امتیازات Call of Duty : Ghosts

FLAWL3SS

کاربر سایت
29549331049453471862.jpg

Developer---------Infinity Ward
Publisher--------------Activision
Writer----------Stephen Gaghan
Composer---------David Buckley
Series---------------Call of Duty
Engine----------------IW Engine
Genre------------------------Fps

God Is A Geek - 10/10
Total Playstation - 9/10
Post Arcade - 9/10
Hardcore Gamer Magazine - 9/10
IGN - 8.8/10
NZ Gamer - 8.7/10
Machinima - 8.5/10
The Globe And Mail - 8.5/10
Canadian Online Gamer - 8.5/10
Gamers Temple - 8.4/10
Lazygamers - 8.3/10
Mondoxbox - 8.2/10
The Sixthaxis - 8/10
GamesBeat - 8/10
OXM - 8/10
Everyeye.it - 8/10
The Escapist - 8/10
MetroGame Central - 8/10
Gamespot - 8/10
Gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
Teleghraph - 8/10
IGN Italy - 8/10
OXM US - 8/10
GameBlog.fr - 8/10
LaPS3 - 7.8/10
EGM - 7.5/10
NowGamer - 7.5/10
GameFront - 7.4/10
The Digital Fix - 7/10
DarkStation - 7/10
GameTrailers - 7/10
GRY Online - 7/10
VideoGamer - 7/10
EuroGamer - 7/10
Edge - 7/10
Joystiq - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Polygon - 6.5/10
GiantBomb - 6/10
DPAD Mag - 6/10
Destroictoid - 5/10

متای بازی (PS4 بیشترین امتیاز ثبت شده رو دارد)

70963085893136280648.jpg

آخرین ویرایش:
اگه نمی دونی بدون که:
Infinity Ward به Giantbomb گفته که برای رفع مشکل ثبات فریم در Ps4 در حال کار روی یک پچ می باشد.o:-)بعدشم بیشتر سایت ها که بازی رو روی هر دو پلتفرم انجام دادن گفتن تفاوت زیادی ندارند:-b
دیگه من موندم شما باچی مشکل داری؟:-/
شما قبل از نقل قول کردن کامنتی که یه کامنت دیگه رو نقل قول کرده، اول نقل قول ابتدایی رو نگاه کنید بعد کامنت رو نقل قول کنید :دی
البته خودم میدونم IGN کجا
Polygon !!!! کجا
اینا رو بی خیال، شما خودت مگه GI رو قبول نداشتی؟ :-/ همون IGN هم جایی که قرمز کردید رو لطف کنید خط بعدیش هم با دقت بخونید :دی به هر حال چیزی که مشخصه اینه که اختلاف زیادی بین گرافیک بازی روی دو کنسول وجود نداره.

این HardcoreGamer که از نظر بعضی عزیزان سونی فن از اعتبار ساقطه و فن مایکرو و . . .

احیانا همون سایتی نیست که توی لیست 100 بازی برتر نسل هفتمش بازی رتبه نخست آخرین ما رو انتخاب کرده؟!
یعنی الان این انتخابش هم از اعتبار ساقطه دیگه؟!
تو این تاپیک کی به HardcoreGamer گفته فاقد اعتبار ؟ واسه دلخوشی خودتون از طرف بقیه مایه نزارید . اینجا به Polygon اعتراض شد که اونم با یه سرچ کوچیک دلیلشو میبینید . حتی نمرشم دیگه تو متا تاثیری نداره

ادامه توضیحات رو هم من میدم :دی
منتقد Polygon که پول گرفته
منتقد Game Revolution که چرت گفته
منتقد BioGamerGirl که اصلا حساب نیست
منتقد HardcoreGamer که فن مایکروسافت هست
منتقد Game Informer هم که فاصله قانونی از TV رو رعایت نکرده
نفر بعدی کیه؟ :-/
من احساس میکنم این پست تنشزا هست :دی
تو این تاپیک ما قبول کردیم نسخه x1 فریم بهتری داره و رزولوشن هم یکیه . نمیدونم دیگه چرا داری هی به در و دیوار میکوبی ؟ :دی

الان 7 ماهه همه مجلات از نظر شماها شده جیره خوار سونی بعد با یه نقد از کالاف همون کارای خودتون رو به ما میچسبونین :دی جالبیش اینه که هیچ پستی رو هم نمیبینی فقط چیزی رو که تو دلت مونده رو میخای بگی :دی

این HardcoreGamer که از نظر بعضی عزیزان سونی فن از اعتبار ساقطه و فن مایکرو و . . .

احیانا همون سایتی نیست که توی لیست 100 بازی برتر نسل هفتمش بازی رتبه نخست آخرین ما رو انتخاب کرده؟!
یعنی الان این انتخابش هم از اعتبار ساقطه دیگه؟!

مگه کسی در ان مورد کسی حرفی زد؟/:)
100 بار گفتیم اینم روش :

Infinity Ward به Giantbomb گفته که برای رفع مشکل ثبات فریم در Ps4 در حال کار روی یک پچ می باشد.
o:-)
بعدشم بیشتر سایت ها که بازی رو روی هر دو پلتفرم انجام دادن گفتن تفاوت زیادی ندارند
:-b
دیگه من موندم شما باچی مشکل داری؟
:-/
Call of Duty: Ghosts PS4 suffering frame rate issues ***8211; report | VG247

بحث اعتبار نیست و چون نسخه ی Xbox One بازی دارای فریم ثابت تری بوده نمره ی بالاتری بهش دادن و با انتشار پچ مشخص می شه که کدوم بهتره:>

اینا رو بی خیال، شما خودت مگه GI رو قبول نداشتی؟ :-/ همون IGN هم جایی که قرمز کردید رو لطف کنید خط بعدیش هم با دقت بخونید :دی به هر حال چیزی که مشخصه اینه که اختلاف زیادی بین گرافیک بازی روی دو کنسول وجود نداره.
اره قبول دارم از همه سایتها هم بیشتر قبولش دارم
هیچ سایتی هم نمیگم طرفداری میکنه ولی خب هر چقدم بگیم بازم 1080p طبیعی با اپسکیل شده فرق داره !
خب شما که داری لیست میکنی چرا فقط اونای که دوس داری رو میگی:d
خدایی Polygon رو بیخیال شو این سایت خودشو ثابت کرده

من احساس میکنم این پست تنشزا هست :دی
تو این تاپیک ما قبول کردیم نسخه x1 فریم بهتری داره و رزولوشن هم یکیه . نمیدونم دیگه چرا داری هی به در و دیوار میکوبی ؟ :دی

الان 7 ماهه همه مجلات از نظر شماها شده جیره خوار سونی بعد با یه نقد از کالاف همون کارای خودتون رو به ما میچسبونین :دی جالبیش اینه که هیچ پستی رو هم نمیبینی فقط چیزی رو که تو دلت مونده رو میخای بگی :دی
کی گفته روزلوشن بهتره! اکثرا که گفتن برا پلی بهتره یا حداقل تفاوت کمه!
با این حال باز هم میگم این بازی و گرافیکش استثنائا رو هر کنسولی پایین و بالا بشه ربطی به سخت افزار ها نداره! کمی خود اینفینتی کم کاری کرده یا نتونسته!

خب همونجور که حدس میزدم این ویدیوهایی که از 2 نسخه اومده هردوشون رزولوشن Native شون 720p هست. تو Beyond3D هم اعضا و مدیرانش تایید کردن دوتا نسخه 720p هست.
Beyond3D Forum - View Single Post - Image Quality and Framebuffer Speculations for Unreleased Games *Read the first post*
Image Quality and Framebuffer Speculations for Unreleased Games *Read the first post* - Page 152 - Beyond3D Forum

سایت thesixthaxis هم دو نسخه رو بصورت 1080p کپچر کرده و مقایسه کرده که میتونید خودتون ببینید:
Call Of Duty: Ghosts – Xbox One Comparison Video

باید منتظر نظر DF باشیم ببینیم مشکل از کجاست.

تو این تاپیک ما قبول کردیم نسخه x1 فریم بهتری داره و رزولوشن هم یکیه . نمیدونم دیگه چرا داری هی به در و دیوار میکوبی ؟ :biggrin1:
تو وکیل مدافع بقیه هستی؟ :-/ دوستمون چند تا عکس از نسخه PC (!!!!) گذاشت و گفت بحث تمومه، ما هم گفتیم خیر بحث هنوز ادامه داره :دی
الان 7 ماهه همه مجلات از نظر شماها شده جیره خوار سونی بعد با یه نقد از کالاف همون کارای خودتون رو به ما میچسبونین
biggrin1.gif
جالبیش اینه که هیچ پستی رو هم نمیبینی فقط چیزی رو که تو دلت مونده رو میخای بگی
biggrin1.gif
تخیلات خودت رو لطف کن به من نچسبون، با تشکر! اگر هم منظورت من نبودم پس لطف کن موقعی که کامنتم رو نقل قول نمیکنی این چیزها رو بگو. یه کم هم بیشتر دقت کنی میتونی یه کامنت تو صفحه قبل ببینی که اونو نقل قول کردم، اگه واقعا کامنت رو نمی بینی بگو تا ازش عکس بگیرم!
هیچ سایتی هم نمیگم طرفداری میکنه ولی خب شما که داری لیست میکنی همه رو یجا بنویس نه اونایی که دوس داری :d
والا نقل قول VideoGamer که گفته بود نسخه X1 چرته رو هم خودم گذاشته بودم :دی
===
X360A به بازی امتیاز 81 از 100 داد.

آخرین ویرایش:
تو وکیل مدافع بقیه هستی؟ :-/ دوستمون چند تا عکس از نسخه PC (!!!!) گذاشت و گفت بحث تمومه، ما هم گفتیم خیر بحث هنوز ادامه داره :دی
بابا اون تفاوت فریم در دو رزولوشن رو گفته که با توجه به رزولوشن متغیر هست . حالا تو این بازی با توجه به آپسکیل تو تصویر تفاوت زیادی وجود نداره دلیل بر این نیست که رزولوشن 720 همون 1080 هست :دی

ایشون داره اینو میگه بعد تو اومدی همون حرفای خودت که فلان کس پول گرفته و ... رو میگی :دی

تخیلات خودت رو لطف کن به من نچسبون، با تشکر! اگر هم منظورت من نبودم پس لطف کن موقعی که کامنتم رو نقل قول نمیکنی این چیزها رو بگو.
تو وکیل بقیه هستی ؟ :دی من با همه ماکرو فنا به جز تو بودم :دی

مگه کسی در ان مورد کسی حرفی زد؟/:)
100 بار گفتیم اینم روش :

بحث اعتبار نیست و چون نسخه ی Xbox One بازی دارای فریم ثابت تری بوده نمره ی بالاتری بهش دادن و با انتشار پچ مشخص می شه که کدوم بهتره:>
شما اين نمرات بالاتر رو از كجا اوردين؟؟:d نسخه ps4 با 40 نقد متاش 78 هست ولي واسه x1 فقط با 5 نقد متا 78 هستش

شما اين نمرات بالاتر رو از كجا اوردين؟؟:d نسخه ps4 با 40 نقد متاش 78 هست ولي واسه x1 فقط با 5 نقد متا 78 هستش

همین سایت ها که گفتن نسخه ی Xbox One بهتره:-b

من به نمره کاری ندارم فقط می گم که مشکل ثابت نبودن فریم وقتی برطرف شد مشخص می شه کدوم نسخه بهتره;)

ادامه توضیحات رو هم من میدم :دی
نفر بعدی کیه؟ :-/
دوست عزيز تو اين سايت ها كه اين جا ليست كردي همين hardcoregamer اينو گفته كه
I haven’t had enough time with the PS4 version to declare this the definitive version, but at this point it’s my version of choice
تا الان هم IGN و Videogamer به وضوح گفتن نسخه ps4 سرتر هست
قطعا هم اعتبار ign بيشتر از polygon و biggamegirl هست
لطفا به جاي اينكه بياييم فكت صادر كنيم بهتر نيست حداقل تا انتشار مقاله df در مورد اين بازي منتظر بمونيم ؟؟

آخرین ویرایش:
دوست عرير تو اين سايت ها كه اين جا ليست كردي كه همين hardcoregamer اينو گفته كه

تا الان هم IGN و Videogamer به وضوح گفتن نسخه ps4 سرتر هست
قطعا هم اعتبار ign بيشتر از polygon و biggamegirl هست
لطفا به جاي اينكه بياييم فكت صادر كنيم بهتر نيست حداقل تا انتشار مقاله df در مورد اين بازي منتظر بمونيم ؟؟
شما نقد IGN و VG رو با هم مقایسه کنی اسمشون رو کنار هم نمیاری :دی VG که کلا نظرش اینه که نسخه PS4 خیلی بهتره، ولی IGN اختلاف رو در این حدی که VG گفته نمی دونه. از اون طرف GI که گفته اختلافی ندارن، بقیه رو هم کاری نداریم :دی در کل منظورم این بود که اختلاف در اون حدی که همه انتظار داشتن نبوده (با توجه به صحبت هایی که این چند وقته در این مورد شده). حالا از تمام اینها که بگذریم به شما هم توصیه میکنم کامنتی که من نقل قول کردم رو کامل بخونید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or