امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
اشتباه نکن اینا فقط خشم عمومی نسبت به خودشون زیاد میکنن.
کسی با جامعه رنگین پوست کاری نداره مگر اینکه واقعا نژادپرست باشه و دنبال بهانه.
اشتباه نمی کنم
شما فرض کن توی دوران مدرسه، معلم به یکی از بچه ها (که اتفاقاً هیچ هنر خاصی هم نداشت) بیشتر از حد ممکن توجه می کرد
جدای از اینکه از معلمه متنفر بودی، دنبال یه بهونه ای می گشتی تا با یه عده بریزین سر اون بچه هه و دهنش رو سرویس کنین
و این چیزیه که دیر یا زود با این سیاست اشتباه سر جامعه ی رنگین پوست و رنگین کمونی میاد

اشتباه نمی کنم
شما فرض کن توی دوران مدرسه، معلم به یکی از بچه ها (که اتفاقاً هیچ هنر خاصی هم نداشت) بیشتر از حد ممکن توجه می کرد
جدای از اینکه از معلمه متنفر بودی، دنبال یه بهونه ای می گشتی تا با یه عده بریزین سر اون بچه هه و دهنش رو سرویس کنین
و این چیزیه که دیر یا زود با این سیاست اشتباه سر جامعه ی رنگین پوست و رنگین کمونی میاد
خودت مثال «بچه» زدی ینی میدونی که چنین واکنشی بچگانه است. و فعلا که (متاسفانه یا خوشبختانه) چنین اتفاقی نیوفتاده و اکثریت غربی ها شستشوی مغزی شدن در زمینه لگبت.

• Like
Reactions: Zack.Fair
رضا دندون رو جیگر بذار فریم رو میتونند درست کنن چیز مهمی نیست. خودشون گفتن تو مکانهای شلوغ زیر سی فریمم ممکنه بیاد FF VII R هم همین مشکلو داشت راحت برطرف شد
ضمنا اصلا معلوم نیست چقدر محسوسه قضیه چون تا ۲۳ ۲۴ فریم زیاد محسوس نیست

کسی که jrpg بازه دنبال شمارش فریم و تکسچر نباید باشه وگرنه لذتی از این بازیا نمیبره اگه هم میبینی اعتراض میکنن صرفا برای شمارش و آمار ارقامه نه خود بازی:D
من چیزی که از داستان دیدم می تونم بگم ورسوس منتظرتون خیلی خفنه

• Like
من اگه جای این شرکتای بازیسازی و ناشرا بودم، بازیمو اصن به منتقدا نمیدادم نقد کنن و با ایراد گرفتن از اینکه کرکتر سیاهپوست یا هم جنس گرا نداره ازش ایراد بگیرن.
اینطوری هم حالشون گرفته میشد منتقدا و خودشون رو جمع و جور میکردن و هم مردم ذهنشون عادت نمی کرد به وابستگی به امتیازا سر این مسایل نژادی و جنسی.

.
نمی شه جلوی بازی کردن برخی منتقدنماها رو گرفت، اینکارو برای برخی مثل Stevior انجام دادن، اولو آخر این عقده ای می ره بازی رو برای تخلیه فشار خریداری می کنه. اگر قراره جلوی این هیترها گرفته بشه نباید نقدشون توی MC و OC ثبت بشه که این اتفاق بنا به خیلی دلایل نخواهد افتاد، بی احترامی به منتقدینه که اسم چیزی که بلغور می کنن رو نقد بذاری، جدا از مسائل شخصیشون با بازی، اصول نگارش نقد نمی دونن چی هست و صرفا تراوشات ذهنیشونو تایپ می کنن

آخرین ویرایش:
تو وضعیتی که یه بازی به خاطر نبود افراد سیاه پوست یا لاتین بین اعضای استودیوی سازنده بازی!!! کوبیده میشه، طبیعتا چنین دلایل رقت انگیزی برای گیر دادن به بازی یه چیز بدیهیه. مساله چندش آور ماجرا اما به نظر من اینه که تیم توسعه بازی، از روز اول انتشار تا همین امروز، کاملا شفاف در مورد تمام نکات بازی محتوا منتشر کردن. به بهترین شکل ممکن سعی کردن تمام جنبه‌های بازی رو توضیح بدن. تو چند سال اخیر یادم نمیاد بازی ای انقد قشنگ معرفی و عرضه بشه. ولی حتی تو یه نقد به این موضوع اشاره نشده. یعنی اهمیت حضور کرکتر سیاه یا اقلیت جنسی تو ارزش‌گذاری یه بازی، به مراتب بالاتر از میزان پولیش بودن تکنیکی و داستان و پلات و …ست. این وسط هم از نقطه نظر گیمر جماعت، تر و خشک باهم میسوزن. اون دسته از بازیایی که واقعا به خاطر ماهیت قصه و اقتضای روایت بازی، شخصیت لگبت یا سیاه دارن، دلایل موفقیتشون میاد گره میخوره به این موضوع. یعنی عملا باعث شدن از هرچی اقلیته متنفر شیم. یعنی قشنگ مطالبات گیمرا و رسانه‌ها دو تا قطب مخالف همه الان.

نمی شه جلوی بازی کردن برخی منتقدنماها رو گرفت، اینکارو برای برخی مثل Stevior انجام دادن، اولو آخر این عقده ای می ره بازی رو برای تخلیه فشار خریداری می کنه. اگر قراره جلوی این هیترها گرفته بشه نباید نقدشون توی MC و OC ثبت بشه که این اتفاق بنا به خیلی دلایل نخواهد افتاد، بی احترامی به منتقدینه که اسم چیزی که بلغور می کنن رو نقد بذاری، جدا از مسائل شخصیشون با بازی، اصول نگارش نقد نمی دونن چی هست و صرفا تراوشات ذهنیشونو تایپ می کنن
میدونم خودشون میرن میخرن و نقد میکنن، ولی اگر ناشرا و بازیسازها باهم متحد بشن و دو سه بار اینکارو انجام بدن خود متاکریتیک هم احساس خطر میکنه و محبور میشه یه تغییراتی تو این بحثا اعمال کنه.
بهرحال اول و اخر سازنده ها هستن که از این مسایل صدمه می بینن و خودشون هم باید اعتراض کنن نه کس دیگه ای.

.

آخرین ویرایش:
  • Like
یعنی cope توی این تاپیک موج میزنه :D اره به خاطر سیاه پوست نبودن کارکتر ها نبود. بازی متاش 99 میشد . بازی هیچیش شبیه jrpg نیست . این همه نقدها میگن باز بشدت خطی حتی ساید کوئست ها هم تو مسیر کوئست های اصلی هستن کسایی که ff 14 بازی میدون یه سری از مپ ها فقط خطیه اینم مثل همونه چیزی به اسم پارتی ( یکی از dna های jrpg ) وجود نداره اشکالی نداره ، ولی بازی رو نگید jrpg بازی کاملا اکشن هست توی بازی اکشن اصلا قابل قبول نیست افت فریم ، برید دوتا نقد ببینید این داستانهای نژادی شاید نهایت 2-3 تا نقدو شامل بشه . امیدوارم rebirth اینطوری نباشه ، remake تقریبا خط بود خب میشد به خاطر میدگار توجیه کرد ولی rebirth نه ، به شخصه همیشه وقتی به FF فکر میکنم اولین چیزی که به زهنم میاد راز و رمز های بازی اینکه چه طوری با گشتن توی محیط و کشف کردی یه چیزها و ساید کوئست ها و Ultima هایی پیدا میشه که به راحتی از دست میره اگه فقط مسیر اصلی داستان رو برید.

یعنی cope توی این تاپیک موج میزنه :D اره به خاطر سیاه پوست نبودن کارکتر ها نبود. بازی متاش 99 میشد . بازی هیچیش شبیه jrpg نیست . این همه نقدها میگن باز بشدت خطی حتی ساید کوئست ها هم تو مسیر کوئست های اصلی هستن کسایی که ff 14 بازی میدون یه سری از مپ ها فقط خطیه اینم مثل همونه چیزی به اسم پارتی ( یکی از dna های jrpg ) وجود نداره اشکالی نداره ، ولی بازی رو نگید jrpg بازی کاملا اکشن هست توی بازی اکشن اصلا قابل قبول نیست افت فریم ، برید دوتا نقد ببینید این داستانهای نژادی شاید نهایت 2-3 تا نقدو شامل بشه . امیدوارم rebirth اینطوری نباشه ، remake تقریبا خط بود خب میشد به خاطر میدگار توجیه کرد ولی rebirth نه ، به شخصه همیشه وقتی به FF فکر میکنم اولین چیزی که به زهنم میاد راز و رمز های بازی اینکه چه طوری با گشتن توی محیط و کشف کردی یه چیزها و ساید کوئست ها و Ultima هایی پیدا میشه که به راحتی از دست میره اگه فقط مسیر اصلی داستان رو برید.
برا منم جالبه که اکثریت اینجا بدون اینکه نقد هارو نگاه کرده باشن شروع کردن به فحش دادن!
خودمم تو این تله همرنگی افتادم دو صفحه پیش.
الان نقد سایت برزیلی که ۶ داده رو‌ خوندم حتی یکبار از عدم دایورسیتی ایراد نگرفته و تمام مشکلش با گیمپلی و ورلدبیلدینگ بوده(نمیگم اینا درسته بازی نکردم! ) میگم بدون اطلاع میان یه چیزایی میگن در حالی که این دوازده نمره ای که متا از ۱۰۰ کامل کمتر هست یازده تاش بخاطر گیمپلی متفاوت این بازی هست نه چیز دیگه.
همون یوروگیمر هم ۹۰ درصد ایراداتش ربطی به دایورسیتی نژادی نداشت.

خلاصه که بساط آنتی ووک و آنتی دایورسیتی رو جمع کنید ببرید یه تاپیک مربوط تر!

قبل از نظر دادن هم خودتون نقد هارو چک کنید.

باشه شما فاینال فنتسی 13 که Jrpg و ترن بیس عالی هست رو بزن این بازی اکشن هم برای ما

• Like
Reactions: Zack.Fair and Jaw
بیاد دقیق توضیح بده آیا تا حالا ژاپنیه رنگین پوست دیده (بماند اینکه ژاپنی ها خودشون نژاد mongolian یا همون زرد پوست محسوب میشن)؟ یا اصلاً همچنین جوونوری وجود داره؟
اگه وجود داشت، پا میشیم میریم راضیشون می کنیم کل بازی رو سیاه کنن
lack of diversity... الان این بازی ژاپنیه، اینا توقع چه جور دایورسیتی یی دارن؟ اصلاً مثلاً ما بعنوان نژاد caucasian هم باید به این اعتراض علیه lack of diversity بپیوندیم؟

این بی عقلا با این کاراشون، بیشتر دارن خشم عمومی بر علیه جامعه رنگین پوست رو تحریک می کنن.
حداقل بهتر بود نقد Eurogamer رو واقعا میخوندین نه اینکه همینطوری سوار بر جو و موج ...:-"

Eurogamer گفته بازی از محیط و معماری خاورمیانه/ قرون وسطا و شمال آفریقا الهام گرفته درحالی که هیچ رنگین پوستی وجود نداره مخوصا قسمت های خاورمیانه که طراحی و پوشش اسلامی داره با شخصیت های سفید پوست.

مخصوصا که وقتی پیام بازی درباره "غلبه بر نابرابری سیستماتیک" هستش و "جمع کردن همه یجا" که گفتن تناقض هستش.

Caucasian بود ما چه ربطی به این موضوع داره!؟

بخاطر یه بازی خشم تون علیه رنگین پوست یا لگبت ها بیشتر میشه!؟ :-< Get some help

باشه شما فاینال فنتسی 13 که Jrpg و ترن بیس عالی هست رو بزن این بازی اکشن هم برای ما
من بعد 10 هیچ شماره رو بازی نکردم . به غیر از remake ( 14 رو در حد تست ) ، FF خیلی وقتی با زمان اوجش فاصله کرفته منتها امثال فن های تعصبی مثل شما نمیخوان باور کنن، 100 نقد اومده برو 10 تا شو بخون ببین چندتاشون این چیزایی که من گفتم بهش اشاره کردن

من بعد 10 هیچ شماره رو بازی نکردم . به غیر از remake ( 14 رو در حد تست ) ، FF خیلی وقتی با زمان اوجش فاصله کرفته منتها امثال فن های تعصبی مثل شما نمیخوان باور کنن، 100 نقد اومده برو 10 تا شو بخون ببین چندتاشون این چیزایی که من گفتم بهش اشاره کردن
کاملا در جریانم اینا نباید می گفتن گیم rpg هست و باید کل ماموریت های فرعی رو حذف می کردن

• Like
Reactions: SnZ
کاملا در جریانم اینا نباید می گفتن گیم rpg هست و باید کل ماموریت های فرعی رو حذف می کردن
حرف منم همینه این بازی چیزی که market کردن نیست از اول عین ادم میومدن میگفتن اینطوریه هیچ کس نامید نمیشد . من قطعا بازی خواهم کرد روی pc بیاد ولی به چشم اکشن بهش نگاه میکنم .

• Like
Reactions: Reza.zareei

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or