امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
بیاد دقیق توضیح بده آیا تا حالا ژاپنیه رنگین پوست دیده (بماند اینکه ژاپنی ها خودشون نژاد mongolian یا همون زرد پوست محسوب میشن)؟ یا اصلاً همچنین جوونوری وجود داره؟
اگه وجود داشت، پا میشیم میریم راضیشون می کنیم کل بازی رو سیاه کنن
lack of diversity... الان این بازی ژاپنیه، اینا توقع چه جور دایورسیتی یی دارن؟ اصلاً مثلاً ما بعنوان نژاد caucasian هم باید به این اعتراض علیه lack of diversity بپیوندیم؟

این بی عقلا با این کاراشون، بیشتر دارن خشم عمومی بر علیه جامعه رنگین پوست رو تحریک می کنن.
حداقل بهتر بود نقد Eurogamer رو واقعا میخوندین نه اینکه همینطوری سوار بر جو و موج ...:-"

Eurogamer گفته بازی از محیط و معماری خاورمیانه/ قرون وسطا و شمال آفریقا الهام گرفته درحالی که هیچ رنگین پوستی وجود نداره مخوصا قسمت های خاورمیانه که طراحی و پوشش اسلامی داره با شخصیت های سفید پوست.

مخصوصا که وقتی پیام بازی درباره "غلبه بر نابرابری سیستماتیک" هستش و "جمع کردن همه یجا" که گفتن تناقض هستش.

Caucasian بود ما چه ربطی به این موضوع داره!؟

بخاطر یه بازی خشم تون علیه رنگین پوست یا لگبت ها بیشتر میشه!؟ :-< Get some help

باشه شما فاینال فنتسی 13 که Jrpg و ترن بیس عالی هست رو بزن این بازی اکشن هم برای ما
من بعد 10 هیچ شماره رو بازی نکردم . به غیر از remake ( 14 رو در حد تست ) ، FF خیلی وقتی با زمان اوجش فاصله کرفته منتها امثال فن های تعصبی مثل شما نمیخوان باور کنن، 100 نقد اومده برو 10 تا شو بخون ببین چندتاشون این چیزایی که من گفتم بهش اشاره کردن

من بعد 10 هیچ شماره رو بازی نکردم . به غیر از remake ( 14 رو در حد تست ) ، FF خیلی وقتی با زمان اوجش فاصله کرفته منتها امثال فن های تعصبی مثل شما نمیخوان باور کنن، 100 نقد اومده برو 10 تا شو بخون ببین چندتاشون این چیزایی که من گفتم بهش اشاره کردن
کاملا در جریانم اینا نباید می گفتن گیم rpg هست و باید کل ماموریت های فرعی رو حذف می کردن

• Like
Reactions: SAGAD
کاملا در جریانم اینا نباید می گفتن گیم rpg هست و باید کل ماموریت های فرعی رو حذف می کردن
حرف منم همینه این بازی چیزی که market کردن نیست از اول عین ادم میومدن میگفتن اینطوریه هیچ کس نامید نمیشد . من قطعا بازی خواهم کرد روی pc بیاد ولی به چشم اکشن بهش نگاه میکنم .

• Like
Reactions: Reza.zareei
حداقل بهتر بود نقد Eurogamer رو واقعا میخوندین نه اینکه همینطوری سوار بر جو و موج ...:-"

Eurogamer گفته بازی از محیط و معماری خاورمیانه/ قرون وسطا و شمال آفریقا الهام گرفته درحالی که هیچ رنگین پوستی وجود نداره مخوصا قسمت های خاورمیانه که طراحی و پوشش اسلامی داره با شخصیت های سفید پوست.

مخصوصا که وقتی پیام بازی درباره "غلبه بر نابرابری سیستماتیک" هستش و "جمع کردن همه یجا" که گفتن تناقض هستش.

خودت داری میگی الهام پس لزومی نداره رنگین پوست بیاره. دنیای فانتزیه دوست داره وسط صحرا سفید پوست بزاره.

اینا ایراد نیستن

حالا کاری به بحث نژادی ندارم ولی مگه داستان بازی تو یه دنیای واقعی با استاندارد ما انسان ها روایت میشه ؟ چون سازنده اومده از معماری و فرهنگ جاهای مختلف الهام گرفته مجبور بوده حتما رنگ پوست هم دخیل کنه ؟!

حالا کاری به بحث نژادی ندارم ولی مگه داستان بازی تو یه دنیای واقعی با استاندارد ما انسان ها روایت میشه ؟ چون سازنده اومده از معماری و فرهنگ جاهای مختلف الهام گرفته مجبور بوده حتما رنگ پوست هم دخیل کنه ؟!
منم با اون ایرادش موافق نبودم
ولی مساله اینه که طرف اگه ۲۰ تا پاراگراف نوشته ۱۹ تاش راجع به خود گیم هست یه دونش اینه.
ولی این تاپیک شده همین خیلی مسخره ست

چرا ماستا رو میریزی‌ روی قیمه ها😂هیچ کس با رنگین پوست ها مشکل نداره

همه مشکلشون با حامیان رنکین کمونی هست که تر زدن تو تمام مدیا با این افکارشون هرکس هم باهشون همراهی نکنه شروع میکنن به وای وای کردن

من اگه جای این شرکتای بازیسازی و ناشرا بودم، بازیمو اصن به منتقدا نمیدادم نقد کنن و با ایراد گرفتن از اینکه کرکتر سیاهپوست یا هم جنس گرا نداره ازش ایراد بگیرن.
اینطوری هم حالشون گرفته میشد منتقدا و خودشون رو جمع و جور میکردن و هم مردم ذهنشون عادت نمی کرد به وابستگی به امتیازا سر این مسایل نژادی و جنسی.

.
این چاهیه که خودمون کندیم برای خودمون .این منتقد ها سر همین جنگ های کنسولی که ما فن ها راه انداختیم قدرت گرفتن . بحث های نامربوط به گیم رو هم که تو همه مدیوم ها داره پمپاژ میشه تو ذهن مخاطب یه معذل عمومی شده .
سرهمین کنسول وار یه کاری با خودمون کردیم که از متا ی 88 هم ناراضی میشیم ؟!؟
مقصر فقط خود گیمر ها هستن . هر نسل هم پلتفرم هولدر ها دارن بیخیال تر میشن سر تولید محتوا های انحصاری (البته در مقیاس های مختلف ) چون هر طرف فن بیس وفادار خودشو داره که سر 4 تا عدد سر و کله هم میزنن . اون هام بحث رو از مقایسه های کیفی و تجربه های مفهومی واقعی و اصیل میبرن سمت اعداد و آمار و ارقام و .....
پس منتقد قدر تش داره بیشتر میشه و جولان میده همینطور که میبینیم .
بازی فوق العاده ای از آب دراومده و انحصاری بودنش تجربه عده ای مثل خودم رو عقب میندازه .
تنها راهش اینه سعی کنید به تجربه شخصی خودتون اهمیت بدید تا منتقدا و متا و .... فقط اون زمانه که قدرت دست منتقد نخواهد بود ، البته بعیده همچین روزی رو ببینیم دیگه .

حرف منم همینه این بازی چیزی که market کردن نیست از اول عین ادم میومدن میگفتن اینطوریه هیچ کس نامید نمیشد . من قطعا بازی خواهم کرد روی pc بیاد ولی به چشم اکشن بهش نگاه میکنم .
فک کنم شما اولین نفری هستی که فکر کرده بازی کاملا jrpg هستش و اکشن نیست! مگرنه هر کی دو تا تریلر از بازی دیده کاملا میدونسته که با چه چیزی طرفه. سازنده ها هم هیچ پنهان کاریی در این رابطه نکردن و کاملا مشخص بود که بازی بشدت اکشن فوکس هستش.
اینکه از یه بازی بخاطر کم بودن المان های rpg ایراد بگیرن هم بنظر من بی معنیه. بازی رو بر اساس اسم و قدمت نقد نمیکنن، برای همون چیزی که هست باید نقد بشه. اینجا هم باید دید المان های این بازی در کنار هم چه تجربه ای رو ارائه میدن، کجاها نقطه قوته و کجاها میلنگه... نه که چون شماره های قدیمی خیلی jrpg بودن و این نیست پس نمره ۶ بشه!!
البته ایرادی که به ساید کوئست ها گرفتن منطقیه و مشخصا کم کاری شده.

برا منم جالبه که اکثریت اینجا بدون اینکه نقد هارو نگاه کرده باشن شروع کردن به فحش دادن!
خودمم تو این تله همرنگی افتادم دو صفحه پیش.
الان نقد سایت برزیلی که ۶ داده رو‌ خوندم حتی یکبار از عدم دایورسیتی ایراد نگرفته و تمام مشکلش با گیمپلی و ورلدبیلدینگ بوده(نمیگم اینا درسته بازی نکردم! ) میگم بدون اطلاع میان یه چیزایی میگن در حالی که این دوازده نمره ای که متا از ۱۰۰ کامل کمتر هست یازده تاش بخاطر گیمپلی متفاوت این بازی هست نه چیز دیگه.
همون یوروگیمر هم ۹۰ درصد ایراداتش ربطی به دایورسیتی نژادی نداشت.

خلاصه که بساط آنتی ووک و آنتی دایورسیتی رو جمع کنید ببرید یه تاپیک مربوط تر!

قبل از نظر دادن هم خودتون نقد هارو چک کنید.
آقا آدمو برق بگیره جو‌ نگیره:D
چیز بیشتر نمیگم یه سر برو تاپیک نمراتش resetera یه نگاه بنداز:D اونا ظاهرا بیشتر تو جهالت به سر میبرن

منم با اون ایرادش موافق نبودم
ولی مساله اینه که طرف اگه ۲۰ تا پاراگراف نوشته ۱۹ تاش راجع به خود گیم هست یه دونش اینه.
ولی این تاپیک شده همین خیلی مسخره ست
اون لینک خبر بایکوت بازی که ازشون گذاشتم دیدی؟ حتی اگه همون یه پاراگرافم نمینوشتن همین نمره رو میدادن
چه ربط داره نود درصد نقد چی گفته
اصل هجمه قبلی ایناس

دوم اون سایت گمنام برزیلی که ۶ داده زیاد اهمیت نداره اصل جاهای بزرگن اکثرا نه و ده دادن
تا الان تو متا ۷ تا نقد زرد داره دوتاش رسما woke ن سایتا یعنی تو نقد سر این مساله ایراد گرفتن
جاهای دیگه هم اضافه میشن امثال kotaku و... که خبر مصاحبه یوشیدا سر نبودن سیاها تو بازی رو‌ کار کرده بودن یا کمپین تحریمش

طرف اصلا لازم نیست حتما کل نقدش بنویسه به این دلیل
وقتی قبلش ده ها بار خودشونو جر دادن بازیو محکوم کنن طرف شایدم اصلا تو نقدش اشاره نکنه به این موضوع

خارجیام اعتراض دارن برو era و ردیتو چک کن
نقدی که مرجع ثبت میشه جای این .. شعرها نیست برادر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rpg321
کسی نگفت فقط این مسایل رنگین پوستی ایراد بازی بوده و اگر این ایراد نبود متا 100 میشد. (تهش یکی دو نمره اینور اونور میشد)
بحث اینه که این نوع نگاه ربطی به نقد بازی نداره و جزو معیارهای کیفیت یه بازی نیست.....چون یه فضای تخیلی شرقی داره بازی قرار نیس حتما سیاه پوستم تو بازی باشه(مستند که نساختن مجبور بشن با اسم و قیافه واقعی بازی بسازن)
این طرز نگاه هم خودش یه نوع دیکتاتوریه و افراطیه در مقابل تفریط قبل ..............

سازنده باید دستش باز باشه هر جور میخواد در مورد اثرش تصمیم بگیره. چه همه شخصیت ها "گی و سیاه باشن" و چه "استریت و سفید" هیچ ربطی به نقد بازی نداره. اینکه چه نوع دنیایی خلق می کنه صاحب اثر به خودش مربوطه و در این مورد نباید قضاوت بشه(مگر اینکه یه فکت تاریخی و فرهنگی رو زیر سوال ببره که اونم برای یه بازی با داستان کاملا تخیلی و ذهنی صدق نمی کنه)

.

قبول کنین این حرف های "من با فلان دسته مشکل ندارم و اینا" همش باد هوا هستش خیلی ریز اکثرا با این دسته از اقلیت های جنسی یا نژادی مشکل دارن، منتها روشون نمیشه رک بیان کنن.
اگه منو میگید:
امتیازات Final Fantasy XVI

کسی نگفت فقط این مسایل رنگین پوستی ایراد بازی بوده و اگر این ایراد نبود متا 100 میشد. (تهش یکی دو نمره اینور اونور میشد)
بحث اینه که این نوع نگاه ربطی به نقد بازی نداره و جزو معیارهای کیفیت یه بازی نیست.....چون یه فضای تخیلی شرقی داره بازی قرار نیس حتما سیاه پوستم تو بازی باشه(مستند که نساختن مجبور بشن با اسم و قیافه واقعی بازی بسازن)
این طرز نگاه هم خودش یه نوع دیکتاتوریه و افراطیه در مقابل تفریط قبل ..............

سازنده باید دستش باز باشه هر جور میخواد در مورد اثرش تصمیم بگیره. چه همه شخصیت ها "گی و سیاه باشن" و چه "استریت و سفید" هیچ ربطی به نقد بازی نداره. اینکه چه نوع دنیایی خلق می کنه صاحب اثر به خودش مربوطه و در این مورد نباید قضاوت بشه(مگر اینکه یه فکت تاریخی و فرهنگی رو زیر سوال ببره که اونم برای یه بازی با داستان کاملا تخیلی و ذهنی صدق نمی کنه)

.
مشکل اینجاست اینها فیلم و بازیهایی هم که بر اساس تاریخ ساخته میشن تحریف میکنن ، نمونش کلوپاترا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or