امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
Here's why some players plan to boycott Final Fantasy 16

یورو گیمر کلا فقط به یوشیدا سر نبودن سیاهپوست قبلا گیر نداده بود شمشیر رو علنی از رو بسته بود علیه بازی

وقتی یه سایت مهم اینطور لجن پراکنی میکنه چطور انتظار دارید بقیه سایتها تحت تاثیر قرار نگیرن نمره کم کنن، خصوصا همین سایت های کوچیکی که ۶ و ۷‌ دادن، که اغلب دلیل رو نبود سیاهپوستا ذکر نکردن چون از عصبانیت ملت ترسیدن (همین الان سرچ کردم دیدم خیلی جاها فحش کشیدن به یوروگیمر تو یوتوب و...)
کلا چنین مقاله هایی که بعضا سایت هایی از این دست با هم کار میکردن درمورد نبود سیاهپوست تو بازی یا بایکوتش ارزش گذاریشو شدیدا تحت الشعاع قرار داده حالا چند جا شجاعت به خرج دادن رک در اینمورد تو نقد نوشتن اما اکثرا چراغ خاموش حق بازیو خوردن
بازی رو بخرید بعد عکسش رو اشتراک بگذارید تو شبکه های اجتماعی

خرید بازی شرکت سازنده رو به هدفش میرسونه ، پس راه فعلی رو ادامه میده B-)

آقا اینجا دو تا بحث سیاه‌پوست‌ها و اقلیت‌های جنسی با همدیگه قاطی شده! :D تا جایی که من دیدم، سایت‌هایی مثل یوروگیمر و پولیگان یا دیجیتال ترندز که ۶ داده، به عدم حضور سیاه‌پوست‌ها گیر دادن نه مباحث جنسیتی. یعنی شاید اقلیت‌های جنسی توی بازی حضور داشته باشن و مثلاً عربستان که فروش بازی رو ممنوع کرده، ممکنه به خاطر همین قضیه شاکی بوده.
کلاً این گیر دادن به عدم حضور سیاه‌پوست‌ها توی FFXVI از پارسال شروع شد و کار به جایی رسید که بعضی از سایت‌ها کم مونده بود فرمان تظاهرات بدن. بعد هم تهیه‌کننده بازی در این مورد صحبت کرد و به جای اینکه بگه «غلط کردیم و به خاطر ناراحت نشدن شماها یه سری شخصیت سیاه‌پوست هم اضافه می‌کنیم»، از دلایل خودشون برای عدم حضور اون‌ها گفت که حالا دوباره توی بعضی از نقدها سراغ این قضیه رفتن و وسط نقدی که باید به گیم‌پلی، داستان و بخش‌های فنی بازی بپردازه، اون صحبت‌ها رو به عنوان پُتک کوبیدن تو سر بازی.
یعنی اون ماجرای نیل دراکمن خبیث که دوست‌مون اشاره کرد و گفت باعث و بانی وضعیت فعلی هست (البته احتمالاً به شوخی :D)، به طور کامل معنا و مفهومش رو از دست می‌ده. چون اتفاقاً یه عده به TLoU2 هم بابت این ماجراهای نژادی گیر داده بودن و می‌گفتن چرا شخصیت سیاه‌پوست درست حسابی توی بازی نیست و مثلاً توی ریست‌ارا کلی به ناتی داگ بابت ظلم در حق این افراد بیانیه صادر شد! یا حتی بعضی از شرقی‌ها هم بابت یه سری چیزها شاکی بودن و اعتراض داشتن و مثلاً بین کل شعبه‌های IGN، شعبه ژاپن کمترین امتیاز یعنی ۷ رو به بازی داد، در حالی که معمولاً خیلی از امتیازهایی که می‌دن هم بالاتر از میانگین امتیازهای بازی‌هاست.
بگذریم که عادت داریم به رسوا شدن نقشه‌های دراکمن! مثلاً همین چند هفته پیش هم یکی از بچه‌ها به این نتیجه رسید که ضعف شوکیس پلی استیشن به خاطر دراکمن بوده و ایشون جلوی چشم اعضای استودیو زده تو گوش جیمبو و گفته حال نمی‌کنم Factions رو توی شوکیس نشون بدم و می‌خوام با نمایش بازی توی سامر گیم فست، به ستاره اون مراسم تبدیل بشم و به همه نشون بدم قدرت من از برند پلی استیشن بیشتره! :D

آخرین ویرایش:
من اگه جای این شرکتای بازیسازی و ناشرا بودم، بازیمو اصن به منتقدا نمیدادم نقد کنن و با ایراد گرفتن از اینکه کرکتر سیاهپوست یا هم جنس گرا نداره ازش ایراد بگیرن.
اینطوری هم حالشون گرفته میشد منتقدا و خودشون رو جمع و جور میکردن و هم مردم ذهنشون عادت نمی کرد به وابستگی به امتیازا سر این مسایل نژادی و جنسی.

.

این بی عقلا با این کاراشون، بیشتر دارن خشم عمومی بر علیه جامعه رنگین پوست رو تحریک می کنن.
اشتباه نکن اینا فقط خشم عمومی نسبت به خودشون زیاد میکنن.
کسی با جامعه رنگین پوست کاری نداره مگر اینکه واقعا نژادپرست باشه و دنبال بهانه.

_____

کلا ژورنالیسم با اینکه در یک سوی طیف کار خیلی شریفی هست، وقتی واقعیت های مهم جامعه رو خصوصا وقایع منفی رو میکنه.
در سوی دیگه آلوده به کثافت کاری و مطالب زرد هست. یه نمونه دیگش رو بعد از دادگاه جانی دپ دیدیم چطور خودشون رو به آب و آتیش میزدن و مطالب سخیفی درباره جانی دپ مینوشتن. یبار دیدم طرف مقاله کامل نوشته بود که چرا جانی دپ تو فلان مراسم دندونش زرده !!
بهتره این انگل ها حتی در یک شغل با خبرنگارای شریف قرار ندیم و اسم دیگه ای براشون انتخاب کنیم.

اشتباه نکن اینا فقط خشم عمومی نسبت به خودشون زیاد میکنن.
کسی با جامعه رنگین پوست کاری نداره مگر اینکه واقعا نژادپرست باشه و دنبال بهانه.
اشتباه نمی کنم
شما فرض کن توی دوران مدرسه، معلم به یکی از بچه ها (که اتفاقاً هیچ هنر خاصی هم نداشت) بیشتر از حد ممکن توجه می کرد
جدای از اینکه از معلمه متنفر بودی، دنبال یه بهونه ای می گشتی تا با یه عده بریزین سر اون بچه هه و دهنش رو سرویس کنین
و این چیزیه که دیر یا زود با این سیاست اشتباه سر جامعه ی رنگین پوست و رنگین کمونی میاد

اشتباه نمی کنم
شما فرض کن توی دوران مدرسه، معلم به یکی از بچه ها (که اتفاقاً هیچ هنر خاصی هم نداشت) بیشتر از حد ممکن توجه می کرد
جدای از اینکه از معلمه متنفر بودی، دنبال یه بهونه ای می گشتی تا با یه عده بریزین سر اون بچه هه و دهنش رو سرویس کنین
و این چیزیه که دیر یا زود با این سیاست اشتباه سر جامعه ی رنگین پوست و رنگین کمونی میاد
خودت مثال «بچه» زدی ینی میدونی که چنین واکنشی بچگانه است. و فعلا که (متاسفانه یا خوشبختانه) چنین اتفاقی نیوفتاده و اکثریت غربی ها شستشوی مغزی شدن در زمینه لگبت.

• Like
Reactions: Cait Sith
رضا دندون رو جیگر بذار فریم رو میتونند درست کنن چیز مهمی نیست. خودشون گفتن تو مکانهای شلوغ زیر سی فریمم ممکنه بیاد FF VII R هم همین مشکلو داشت راحت برطرف شد
ضمنا اصلا معلوم نیست چقدر محسوسه قضیه چون تا ۲۳ ۲۴ فریم زیاد محسوس نیست

کسی که jrpg بازه دنبال شمارش فریم و تکسچر نباید باشه وگرنه لذتی از این بازیا نمیبره اگه هم میبینی اعتراض میکنن صرفا برای شمارش و آمار ارقامه نه خود بازی:D
من چیزی که از داستان دیدم می تونم بگم ورسوس منتظرتون خیلی خفنه

• Like
من اگه جای این شرکتای بازیسازی و ناشرا بودم، بازیمو اصن به منتقدا نمیدادم نقد کنن و با ایراد گرفتن از اینکه کرکتر سیاهپوست یا هم جنس گرا نداره ازش ایراد بگیرن.
اینطوری هم حالشون گرفته میشد منتقدا و خودشون رو جمع و جور میکردن و هم مردم ذهنشون عادت نمی کرد به وابستگی به امتیازا سر این مسایل نژادی و جنسی.

.
نمی شه جلوی بازی کردن برخی منتقدنماها رو گرفت، اینکارو برای برخی مثل Stevior انجام دادن، اولو آخر این عقده ای می ره بازی رو برای تخلیه فشار خریداری می کنه. اگر قراره جلوی این هیترها گرفته بشه نباید نقدشون توی MC و OC ثبت بشه که این اتفاق بنا به خیلی دلایل نخواهد افتاد، بی احترامی به منتقدینه که اسم چیزی که بلغور می کنن رو نقد بذاری، جدا از مسائل شخصیشون با بازی، اصول نگارش نقد نمی دونن چی هست و صرفا تراوشات ذهنیشونو تایپ می کنن

آخرین ویرایش:
تو وضعیتی که یه بازی به خاطر نبود افراد سیاه پوست یا لاتین بین اعضای استودیوی سازنده بازی!!! کوبیده میشه، طبیعتا چنین دلایل رقت انگیزی برای گیر دادن به بازی یه چیز بدیهیه. مساله چندش آور ماجرا اما به نظر من اینه که تیم توسعه بازی، از روز اول انتشار تا همین امروز، کاملا شفاف در مورد تمام نکات بازی محتوا منتشر کردن. به بهترین شکل ممکن سعی کردن تمام جنبه‌های بازی رو توضیح بدن. تو چند سال اخیر یادم نمیاد بازی ای انقد قشنگ معرفی و عرضه بشه. ولی حتی تو یه نقد به این موضوع اشاره نشده. یعنی اهمیت حضور کرکتر سیاه یا اقلیت جنسی تو ارزش‌گذاری یه بازی، به مراتب بالاتر از میزان پولیش بودن تکنیکی و داستان و پلات و …ست. این وسط هم از نقطه نظر گیمر جماعت، تر و خشک باهم میسوزن. اون دسته از بازیایی که واقعا به خاطر ماهیت قصه و اقتضای روایت بازی، شخصیت لگبت یا سیاه دارن، دلایل موفقیتشون میاد گره میخوره به این موضوع. یعنی عملا باعث شدن از هرچی اقلیته متنفر شیم. یعنی قشنگ مطالبات گیمرا و رسانه‌ها دو تا قطب مخالف همه الان.

نمی شه جلوی بازی کردن برخی منتقدنماها رو گرفت، اینکارو برای برخی مثل Stevior انجام دادن، اولو آخر این عقده ای می ره بازی رو برای تخلیه فشار خریداری می کنه. اگر قراره جلوی این هیترها گرفته بشه نباید نقدشون توی MC و OC ثبت بشه که این اتفاق بنا به خیلی دلایل نخواهد افتاد، بی احترامی به منتقدینه که اسم چیزی که بلغور می کنن رو نقد بذاری، جدا از مسائل شخصیشون با بازی، اصول نگارش نقد نمی دونن چی هست و صرفا تراوشات ذهنیشونو تایپ می کنن
میدونم خودشون میرن میخرن و نقد میکنن، ولی اگر ناشرا و بازیسازها باهم متحد بشن و دو سه بار اینکارو انجام بدن خود متاکریتیک هم احساس خطر میکنه و محبور میشه یه تغییراتی تو این بحثا اعمال کنه.
بهرحال اول و اخر سازنده ها هستن که از این مسایل صدمه می بینن و خودشون هم باید اعتراض کنن نه کس دیگه ای.

.

آخرین ویرایش:
  • Like
یعنی cope توی این تاپیک موج میزنه :D اره به خاطر سیاه پوست نبودن کارکتر ها نبود. بازی متاش 99 میشد . بازی هیچیش شبیه jrpg نیست . این همه نقدها میگن باز بشدت خطی حتی ساید کوئست ها هم تو مسیر کوئست های اصلی هستن کسایی که ff 14 بازی میدون یه سری از مپ ها فقط خطیه اینم مثل همونه چیزی به اسم پارتی ( یکی از dna های jrpg ) وجود نداره اشکالی نداره ، ولی بازی رو نگید jrpg بازی کاملا اکشن هست توی بازی اکشن اصلا قابل قبول نیست افت فریم ، برید دوتا نقد ببینید این داستانهای نژادی شاید نهایت 2-3 تا نقدو شامل بشه . امیدوارم rebirth اینطوری نباشه ، remake تقریبا خط بود خب میشد به خاطر میدگار توجیه کرد ولی rebirth نه ، به شخصه همیشه وقتی به FF فکر میکنم اولین چیزی که به زهنم میاد راز و رمز های بازی اینکه چه طوری با گشتن توی محیط و کشف کردی یه چیزها و ساید کوئست ها و Ultima هایی پیدا میشه که به راحتی از دست میره اگه فقط مسیر اصلی داستان رو برید.

یعنی cope توی این تاپیک موج میزنه :D اره به خاطر سیاه پوست نبودن کارکتر ها نبود. بازی متاش 99 میشد . بازی هیچیش شبیه jrpg نیست . این همه نقدها میگن باز بشدت خطی حتی ساید کوئست ها هم تو مسیر کوئست های اصلی هستن کسایی که ff 14 بازی میدون یه سری از مپ ها فقط خطیه اینم مثل همونه چیزی به اسم پارتی ( یکی از dna های jrpg ) وجود نداره اشکالی نداره ، ولی بازی رو نگید jrpg بازی کاملا اکشن هست توی بازی اکشن اصلا قابل قبول نیست افت فریم ، برید دوتا نقد ببینید این داستانهای نژادی شاید نهایت 2-3 تا نقدو شامل بشه . امیدوارم rebirth اینطوری نباشه ، remake تقریبا خط بود خب میشد به خاطر میدگار توجیه کرد ولی rebirth نه ، به شخصه همیشه وقتی به FF فکر میکنم اولین چیزی که به زهنم میاد راز و رمز های بازی اینکه چه طوری با گشتن توی محیط و کشف کردی یه چیزها و ساید کوئست ها و Ultima هایی پیدا میشه که به راحتی از دست میره اگه فقط مسیر اصلی داستان رو برید.
برا منم جالبه که اکثریت اینجا بدون اینکه نقد هارو نگاه کرده باشن شروع کردن به فحش دادن!
خودمم تو این تله همرنگی افتادم دو صفحه پیش.
الان نقد سایت برزیلی که ۶ داده رو‌ خوندم حتی یکبار از عدم دایورسیتی ایراد نگرفته و تمام مشکلش با گیمپلی و ورلدبیلدینگ بوده(نمیگم اینا درسته بازی نکردم! ) میگم بدون اطلاع میان یه چیزایی میگن در حالی که این دوازده نمره ای که متا از ۱۰۰ کامل کمتر هست یازده تاش بخاطر گیمپلی متفاوت این بازی هست نه چیز دیگه.
همون یوروگیمر هم ۹۰ درصد ایراداتش ربطی به دایورسیتی نژادی نداشت.

خلاصه که بساط آنتی ووک و آنتی دایورسیتی رو جمع کنید ببرید یه تاپیک مربوط تر!

قبل از نظر دادن هم خودتون نقد هارو چک کنید.

باشه شما فاینال فنتسی 13 که Jrpg و ترن بیس عالی هست رو بزن این بازی اکشن هم برای ما

• Like
Reactions: Cait Sith and Jaw

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or