امتیازات Call of Duty : Ghosts

FLAWL3SS

کاربر سایت
29549331049453471862.jpg

Developer---------Infinity Ward
Publisher--------------Activision
Writer----------Stephen Gaghan
Composer---------David Buckley
Series---------------Call of Duty
Engine----------------IW Engine
Genre------------------------Fps

God Is A Geek - 10/10
Total Playstation - 9/10
Post Arcade - 9/10
Hardcore Gamer Magazine - 9/10
IGN - 8.8/10
NZ Gamer - 8.7/10
Machinima - 8.5/10
The Globe And Mail - 8.5/10
Canadian Online Gamer - 8.5/10
Gamers Temple - 8.4/10
Lazygamers - 8.3/10
Mondoxbox - 8.2/10
The Sixthaxis - 8/10
GamesBeat - 8/10
OXM - 8/10
Everyeye.it - 8/10
The Escapist - 8/10
MetroGame Central - 8/10
Gamespot - 8/10
Gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
Teleghraph - 8/10
IGN Italy - 8/10
OXM US - 8/10
GameBlog.fr - 8/10
LaPS3 - 7.8/10
EGM - 7.5/10
NowGamer - 7.5/10
GameFront - 7.4/10
The Digital Fix - 7/10
DarkStation - 7/10
GameTrailers - 7/10
GRY Online - 7/10
VideoGamer - 7/10
EuroGamer - 7/10
Edge - 7/10
Joystiq - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Polygon - 6.5/10
GiantBomb - 6/10
DPAD Mag - 6/10
Destroictoid - 5/10

متای بازی (PS4 بیشترین امتیاز ثبت شده رو دارد)

70963085893136280648.jpg

آخرین ویرایش:
آخی اون حرف رو که من نگفتم، GI گفته :( حالا جهت حل مشکل میتونی زنگ بزنی بهشون و بگی چرا همچین چیزی گفتن، شماره تلفنشون اینه ==> 612 486 6100
اگر هم خواستی حضوری بری که آدرس اینه:
724 North 1st Street
3rd Floor
Minneapolis, MN 55401
اینم عکس دفترشون، یه وقت اشتباهی نری جای دیگه :دی

mpls2.jpg

احتمالا طرف مشکل چشمی داشته :d چون من با مانیتور 15 اینج لپ تاپم ( عصر حجر) هم وقتی ویدیو مقایسه ign رو دیدم به راحتی تفاوت رو تشخیص دادم:d

خب پس منم مشکل چشمی دارم :d چون همون ویدیوی IGN رو 1080 رو دانلود کردم و توی مانیتور 32 اینچ Full HD دیدم و واقعا هیچ تفاوتی ندیدم ، جالبه یارو که روی ویدیو حرف میزد میگفت PS4 شارپتر بنظر میرسه ولی من هرچی دقت کردم متوجه نشدم خداییش !

نزن این حرفو ! یعنی چی نداره !
خب کنسولم داره رو همون سایز اجرا میکنه آپسکیل یه تکنیک هماهنگ کننده ی سایز پردازش شده با سایز خروجیه تصویریه و تبدیل میکنه ایندوتا سیگنالهای تصویری رو بهمدیگه .
از اسمشم معلومه ... Scale (بزرگ) میکنه فقط تصویرو ... تلویزیون هم دارتش DVD پلیر هم همینطور .

فرق داره آقا ، Upscale داریم تا Upscale توی PC فقط همون تصویر بزرگ میشه و هیچ پروسسی روش انجام نمیشه ، مگه با استفاده از نرم افزار خاصی که من اطلاعی ندارم ازش ولی خیلی از BluRay پلیرها بصورت سخت افزاری Upscale میکنن و تصویر علاوه بر بزرگتر شدن کیفیتش هم بهتر میشه . مثلا شما الا یه فیلم بر روی DVD رو بذار تو PC و فول اسکرین کن و مقایسه کن با همون DVD زمانی که مثلا توی PS3 پخش میشه ... اختلاف خیلیه .

نزن این حرفو ! یعنی چی نداره !
خب کنسولم داره رو همون سایز اجرا میکنه آپسکیل یه تکنیک هماهنگ کننده ی سایز پردازش شده با سایز خروجیه تصویریه و تبدیل میکنه ایندوتا سیگنالهای تصویری رو بهمدیگه .
از اسمشم معلومه ... Scale (بزرگ) میکنه فقط تصویرو ... تلویزیون هم دارتش DVD پلیر هم همینطور .
خُب دیگه پس نمیدونی upscaler چیه:دی
شما روی PC هر رزولوشنی بگذاری، دقیقا رو همون اجرا میشه. هیچ ربطی هم به نمایشگرت نداره که چه اندازه باشه، رزولوشنی که رو TV یا مانیتورـت به نمایش درمیاد دقیقا همونیه که گذاشتی. ولی تو کنسول ها، چه رزولوشن نیتیو 720p باشه، چه 900p باشه چه 480p، در نهایت آپ اسکیل میشه به 1080p و TV ـت اون بازی رو روی 1080p نمایش میده.

@Victarion
انقدر حرص نخور، خوب نیست برات:دی

به سبک دوستان :دی

الان ینی میخاین بگین که تا آخر هیچ فرقی بین 1080ـه PS4 و 720ـه XO نخواهد بود دیگه ؟؟ همین اول قضیه رو روشن کنین :دی

والله ما هیچ اظهار نظری نمی کنیم تصاویر خودش گویا هست :d
خوب پس این ینی قبول دارین دیگه ؟؟ :دی

این بازیه تا دیروز مهم نبود ولی الان نمیدونم طی چه مراحلی تبدیل شد به یک بازی مهم !!! کاش تاپیک BF4 هم همینجور حضور داشتید :)
یه مشت احمق تو IW نشستن و دم از بهینه کردن میزنن اونوقت دارن میبینن بازی رو 1080 افت فریم داره ، 1080 ران میکنن !!! BF4 رو تنظیمات high end رو سیستم من 80 فریم میده ولی Ghosts افت فریم داره !! لول
من کاری با دوستان ندارم ، ولی فعلا که اینطوری بوده و من 2 تا بازی با این شرایط دیدم ، یکی همین COD G و یکی هم BF4 ...

جدا اگه تو BF4 تفاوت ندیدی ، بیشتر از این سعی نکن چون تفاوت نمیبینی :دی مرد حسابی شوخیت گرفته ؟

آخرین ویرایش:
به سبک دوستان :دی

الان ینی میخاین بگین که تا آخر هیچ فرقی بین 1080ـه PS4 و 720ـه XO نخواهد بود دیگه ؟؟ همین اول قضیه رو روشن کنین :دی

من کاری با دوستان ندارم ، ولی فعلا که اینطوری بوده و من 2 تا بازی با این شرایط دیدم ، یکی همین COD G و یکی هم BF4 ...

والله ما هیچ اظهار نظری نمی کنیم تصاویر خودش گویا هست :d
مگه انتخاب دیگه ای هم دارید ؟! :-j گفتن 720p یا 1080p شما 720 رو انتخاب کردی ؟!

1280 * 720 = 921,600
1920 * 1080 = 2,073,600

900 هزار در برابر 2 ملیون . فرق چندانی هم ندارن ! از دو برابرش فقط یکم بیشتره !

آخرین ویرایش:
ولی اگه از حق نگذریم بعد از اینکه ghosts رو بازی کردم ، با اینکه افت فریم داره و با رم فیکس لگ میزنه ام خدایی از بتل بیشتر بهم چسبیده
یعنی واقعاََ اگه گرافیک bf4 رو داشت متای بالای 87 میگرفت

جدا اگه تو BF4 تفاوت ندیدی ، بیشتر از این سعی نکن چون تفاوت نمیبینی :دی مرد حسابی شوخیت گرفته ؟

اینکه بازی رو PS4 خیلی خیلی بهتر بود که شکی نیست ، صحبت من در مورد شفافیت و شارپ بودنه که در BF4 هم با اینکه رزلوشن PS4 بالاتر بود و باید شارپ تر بود ، اما X1 شارپتر بود . الانم دیگه حسش نیست سر اون موضوع بخوایم اینجا بحث کنیم ولی برید با خلوص نیت :d عکسهای مقایسه ی DF رو ببینید کاملا مشخصه کدوم شارپتره . حتی در قیاس PC .

فعلا یه چیزی این وسط غیرطبیعی بنظر میرسه و من چیزی غیر از Upscaler به ذهنم نمیرسه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or