امتیازات Call of Duty : Ghosts

FLAWL3SS

کاربر سایت
29549331049453471862.jpg

Developer---------Infinity Ward
Publisher--------------Activision
Writer----------Stephen Gaghan
Composer---------David Buckley
Series---------------Call of Duty
Engine----------------IW Engine
Genre------------------------Fps

God Is A Geek - 10/10
Total Playstation - 9/10
Post Arcade - 9/10
Hardcore Gamer Magazine - 9/10
IGN - 8.8/10
NZ Gamer - 8.7/10
Machinima - 8.5/10
The Globe And Mail - 8.5/10
Canadian Online Gamer - 8.5/10
Gamers Temple - 8.4/10
Lazygamers - 8.3/10
Mondoxbox - 8.2/10
The Sixthaxis - 8/10
GamesBeat - 8/10
OXM - 8/10
Everyeye.it - 8/10
The Escapist - 8/10
MetroGame Central - 8/10
Gamespot - 8/10
Gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
Teleghraph - 8/10
IGN Italy - 8/10
OXM US - 8/10
GameBlog.fr - 8/10
LaPS3 - 7.8/10
EGM - 7.5/10
NowGamer - 7.5/10
GameFront - 7.4/10
The Digital Fix - 7/10
DarkStation - 7/10
GameTrailers - 7/10
GRY Online - 7/10
VideoGamer - 7/10
EuroGamer - 7/10
Edge - 7/10
Joystiq - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Polygon - 6.5/10
GiantBomb - 6/10
DPAD Mag - 6/10
Destroictoid - 5/10

متای بازی (PS4 بیشترین امتیاز ثبت شده رو دارد)

70963085893136280648.jpg

آخرین ویرایش:
چرا همه دنبال برترین ؟:d
الان دارین همدیگه رو متقاعد میکنین که کنسول x ار کنسول y بهتره ؟:d
نه! بحث سره اينه كه اين بازي تو كنسول x به كنسول y ميرسه يا نه:d
ولي اين طور كه معلومه تفاوتشون خيلي نيست.انگار iw يه كاري كرده نه سيخ بسوزه نه كباب.نسخه ٤رو ١٠٨٠ كرده تا افت فريم داشته باشه و نسخه ي x1 رو ups 720 كرده تا فريم ثابت باشه.اين طوري هردو نسخه يه چيزي دارن واسه گفتن.(حدسيات بنده:d )
ولي حالا اگه نسخه ٤هم ups 720 بود اون وقت بايد ميديديم كه نسخه ي x1 حرفي واسه گفتن داره يا نه...

نه! بحث سره اينه كه اين بازي تو كنسول x به كنسول y ميرسه يا نه:d
ولي اين طور كه معلومه تفاوتشون خيلي نيست.انگار iw يه كاري كرده نه سيخ بسوزه نه كباب.نسخه ٤رو ١٠٨٠ كرده تا افت فريم داشته باشه و نسخه ي x1 رو ups 720 كرده تا فريم ثابت باشه.اين طوري هردو نسخه يه چيزي دارن واسه گفتن.(حدسيات بنده:d )
ولي حالا اگه نسخه ٤هم ups 720 بود اون وقت بايد ميديديم كه نسخه ي x1 حرفي واسه گفتن داره يا نه...

مهدی این مشکل افت فریم قراره با پچ حل شه;)
http://forum.bazicenter.com/thread83949/

من نمي فهمم دليل اين بحث ها چيه وقتي بازي بر كنسول هاي نسل بعد به شدت ضعيفه :d ؟ GTA V با اون همه عظمت گرافيكش رو كنسول هاي اين نسل از اينا بالاتره :| :‌
79061236872372585104.jpg

خداییش منم نمیفهمم ... اگه این عکس واقعی ... و تو بازی هم تفاوت در همین حده ... واقعا این بحث ها دیگه برای چیه ... کاملا معلومه تو کدوم نسخه بهتره ... البته اگه این عکس واقعی باشه ...

خوب دیگه چه کاری ازین به بعد بازیا 1080 باشن همرو 720 میسازن بعد ups میکنن به 1080 دیگه:|
البته سازنده های ghosts که دقیقا خودشونم نفهمیدن چیکار کردن نه توی بازی و نه توی پورت بازی
ولی خوب چیزی که مخصه اینه که تفاوت زیادی بین کنسول ها نیست حالا یکی native میکنه یکی upscale ولی در ظاهر که تفاوت زیادی احساس نمیشه بازم تا خودمون بازی نکنیم نمیتونم با قاطعیت نظر بدیم

تو فکر کن اینجا همه طرفدار یه کنسول بودن، اونوقت در عرض کمتر از 1 سال همه میزاشتن از فروم میرفتن! :دی اصلا کل لذت فروم به همین بحث های به قول تو بچه گانه هست (به شرط اینکه به توهین و درگیری ختم نشه)، من خودم تو 2 ماه اخیر روی کنسول فقط 15 ساعت GTA V بازی کردم، 3 ساعت هم همین CoD ولی تو تمام مباحث فروم حضور فعال داشتم :)) :دی

آخه که چی بشه محمد؟ اکثر این بحث ها آخرش به دعوا و توهین و از همه مهم تر، منحرف شدن تاپیک (مثل همینجا) میشه. اصلا دلیلی اینکه من شخصا سر به بخش های فروم نمیزنم و یه راست میرم توی مباحث گوناگون همین بچه بازی هاست.

البته منکر اضافه شدن به اطلاعات توی این بحث ها نمیشم، ولی اینجا جواب نمیده :دی

پ.ن: 5000تا شد :( یادش بخیر اولین بار شد پستهام 500 تا کفم بریده بود :دی

یه سری ایده و تز جدید اومده به شرح زیر:
رزولوشن 720 از 1080 بهتر شده!
رزولوشن 1080 به درد این میخوره که کله رو بکنیم تو مانیتور!
پی سی هم upscale داره !
اون 32 مگ esram شده پیرهن عثمون و ساخته فرا بشر و فوق العاده کانفیدنشال و قدرت در حد تایتان!
منتقدان رشوه گیر شدن!
Keep going , We shall enjoy more
:bighug:

خداییش منم نمیفهمم ... اگه این عکس واقعی ... و تو بازی هم تفاوت در همین حده ... واقعا این بحث ها دیگه برای چیه ... کاملا معلومه تو کدوم نسخه بهتره ... البته اگه این عکس واقعی باشه ...

این عکس کاملا واقعیه ، اما من اصلا تفاوتی نمیبینم غیر از تفاوت بسیار کمی در رنگبندی که اونم برتری محسوب نمیشه . میتونم بپرسم شما از کجا میگید کاملا مشخصه کدوم نسخه بهتره ؟ چون واقعا واسم جالبه ...

این عکس کاملا واقعیه ، اما من اصلا تفاوتی نمیبینم غیر از تفاوت بسیار کمی در رنگبندی که اونم برتری محسوب نمیشه . میتونم بپرسم شما از کجا میگید کاملا مشخصه کدوم نسخه بهتره ؟ چون واقعا واسم جالبه ...
شما شارپ تر بودن تصوير سمت راستي رو يني تشخيص نميدي كه خيلي هم واضحه ??!!!!!
جالبه اين عكس هم مال ign هست منتقد اون سايت هم اين كه براي ps4 بهتره رو تشخيص ميده ما هم داريم تشخيص ميديم اما شما نه و اسرار داريد كه بگيد نه فرقي نيست!!!!

من این ویدیو ign رو دیدم، خیلی عجیبه با توجه به این تفاوت رزولیشن من تفاوت خاصی بین دو تا تصویر از لحاظ جزئیات نمیبینم :d
تفاوت صرفا فقط توی رنگ بندیه

اگه مبحث دیداری که دوستان خیلی روش تاکید داشتن رو در نظر بگیریم چی ... تصویر کاملا شارپتر و زنده تره .... همین رنگ بندی میشه بدونم به چه علت به وجود اومد تو یه عکس دریا سبزه مایل به خاکستریه و تو بغلیش ابی ... چرا همچین تفاوت واضحی وجود داره ...

بعدم تفاوت تو لبه ها و جزییات و بافت ها میخواید یه کم دقیق تر ... به لبه های لباس فضایی نگاه کنید متوجه میشید به خدا ...

فقط فاصله صورتتون رو نزدیک تر کنید تا جزئیات رو کاملا ببینید ...

یه سوال الان رزولیشن مونیتوری که باهاش تصویر رو میبینید چقدره ... چون من خودم الان دارم با دو رزولیشن متفاوت تصویر رو میبینم ... روی لپتاپم که 798 در 1366 و مانیتورم که 1080 هست ... روی مونیتورم هیچ تفاوتی به نظر نمیرسه ... حتی تفاوت رنگ ها هم مشهود نیست به اون شکل ... ولی روی مانیتورم دو تا تصویر متفاوت میبینم ...

والا بزرگترین تفاوت هم شفافیت تصویره که سمت چپی مات و کدره و سمت راستی خیلی شفاف

میله های زرد رنگ رو ببینید ... داخل سوراخ دایره ای شکل ... فکر کنم دیگه متوجه تفاوت بشید ...

اگه مبحث دیداری که دوستان خیلی روش تاکید داشتن رو در نظر بگیریم چی ... تصویر کاملا شارپتر و زنده تره .... همین رنگ بندی میشه بدونم به چه علت به وجود اومد تو یه عکس دریا سبزه مایل به خاکستریه و تو بغلیش ابی ... چرا همچین تفاوت واضحی وجود داره ...

بعدم تفاوت تو لبه ها و جزییات و بافت ها میخواید یه کم دقیق تر ... به لبه های لباس فضایی نگاه کنید متوجه میشید به خدا ...

فقط فاصله صورتتون رو نزدیک تر کنید تا جزئیات رو کاملا ببینید ...

یه سوال الان رزولیشن مونیتوری که باهاش تصویر رو میبینید چقدره ... چون من خودم الان دارم با دو رزولیشن متفاوت تصویر رو میبینم ... روی لپتاپم که 798 در 1366 و مانیتورم که 1080 هست ... روی مونیتورم هیچ تفاوتی به نظر نمیرسه ... حتی تفاوت رنگ ها هم مشهود نیست به اون شکل ... ولی روی مانیتورم دو تا تصویر متفاوت میبینم ...

والا بزرگترین تفاوت هم شفافیت تصویره که سمت چپی مات و کدره و سمت راستی خیلی شفاف

میله های زرد رنگ رو ببینید ... داخل سوراخ دایره ای شکل ... فکر کنم دیگه متوجه تفاوت بشید ...

هیچ تفاوت خاصی وجود نداره اینو منتقدا دارن میگن.همه مواردی هم که اشاره کردی فاقد هرگونه تفاوتی هستن!

هیچ تفاوت خاصی وجود نداره اینو منتقدا دارن میگن.همه مواردی هم که اشاره کردی فاقد هرگونه تفاوتی هستن!

اولا چند تا منتقد این رو گفتن ... دوما یعنی من به خاطر اینکه چند تا منتقد گفتن ... علنا چیزهایی که دارم با چشم میبینم رو نادیده بگیرم ... اگه بحث تست فنی مثل دیجیتال فاندری بود یه چیزی... که اونم تکلیف معلومه ...

720 < 1080

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or