امتیازات Call of Duty : Ghosts

FLAWL3SS

کاربر سایت
29549331049453471862.jpg

Developer---------Infinity Ward
Publisher--------------Activision
Writer----------Stephen Gaghan
Composer---------David Buckley
Series---------------Call of Duty
Engine----------------IW Engine
Genre------------------------Fps

God Is A Geek - 10/10
Total Playstation - 9/10
Post Arcade - 9/10
Hardcore Gamer Magazine - 9/10
IGN - 8.8/10
NZ Gamer - 8.7/10
Machinima - 8.5/10
The Globe And Mail - 8.5/10
Canadian Online Gamer - 8.5/10
Gamers Temple - 8.4/10
Lazygamers - 8.3/10
Mondoxbox - 8.2/10
The Sixthaxis - 8/10
GamesBeat - 8/10
OXM - 8/10
Everyeye.it - 8/10
The Escapist - 8/10
MetroGame Central - 8/10
Gamespot - 8/10
Gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
Teleghraph - 8/10
IGN Italy - 8/10
OXM US - 8/10
GameBlog.fr - 8/10
LaPS3 - 7.8/10
EGM - 7.5/10
NowGamer - 7.5/10
GameFront - 7.4/10
The Digital Fix - 7/10
DarkStation - 7/10
GameTrailers - 7/10
GRY Online - 7/10
VideoGamer - 7/10
EuroGamer - 7/10
Edge - 7/10
Joystiq - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Polygon - 6.5/10
GiantBomb - 6/10
DPAD Mag - 6/10
Destroictoid - 5/10

متای بازی (PS4 بیشترین امتیاز ثبت شده رو دارد)

70963085893136280648.jpg

آخرین ویرایش:
یه چیز دیگه هم که هست میگن شاید کپچرشون طوری بوده که هر دو رو 720 کپچر کرده و اختلاف مشخص نیست ، چون یارو منتقد IGN رسما داره خودش میگه PS4 شارپتره ، ممکنه چیزی که اون داره در TV بدون واسطه میبینه خب واقعا PS4 شارپتر باشه ( که منطقیش هم همینه ) ولی زمانی که کپچر میشه و ما میبینیم هر دو مثل هم میشن .... به هر حال باید دید جریان چیه .

باکسشات مهم نیست ، پشت همه بازیهای X360 هم مینوشت 1080p .... اون Upscale شده ش رو میگه ، ولی من خیلی خیلی بعید میدونم ( یعنی کاملا بعید میدونم ) که IW دروغ گفته باشه !! که چی بشه ؟!

تو b3d میگن نسخه Ps4 هم 720 هست اگر چنین اتفاقی بی افته نمیدونم انگپیزه iw از این دروغ گویی چی بوده ؟!:دی
به احتمال خیلی زیاد امکان خروجی 1080p نبوده برای کپچر کردن، وگرنه IW اینقدر احمق نیستن که همچین دروغ تابلویی بخوان بگن چون دیگه این چیزی نیست که تشخیصش سخت باشه.

آخرین ویرایش:
حالا شارپ بودن شاید تشخیصش سخت باشه، ولی حداقل دندونه ها باید تو PS4 صاف تر باشن که من هر عکسی دیدم دقیقا یکی بودن! یعنی حتی اگه شارپ بودنشون هم یکسان باشه، دندونه ها نباید یکسان باشن.

به احتمال خیلی زیاد امکان خروجی 1080p نبوده برای کپچر کردن، وگرنه IW اینقدر احمق نیستن که همچین دروغ تابلویی بخوان بگن چون دیگه این چیزی نیست که تشخیصش سخت باشه.

دقیقاً به همین اندازه ای که میگی احمقه چون اگه نبود همون اولش نمیومد بگه Ghosts رو با یه انجین کاملاً جدید و از نو طراحی شده دارن میسازن ، فرداش که دیدن گندش دراومد گفتن نه این همون انجینه و فقط آپگریدش کردیم !!! یکی دیگه از اون طرف دروامد گفت ما وقت نداشتیم انجین جدید بسازیم ، انگار نه انگار که گفته بودن انجینشون قراره جدید باشه. فردا هم اگه دیدی اینم Uscale شده بود زیاد تعجب نکن چون آب از سر این استودیو گذشته دیگه :دی

دقیقاً به همین اندازه ای که میگی احمقه چون اگه نبود همون اولش نمیومد بگه Ghosts رو با یه انجین کاملاً جدید و از نو طراحی شده دارن میسازن ، فرداش که دیدن گندش دراومد گفتن نه این همون انجینه و فقط آپگریدش کردیم !!! یکی دیگه از اون طرف دروامد گفت ما وقت نداشتیم انجین جدید بسازیم ، انگار نه انگار که گفته بودن انجینشون قراره جدید باشه. فردا هم اگه دیدی اینم Uscale شده بود زیاد تعجب نکن چون آب از سر این استودیو گذشته دیگه :دی
دیگه دروغ به این بزرگی که خودشونم میدونن در اولین فرصت گندش درمیاد نمیتونن بگن! Mark Rubin خیلی شفاف گفت تو PS4 بصورت 1080p Native هست ولی XB1 بصورت 720p Native که به 1080 Upscale میشه.
من چند روز پیش یه ویدیو از مولتی پلیر PS4 تو Youtube دیدم که 1080p Native بود که مال کانال Eurogamer بود که معتبره.

اون یه چیزی بوده بصورت کلی خالی بستن ، الانم اگه هر دو نسخه رو گفته بودن 1080p باز میشد احتمال داد دروغ گفتن ، ولی چه دلیلی داره بیاد یکی از نسخه ها رو 1080 اعلام کنه و اون یکی رو 720 ؟!

دیگه دروغ به این بزرگی که خودشونم میدونن در اولین فرصت گندش درمیاد نمیتونن بگن! Mark Rubin خیلی شفاف گفت تو PS4 بصورت 1080p Native هست ولی XB1 بصورت 720p Native که به 1080 Upscale میشه.
من چند روز پیش یه ویدیو از مولتی پلیر PS4 تو Youtube دیدم که 1080p Native بود که مال کانال Eurogamer بود که معتبره.

اون یه چیزی بوده بصورت کلی خالی بستن ، الانم اگه هر دو نسخه رو گفته بودن 1080p باز میشد احتمال داد دروغ گفتن ، ولی چه دلیلی داره بیاد یکی از نسخه ها رو 1080 اعلام کنه و اون یکی رو 720 ؟!

من همچین چیزیو تأیید نکردم :دی میگم اگه اینجوری هم بود تعجب نکنید !!! همین مارک روبین مگه نگفته بود بازی رو طوری اپتیمایز کردن که حتماً روی هر دو کنسول 60 فریم باشه؟ پس کو؟ توی 3-4 سال گذشته این حرف رو کردن تو بوق و کرنا که بازی ما 60 فریم ـه و این چیزیه که گیمرا از ما میخوان ، الان من چجوری میتونم قبول کنم که IW نمیدونسته که بازی اگه رو PS4 بصورت 1080 اجرا بشه افت فریم خواهد داشت؟ مگه نمیگن تنها هدف ما 60 فریم بودن ـه؟ الان BF4 با اون گرافیک که روی زمینی که ما داریم روش زندگی میکنیم این دو تا هیچجوره قابل قیاس نیستن خیلی راحت داره 60 فریم میده ولی Ghosts انقدر افت فریم داره که به چشم میاد !!!
اگه واقعاً تفاوت در همین سطحه که تقریباً هیچ فرقی با هم ندارن پس چرا IW نسخه ی PS4 رو هم 720 نذاشت تا اونم با Upscale برسونن به 1080؟

من الان با دقت ویدیوی مقایسه رو دوباره دیدم. مولتی پلیر تو نسخه PS4 نیتیو 1080pـه ولی Singelplayer همون 720p هست. با این حساب مشکل کپچر رد میشه و بنظر میرسه نسخه PS4 فقط تو حالت مولتی پلیر 1080p هست.

همين منتقد ign داره ميگه براي ps4 بهتره

خیر IGN هم اشاره کرده تفاوت زیادی بینشون نیست.ضمنا در اینکه مال PS4 رزولوشن بهتری داره که شکی نیست.اما متاسفانه از افت فریم شدیدی رنج میبره.

- - -ویرایش - - -

اولا چند تا منتقد این رو گفتن ... دوما یعنی من به خاطر اینکه چند تا منتقد گفتن ... علنا چیزهایی که دارم با چشم میبینم رو نادیده بگیرم ... اگه بحث تست فنی مثل دیجیتال فاندری بود یه چیزی... که اونم تکلیف معلومه ...

720 < 1080

این حرف شما رو اگه تو تاپیک BF4 یه مایکرو فن میزد که البته زدن چند بار ترول میشدن که شدن:d سایتها و مجلات معتبر خبری شدن کشک حالا؟:|

من الان با دقت ویدیوی مقایسه رو دوباره دیدم. مولتی پلیر تو نسخه PS4 نیتیو 1080pـه ولی Singelplayer همون 720p هست. با این حساب مشکل کپچر رد میشه و بنظر میرسه نسخه PS4 فقط تو حالت مولتی پلیر 1080p هست.
خوب شد شما هستی و اراجیف سازنده بازی رو به جا رد میکنی .

خیر IGN هم اشاره کرده تفاوت زیادی بینشون نیست.ضمنا در اینکه مال PS4 رزولوشن بهتری داره که شکی نیست.اما متاسفانه از افت فریم شدیدی رنج میبره.
:|
رو به راهي ??:d ميزوني ??:d
منتقد ign داره خيلي واضح ميگه نسخه ps4 بهتر و ميگه تصاوير نسخه ps4 شارپ تر و...
ما رو گرفتي؟؟:d
شوما یه نگاه به تمام نقد و صحبتهای IGN بنداز . مرسی پسر:d ضمنا من گفتم که IGN گفته تفاوت زیادی بینشون نیست نه اینکه کلا تفاوتی ندارند.وگرنه در اینکه رزولوشن PS4 بهتره شکی نیست.
حالا مسئله رزولوشن به كنار به خاطر شارپ تر بودن تصاوير نسخه ps4 ، همين نسخه رو به عنوان نسخه بهتر اعلام ميكنه :d

آخرین ویرایش:
:|
رو به راهي ??:d ميزوني ??:d
منتقد ign داره خيلي واضح ميگه نسخه ps4 بهتر و ميگه تصاوير نسخه ps4 شارپ تر و...
ما رو گرفتي؟؟:d

شوما یه نگاه به تمام نقد و صحبتهای IGN بنداز . مرسی پسر:d ضمنا من گفتم که IGN گفته تفاوت زیادی بینشون نیست نه اینکه کلا تفاوتی ندارند.وگرنه در اینکه رزولوشن PS4 بهتره شکی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or