امتیازات Call of Duty : Ghosts

FLAWL3SS

کاربر سایت
29549331049453471862.jpg

Developer---------Infinity Ward
Publisher--------------Activision
Writer----------Stephen Gaghan
Composer---------David Buckley
Series---------------Call of Duty
Engine----------------IW Engine
Genre------------------------Fps

God Is A Geek - 10/10
Total Playstation - 9/10
Post Arcade - 9/10
Hardcore Gamer Magazine - 9/10
IGN - 8.8/10
NZ Gamer - 8.7/10
Machinima - 8.5/10
The Globe And Mail - 8.5/10
Canadian Online Gamer - 8.5/10
Gamers Temple - 8.4/10
Lazygamers - 8.3/10
Mondoxbox - 8.2/10
The Sixthaxis - 8/10
GamesBeat - 8/10
OXM - 8/10
Everyeye.it - 8/10
The Escapist - 8/10
MetroGame Central - 8/10
Gamespot - 8/10
Gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
Teleghraph - 8/10
IGN Italy - 8/10
OXM US - 8/10
GameBlog.fr - 8/10
LaPS3 - 7.8/10
EGM - 7.5/10
NowGamer - 7.5/10
GameFront - 7.4/10
The Digital Fix - 7/10
DarkStation - 7/10
GameTrailers - 7/10
GRY Online - 7/10
VideoGamer - 7/10
EuroGamer - 7/10
Edge - 7/10
Joystiq - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Polygon - 6.5/10
GiantBomb - 6/10
DPAD Mag - 6/10
Destroictoid - 5/10

متای بازی (PS4 بیشترین امتیاز ثبت شده رو دارد)

70963085893136280648.jpg

آخرین ویرایش:
تمسخر ؟! چرت ؟! استغفرلله :d

من که همیشه گفتم این Upscalerـه فوق خفن فضایی کارش خیلی درسته و همه چیز رو راست و ریس میکنه، بیا الان هم که مشخص شده تو این بازی خیلی خوب این کار رو کرده و بر طبق نظریه اون چیزی که چشم میبینه مهمه نسخه X1 نسخه برتر اعلام میشه "منم اینو چند وقت پیش گفتم :d"

اون دوستتون هم که گفت بعدا خیلی راحت 4K رو نشون میده که PS4 اون موقع باید بره غاز بچرونه، احتمالا از پس 8K هم بر میاد

من کجا مسخره کردم الکی حرف دهن آدم میزارید ...
wpedzrndlmku6bec3lv.gif

واقعا برام عجیب هست یا ی سری ها خودشونو به کوچه علی چپ زدن یا واقعا چیزی متوجه نمی شن شابد هم نمی خوان متوجه بشوند تفاوت 1080 با 720 چقدر هست !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای درک بیشتر قضیه از 2 جای بازی با کامپیوتر براتون تصویر قرار دادم تا بیشتر متوجه بشوید در ضمن تمام گزینه های گرافیکی تا اخر هست !
تقریبا وقتی بازی رااز 720 به حالت 1080تعقیر می دهیم فریم بازی از 148 به 86 کاهش پیدا می کند !چیزی در حدود نصف !کاملا مشخص هست کیفیت 1080 با 720 هم که دیگه فکر کنم بچه 5 ساله هم خیلی راحت می تونه تفاوت را احساس کنه !تو این 2 تا تصویر
حالا کنسول یکه بازی را 1080 اجرا کرده بی شک قوی تر هست و سازنده خیلی راحت توانسته بازی را رو حالت 1080 برای این کنسول درست کنه
امیدوارم این بحث همین جا تمام بشه با این توضیحات

@ hosein me

دوست عزیز موضوع یه چیز دیگست، کسی منکر قدرت بالای PS4 نیست! موضوع اینه که Upscaler کنسول Xone می تونه تا حدودی ضعف کمبود رزولشن رو برطرف کنه ، چیزی که منتقدها بهش اشاره کردن تفاوت آن چنانی بین رزولشن 720 و 1080 ندیدن ؛ در صورتی که با این اختلاف باید تفاوت چشمگیر بود.

نقد IGN:
When comparing the PS4 and Xbox One versions side-by-side, there’s little to no variation in textures and effects, but there is a discernible difference in resolution. While both are displayed at 1080p, the Xbox One version upscales the game from 720p resolution. In contrast, the PS4 version runs natively at 1080p, which makes character models, weapons, and environments look noticeably sharper and more detailed. The difference is especially apparent on larger-sized TVs, where pixel density weighs more heavily in picture quality.
یه جا هم میگه:
though I did encounter occasional framerate issues during the single-player campaign on PS3 and PS4, whereas my time with the Xbox One version was stable throughout.
حالا من نمیدونم اینا چه فکری با خودشون کردن برای 1080 شدن ورژن PS4 ، ثبات فریم رو کنار گذشتن!
به گفته ی IGN ،مزیتی گه اکس 1 داره ،ثبات قریم هست و برتزیه 4، شارپ تر بودن و نیتیو 1080 بودنه!

آخرین ویرایش:
واقعا برام عجیب هست یا ی سری ها خودشونو به کوچه علی چپ زدن یا واقعا چیزی متوجه نمی شن شابد هم نمی خوان متوجه بشوند تفاوت 1080 با 720 چقدر هست !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای درک بیشتر قضیه از 2 جای بازی با کامپیوتر براتون تصویر قرار دادم تا بیشتر متوجه بشوید در ضمن تمام گزینه های گرافیکی تا اخر هست !
تقریبا وقتی بازی رااز 720 به حالت 1080تعقیر می دهیم فریم بازی از 148 به 86 کاهش پیدا می کند !چیزی در حدود نصف !کاملا مشخص هست کیفیت 1080 با 720 هم که دیگه فکر کنم بچه 5 ساله هم خیلی راحت می تونه تفاوت را احساس کنه !تو این 2 تا تصویر
حالا کنسول یکه بازی را 1080 اجرا کرده بی شک قوی تر هست و سازنده خیلی راحت توانسته بازی را رو حالت 1080 برای این کنسول درست کنه

شما که میگی تفاوت زیاده اشکال کارت اینجاس که چسبیدی تو LCD یه ذره فاصله بگیری دیگه تفاوت 720p با 1080P که هیچی تفاوت 1080P رو هم با 144P نمیتونی تشخیص بدی.:d

ادامه توضیحات رو هم من میدم :دی
منتقد Polygon که پول گرفته
منتقد Game Revolution که چرت گفته
منتقد BioGamerGirl که اصلا حساب نیست
منتقد HardcoreGamer که فن مایکروسافت هست
منتقد Game Informer هم که فاصله قانونی از TV رو رعایت نکرده
نفر بعدی کیه؟ :-/

نسل جدید شروع شد، این بچه بازی ها تموم نشد.
تو فکر کن اینجا همه طرفدار یه کنسول بودن، اونوقت در عرض کمتر از 1 سال همه میزاشتن از فروم میرفتن! :دی اصلا کل لذت فروم به همین بحث های به قول تو بچه گانه هست (به شرط اینکه به توهین و درگیری ختم نشه)، من خودم تو 2 ماه اخیر روی کنسول فقط 15 ساعت GTA V بازی کردم، 3 ساعت هم همین CoD ولی تو تمام مباحث فروم حضور فعال داشتم :)) :دی

اگه نمی دونی بدون که:
Infinity Ward به Giantbomb گفته که برای رفع مشکل ثبات فریم در Ps4 در حال کار روی یک پچ می باشد.o:-)بعدشم بیشتر سایت ها که بازی رو روی هر دو پلتفرم انجام دادن گفتن تفاوت زیادی ندارند:-b
دیگه من موندم شما باچی مشکل داری؟:-/
Call of Duty: Ghosts PS4 suffering frame rate issues – report | VG247

من بلافاصله بعد از منتشر شدن نقد polygon گفتم به زودی تمام سایت ها بی اعتبار میشن و همینم شد:d
اخطارم بابت همین گرفتم!

نفر بعدی رسید
IGN
When comparing the PS4 and Xbox One versions side-by-side, there’s little to no variation in textures and effects, but there is a discernible difference in resolution. While both are displayed at 1080p, the Xbox One version upscales the game from 720p resolution. In contrast, the PS4 version runs natively at 1080p, which makes character models, weapons, and environments look noticeably sharper and more detailed. The difference is especially apparent on larger-sized TVs, where pixel density weighs more heavily in picture quality.

نفر بعدی Thunderbolt
Quite simply, it’s hard to tell much difference between this and the 360 version. Textures are muddy, lines are jagged and it lacks the smooth anti-aliasing of the PS4 edition. It’s hard to tell exactly what this version provides that justifies labeling it as a next generation game.

AusGamers
There has been much discussion online in recent weeks about resolution issues affecting PlayStation 4 vs. Xbox One titles. It's been confirmed that the PlayStation 4 version runs at a native 1080p, but the Xbox One version is upscaled to 1080p from 720p
اقلا رزولشون بالتر رو اشاره کردن !
البته خودم میدونم IGN کجا
Polygon !!!! کجا نوشته بین دو نسخه تفاوتی نیست و هر کس به خاطر رزولوشن بالاتر PS4 بخره کاره احمقانه ای کرده !

این HardcoreGamer که از نظر بعضی عزیزان سونی فن از اعتبار ساقطه و فن مایکرو و . . .

احیانا همون سایتی نیست که توی لیست 100 بازی برتر نسل هفتمش بازی رتبه نخست آخرین ما رو انتخاب کرده؟!
یعنی الان این انتخابش هم از اعتبار ساقطه دیگه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or