امتیازات CRACKDOWN 3

ای به روح پرفتوحت ماکرو:| گفتیم این میاد یکم کرکایه سونیو میریزونه یه تکونی به خودشون میدن انقد راحت دیگه نمیان بگن ما E3 نمیایمو از این حرفا که همش کشک شد رف!:دی با این وضعیت اینا 2020م ایی3 نمیان لول واقعا الان سوال اصلی اینه که چرا یه نفر باید اکس باکس بخره؟:|

عجب :D بنده خدا اینها از سال 2010 با بودجه مایکروسافت استودیو رو بستن و FH رو ساختن 2012 تحویل دادن، با انجین و دانش و همکاری T10 که تمام این سالها و حتی سر ساخت FH4 تو تمام بخشها مستقیم کمک میکردن :D حالا الان انتظار داری چیزی تغییر کنه؟ تغییر هم بخواد بکنه بهتر میشه نه بدتر :D
خدا پدرت بیامرزه:D خوبه خودت گفتی از 2012.... یعنی اون سالی که مایکرو تقریبا بازیاش به چیز رفت اون وقت اینا بازی با کیفیت براشون ساختن چرا؟ چون هرکار خودشون میخواستن میکردن تحت فشار و نظرات بی جای مایکروسافت نبودن و در هر صورت یه استودیو مستقل به حساب میومدن الان که کامل رفتن تحت نظارت مایکرو بازی بعدیشون وضعش دیدن داره بیا اون موقع بحث کنیم اگه بازی خوبن دادن که چه بهتر ما خوشحال میشیم ولی بعیده از fail اسپنسر چیزی دربیاد;)

هستن بچه ها انگار ، نگران شدم ،خواستم آدرس بگیرم بیام عیادت ،

ولی خدا وکیلی خیلی رو میخواد یا دو تا بازی قرار دادی بیاین از فیل اسپنسر دفاع کنید و تازه به بقیه متلک بگید، البته نیازی به بازی دیگه ای نیست، مهم به چالش کشیدن مهارت و دقت و به کمال رسوندن گیمراست ، که همین کرک فالم بهتر از دلست و گاد این کار و می‌کنه

ler3_tj2_ezgif-3-203686a119b2.gif
یادشون نبود از تو اجازه بگیرن استاد این دفعه رو بگذر

داروغه همه تاپیک ها :-j

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
خدا پدرت بیامرزه:D خوبه خودت گفتی از 2012.... یعنی اون سالی که مایکرو تقریبا بازیاش به چیز رفت اون وقت اینا بازی با کیفیت براشون ساختن چرا؟ چون هرکار خودشون میخواستن میکردن تحت فشار و نظرات بی جای مایکروسافت نبودن و در هر صورت یه استودیو مستقل به حساب میومدن الان که کامل رفتن تحت نظارت مایکرو بازی بعدیشون وضعش دیدن داره بیا اون موقع بحث کنیم اگه بازی خوبن دادن که چه بهتر ما خوشحال میشیم ولی بعیده از fail اسپنسر چیزی دربیاد;)

چی گفتی خدایی؟ :D البته من هم معتقدم بازی بعدیشون واقعا دیدن داره با هم تفاهم داریم سر این :دی

ای به روح پرفتوحت ماکرو:| گفتیم این میاد یکم کرکایه سونیو میریزونه یه تکونی به خودشون میدن انقد راحت دیگه نمیان بگن ما E3 نمیایمو از این حرفا که همش کشک شد رف!:دی با این وضعیت اینا 2020م ایی3 نمیان لول واقعا الان سوال اصلی اینه که چرا یه نفر باید اکس باکس بخره؟:|
واقعا همچین انتظاری از CD3 داشتی ؟!! :دی

Sent from my P008 using Tapatalk

• Like
Reactions: J. Constantine
چی گفتی خدایی؟ :D البته من هم معتقدم بازی بعدیشون واقعا دیدن داره با هم تفاهم داریم سر این :D
چیزی که من گفتم به همه ثابت شدس حالا اینکه نفهمیدی دیگه...... شاید بهتره یکبار دیگه بخونی:D اره بازی بعدیشون با مدیریت مایکرو دیدن داره:))

خوب یه مقایسه بین تخریب پذیری در نمایش اولیه بازی و ورژن نهایی :D حالا هی بیاین بگین یوبی سافت دانگرید میکنه:D

این نمایش یه Tech Demo بوده نه بازی نهایی :D از کی تا حالا Tech Demo هم دانگرید میشه؟ اونم وقتی که تو ویدیوی نمایش میگن هنوز در مورد گیم پلی و ... تصمیم نگرفتیم؟ :D خود ویدیو هم که احمقانه ادیت شده در بهترین حالت. یه بازی معمولی اینطوری هست:

چیزی که من گفتم به همه ثابت شدس حالا اینکه نفهمیدی دیگه...... شاید بهتره یکبار دیگه بخونی:D اره بازی بعدیشون با مدیریت مایکرو دیدن داره:))

بی تربیت :دی ولی آره، دیدن داره 100 در 100 :دی

درسته اسپنسر رییس استدیوهای ماکروسافت بود ولی دوتا نکته اینجا کاملا قابل بحث هست :

1- الان اسنپسر شده رییس XBOX و بالاترین سمت اجرایی این بخش را داره. اصلا اختیاراتش قبل این با الان قابل قیاس نیست. در کنار اون جز مدیران ارشد ماکروسافت هم هست.

2- بودجه بخش XBOX کاملا مشهود بالا رفته. این را میشه از خرید ها و این همه استخدام متوجه شد.

بالا برید پایین بیاد حتی اگر خوشتون نیاد این آدم XBOX را از یک حالت مرده تحویل گرفته و خوب یا بد الان به درآمد بسیار بالایی رسونده و به حدی کشیده بالا که مدیرای ارشد ماکروسافت را متقاعد به سرمایه گذاری بکنه.

واقعا دیگه به نظر من الان بهانه ای وجود نداره و باید با این استدیوها و سرمایه،XBOX باید بازی های TOP بیرون بده.

نمیدونم چرا ولی از همون روز اولی که بازی معرفی شد به خودم گفتم اگر هفت بار دیگه هم زندگی کنم اینو تجربه نمیکنم :D تریلرهاش، اخبارش؛ نمایش هاش و.... هیچ جذابیتی برام نداشتن

• Like
Reactions: just_p30
بعد از این همه دست به دست شدن بازی اصلا تعجب نمی کردم اگه متای بازی حتی قرمز میشد اما مطمئنم با ریاست مت بوتی شرایط عوض میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or