میکشیدن.
اروپا هم تو قرون وسطی مثل الان بوده... پر سیاهپوست و خاورمیانه ای. از خاورمیانه و افریقا میرفتی خود فئودال میومد از در قلعه ش فرش قرمز پهن میکرد.
نکته مهم تر همه اینا به یه بازی کامپیوتری ربط داره و باید نمره کم کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or