آخرین ویرایش:
خدا پدرت بیامرزهعجببنده خدا اینها از سال 2010 با بودجه مایکروسافت استودیو رو بستن و FH رو ساختن 2012 تحویل دادن، با انجین و دانش و همکاری T10 که تمام این سالها و حتی سر ساخت FH4 تو تمام بخشها مستقیم کمک میکردن
حالا الان انتظار داری چیزی تغییر کنه؟ تغییر هم بخواد بکنه بهتر میشه نه بدتر
![]()
یادشون نبود از تو اجازه بگیرن استاد این دفعه رو بگذرهستن بچه ها انگار ، نگران شدم ،خواستم آدرس بگیرم بیام عیادت ،
ولی خدا وکیلی خیلی رو میخواد یا دو تا بازی قرار دادی بیاین از فیل اسپنسر دفاع کنید و تازه به بقیه متلک بگید، البته نیازی به بازی دیگه ای نیست، مهم به چالش کشیدن مهارت و دقت و به کمال رسوندن گیمراست ، که همین کرک فالم بهتر از دلست و گاد این کار و میکنه
![]()
خدا پدرت بیامرزهخوبه خودت گفتی از 2012.... یعنی اون سالی که مایکرو تقریبا بازیاش به چیز رفت اون وقت اینا بازی با کیفیت براشون ساختن چرا؟ چون هرکار خودشون میخواستن میکردن تحت فشار و نظرات بی جای مایکروسافت نبودن و در هر صورت یه استودیو مستقل به حساب میومدن الان که کامل رفتن تحت نظارت مایکرو بازی بعدیشون وضعش دیدن داره بیا اون موقع بحث کنیم اگه بازی خوبن دادن که چه بهتر ما خوشحال میشیم ولی بعیده از fail اسپنسر چیزی دربیاد
![]()
واقعا همچین انتظاری از CD3 داشتی ؟!!ای به روح پرفتوحت ماکروگفتیم این میاد یکم کرکایه سونیو میریزونه یه تکونی به خودشون میدن انقد راحت دیگه نمیان بگن ما E3 نمیایمو از این حرفا که همش کشک شد رف!
با این وضعیت اینا 2020م ایی3 نمیان لول واقعا الان سوال اصلی اینه که چرا یه نفر باید اکس باکس بخره؟
![]()
چیزی که من گفتم به همه ثابت شدس حالا اینکه نفهمیدی دیگه...... شاید بهتره یکبار دیگه بخونیچی گفتی خدایی؟البته من هم معتقدم بازی بعدیشون واقعا دیدن داره با هم تفاهم داریم سر این
![]()
خوب یه مقایسه بین تخریب پذیری در نمایش اولیه بازی و ورژن نهاییحالا هی بیاین بگین یوبی سافت دانگرید میکنه
چیزی که من گفتم به همه ثابت شدس حالا اینکه نفهمیدی دیگه...... شاید بهتره یکبار دیگه بخونیاره بازی بعدیشون با مدیریت مایکرو دیدن داره
![]()