امتیازات Call of Duty : Ghosts

FLAWL3SS

کاربر سایت
29549331049453471862.jpg

Developer---------Infinity Ward
Publisher--------------Activision
Writer----------Stephen Gaghan
Composer---------David Buckley
Series---------------Call of Duty
Engine----------------IW Engine
Genre------------------------Fps

God Is A Geek - 10/10
Total Playstation - 9/10
Post Arcade - 9/10
Hardcore Gamer Magazine - 9/10
IGN - 8.8/10
NZ Gamer - 8.7/10
Machinima - 8.5/10
The Globe And Mail - 8.5/10
Canadian Online Gamer - 8.5/10
Gamers Temple - 8.4/10
Lazygamers - 8.3/10
Mondoxbox - 8.2/10
The Sixthaxis - 8/10
GamesBeat - 8/10
OXM - 8/10
Everyeye.it - 8/10
The Escapist - 8/10
MetroGame Central - 8/10
Gamespot - 8/10
Gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
Teleghraph - 8/10
IGN Italy - 8/10
OXM US - 8/10
GameBlog.fr - 8/10
LaPS3 - 7.8/10
EGM - 7.5/10
NowGamer - 7.5/10
GameFront - 7.4/10
The Digital Fix - 7/10
DarkStation - 7/10
GameTrailers - 7/10
GRY Online - 7/10
VideoGamer - 7/10
EuroGamer - 7/10
Edge - 7/10
Joystiq - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Polygon - 6.5/10
GiantBomb - 6/10
DPAD Mag - 6/10
Destroictoid - 5/10

متای بازی (PS4 بیشترین امتیاز ثبت شده رو دارد)

70963085893136280648.jpg

آخرین ویرایش:
شما روی PC هر رزولوشنی بگذاری، دقیقا رو همون اجرا میشه. هیچ ربطی هم به نمایشگرت نداره که چه اندازه باشه، رزولوشنی که رو TV یا مانیتورـت به نمایش درمیاد دقیقا همونیه که گذاشتی.
رو PC هم Upscale میشه به رزولوشن مانیتورت.

اینکه بازی رو PS4 خیلی خیلی بهتر بود که شکی نیست ، صحبت من در مورد شفافیت و شارپ بودنه که در BF4 هم با اینکه رزلوشن PS4 بالاتر بود و باید شارپ تر بود ، اما X1 شارپتر بود . الانم دیگه حسش نیست سر اون موضوع بخوایم اینجا بحث کنیم ولی برید با خلوص نیت :d عکسهای مقایسه ی DF رو ببینید کاملا مشخصه کدوم شارپتره . حتی در قیاس PC .

فعلا یه چیزی این وسط غیرطبیعی بنظر میرسه و من چیزی غیر از Upscaler به ذهنم نمیرسه .

همینو بگم و این بحث رو ببندیم ؛ نسخه ی PS3 رو خودم بازی کردم از نسخه ی PC روی تنظیمات High End شارپ تر بود و خیلی نزدیک به نسخه ی X1 !!! عکس هم تو همون تاپیک ازش گذاشتم.
======================
در مورد upscal اینکه نمیدونم قضیه چیه ولی upscale شدن COD خیلی عالیه و خیلی هم تمیز در میاد. همین Black ops2 اگه اشتباه نکنم 600p باشه ولی خیلی خوب Upscale شده ولی اینکه چرا با اینکه خودشون حتماً از این قضیه ی افت فریم نسخه ی PS4 با خبر بودن بازم رو 1080 گذاشتن جای سواله چون تفاوت پردازشی 1080 تا 720 خیلی زیاده ، یعنی الان شرایط مساوی نیست ، X1 اگه داره بهتر فریم میده داره رو رزولوشنی اجرا میشه که بیشتر از 2 برابرش داره رو PS4 اجرا میشه !!!! جالب تر اینه که روی PC هم افت فریم داره !! این دیگه اصلاً به سخت افزار برنمیگرده ، نمیدونم چیکار کرده IW ولی اصلاً نمیشه رو این بازی حساب باز کرد.

من فکر میکنم این مقایسه ها یه مشکلی داره! برای من خیلی عجیبه ورژن X1 هیچ فرقی از لحاظ وضوح و رزولوشن نداشت حتی X1 یمقدار بهتر هم بود! من 2-3 تا ویدیوی مقایسه دیدم که تو همشون همینطور بود. اینارو خودم از یه ویدیو مقایسه عکس گرفتم:

05925352906113053002.jpg

73100293638194784867.jpg
دیگه Upscaler هر چقدر هم قوی باشه این اختلاف رزولوشن تو لبه ها مشخص میشه!
من خیلی دقت کردم تو این عکسها و این چیزی که من تو این ویدیو ها دیدم بنظر میرسید که رزولوشن PS4 نیتیو 1080 نیست! حالا یا اینکه این سایتها بصورت 1080 کپچر نکردن نسخه PS4 رو یا اینکه Upscalerـه X1 پردازش های دیگه هم انجام میده!

اینکه بازی رو PS4 خیلی خیلی بهتر بود که شکی نیست ، صحبت من در مورد شفافیت و شارپ بودنه که در BF4 هم با اینکه رزلوشن PS4 بالاتر بود و باید شارپ تر بود ، اما X1 شارپتر بود . الانم دیگه حسش نیست سر اون موضوع بخوایم اینجا بحث کنیم ولی برید با خلوص نیت :d عکسهای مقایسه ی DF رو ببینید کاملا مشخصه کدوم شارپتره . حتی در قیاس PC .

فعلا یه چیزی این وسط غیرطبیعی بنظر میرسه و من چیزی غیر از Upscaler به ذهنم نمیرسه .

نمی دونم باید بازیهای دیگه هم بیاد ولی اگر این Upscaler اینجوری کیفیت رو نزدیک کنه دیگه خیلی مسخره میشه و این یعنی هر سازنده ای که رزولوشن 1080p بخواد روی XO بسازه رسما خودشو مسخره کرده
این DF باید یک شفاف سازی اساسی بکنه

حالا این اولش هست
:biggrin1:
بزارید TV های 4K بیاد اونوقت وقتی بازیهای 1080P واقعی روی X1 به صورت Upscaler در اومد و رسما همون 4K را تحویل گرفتیم
:biggrin1:
اونوقت کیفیت بازیهای شما همون 720 بنظر میاد لول
ولمون کن تونو قرآن
----------------------------
خوشم میاد مقایسه1080 PS4 با 720 XBOXکم کم داره به یه استاندارد تبدیل میشه ادامه بدید ایشالله تا نسل بعد دلیلش هم بعضی برتری های X1 معلومه اکتی و EA هزار و شونصد تا عهد نامه با ماکرو دارن بازم وضعیت اینه خدا به روزی رحم کنه که فری باشن یا سمت سونی

آخرین ویرایش:
من اینو تقریبا 1 ماه پیش گفته بودم. تو این مدت هم یکی دو نفر به مسخره گرفتن و هی هر جا میرسیدن به تمسخر میگفتن به خیال اینکه مثلا حرفم چرت بوده (حالا نمیخوام نام ببرم، خودشون میدونن کین:دی).

تمسخر ؟! چرت ؟! استغفرلله :d

من که همیشه گفتم این Upscalerـه فوق خفن فضایی کارش خیلی درسته و همه چیز رو راست و ریس میکنه، بیا الان هم که مشخص شده تو این بازی خیلی خوب این کار رو کرده و بر طبق نظریه اون چیزی که چشم میبینه مهمه نسخه X1 نسخه برتر اعلام میشه "منم اینو چند وقت پیش گفتم :d"

اون دوستتون هم که گفت بعدا خیلی راحت 4K رو نشون میده که PS4 اون موقع باید بره غاز بچرونه، احتمالا از پس 8K هم بر میاد

من کجا مسخره کردم الکی حرف دهن آدم میزارید ...

من خیلی دقت کردم تو این عکسها و این چیزی که من تو این ویدیو ها دیدم بنظر میرسید که رزولوشن PS4 نیتیو 1080 نیست! حالا یا اینکه این سایتها بصورت 1080 کپچر نکردن نسخه PS4 رو یا اینکه Upscalerـه X1 پردازش های دیگه هم انجام میده!

جک نگید دیگه ، خود سازنده بازی تایید کرده ...

جک نگید دیگه ، خود سازنده بازی تایید کرده ...
بابا من گفتم تو این ویدیوهایی که دیدم، برام عجیب بود که چرا تو لبه ها تفاوتی نبود. تو BF4 تو لبه ها کاملا معلوم بود رزولوشن PS4 بالاتره با اینکه اختلاف رزولوشن هم کمتر از COD هست.

تو رو خدا برید همون ویدیو ign رو ببینید بعد بیاید اینجا نظر گوهر بار بدید !! 720 بهتر از 1080 دیگه چه صیغه ای اخه؟!!!!!!
نسخه XO بد نیستش ولی وقتی کنار نسخه ps4 مقایسه میشه ( تو همون ویدیو) اختلاف رزولوشن مشخصه. شارپ تر بودن . لبه نداشتن تو نسخه ps4 کاملا مشهوده . که اینم به خاطر رزولوشن بیشتر هستش. تفاوت دیگه ای باهم ندارند . فریم ریت بازی تو نسخه ps4 بعضی جا ها افت میکنه . نه اینکه فریم پایین هستش. که این مورد تو نسخه pc کم و بیش وجود داره چون رزولوشن دو برابر بالاتر از XO زو ساپورت میکنه
حالا عروسی گرفتن دوستان xo فن برای چیه من نمیدونم .
شاید خوشحالن که بازی رو 720 با وضوح کمتر بدون مشکل اجرا میشه!!!!!
خیلی باحالید . دمتون گرم!!!

- - -ویرایش - - -

بابا من گفتم تو این ویدیوهایی که دیدم، برام عجیب بود که چرا تو لبه ها تفاوتی نبود. تو BF4 تو لبه ها کاملا معلوم بود رزولوشن PS4 بالاتره با اینکه اختلاف رزولوشن هم کمتر از COD هست.

شما بنظرم دقتت مشکل داره. دوباره ویدیو ign رو ببین

آخرین ویرایش:
من نمي فهمم دليل اين بحث ها چيه وقتي بازي بر كنسول هاي نسل بعد به شدت ضعيفه :d ؟ GTA V با اون همه عظمت گرافيكش رو كنسول هاي اين نسل از اينا بالاتره :| :‌
79061236872372585104.jpg

من نمي فهمم دليل اين بحث ها چيه وقتي بازي بر كنسول هاي نسل بعد به شدت ضعيفه :d ؟ GTA V با اون همه عظمت گرافيكش رو كنسول هاي اين نسل از اينا بالاتره :| :‌
79061236872372585104.jpg
حالا ضعیف یا قوی یا آشغال فعلا این در دسترس هست و باید سر این بحث کرد دیگه :دی

آقا احتمال زیاد تو همین BF4 اختلاف خیلی زیاد هست ولی فعلا توی CoD طبق نظر چند تا سایت معتبر اختلاف زیادی وجود نداره. ناراحتی نداره که :دی اینجا تاپیک CoD هست، بهتره با قضیه کنار بیایید در عوض همین امروز میتونید تو تاپیک BF4 جبران کنید چون نقدهای X1 امروز میاد :دی اگر هم میخواید نظر سایت ها رو بی ارزش بدونید بگید تا ما تکلیفمون رو بدونیم :دی

آخرین ویرایش:
آقا احتمال زیاد تو همین BF4 اختلاف خیلی زیاد هست ولی فعلا توی CoD طبق نظر چند تا سایت معتبر اختلاف زیادی وجود نداره. ناراحتی نداره که :دی اینجا تاپیک CoD هست، بهتره با قضیه کنار بیایید در عوض همین امروز میتونید تو تاپیک BF4 جبران کنید چون نقدهای X1 امروز میاد :دی اگر هم میخواید نظر سایت ها رو بی ارزش بدونید بگید تا ما تکلیفمون رو بدونیم :دی
الان چی شد یهو این پست رو دادی بعد از تموم شدن بحث ؟! دیروز قبول کردیم دیگه اختلاف زیاد نیست :دی
:دی

آخرین ویرایش:
35207917637796715011.jpg

79061236872372585104.jpg
اینم نظر یه سایت دیگه در مورد اختلاف کم :d

Quite simply, it’s hard to tell much difference between this and the 360 version. Textures are muddy, lines are jagged and it lacks the smooth anti-aliasing of the PS4 edition. It’s hard to tell exactly what this version provides that justifies labeling it as a next generation game.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or