امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
تعداد زیادی از سایت‌ها من جمله گیم اسپات اومدن گفتن داستان فوق العادست و جان لنیمن دی اف گفته یکی از قوی ترین داستان‌های این چندسالس. بعد پالیگان تیتر فاینال 16 میتونست یکی از بهترین بازیهای تاریخ بشه اگه داستانش اینقدر بد نبود. خیلی دوست دارم بدونم دلیل این همه اختلاف نظر چیه.

تعداد زیادی از سایت‌ها من جمله گیم اسپات اومدن گفتن داستان فوق العادست و جان لنیمن دی اف گفته یکی از قوی ترین داستان‌های این چندسالس. بعد پالیگان تیتر فاینال 16 میتونست یکی از بهترین بازیهای تاریخ بشه اگه داستانش اینقدر بد نبود. خیلی دوست دارم بدونم دلیل این همه اختلاف نظر چیه.

دقیقا من به همین قضیه برخوردم ، توی خلاصه متن های تو متا ، یک سری گفتن داستان فوق العادست ، یک سری گفتن داستان بخش ضعیفه (به نسبت بقیه بخش ها) انگار خیلی سلیقه ای هست.

من خودم بخاطر اسپویل نخوندم ولی خیلی ها میگن نقد پالیگان افتضاحه!
مثل اینکه کسی که نوشته هیچ هنری در نوشتن نقد نداشته.

• Like
Reactions: last of amir
عزیزان یادتون نره که پولیگان هم از جمله همون سایتهای ووک عشق لگبت هستش:D این تیترها ازشون کاملا عادیه
با این نقدا قشنگ سیگنال میدن لگبت و سیاه بزارید ما هم در نمرات حمایتتون میکنیم.:|

بهرحال تبعیض مثبت نسبت به اقلیت که نتیجه خرد جمعی هست رو نمیشه فقط جایی که باب میل نباشه زیر سوال برد.
وقتی به اوضاع آگاهی کامل هست، دیگه بهانه ای نیست و وقتی حساسیت ها رو در نظر نمیگیری باید منتظر عواقبش باشی
همونطور که در مقابل بعضی، همین شرایط رو پل میکنن برای نمرات و جوایز، اگر اعتراضی هست، اونجا هم هست.

این نمرات ۶ و ۷ سر مسائل نژادی فقط فکر کنم برای ترولها مهم باشه
تا الان دو نفر فقط از این نقدها حمایت کردن تو همین تاپیک و وضعشون مشخصه.
طرف نمره گذاشته نقد رو ندیده طرف چی تفت داده:D
بهرحال تبعیض مثبت نسبت به اقلیت که نتیجه خرد جمعی هست رو نمیشه فقط جایی که باب میل نباشه زیر سوال برد.
وقتی به اوضاع آگاهی کامل هست، دیگه بهانه ای نیست و وقتی حساسیت ها رو در نظر نمیگیری باید منتظر عواقبش باشی
همونطور که در مقابل بعضی، همین شرایط رو پل میکنن برای نمرات و جوایز، اگر اعتراضی هست، اونجا هم هست.
در باب این بحث عواقب عمل و staff مثلا به EA هم اعتراض نکنیم تا خدای نکرده برامون اتفاقی نیفته و آخرالامر با سیا ستهای قشنگ حضرات مجبور شیم برگ درخت میل کنیم. منطقیه صحیح میفرمایید.

redditsave.com_8hazqerw2n771.gif

این که متای بازی پایین شده مطمئنا بخاطر لگبت و اینا نیست. (در اصل بیشتر برمیگرده به ساختار RPG ضعیف بازی و سایدکوئست های آبکی اش)
ولی بازم وقتی همچین موارد حاشیه ای ای تو نقدهای یه عده محدود ولی اثرگذار نمود داره بد رو مخه

دیگه نقد ها رنگ و بوی نقدهای دهه های قبل یا حتی سال های قبلو نداره. از وقتی چنین مسائلی وارد نقد شد و شد معیار برای تعیین نمره، همه چیز به گند کشیده شد. طرف اینهمه هزینه و انرژی میذاره برای ساخت یک اثر، بعد یه منتقد ابله به جای اینکه نمرشو بر اساس مسائل فنی و ظاهری بده، فرعی ترین مسائل رو وارد یه حوزه ای مثل حوزه ی سرگرمی میکنه.
نمره ی ۶ دادن برای چنین اثری خیلی جرات میخواد...
کاش حداقل یه عده روشعنفکر دنیای بازی و سرگرمی رو پاک و دست نخورده باقی گذاشته بودن... کاش نقدها مثل دهه های قبل پشم ریزون و دقیق بود.

فوراسپوكن از همين ناشر با شخصيت اصلي سياه پوس ت و زن متا ٦٤

اين دلايل لگبت اصلا دليل قوي نيست
همون طوري كه بازي رو از رو دمو متا ٩٥ حدس ميزدن بعضيا الانم توجيح واسه كمتر شدن مسبت به اون فرضيه غلطه
٨٧ متاي خوبيه و قابل قبول
اون که کلا زباله بود
سر این طرف ده خطه نقدش اومده گیر داده به مسائل نژادی و آخر ۶ داده، چطور ربط نداره.

اینها هم به نبود این مسائل کار دارن
بودنش پوئن خاصی محسوب نمیشه.

در باب این بحث عواقب عمل و staff مثلا به EA هم اعتراض نکنیم تا خدای نکرده برامون اتفاقی نیفته و آخرالامر با سیا ستهای قشنگ حضرات مجبور شیم برگ درخت میل کنیم. منطقیه صحیح میفرمایید.
مثالتون ناقص و یک طرفه و نامربوطه، در صورتی که مورد بحث استاندارد دوگانست
مثلا درهمین مورد مثالت میشه اینکه در موضوع واردات خودرو، وقتی اسمت تو قرعه کشی درمیاد موافق تعرفه باشی، وقتی در نیاد نباشی، یا قانون افزایش 25% سالانه اجاره، تغییر پوزیشنت بین موجر مستاجر، نظرت به قانون رو هم تغییر میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or