امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
متای بازی درست حدس زدم احتمالا تا اتمام نقدها به 87 هم برسه

دیجیتال فاندری هم نقدش کرده و گفته پج بازی چندان پرفورمنسش بهتره نکرده و مد 30 فریم پیشنهاد داده
مد 60 تا نزدیکای 30 حتی توی محیط های شهری بدون جنگ می رسه و برای مبارزات برای اینکه فریم نابود نشه رزولوشن داخلی حتی تا 720p کاهش پیدا می کنه :|(دارم تصور می کنم روی تی وی 4k 8k چقدر بد می شه که رزولوشن در حد بازی های ps3 می شه)
دلیل اینکه از گرافیکش ایراد گرفتم همینه حالا باز بیاد پستم نقل قول کنید بگید بازی هنوز پچ نگرفته و فلان
فن بازی ممنوع/:)

• Like
Reactions: malek911

دیجیتال فاندری هم نقدش کرده و گفته پج بازی چندان پرفورمنسش بهتره نکرده و مد 30 فریم پیشنهاد داده
مد 60 تا نزدیکای 30 حتی توی محیط های شهری بدون جنگ می رسه و برای مبارزات برای اینکه فریم نابود نشه رزولوشن داخلی حتی تا 720p کاهش پیدا می کنه :|(دارم تصور می کنم روی تی وی 4k 8k چقدر بد می شه که رزولوشن در حد بازی های ps3 می شه)
دلیل اینکه از گرافیکش ایراد گرفتم همینه حالا باز بیاد پستم نقل قول کنید بگید بازی هنوز پچ نگرفته و فلان
کلا کریتیو یونیت 3 استودیو فنی ای نیست. این XVI هم بیشتر پوینت گرافیکش توی پارتیکل افکته وگرنه باقی چیزاش خیلی نرماله

• Like
Reactions: Persia Tech

سر قضیه دمو و انتقاد از گرافیک بازی داشتم سنگسار میشدم.خلاصه که مواظب عواقب کامنتت باش :)

من سوای همه چیز تبریک میگم به فنهای بازی که بالاخره بعد دو نسل یه شماره اصلی FF موفق شد از لحاظ نقد و جا پای شماره های قدیمی گذاشت (البته بدون احتساب XIV که آنلاین بود)
این بین حالا کسایی که هیچ وقت بازیش نمیکنن و صرفا تو راستای جبهه بندیهای جنگ کنسولی، شمردن تار موی کاراکتر و دو تا فریم بالا و پایین و یا خودخفن پنداران و دیگرخفن پنداران-مثل اون بنده خدا که کل بازیهای ژاپنی جز بازیهای یه بنده خدا رو شکست خورده میبینه-و... نظراشون رو میدن و میرن که برای ما هم ذره ای مهم نیست و میریم بازی میکنیم لذت میبریم. مثل ریمیک شماره ۷ که نمرات مشابه گرفت و برای من بهترین بازی چند سال اخیر بود بعد زلداهای سوییچ.

آدم پست‌ها رو می‌خونه فکر می‌کنه امتیاز بازی 69 شده.

حالا واقعا کمبود امتیاز بازی به خاطر نبود سیاه‌پوست و لگبت ـه؟
به نظرم بعیده.

من هیچ نقدی رو ندیدم، اما واقعا بعید میدونم! به این مساول اشاره میشه قطعا، شاید واقعا یه نمره هم مثلا سر این کم بشه، اما قطعا چی تو بازی گی نیست 88 نشده! البته که 88 امتیاز خیلی خوبیه، از دو شماره اصلی قبلی 5 6 نمره بالاتره، ولی با توجه به تغییرات بازی دور از انتظار نبود نمره پایین هم بگیره.

اما در کل من شخصا خیلی راضیم:دی متا +90 میشد واقعا خیلی خیلی لذت میبرم، برای خود فرنچایز نه فقط این شماره. اما اهمیت زیادی نداره. مهم اینه که بعد مدت ها یه فف خیلی خوب و گردن کلفت دادن بیرون که همه هم تو نقدها به این مساله اشاره کردن!

بعضیا خیلی دارن به در و دیوار میزنن که بازی رو ترول کنن ولی واقعا ترول کردن یه بازی با متا 88 فقط خودتون رو زیر سوال میبره :-"
متا 88 به معنی گرافیک نسل قبلی، داغون بودن و این چیزا نیست. دلخوری‌های و گره‌های درونیتون رو جای دیگه خالی کنید لطفا :)

البته بحث متا نيست
بحث اينه تو نظر سنجي ٥٠ درصد متا رو بالاي ٩٠ ميدونستن و بازي رو لايق گوتي
و خوب الان مثل اينكه ناراحت شدن
وگرنه متا ٨٧ خوبه واقعا!
تو تاپیک نمرات ردفال هم 91 نفر بالای 80 زده بودن که 16 نفرش بالای 85 بوده! منتهی اون بازی 80 که نشد، لایق گوتی که چه عرض لایق گوجه قرمزم نشدبلکه با متای 50 کارنامه آرکین رو برای همیشه خراب کرد. لایق گوتی شدن FF 16 هم هنوز هست. شاید برندش نشه ولی قطعا جزو نامزدهای گوتی میتونه باشه! رقابت اصلی گوتی بین زلدا با متا 96 و استارفلیدی هست که باید ببینیم میتونه اصلا به این متا برسه یا نه!
متای بازی هم 88 هست.

نکته جالب در مورد یوروگیمر اینه که در کنار نقدی که توی سایت گذاشتن با امتیاز ۳ از ۵، یه نقد ویدیویی هم دارن که گویا کلاً مال یکی دیگه هست و طرف خیلی بیشتر با بازی حال کرده. :D

حدود ۱۲ دقیقه هست و ندیدمش که چیزی لو نره، ولی زیر ویدیو این رو نوشته:

Turns out #FinalFantasy16 is a great game; an RPG to get lost in, huge gorgeous spectacles to marvel at, characters to fall in love with, and some of the best writing and performances the series has ever had. We have some minor grievances but on the whole, this is a big win for Final Fantasy fans. So, let’s get into it with my Final Fantasy 16 review - which, given that I won’t want to spoil any of the story or surprises coming your way, will be spoiler-free, with gameplay taken from the first few hours of the game. Enjoy

از اون افرادی بوده که خیلی با داستان و شخصیت‌ها حال کردن، در حدی که نوشته از این نظر یکی از بهترین‌های این مجموعه هست. در کل از بازی راضی بوده و می‌گه هرچند ایرادات کوچیکی هم داره، ولی در مجموع چیز خیلی خفن و Big Win و اینا برای طرفدارهای Final Fantasy محسوب می‌شه.
نمی‌دونم توی این ویدیو هم به مظلومیت سیاه‌پوست‌ها اشاره می‌شه یا نه، ولی کلاً این خلاصه‌ای که نوشته خیلی عاشقانه‌تر(!) از اون حالت نقد نوشتاری هست که انگار طرف یه چیزی طلبکاره. :D در کل برام عجیبه که بین نقد نوشتاری و ویدیویی انقدر تفاوت باشه و فکر می‌کردم معمولاً همون نوشته‌ها رو در قالب ویدیو تنظیم می‌کنن، نه اینکه کلاً دو مدل متفاوت باشه!

یکمی دیره ولی نمرات فامیتسو به نسخه های اصلی فاینال فانتزی

Final Fantasy I - 35
Final Fantasy II - 35
Final Fantasy III - 36
Final Fantasy IV - 36
Final Fantasy V - 34
Final Fantasy VI - 37
Final Fantasy VII - 38
Dirge Of Cerberos FFVII - 28
Crisis Core FFVII - 35
Final Fantasy VIII - 37
Final Fantasy IX - 38
Final Fantasy X - 39
Final Fantasy X-2 - 34
Final Fantasy XI Online - 38
Final Fantasy XII - 40
Final Fantasy XII Revenant Wings - 32
Final Fantasy XIII - 39
Final Fantasy XIII-2 - 40
Lightning Returns FF XIII - 37
Final Fantasy XIV A realm Reborn - 39
Final Fantasy XV - 38
Final Fantasy VII Remake - 39
Final Fantasy XVI - 39

چه ذکر مصیبتی نوشته البته میدونیم این نقدها کاملا بیطرفانه س
و این سایتهای تابلودار woke، شیاد از نوعی که گفتم نیستن

پ.ن: به نظرم متاسفانه متاشو از ۸۸ هم پایینتر میبرن البته اکثریت چراغ خاموش بدون ذکر دلیل واقعی که همه میدونیم.
کاش بعضی از دوستان درک کنن قضیه چیه واقعا!!! من وقت نداشتم تمام نقدا رو بخونم اوناییم که ۸ و ۹ دادن هم حتی شاید سر همین ایراد گرفتن، یه سریم به زبانهای غیر انگلیسی نمره پایین دادن نفهمیدم. ولی اکثریت همین woke هان اما اکثریت چراغ خاموش...

Attachments

• 665CAEC9-BB6A-46DE-8694-42DFB2A5ED3F.png
    665CAEC9-BB6A-46DE-8694-42DFB2A5ED3F.png
    257.7 KB · مشاهده: 27
  • Like
Reactions: Reza.zareei
بعضیا خیلی دارن به در و دیوار میزنن که بازی رو ترول کنن ولی واقعا ترول کردن یه بازی با متا 88 فقط خودتون رو زیر سوال میبره :-"
متا 88 به معنی گرافیک نسل قبلی، داغون بودن و این چیزا نیست. دلخوری‌های و گره‌های درونیتون رو جای دیگه خالی کنید لطفا :)

البته ۸۸ اصلا بد نیست و حتی بالاتر از حد انتظارم هست :D ... برای من واقعا فرقی نداره این بازی انحصاری xbox باشه یا PS5 اما انتظار متای بالای ۹۰ یا ۹۲ یکم عجیب بود برام

بجز این گرافیک بازی یکم جای ترول داره بنظرم من خودم چند ساله که گرافیک بازی ها زیاد برام مهم نیست چون استاندارد گرافیک بازیها کاملا به سطح قابل قبولی رسیده اما یادمه نسخه های قبلیه فاینال فانتزی گرافیک خیلی خوبی تو زمان خودشون داشتن و کلا بیشتر بازی های اسکوار گرافیک خیلی خوبی دارن

خب طبیعتا از نسخه جدید FF که فقط برای نسل ۹ و انحصاری هم هست انتظار گرافیک بهتری میرفت (اغراق اگه نباشه گرافیک و پرفورمنس بازی به بازیهای PS4 بیشتر شبیه هست بنظرم)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pedram_sad
یکمی دیره ولی نمرات فامیتسو به نسخه های اصلی فاینال فانتزی

Final Fantasy I - 35
Final Fantasy II - 35
Final Fantasy III - 36
Final Fantasy IV - 36
Final Fantasy V - 34
Final Fantasy VI - 37
Final Fantasy VII - 38
Dirge Of Cerberos FFVII - 28
Crisis Core FFVII - 35
Final Fantasy VIII - 37
Final Fantasy IX - 38
Final Fantasy X - 39
Final Fantasy X-2 - 34
Final Fantasy XI Online - 38
Final Fantasy XII - 40
Final Fantasy XII Revenant Wings - 32
Final Fantasy XIII - 39
Final Fantasy XIII-2 - 40
Lightning Returns FF XIII - 37
Final Fantasy XIV A realm Reborn - 39
Final Fantasy XV - 38
Final Fantasy VII Remake - 39
Final Fantasy XVI - 39
این مجله فقط به درد اخبارش خصوصا آنونس و اطلاعات جدید از بازیهای ژاپنی میخوره نمراتش دوزار ارزش نداره و براساس منطق نیست اصلا. فکر کنم یه نمره رندم میذارن🤣

درست پیشبینی کردم نمره رو همون صحفه اول گفتم بازی اگه OW بلنگه تو این سبک بالای 95نمیشه . بازی خوبه درش شکی نیست ولی بعضی ها میگفتن GOTY میشه :D خودتون هم گول نزنید این داستان های Woke هرچقدر هم قوی باشه نمیاد متا رو 6-7 نمره بکشه پایین .

نقد خوبیه میگه مشکل بازی exploration فاینال مورد علاقم هم نیست . مشکلات زیادی داره این از سمت سایت هم نیست که بگی woke از این داستان همیشه بهترین نقدها رو داره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or