آخرین ویرایش:
بابا این بازی مال سیاست های الان نیست که این بازی مثل یه اره بوده که گیر کرده بودهیا کنسل یا متا مزخرف فرقی نمیکرد زیاد.البته اگر اره به سمت کنسلی میرفت بهتر بودنظر من رو بخوای ماکروسافت اسپنسر داره مسیر کونامی رو میره. شرکتی که گیمر براش مهم نیست سود و پول براش مهم است. واسه همین اصرار به صرف آنلاین داره برای همین فقط سخت افزار و ساختن کنترلر با رنگ و شکل مختلف براش مهم است.
نه به نظر من بهتر شد کنسل نشد اگه کنسل میشد اعتبار ماکروسافت خیلی سیاه میشد و مردم هم دیگه اعتماد نمیکردن به نسل بعدش. میگفتن اینم مسخره کرده هی کنسل پشت کنسل.بابا این بازی مال سیاست های الان نیست که این بازی مثل یه اره بوده که گیر کرده بودهیا کنسل یا متا مزخرف فرقی نمیکرد زیاد.البته اگر اره به سمت کنسلی میرفت بهتر بود
این cloud فکر میکنم حتی برای نسل بعد هم زیادی باشه
حالا دو ساعت دیگه رای کاربرا دیدن داره.متا شده 62
Crackdown 3
نمره های 4-5 داره پیغامی رو به XGS ارسال میکنه که اگر عقل داشته باشن میتونه رویه کاریشون رو تغییر بده و همه چیز رو بهتر کنه. یعنی من حاضرم یه بار دیگه infamous SS رو بخرم بازی کنیم ولی پولی بابت CD3 به ماکرو ندم.با اون اوضاع نمره هایی مثل 5 به نظرم نمره خوبیه براش
تاپیک نمرات FH4 که خبری از تحلیل دستاوردهای Fail Spencer نبود، ولی خدا کنه همین حضور رو هم تو تاپیک Ori 2 داشته باشید
عمل کرد pg باید بعد از خریده شدن دید نه زمانی که خودشون ازادانه با بودجه مایکروسافت بازی میساختنقول میدن تشریف بیارن، بچهها انگیزه دارن برای حضور حداکثری
عمل کرد pg باید بعد از خریده شدن دید نه زمانی که خودشون ازادانه با بودجه مایکروسافت بازی میساختن
جایی که کار خوب انجام بشه ازش تقدیر میشه جایی که خراب باشه اونم به فراخرش باهاش برخورد میکنن. دوست دارین تو تاپیک بازی خوب ببایم ترول کنیم؟تاپیک نمرات FH4 که خبری از تحلیل دستاوردهای Fail Spencer نبود، ولی خدا کنه همین حضور رو هم تو تاپیک Ori 2 داشته باشید
تاپیک نمرات FH4 که خبری از تحلیل دستاوردهای Fail Spencer نبود، ولی خدا کنه همین حضور رو هم تو تاپیک Ori 2 داشته باشید
قول میدن تشریف بیارن، بچهها انگیزه دارن برای حضور حداکثری