امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
پیش فروش های 16 انگار خیلی بد بوده ، ولی به نظرم فروش خوبی می کنه. البته اگه اونقدری که خوب به نظر میاد باشه .:D
اون آمار مال قبل از عرضه دموس
بعد دمو چسبید به سقف پیش فروشش ، تاپ تن آمازون رو ول نمیکنه

نگرانم همین فروششه به خاطر نیومدن روی Xbox پایین نیاد یه وقت
بازیای مولتی پلتفرم دیگه مگه چقدر روی سری ایکس و اس فروش دارن که فاینال ۱۶ نیومدنش روی این پلتفرم ضرر بده؟ فروش اصلی اکثر بازیا خیلی وقته رو PSه مخصوصا این فرنچایز که کلا فن بیسش اینور بوده همیشه. :D
همینجوریش اکثر بازیا نسبت فروش Xbox طی یسال اخیر رو ۲۰ ۳۰ درصد بوده! فاینالم اگر انحصار نبود، مگه رو گیم پسی چیزی میومد که مفتی بازی کنن وگرنه فروشی نداشت!
بعد دمو خیلیا تازه فهمیدن با چه جواهری طرف هستن و تا قبلش زیر بار نمیرفتن. همین دمو و متای بالا و جو مثبت خودش میتونه کلی فروش بازی رو بوست کنه. خیلیا تا همین هفته پیش همچنان لنگ نبود مبارزات نوبتی و چرا اکشن شده و تریلراش فلانه و بیساره بودن!

آخرین ویرایش:
یه سری چیزا فقط تو BC پیدا میشه طرف بالای 30 سال عمرش گذاشته رو FF شاید اگه کیتاسه نبود FF به این صورت فرنچایز نمیشد :D بعد بهش میگن زالو جالبه =))
بله واقعا زحمت کشیدن که سری رو از عرش به فرش رسوندن اگه ff13 نبود الان ورسوس کنسل نشده بود

اون سه نفری که پیش بینی کردن متای بازی زیر ۷۴ میشه، احتمالا همونایی هستن که به زلدا میگن زباله، به استارفیلد هم سر ۳۰ فریم بودنش میکوبن، به اسپایدرمن ۲ هم میگن شبیه ساز تار زدن ... خلاصه که از هیچی راضی نیستن😁
( البته که نظر شخصیشونه و قابل احترام)

تیم نومورا روی ff13 کار کرد برای همین نرسید بسازه ورسوس رو
مشکل همین جاش شما یه سری مورد های ساده رو نمیبینی اگه نامورا الان جای کیتاسه هد CBU1 بود FF7R رو باید سال 2030 بازی میکردی . اون موقع که کیتاسه کارگردانی و نویسندگی میکرد شما وجود نداشتی شما 13 رو میبینی چون بازی های قدیمی کیتاسه رو بازی نکردی . اسکوئر باید از شما استفاده میکرد جای کیتاسه . در کل حرف من اینه ازت خوشش نمیاد اشکالی نداره ولی به کسی که از سن شما بیشتر تجربه داره تو این صنعت بگی زالو فکر کنی بیشتر ازش میفهمی یه لول دیگس . producer بودن به این سادگی نیست کل ceo چشمشون روی اونه دنبال سود سالنشون هستن

آخرین ویرایش:
مشکل همین جاش شما یه سری مورد های ساده رو نمیبینی اگه نامورا الان جای کیتاسه هد CBU1 بود FF7R رو باید سال 2030 بازی میکردی . اون موقع که کیتاسه کارگردانی و نویسندگی میکرد شما وجود نداشتی شما 13 رو میبینی چون بازی های قدیمی کیتاسه رو بازی نکردی . اسکوئر باید از شما استفاده میکرد جای کیتاسه . در کل حرف من اینه ازت خوشش نمیاد اشکالی نداره ولی به کسی که از سن شما بیشتر تجربه داره تو این صنعت بگی زالو فکر کنی بیشتر ازش میفهمی یه لول دیگس
من کل FF هارو زدم دقیقا بعد رفتن ساکاگوچی همه چی خراب شد

الانم به cbu3 نگاه کنی می فهمی علت تمامی مشکلات مدیر cbu1 هست مگرنه نباید انقدر افت می کرد

• Like
Reactions: vaan 2
من کل FF هارو زدم دقیقا بعد رفتن ساکاگوچی همه چی خراب شد

الانم به cbu3 نگاه کنی می فهمی علت تمامی مشکلات مدیر cbu1 هست مگرنه نباید انقدر افت می کرد
افت از نظر شما 10 نفر دیگه توی reddit هست . مهم نیست شما و یه سری دیگه توی reddit چی فکر میکنن مهم اینه که تیم برای اسکوئر از لحاظ تجاری موفق بوده بازی که فقط روی ps4 در سه روز اول 3.5mil فروخته موفقیته. همین ریمیکی که از نظر شما اشغاله راه باز کرد یه بازار جدیدی باز کرد برای اسکوئر و و FF16

افت از نظر شما 10 نفر دیگه توی reddit هست . مهم نیست شما و یه سری دیگه توی reddit چی فکر میکنن مهم اینه که تیم برای اسکوئر از لحاظ تجاری موفق بوده بازی که فقط روی ps4 در سه روز اول 3.5mil فروخته موفقیته. همین ریمیکی که از نظر شما اشغاله راه باز کرد یه بازار جدیدی باز کرد برای اسکوئر و FF16
من کی گفتم ریمیک 7 اشغال؟

• Like
Reactions: Cait Sith
یعنی یه چیزایی آدم میخونه اینجا که شاخ درمیاره.:)) :|
آقا راست میگه دیگه ۱۳ باید به کل کنسل میشد به خاطر کیفیت پایین و میچسبیدن به پروژه ورسوس و ریمیک FF VII
من‌ یکی تا ابد زخم خورده کنسل شدن ورسوس PS3 هستم... اون دموی E3 ش با اون آواز و آهنگ رو‌ مگه میشه فراموش کرد
بهترین تریلر عمرم بود هنوز میبینم هرزگاهی
افسوس منتظرش بودیم و نیومد جاش بازگشت لایتنینگ و لباسای مختلف برای انواع سلیقه های طرفداران خانوم تحویل دادن بعدشم یه نسخه سلاخی شده از چیزی که باید میبود
دوم فاینال تو‌ وهله اول به نظرم وامدار خود خالقش هست ساکاگوچی
دومم همین یوشیدا که با ۱۴ احیاش کرد (درواقع فقط ۱۴ رو احیا نکرد و از میانگین نمره ۵ نرسوند به ۹، بلکه با احیای یه شماره کلی بازیکن جذب کرد)
ایشون تو جایگاه سوم چهارم هستن
بازیای مولتی پلتفرم دیگه مگه چقدر روی سری ایکس و اس فروش دارن که فاینال ۱۶ نیومدنش روی این پلتفرم ضرر بده؟ فروش اصلی اکثر بازیا خیلی وقته رو PSه مخصوصا این فرنچایز که کلا فن بیسش اینور بوده همیشه. :D
همینجوریش اکثر بازیا نسبت فروش Xbox طی یسال اخیر رو ۲۰ ۳۰ درصد بوده! فاینالم اگر انحصار نبود، مگه رو گیم پسی چیزی میومد که مفتی بازی کنن وگرنه فروشی نداشت!
بعد دمو خیلیا تازه فهمیدن با چه جواهری طرف هستن و تا قبلش زیر بار نمیرفتن. همین دمو و متای بالا و جو مثبت خودش میتونه کلی فروش بازی رو بوست کنه. خیلیا تا همین هفته پیش همچنان لنگ نبود مبارزات نوبتی و چرا اکشن شده و تریلراش فلانه و بیساره بودن!
من از لحاظ دراز مدت میگم
دوم برای هر چه بیشتر شناخته شدن بازی در غرب
سوم این بازی داخل این بحثای فن بازی نشه بهتره چون یه سری هیتر بهش هجوم میارن و کلا خوب نیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or