امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
این پست انتزاعی و کلی هست و شخص خاصی رو مخاطب قرار نمیده، حالم به هم میخوره دیگه از این برچسب زدن ها، پس لطفا به خودتون نگیرید، من گور بابای این بحث ها، به خود و شخص شما ها، مخصوصا شما گیمر ها، و هرکسی که هم گروهم باشه، هزار برابر بیشتر از این مزخرفات اهمیت میدم و مثل اب خوردن از این چیزا میگذرم،

---

رلی جن داران خالص و واقعی (نه انبوه رلی جن داران عاطفی)، هم به همین راحتی، همین قدر سطحی، همین قدر رو هوا، همین قدر بر اساس داده های فاقد اطلاعات معتبر (مثل نظرات گوناگون از ادم های گوناگون با و در شرایط گوناگون با کانتکست های گوناگون در یک فروم) نتیجه میگیرند که طرف "کافر" هست، در واقع یه چیزی به اسم "ایمان = تبعیت" رو به عنوان مرجع در نظر میگیرند (اینجا ترجمه میشه به "موافقت") و مثل اب خوردن، هر کی "ایمان" نداشت، رو در دسته "کفار" قرار میدند، اینجا هم همینه، حالا به حمدلله این بحث ما چون در دوران مدرن و قانون، ظهور کرده و هنوز 4-5-7 سال فقط ازش گذشته، کافر نهایتا اخراج و کنسل میشه و حذف فیزیکی در محدوده توانشون نیست (و نخواهد بود)، وگرنه بعید نبود این قله هم فتح بشه،

به هر حال، همونطور که شاخه افراطی هر جریانی (رو هوا انگ زدن، انگ مشخص و مستقیم به فرد = افراط، باقی بماند) در نهایت بیشترین اسیب رو به بدنه اصلی و عادی همون جریان میرسونه، این عزیزانی هم که "وظیفه" خودشون میدونند هر جای میرند باقی (مخالفین و کفار) رو ارشاد کنند، وظیفه خودشون میدونند وزارت ارشاد دایورسیتی در مورد فیلم و بازی و فلان بسازند، و مانند هر وزارت ارشادی، خاطی رو محدود و کنسل کنند، و مانند هر وزارت ارشادی، هر کسی که محتوای تولیدیش بر اساس "ایمان و موافقت" نبود رو متهم به بی ایمانی، بی اخلاقی، بی شرافتی و هر چیزی که اندیشه مورد ایمانشون به گروگان گرفته بود میکنند،

اینجا هم شما یک کلمه اعتراض کن، میشی کافری که هموفوبه و حالش از ترنس ها به هم میخوره، میشی نژادپرستی که حتما یه چیزیت هست، میشی نادان چون تفکر کثیفی بر اساس نفرت داری، میشی دروغگو (چون داری تفکر کثیفت رو پنهان میکنی) میشی بی شرافت (چون دروغ میگی) میشی مادون انسان (چون بی شرافتی) و و و.... (البته اینارو مستقیم شاید بیان نکنند، اما خب هر حرفی معانی خاص خودش رو داره، و این معانی به صورت شبکه ای به هم وصل میشند، حتی اگر دوست عزیزی، در حرف هاش به این موضوع توجه نکنه، کمااینکه وقتی من به کسی میگم صادق و شفاف، در عین حال دارم بهش شریف هم میگم)

با این حال، من حقیقتا به نظرم میرسه که عزیزان "به نظر" موافق این جریانات نئو نژادپرست در حد بازیسنتر مثلا، خودشون به اصطلاح ووک نیستند، حقیقتا همیشه به نظرم رسید که انگیزه اصلیشون حمایت از گروه های خاصه، واقعا فکر میکنم انگیزشون اینه، فقط چون فضای "دفاع" کردن تا حد زیادی الوده به همپوشانی با این جریانات ووک شده، ناچارا در چنین بحث هایی کنار اینا قرار میگیرند، برای همین همیشه گفتم به نظرم این موج های رسانه ای و جو اجتماعی اخیر، جز اسیب رسوندن به اقشاری که ادعای دفاع ازشون داره، هیچ کار مفیدی انجام نمیده، اشتباه نکنید، مطلقا بحث نفرت پیدا کردن از ظریق یک بازی نیست، بحث نفرت پیدا کردن در نتیجه نئو "تبعیض" جدید و مدرنی هست که این ووک ها راه انداختن، که بیشترین شباهت رو به نظرم در دنیای واقعی، با "سهمیه و وزارت/گشت ارشاد" در مملکت خودمون داره، همونطور که EA به بدون روسری ها میگه "خراب"، اینجا هم به کسی که اعتراض کنه میگن نژاد پرست، همپوشانی الوده منظورم اینه... (منظور از "جریان نئو نژادپرست)" همینایی هست که با وارد کردن "نژاد" به هر چیزی، در حقیقت خودشون دارن اعمال و افکار نژادپرستی رو ترویج میکنند، در واقع فرافکنی میکنند، همینایی که به ووک معروف هستند)

*اینکه رو هوا، ابکی و سطحی به مدافع این جریانات بگیم "ووک" و مستقیم برچسب بزنیم، فرقی با رو هوا و ابکی و سطحی "نژادپرست" دونستن هرکی با این "جریانات" مخالفت کرد، نداره.... مهم ترین اسیبشم اینه که راه تفاهم رو میبنده...

آخرین ویرایش:
نمرات بازی که عالیه و اگر نمره ای بخاطر رنگ پوست و گرایش جنسی کم شده باشه غیر موجهه ولی متاسفانه کاری از گیمر ایرانی ساخته نیست در موردش

یا یه نمونه دیگه کاربر Wolff که حتی جرات نمیکنه با اکانت اصلیش بیاد
ببخشید یه سوال راجع به تشخیص اینکه کی با اکانت اصلیشه و کی نیست دارم.
مثلا الان اکانت چهار پنج ماه ساختِ خودِ حضرت عالی با مدل ۲۰۲۳ ، اصلی محسوب میشه یا فرعی؟

• Like
Reactions: Wolff
حالا همین افرادی که میگن بازی الهام گرفته و فانتزیه و نیازی نبوده اشخاص نژادی اون مناطق رو بذاره دارن خودشون رو تو تاپیک Prince Of Persia جدید شرحه شرحه میکنن که چمیدونم چرا رنگ پوست و مدل مو و غیره اینجوریه!
این استانداردهای دوگانه واقعا جالب توجه هست.

مشکل این جماعت شما یه چیز دیگست و کاری هم به مسائل گیم و کنسول ندارم! خودتون هم میدونید دقیقا سویه فکریتون چیه و چرا هر تاپیکی تو بازیسنتر میری همش حرف این مسائله! با دوتا ایموجی خنده و کول بازی هم نمیتونید قائمش کنید.

انصافا چه ربطی داره؟:D

اینکه چرا تو FFXVI لگبت و سیاه پوست و اینا نیست دلیلش واضحه و قبلا جورج مارتین سر نبود سیاه پوستا تو دنیای Song of Ice and Fire به خوبی توضیح داده، چون یه جهان فانتزیه و مطلق به کسی غیر خالق این دنیا ربط نداره جهانش رو چطور تصویر میکنه. اما اینکه چرا شخصیت اصلی PoP به جای ایرانی بودن آفریقایی/آمریکایی هست دقیقا یعنی استحاله واقعیت و توهین به یک کالچر خاص. پس یعنی دقیقا هیچ استاندارد دوگانه ای وجود نداره و ملت به درستی میتونن بگن به کسی ربطی نداره چرا تو FFXVI سیاه پوست نیست و اتفاقا یقه یوبیسافت رو بگیرن بگن گه میخوری آفریقایی رو داری جای ایرانی جا میزنی.

دقت هم کنید اینکه کی داره به این مساول گیر میده هم به خوبی نشون دهنده درستی موضوع هست. در خصوص FFXVI و نبودن سیاه پوستا تو بازی، صرفا یه سری رسانه خاص بهش اشاره کردن، اونم مشخصا به خاطر مساول سیاسی و چیزی غیر از دفاع واقعی از سیاه پوست هاست و شک نکنید تو همون سگ دونی که این اراجیف تفت داده میشه کسی دلش ذره ای برای سیاه ها نمیسوزه، اما در خصوص به استحاله بردن هویت تاریخی یه ملت، مثل همین Prince of Wakanda یا مثلا سیاه پوست بودن کلئوپاترا تو مستندهای شتفلیکس، مشخصا معترضین اصلی مخاطبین هستن و اینو میشه به وضوح تو کامنت ها و بازخورد مردم دید.

ببینید مثلا چند نفر از مخاطبین و مردم امدن به XVI گیر دادن که چرا تو بازی سیاه پوست نیست، و چند نفر از مردم به یوبیسافت فحش دادن که این چرتی و پرتی که دارن به اسم PoP میسازن (از حیث شخصیت و ستینگ نه گیم پلی) دقیقا چه سمیه؟

به هر صورت نبودن سیاه پوست تو دنیای XVI خیلی چیز منطقی و بدیهی هست. بازی توسط سفید پوست ها ساخته نشده خداروشکر، ژآپنی ها خودشون زرد محسوب میشن:D و تو فانتزی که تولید کردن دلشون خواسته سیاه پوست نباشه. همونطور که مثلا تو FFVII دلشون خواسته یکی از مهم ترین شخصیت های سیاه پوست باشه. اینکه یقه ملت رو بگیری و بگی چرا تو دنیایی که خلق میکنی لگبت و اقلیت مذهبی و رنگین پوست و ... نیست، خودش عین دیکتاتوری و تحمیل عقایده. هاگوآرتس لگسی و حماسه فن هاشم نشون دادن این اراجیف فقط تو رسانه ها جا دارن و مخاطب واقعا این اراجیف به هیچ ورش نیست. هیچ کس هم نمیاد مثلا بازی مورد علاقه اش رو بایکوت کنه، چرا چون رسانه ها تصمیم گرفتن نویسنده هری پاتر رو بایکوت کنن و به دلیل ابراز عقیده سنگسار رسانه ای کنن. این جماعت درست به همون کثافتی آدم هایی هستن که یه زمان مردم رو به جرم جادوگری(؟) میسوزندن، یا هرکی میگفت زمین گرده رو دار میزدن، به اقلیت های جنسی میگفتن برده شیطان و میکشتنشون.... همون جماعت تغییر فرم دادن امدن تو اینترنت و رسانه ها دارن هرکی غیر اینا فکر میکنه رو به باد انتقاد میگیرن و میخوان قدرت نمایی رسانه ای کنن که البته هیچ غلطی هم نمیتونن بکنن دست آخر:D

آخرین ویرایش:
من خودم همیشه نظرم این بوده که یک شخص به عنوان خالق یک اثر این حق رو داره که شخصیت هایی که خلق میکنه از لحاظ نژاد و گرایش طبق نظر خودش باشند . مثلا همه سیاه پوست باشن یا همه سفیدپوست یا از نژادهای مختلف و با گرایش های جنسی مختلف باشند،هیچ مشکلی هم ندارم با این قضیه. ولی یکسری استانداردهای دوگانه واقعا میبینم تو این انجمن.
مثلا سر بازی تلو پارت2 میخواستن خشتک دراکمن رو بکشن رو سرش چرا طرف همجنسگراس؟چرا فلانی هیکلیه زن باید ظریف باشه!چرا دماغ طرف درازه باید دماغش عملی باشه لباشم ژل بزنه تا ما لذت ببریم! یا سر قضیه گیرز5 که فرگوسن اومد گفت هیچ صحنه ای از سیگار کشیدن تو این بازی نیست باز تو همین فروم بعضیا فریاد وامصیبتا سر دادن تو غلط کردی باید شخصیت ها همه یه سیگار گوشه لبشون باشه!
الان هم قضیه همونه فرقی نداره،همونطور گیرهایی که به اون بازی ها می دادن سر این مسایل همه چرت بود گیر دادن به این بازی هم سر اینکه چرا شخصیت رنگین پوست تو بازی نیست چرته.
درکل میخوام بگم کسی که اینجا از خالق اثر دفاع میکنه که دوست داشته همه سفیدپوست باشندو... تو بقیه بازی ها هم مثل همونایی که مثال زدم نباید انتقادی داشته باشه چون اونجا هم مثل همین بازی انتخاب خالق اثر بوده.

وسط بحثتون در مورد هیلو و لست و اینا ، از دیروز برای بازی نقد ثبت شده و روی 100 تا نقد مونده ! به نظرم متا همین ثابت بمونه.

1687442136200.png

93 تا نقد سبز و 7 تا نقد زرد گرفته.

نکات مثبت بر اساس اکثر نقدا ، گیم پلی عالی (مخصوصا کمبت) ، محیط کلی بازی ، صداگذاری و داستان هست.
در کل خیلی بازی رو درگیر کننده دونستن.
نکات منفی هم اکثرا ، نبود RPG ، ساید کوئست های ضعیف ، گرافیک بعضی جاها معمولی.
(دو سه تا سایت هم توی خلاصه نوشته بودن داستان ضعیف)

در کل بازی ارزشمندی هست و مطمینا ارزش پلی دادن رو داره.من خودم کنسول ندارم ولی قطعا روی پی سی اگر بیاد میگیرمش ، امسال برای یه گیمر سال فوقالعاده ای شده ... امیدوارم به همین منوال ادامه پیدا کنه.

برای اینکه این پستم حاشیه کمتری داشته باشد ابتدا همانطوری که پیش تر هم گفتم :
کاش میتونستم همین را بخرم جدا خیلی خفنه من عاشق بازی های هک اند اسلش هستم چون نخستین گیمی که بازی کردم DMC بود مرا دقیقا یاد اون بازی میاندازد جدا از بازی وایب بسیار خوبی میگیرم و این طرح PS5 هم بسیار باحال هست
و دلیل حضورم در اینجا این است که بحث بحث کوئیر ها ست خب مستقیم مربوط به شخص مثل من میشود همانطوری که در مورد بازی هورایزون فوربیدن وست نظرم را دادم
وقتی یک بازی را خارج از محتوای فنی نقد میکنید این امکان را هم به دیگرانی می دهید که بازی های هری پاتر را بخواهد نقد خارج از متحوای کیفی نقد کنند در ضمن مالکیت این ای پی با سونی هست فارغ از نظر از ما این صرفا سونی است که می تواند در خصوص کاراکترهای این ای پی تصمیم بگیرد انتقاد خارج از متحوای فنی بازی، دخالت در مالکیت سونی است
من نگفتم بازی را نقد نکنید گفتم خارج از انچه به بازی مربوط میشه دیگر اسمش نقد نیست همجنسگرا بودن کارکتر اصلی ابدا نه در داستان نه در روایت نه در طراحی مراحل نه گیم پلی ابدا تاثیری نداره این نقد به همجنسگرا بودن کاراکتر اصلی دقیقا مانند غر زدنای مخالفان رولینگ است به جای در اینجا نقد کننده به ایراد از بازی و المان هایش بپردازد به اجندای سیاسی مسائل فرهنگی می پردازند که دیگر نقد بازی نیست
و همین طور در دفاع از بازی fable
بازی خوب زیادی نمایش داشتند واقعا تحسین برانگیر فیبل و هلبیلد و....
ولی ایرادی دیدم که واقعا ناراحت کننده بود
دوستانی ایراد میگرفتند چرا این کراکتر سیاه پوست چرا این کراکتر کک مکی هست .....
ببخشید مگر قرار است همه ی افراد ابوژه ی جنسی برای ما قلمداد شوند یک کاراکتر باید حتما در راستای زیبایی شناسی ما قرار گیرد تا او را بپسندیم و باهاش ارتباط برقرار کنیم این ایده کاملا غلط است در جهان جدید شما باید تفاوت ها بپذیرید تا بتوانید از ان بهره بروید
فیبل جدا حتی از از هلبیلد گرافیک خفن تر ی داشت حتی گیم پلی هم داشت این نشان از اینجین فوق العاده ی بازی میدهد بعد برخی دوستان کج سلیقه نخستین ایراداشان کک های صورت فیبل بود
امیدوارم این بازی عرضه شود و متای بالای 90 بگیرد و همه ی مان از این بازی لذت ببریم
ابدا هیچ ربطی به فن بودن نداره من هم از aloy حمایت کردم هم از الی در تلو هم از این این کاراکتر در بازی فیبل، هم با ووک مشکل دارم خواهش میکنم ماست ها را داخل قیمه ها نریزید
شما دنیا را یک طرفه می ببیند دلتون میخواد همه در راستای زیباشناسی شما باشند این یک خودخواهی و حذف دیگران هست.
همه در این دنیا طبق معیارهای زیباشناسانه شما خوشگل نیستن

راستی کاراکتر بازی های پیشین فیبل چطوری بودند؟
از اینا بگذریم برویم سر اصل مطلب

ممکن است این بازی به علت تصمیم گلد کردن بازی سه پیش از عرضه، بابت پرفومرنس اسیب دیده باشد و کوییست های فرعی خوبی نداشته باشد اینا شاید از نظر من زیاد جدی نباشد چون نهایتا با یک ماه فرصت مشکل پرفورنس بازی حل میشود و کویست های فرعی ها هم برای تایم خالی ام میزارم که توقع ام زیاد بالا نرود که به ذوقم نخوره این نظر من هست ممکنه یک منتقد نظرش خلاف من باشد و به این بازی نمره ی 2 بدهد اونم به خاطر همین علت ها؛ پس عملا اینجا میشود گقت ان منتقد براساس عرف نقد نکرده پس منتقد جدی ای نیست مانند منتقدی که به بازی TOTK نمره ی 6 داد جدا من اصلا دیگر نقد های ان سایت یا منتقد برایم ارزشی نخوهد داشت اما ممکن است برای یکی ارزشمند باشد اینجا بحث نهایتا اختلاف سلیقه هست
اما اما اما اگر یک نفر چیزی که مطرح کند که ابدا جزو بازی نبود مثلا بگویید چون رولینگ ( من مخالف حرف رولینگ هستم) فلان حرف را زده باید به بازی نمره ی کم داد. این غلط است باید جلوی این ایستاد این کل صنعت را نابود میکند در حالت نخست ممکن است بازی ها به سمتی بروند که پروفمنس و ماموریت فرعی ارزش بیشتری داشته باشند این باز به رشد بخشی از این صنعت کمک میکند اما وقتی بگوییم چون کارکتر alloy نهایت Bi هست پس این بازی اشغاله این هم در همان امتداد ان حرکت منتقدین هست اینها برای این صنعت سم هست حتی اگر یک هزارم نمره تاثیر داشته باشد نباید این موضع برای ما عادی شود
موضع من در این خصوص اینه اگر یک بازی سراسر تمامی کارکتر هایش همجنسگرا بودند ابدا به کسی ربطی ندارد ناراحته بازی نکنه
یا اینکه در یک بازی سراسر تمامی کاراکتر هایش استریت بودند ابدا به منتقد ربطی ندارد ناراحته نقد نکنه و تحریم کنه اما اجازه نداره ممنوع کنه صرفا تحریم مدنی

بریم سر موضوع دیگر
الان مستند در مورد جورج فلوید بسازن جای جورج فلوید بازیگر سفید پوست بزارن فکر کردی ملت سیاه پوست به نشانه تشویق سوت بلبلی می زنن؟
شما یه بازی ای که کاملا بر مبنای تخیل ساخته شده رو با بازی ای که اسمش "شاهزاده پارس" اه مقایسه می کنی؟ الان فکر کردی مثلا Ubisoft بیاد "Prince of Japan" بسازه بعد شخصیت اولش از اسکاتلند باشه ملت تشویق می کنن؟
ببیند دوستان هدف این مدیوم های مختلفی که ما هر روز دنبال میکنیم سرگرمی هست من ادعا میکنم که مدیوم بازی سرگرمی بیشتر دارد. اگر سازندگان اثری بتوانند ما را سرگرم کنند به اهداف رسیده فرقی نمیکند که سریال حلقه های قدرت امازون الف سیاه داشته باشد یا خیر مهم این است ایا این سریال توانسته برای من ارزشمند باشد قطعا خیر فارغ از الف سیاه بودن یک کارکتر کل سریال یک بولشت تمام عیار بود پس از نظر من این فیم سرگرم کننده نبود
بازی شاهزاده پارس هم همینه اشاره به با اسم پارس شرط لازم و کافی برای مستند بودن بازی نیست این بازی مستند نیست که بخواهد دقیقا به حوادث ان دوران ما را بگردانند همانطور که یک فیلم از لینکن ساخته شد و رئیس جمهور امریکا ومپایر شد چون اسم لینکن داره پس باید دقیقا منطق بر واقعیت باشد خیر؟ حتی اگر یک فیلم ساخته شود که پدران بنیان گذار امریکا سیاه پوست باشند هم جالب خواهد بود چون سرگرمیه در سرگرمیه واقعیت ذبح میشود تا برای ما فان باشد اصل مطلب فان بودنش است نه مستند بودنش
حالا من خودم ترجیحم این است که شاهزاده ی پارس در اینده به ایران نزدیک تر باشد تا به اردن راهکار چیه؟
من بروم سهام یوبیسافت را بخرم و خودم مالک ای پی اش شوم اونجوری من شاهزاده پارس را بر منبای رضایت خودم می سازم که فلان اشارات تاریخی هم باشد و کارکتر اصلی اش هم همجنسگرا باشد این نظر من به عنوان مالک اینده ی یوبیسافت است :) ابدا بابت این دو موضوع که الان نیست من به بازی هیت نمیدم و صرفا از تجربه اش لذت خواهم برد حالا شاید یک زمانی پولی رسید علاوه بر ارتقای سیستمم توانستم یوبیسافت هم بخرم :) اون موقع شاید کاراکتر های AC هم یک تغییراتی دادم :)

با این وجود من این مسئله را میپذیرم که اگر المان های ای پی و فضا سازی همبستگی بیشتری داشته باشند برای مخاطب دل چسب تر خواهد بود

موضوع اخر هم موضوع woke هست
بلایی که این جریان سر سیاه پوستان مهاجران و کوئیر ها اورده واقعا جالب هست شاید چون شما این را خودتان درگیرش نیستند به این جزییاتی که من میگم دقت نکردید اینجا از نگاه یک کوئیر به این مسئله نگاه کنید شاید توانستید درک بهتری داشته باشید
همیشه برای من و بسیاری دیگر این موضع وجود داشته که اصولا تفاوتی میان یک کوئیر و دیگر انسان ها نیست خب بگذریم از اینکه عده ای مریض هستند که همواره از دگر سیتزی و دگر ازاری لدت می بردند این دسته را من تا اخر کنار میگذارم چون اصلا روی صحبتم با این افراد نیست
کاری که wokeها و چپ ها انجام میدهند که نشان دهند پیشرفت سیاه پوست ها، مهاجران و کوئیر ارگانیگ نیست انگلی هست و وابسته به فضایی است که اینها در اختیار این افراد گذاشتند و تمام دستاوردهای این افراد نتیجه ی تبعیض مثبت است درحالی که چنین نیست. از این رو یک لمپنیسم هم رواج دادند که اگر فلان فیلم سریال و... از این کاراکترها استفاده کرده اگر منتقدی ان فیلم سریال و ... را نقد کند بهش برجسب نژآدپرست مهاجرستیز کوئیرفوب میزدند از این رو سازندگان هم از این تریک استفاده می کنند و برای در امان ماندن از نقد ها از کاراکتر هایشان را براساس سیلقه ی انان انتخاب میکنند شما اگر نگاه کنید چندتا فیلم اورجنیال خوب در مورد کوئیر ها ساخته شده؟ بسیار کم ولی این فضا چطوری شده انگار تمام صنعت سینما و بازی شده کوئیر درحالی که چنین نیست من یادم نمیاد در سال های دهه ی نخست این هزاره این بحث ها داغ باشد با این وجود یکی از کارکترهای دوست داشتنی بازی مس افکت سیاه پوست بود
شوربختانه چپ ها چون ایده ای روشن برای سیاست ورزی ندارند با ویترین قرار دادن کوئیر ها و .... سعی در دوقطبی سازی مصنوعی دارند و از این طریق بتوانند رای جمع کنند
به بیان خلاصه مشکل من با wokeها این است که جلوی رشد ارکانیگ جامعه ی کوئیر/سیاه پوست/مهاجر را گرفتند و دستاوردهای انان را بی ارزش و از انان استفاده ی ابزاری میکنند

ایده من برای خنثی سازی این تریک کثیف اینه:
1. از "حقوق فردی" همه ی اعضای جامعه حمایت کنید
2. نسبت به کسانی بیان بسیار بدی دارند واکشن نشان دهید طرف در تایپک فیبل امده گفته این کارکتر عنتر هست در تایپک PS5 هم توهین بدتری کرد ولی خب کسی واکنش خاصی نشان نداد نمیگم بن بشه میگم دستکم واکنش مثبت ندید
3. به مالکیت صاحب اثر احترام بگذارید
در نهایت برای ارزش برابری در فرصت هست نه در نتیجه با این فرمول اگر کوئیری به موقعیت رسید دستاورد خودش هست هم باخت تقصیرخودش هست مدیون به هیچ جریانی هم نیست

بازی نمره ۸ الی ۹ زیاد داشته الان که چک کردم، با اینکه نمرات ۹ و ۱۰ ش بیشتر هستن
بعد اکثر سایتهایی که زیر ۸ هم دادن باهاش حال کردن
البته یه تعدادیشون از پنج نمره دادن تو‌ متا شده ۶ مثل همین مترو که گذاشتم یا یورو گیمر (به زلدا تیرز اف کینگدام هم ۴ از ۵ داد تو متا شد ۸)
در کل با وجود موفقیت نسبی و نمرات خیلی خوبش، به نظرم چون تغییرات ساختاری زیادی داشته کمی سلیقه ای شده
باز تاکید میکنم بازی خیلی خوبیه مگه اینکه سایتهای ترول معلوم الحال بهش نمره ضعیف زیر ۶ بدن تا الانم همین شده و اونایی که ۶ و ۷ هم دادن بعضا میبینی سیستم‌ نمره شون نمرده دهی از ۵ هست
علی ایحال بهترین بازی این سری از نظر بنده یعنی Crisis Core متای ۸ و خرده ای کسب کرده
من جو‌ تراژدیک بازیشو میپسندم مثل CC و VIII
برای بازی کردنش لحظه شماری میکنم.
برام تو JRPG ها و فاینال فنتزی متا زیاد ملاک نیست، بازی با متای متوسط مثل WKC بوده قد یه بازی با متای +۹۰ ازش لذت بردم. با احترام به نظر منتقدین به نظرم همونطور که از نقدها هم برمیاد بازی خیلی خوبیه، عالی و در حد گوتی البته نیست امیدوارم اگه شماره بعدی دست همین کارگردان بود بیشتر کار کنن رو نقاط ضعف البته تا همینجاشم که متا رو به نزدیک ۹۰ رسوندن عالیه و جای تقدیر داره
بحثهای جنگ کنسولی و فریم ریت و... هم ضمنا به ما فاینال فنها ربط نداره
روی PC که میاد امیدوارم بعدا برای ایکس باکسم بیاد همه لذت ببرن این دو سه تا اکانت ترولم نبینین میان بحث دلست رو با جملات قصار ترکیب میکنن اینجا، عموم فنهای ایکس باکس گیمرهای با انصافین به نظرم
روی حرفمم هستم مسائل نژادی جنسیتی بی ربط هرگز نباید به نقد بازیها وارد بشه چه تاثیر روی نمره داشته باشه چه نداشته باشه چه کل نقد در این مورد باشه چه یه پاراگراف چه یه خط.

آخرین ویرایش:
درکل میخوام بگم کسی که اینجا از خالق اثر دفاع میکنه که دوست داشته همه سفیدپوست باشندو... تو بقیه بازی ها هم مثل همونایی که مثال زدم نباید انتقادی داشته باشه چون اونجا هم مثل همین بازی انتخاب خالق اثر بوده.
دوست عزیز باید با شناخت از روی چیزی نظر داد نه صرفا با مقایسه بدون شناخت دیدگاه نوشت!!!
فاینال فنتزی هیچ ربط و شباهتی به این بازیها که فرمودید نداره از نظر من که بخواد باهاشون مقایسه شه
باید با سایر JRPG ها و بازیهای ژاپنی مقایسه شه یا ترجیحا شماره های قبلی خودش!
شما کلا تو JRPG و بازی شرقی شخصیت سیاه نمیبینی، تو انیمه ها هم حتی به ندرت میبینی!!
شرق یه جامعه همگنی دارن حتی یه چینی هم بره ژاپن یا کره ای اونجا تفاوت داره و خارجی محسوب میشه به طوری که کره ای زانیو که اهل کره شمالین و هفتاد هشتاد ساله اونجان هنوز خارجین این از این

نکته دوم جز شماره 7 فاینال و شخصیت برت من توش سیاهپوست ندیدم گذشت تا شماره ۱۳ و شخصیت ساژ!
موارد جنسیتی یا قومی البته بوده مثلا تو شماره ۱۰ یه ریس مطرود بودن به اسم البد یه چیزی شبیه یهودیا ولی کسی بهش گیر نداد!!!
شماره ۱۲ یه ریس داشت شبیه خرگوش و‌ مونث بودن کسی نگفت واسفا و توهین به جنسیت زن شد و فلان

حالا اینجا دنبال زیر بغل مار میگردن چرا سیاهپوست نداره!!! مرد مومن مگه چقدر تو بازیهای ژاپنی و انیمه ها سیاهپوست دیدی از این انتظار بیخود داری

پس فردا به سری یاکوزا هم والا میان گیر میدن چرا سیاهپوست نداره و فکت میتراشن تو شینجوکو پر سیاهپوست بوده از دویست سال پیش:D
اینطور که نمیشه
اینجا از اول این خبرا نبوده
کلا از جامعه همگن ژاپن انتظار نمیره
نمیخوانم قبول کنن مگه زوره؟؟؟
طرف نه تو جامعه شون سیاهپوست هست نه کسی تو زمان برده داری میرفته افریقا با کشتی برده بیاره! نه مستعمره تو افریقا داشته و دارن!! چه ربطی الان بهش داره در کل؟ بازیم فقط یه سرگرمی هست محصول مال خودشونه و هیچ قانونیم وجود نداره ملزمشون کنه شخصیت سیاه پوست بذارن! نه دین اخلاقی دارن نه حقوقی!

آخرین ویرایش:
آخرین بازی اکشنی که سپلز
دوست عزیز باید با شناخت از روی چیزی نظر داد نه صرفا مقایسه بدون شناخت!!!
فاینال فنتزی هیچ ربط و شباهتی به این بازیها نداره از نظر من
باید با سایر JRPG ها و بازیهای ژاپنی مقایسه شه یا ترجیحا شماره های قبلی خودش!
شما کلا تو JRPG و بازی شرقی شخصیت سیاه نمیبینی، تو انیمه ها هم حتی به ندرت میبینی!!
شرق یه جامعه همگنی دارن حتی یه چینی هم بره ژاپن یا کره ای اونجا تفاوت داره و خارجی محسوب میشه به طوری که کره ای زانیو که اهل کره شمالین و هفتاد هشتاد ساله اونجان هنوز خارجین این از این

نکته دوم جز شماره 7 فاینال و شخصیت برت من توش سیاهپوست ندیدم گذشت تا شماره ۱۳ و شخصیت ساژ!
موارد جنسیتی یا قومی البته بوده مثلا تو شماره ۱۰ یه ریس مطرود بودن به اسم البد یه چیزی شبیه یهودیا ولی کسی بهش گیر نداد
شماره ۱۲ یه ریس داشت شبیه خرگوش و‌ مونث بودن کسی نگفت واسفا و توهین به جنسیت زن شد و فلان

حالا اینجا دنبال زیر بغل مار میگردن چرا سیاهپوست نداره!!! مرد مومن مگه چقدر تو بازیهای ژاپنی و انیمه ها سیاهپوست دیدی از این انتظار بیخود داری

پس فردا به سری یاکوزا هم والا میان گیر میدن چرا سیاهپوست نداره و فکت میتراشن تو شینجوکو پر سیاهپوست بوده از دویست سال پیش:D
البته یاکوزا اومد آمریکا، پس قطعا کلی شخصیت سیاه پوست میزارن توش :(

• Sad
Reactions: Cait Sith
منم با اون ایرادش موافق نبودم
ولی مساله اینه که طرف اگه ۲۰ تا پاراگراف نوشته ۱۹ تاش راجع به خود گیم هست یه دونش اینه.
ولی این تاپیک شده همین خیلی مسخره ست
ای بابا هنوز عادت نکردید؟:دی این یک مسئله عادی برای تاپیک امتیازات انحصاری های PS هست. هر سایتی که نمره پایین بده، با انتخاب قسمتی از اون نقد dis شده و کل اون نقد زیر سوال میره و درنهایت همه به صورت ضمنی باید اون رو حذف کنن. درواقع ما همیشه یک "میانگین معنوی" برای بازیهای PS داریم که بالاتر هست:دی

مثلا مهم نیست پولیگان یا یوروگیمر ایرادهای دیگه از بازی گرفتن از جمله ضعف المان های RPG یا داستان و روایت مبهم یا side quest های آبکی و ضعیف، فقط ایرادشون دایورسیتی بوده. اگه دایورسیتی بود یوروگیمر یهو ۱۰۰ میداد:دی

آخرین بازی اکشنی که سپلز

البته یاکوزا اومد آمریکا، پس قطعا کلی شخصیت سیاه پوست میزارن توش :(
من مدتهاست نرسیدم ادامه ش بدم تا ۴ بازیش کردم
عید یاکوزا ۰ اومدم بازی کنم وقت نشد سر بازیهای دیگه
پس که اینطور
اگه رفته امریکا هیچی
ولی خب کلی بازی هست رسما تو خود ژاپن جریان داره مثل SMT نمیتونن برای رضای دل اینا کلی شخصیت سیاه بذارن

======

با این تخم لقی که امثال یورو گیمر و پولیگان و کوتاکو و... دارن میکارن برخورد نشه بعدها سر بازیهای مورد علاقه دوستانم میاد
حلقه رو آروم آروم تنگ میکنن:D
از قدیم گفتن آسیاب به نوبت.
حالا باز بحثو به console wars یا نژاد آریا و افریقا ربط بدید:D

ضمن اینکه ایرادات همواره به پرنس اف پرشیا مطرح بوده... حتی به نسخه های نسل شش
تاپیکها شاید هنوز بحث PS2 باشه با یه سرچ ساده درمیاد. تو سطح نت خارجیام کردن اونهمه خنگ نیستن و بدون اطلاعات درمورد ایران
اسم بازی شاهزاده پارسیه مثلا بعد میبینی نه از اساطیر ایرانی درست استفاده میکنه نه معماری نه تاریخ نه آثار ادبی
فوقش استفاده حداقلی
اینجا منتقد اتفاقا حق داره معترض شه یا گیمر

از اینور اسم بازی فانتزی نهاییه ساخت یه عده ژاپنی بعد منتقد انتظار داره جنگولک بازی های روز جامعه امریکا بهش منتقل شه:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arima Kishou
متا شد 87
عرض کرده بودم قبلا
اون پولیگان و کوتاکو هم نمره بدن ممکنه پایینتر هم بیاد
اما بازی تو قلب ماست❤️
بشارت #انتقام_سخت میدم شخصا و حال این بستردها رو میگیریم.
کانالتم بذار تا میتونن بچه ها دیسشون کنن مثلا ویدیوهای یوتوب علیه نقد مسخره یورو گیمر رو لایک کنن و... کمترین کاریه میشه ضد این بستردها انجام داد
کامنتها و صفحات اجتماعیشونم امر پسندیده ایه فحش کش نکرد😀

• Like
Reactions: Reza.zareei

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or