امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
این نقد و امتیاز از سایت اسم و رسم‌داری مثل Eurogamer نشون میده که متأسفانه بازیساز‌ها اگر میخوان زحماتشون نادیده گرفته نشه، مجبورا مقداری از دغدغه‌های بی‌منطق و اگزجره‌ی این جامعه عجیب‌غریب و افسارگسیخته رو تو بازیاشون بچپونن.

آهان! این شد حرف حساب. :D اگه بررسی ها نشون میدن فریم ریت مشکل داره، باید به اون پرداخت و از عملکرد فنی بازی انتقاد کرد. وگرنه که الان دو سه تا رسانه با ضریب بالا ۱۰/۱۰ میدادن و متای بازی به ۹۰ میرسید، همچنان فریم ریت مشکل داشت دیگه. متوجه هستید منظورمو؟ :D
وقتی خودشون میگن پچ نمی خواد بازی آدم واقعا حرصش میگیره به اینا فحش بده انقدر خالی بندن

ماموریت های فرعی هم توی نقدا گفتن توی دیوار هست و اون یارو ماهیرو گفت ماموریت های فرعی خوبه

اقا من حق دارم بزنم آدم دروغگو رو بزنم

دوستان یکم صبر کنن نقدا کامل بیاد، بعد در خدمتتون هستیم با مدرک ثابت میکنیم نقش سایتهای حامی حقوق سیاهپوستا چی بوده این وسط:D همونطور که خودم سه سوت دو تا لینک فقط گذاشته شد دراوردم مشکل چیه:D دست پیش نگیرید فعلا:D
صد سالم بگید من یکی تو کتم نمیره طرف ایراد گرفته ۶ داده بی تاثیر بوده یه درصدم حق ندارن سر این مسائل چرت و پرت، غیر منطقی و خارج از چارچوب نمره بدن. اصلا حق ندارن تو نقدی که میره مرجع ثبت میشه یه خط از این اباطیل بنویسن.

پ.ن: البته یه سری از دوستان یه جا مثل kotaku که سابقه حمله به بازی سر این قضیه هم داشته صفرم بده به بازی توجیه میکنن باز، ولی علی ایحال!
کلی مدرک هست همین یورگیمر قبلا هم به بازی سر این مساله گیر داده... از جاهای دیگه هم باز مدرک هست یا سر دایورسیتی گیر دادن یا کلا دنبال بولد کردن این چیزای شیادانه که ترند شده هستن... اصلا جای بحث نمیمونه

بهتر؟ بدتر؟
خود ریمیک عالی بود dlc یوفی عالی تر
فکر کنم بعد کرایسیس کور سالها بود چنین چیز تراژدیکی ندیده بودم تو سری.
به نظر من کل مجموعه compilation زباله و شیردوشی خالصه و این سه گانه جدید عقده گشایی نومورا از سر کینگدام هرتز و ورزسز 13 هستش

• Poker Face
Reactions: Cait Sith
تو دانشگاه نمره 17-18 میاوردیم ناراحت میشدیم مگه؟ :D
۱۵ میگرفتیم تومون عروسی بود
۸۸ اگر ناامید کنندس ، نمره 87 هیلو و فورزا باید پیر کنه آدمو ، نمره 86 دیابلو هم اون رو تبدیل میکنه به ی تیکه شتِ ایزومتریک
اگر هیتری چیزی هستید که خب گو آن ، اما اگر بی طرفین به خودتون رحم کنید
به نظرم این هایپ گوتی چلنجر و زلدا کیلر باعث شد یه سری ناامید بشن وگرنه وقتی دد سلز کبیر 88ئه دیگه چه گیری به این عدد میشه داد

• Like
Reactions: m.a.t
کل داستان رو اسپویل شدم بعد دیدن نمره و می تونم بگم حماسی و عالی بود برام

منتقدا راجب داستان درست گفتن واقعا داستانش عالیه ولی خب اینا خراب کاری زیاد کردن مگرنه راحت بالای 90 بود و این ساید کوئست ها حاصل زحمات تاکای هست کسی که لست ریمنانت رو ساخت ایکاش تاکای توی تیم نبود مگرنه ماهیرو ، سوزوکی و سوکن به بهترین شیوه کارشون رو انجام دادن

این نقد و امتیاز از سایت اسم و رسم‌داری مثل Eurogamer نشون میده که متأسفانه بازیساز‌ها اگر میخوان زحماتشون نادیده گرفته نشه، مجبورا مقداری از دغدغه‌های بی‌منطق و اگزجره‌ی این جامعه عجیب‌غریب و افسارگسیخته رو تو بازیاشون بچپونن.
این دیگه نقد نیست
عقده گشائیه رسماً

پ.ن: الان داشتم reviewی digital foundry رو می دیدم (با توجه به اینکه دمو رو نگرفتم چون عملاً وقتش رو نداشتم بشینم پای دمو و مستقیم میرم سراغ خود بازی)، درسته یسری مشکلات تکنیکی داره که البته فکر می کنم تا حدودی قابل رفع باشن در طی زمان. ولی ۱- عجب فضا سازیی داره ۲- یکسری از کامبت آرت هاش من رو برد به دوران god of war 1... از چی دارن ایراد میگیرن ملت دقیقاً؟

اگر بازی مشکلات پرفورمنس با گرافیک پایینش نداشت راحت بالای 90 می شد متاش

بازی حتی فریم انلاک بالای 60 هم نداره با این حال همون 60 هم که داره تا 30 میاد پایین که با توجه به انحصاری بودنش با میزان سال ساختش خیلی لطف کردن بهش که متاش بیشتر از اینا پایین نیومده
این مدل بازی ها روی پی سی بدن متا 60 70 در انتظارشه اصلا منقدهای پی سی شوخی با این چیزا ندارن به طوری که لست متاش از 88 به 58 رسید با این حالی که گرافیکش به مراتب از ps5 هم بهتر بود البته این بازی اصلا به داغونی اون نیست اما بازم خیلی بیشتر از این حرف ها ازش نمره کم می کردن حالا برای پی سی میاد نمراتش می بینید

به هر حال حیف که به خاطر احمقیت تیم فنی متای بازی به 90 نرسید با این حالی که گیم پلی و کلیت بازی بالای 90 هست

به نظرم این هایپ گوتی چلنجر و زلدا کیلر باعث شد یه سری ناامید بشن وگرنه وقتی دد سلز کبیر 88ئه دیگه چه گیری به این عدد میشه داد
نظر سنجی تاپیک رو وقت کردی حتما یه نگاه بنداز ببین گزینه اول و دوم کدوم نمراتن و بعد متای زلدا رو چک کن

• Like
Reactions: Morgoth Bauglir
افت فریم شدید داره بازی به زیر 30 فریم میرسه تو حالت پرفورمنس اصلا الان چه فرقی کرد اگه از لومنیوس استفاده میکردن
رضا دندون رو جیگر بذار فریم رو میتونند درست کنن چیز مهمی نیست. خودشون گفتن تو مکانهای شلوغ زیر سی فریمم ممکنه بیاد FF VII R هم همین مشکلو داشت راحت برطرف شد
ضمنا اصلا معلوم نیست چقدر محسوسه قضیه چون تا ۲۳ ۲۴ فریم زیاد محسوس نیست

کسی که jrpg بازه دنبال شمارش فریم و تکسچر نباید باشه وگرنه لذتی از این بازیا نمیبره اگه هم میبینی اعتراض میکنن صرفا برای شمارش و آمار ارقامه نه خود بازی:D

آخرین ویرایش:
آخرین نسخه گنده ترین فرانچایز پلتفرمشون ۸۷ شده و به ۸۸ فاینال میگن اه پیف
تو دانشگاه نمره 17-18 میاوردیم ناراحت میشدیم مگه؟ :D
۱۵ میگرفتیم تومون عروسی بود
۸۸ اگر ناامید کنندس ، نمره 87 هیلو و فورزا باید پیر کنه آدمو ، نمره 86 دیابلو هم اون رو تبدیل میکنه به ی تیکه شتِ ایزومتریک
اگر هیتری چیزی هستید که خب گو آن ، اما اگر بی طرفین به خودتون رحم کنید

خوب دیگه داشتم نگران میشدم ، چون معمولا بعد اسم لست ، اسم هیلو هم میاد :D
والا اکثر کسایی که توی تاپیک از نمرات ناراضین ، یا سونی فن هستش یا فاینال فن هستن :D ندیدم ایکس باکس فنی بیاد بگه بازی نمراتش فلانه پس اه پیف :D فشار آمده را الکی تقصیر بقیه نیندازید و تایپک رو ورسس نکنید :D

عزیزان یادتون نره که پولیگان هم از جمله همون سایتهای ووک عشق لگبت هستش:D این تیترها ازشون کاملا عادیه
صد البته من خودم پولیگان رو جز سایت های پرت و پلا به حساب میارم، اما پولیگان یکی از سایتهایی بود که بیشترین نقد رو نثار لست ۲ کرد و بازی رو حتی بین ۵۰ بازی سال ۲۰۲۰ شون نگذاشتن... اونوقت اگه صرفا به خاطر لگبت نقد میکنن، این تناقض چطوری توجیح میشه؟ ...

• Like
Reactions: SHAYAN1999
Here's why some players plan to boycott Final Fantasy 16

یورو گیمر کلا فقط به یوشیدا سر نبودن سیاهپوست قبلا گیر نداده بود شمشیر رو علنی از رو بسته بود علیه بازی

وقتی یه سایت مهم اینطور لجن پراکنی میکنه چطور انتظار دارید بقیه سایتها تحت تاثیر قرار نگیرن نمره کم کنن، خصوصا همین سایت های کوچیکی که ۶ و ۷‌ دادن، که اغلب دلیل رو نبود سیاهپوستا ذکر نکردن چون از عصبانیت ملت ترسیدن (همین الان سرچ کردم دیدم خیلی جاها فحش کشیدن به یوروگیمر تو یوتوب و...)
کلا چنین مقاله هایی که بعضا سایت هایی از این دست با هم کار میکردن درمورد نبود سیاهپوست تو بازی یا بایکوتش ارزش گذاریشو شدیدا تحت الشعاع قرار داده حالا چند جا شجاعت به خرج دادن رک در اینمورد تو نقد نوشتن اما اکثرا چراغ خاموش حق بازیو خوردن

آخرین ویرایش:
Here's why some players plan to boycott Final Fantasy 16
بیاد دقیق توضیح بده آیا تا حالا ژاپنیه رنگین پوست دیده (بماند اینکه ژاپنی ها خودشون نژاد mongolian یا همون زرد پوست محسوب میشن)؟ یا اصلاً همچنین جوونوری وجود داره؟
اگه وجود داشت، پا میشیم میریم راضیشون می کنیم کل بازی رو سیاه کنن
lack of diversity... الان این بازی ژاپنیه، اینا توقع چه جور دایورسیتی یی دارن؟ اصلاً مثلاً ما بعنوان نژاد caucasian هم باید به این اعتراض علیه lack of diversity بپیوندیم؟

این بی عقلا با این کاراشون، بیشتر دارن خشم عمومی بر علیه جامعه رنگین پوست رو تحریک می کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or