امتیازات Call of Duty : Ghosts

FLAWL3SS

کاربر سایت
29549331049453471862.jpg

Developer---------Infinity Ward
Publisher--------------Activision
Writer----------Stephen Gaghan
Composer---------David Buckley
Series---------------Call of Duty
Engine----------------IW Engine
Genre------------------------Fps

God Is A Geek - 10/10
Total Playstation - 9/10
Post Arcade - 9/10
Hardcore Gamer Magazine - 9/10
IGN - 8.8/10
NZ Gamer - 8.7/10
Machinima - 8.5/10
The Globe And Mail - 8.5/10
Canadian Online Gamer - 8.5/10
Gamers Temple - 8.4/10
Lazygamers - 8.3/10
Mondoxbox - 8.2/10
The Sixthaxis - 8/10
GamesBeat - 8/10
OXM - 8/10
Everyeye.it - 8/10
The Escapist - 8/10
MetroGame Central - 8/10
Gamespot - 8/10
Gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
Teleghraph - 8/10
IGN Italy - 8/10
OXM US - 8/10
GameBlog.fr - 8/10
LaPS3 - 7.8/10
EGM - 7.5/10
NowGamer - 7.5/10
GameFront - 7.4/10
The Digital Fix - 7/10
DarkStation - 7/10
GameTrailers - 7/10
GRY Online - 7/10
VideoGamer - 7/10
EuroGamer - 7/10
Edge - 7/10
Joystiq - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Polygon - 6.5/10
GiantBomb - 6/10
DPAD Mag - 6/10
Destroictoid - 5/10

متای بازی (PS4 بیشترین امتیاز ثبت شده رو دارد)

70963085893136280648.jpg

آخرین ویرایش:
تکذیب شده ... هیچ فرقی با نسخه 720P یـِ X1 نداره. البته این چیزی هست که چند جا دیدم و شنیدم و به احتمال 90% هم حقیقت داره.
این توییت در حواب اون بحثایه فروماست
البته به مزاج خیلیا خوش نمیاد ولی کاریش نمیشه کرد مهندسی کردن در این مورد فایده نداره چون منبع خوده IW :d

de8431aa89fcb0e91.jpg

آخرین ویرایش:
تکذیب شده ... هیچ فرقی با نسخه 720P یـِ X1 نداره. البته این چیزی هست که چند جا دیدم و شنیدم و به احتمال 90% هم حقیقت داره.

دو ساعت نشده که تایید شده شما تکذیبش کردی ؟
اون مقایسه ها که بینشون فرقی دیده نمیشد درست بود جفتشون 720p بودن !
نسخه PS4 با آپدیت 1080p میشه !!!
بهرحال عجیب و مسخرس ! اون منتقدا انقد نفهمن ؟! یا واقعا با یه اپدیت بازیِ 720p میشه 1080p ؟!!!!

راستی اگه تا الان جفتشون 720p بودن، پس چجوری IGN و Videogamer گفتن نسخه PS4 بهتره؟! احتمالا چون این قضیه رزولوشن ها رو شنیده بودن به خودشون تلقین میکردن نسخه PS4 شفاف تره:)) عجب سوژه ای، وای...:دی

واقعا عجب سر کاری گذاشته ما رو این IW ..:|

من نفهمیدم یعنی نسخه PS4 با این همه افت فریم 720p بود..؟
بعد بخواد به 1080p بره آیا افت فریمش بیشتر نمیشه؟
بعد مگه با پچ میشه رزولوشن برد بالا..!!؟

خب تکلیف اینم مشخص شد ، فقط چرا زودتر خودشون نگفتن که سر کار نریم ؟! البته با این اوضاعی که پیش اومد من خیلی هم مطمئن نیستم راست گفته باشن ! یعنی شاید کلا یه حرف مفتی زدن توش موندن حالا هی وقت تلف میکنن که شاید ملت یادشون بره :d
هر چی ما میگفتیم بخدا فرقی ندارن ظاهرا چشم بصیرت داشتن دوستان :d

شما شارپ تر بودن تصوير سمت راستي رو يني تشخيص نميدي كه خيلي هم واضحه ??!!!!!
جالبه اين عكس هم مال ign هست منتقد اون سايت هم اين كه براي ps4 بهتره رو تشخيص ميده ما هم داريم تشخيص ميديم اما شما نه و اسرار داريد كه بگيد نه فرقي نيست!!!!

خداییش منم نمیفهمم ... اگه این عکس واقعی ... و تو بازی هم تفاوت در همین حده ... واقعا این بحث ها دیگه برای چیه ... کاملا معلومه تو کدوم نسخه بهتره ... البته اگه این عکس واقعی باشه ...

احتمالا طرف مشکل چشمی داشته :d چون من با مانیتور 15 اینج لپ تاپم ( عصر حجر) هم وقتی ویدیو مقایسه ign رو دیدم به راحتی تفاوت رو تشخیص دادم:d

آخرین ویرایش:
خب تکلیف اینم مشخص شد ، فقط چرا زودتر خودشون نگفتن که سر کار نریم ؟! هر چی ما میگفتیم بخدا فرقی ندارن ظاهرا چشم بصیرت داشتن دوستان :d
من تو نقل قولي كه از من كردين كي گفتم رزولوشن بهتر يا گفتم aa بهتره؟؟!!
دارم ميگم شارپ تر كه واقعا هم هست و تو تصوير مقايسه ign تصوير نسخه ps4 شارپ تر به نظر مي رسيد فقط هم من نگفتم جالبه كه منتقد ign هم داره ميگه كه تصوير شارپ تر هست:d
اصلا شارپ بودن تصوير ربطي به رزولوشن نداره كه بيشترين تاثير رزولوشن روي دندونه ها هست.

خب تکلیف اینم مشخص شد ، فقط چرا زودتر خودشون نگفتن که سر کار نریم ؟! البته با این اوضاعی که پیش اومد من خیلی هم مطمئن نیستم راست گفته باشن ! یعنی شاید کلا یه حرف مفتی زدن توش موندن حالا هی وقت تلف میکنن که شاید ملت یادشون بره :d
هر چی ما میگفتیم بخدا فرقی ندارن ظاهرا چشم بصیرت داشتن دوستان :d

حب دیگه خودتم که گفتی تفاوت رنگبندی داشتن منم منظورم از تفاوت همون بود :d:-":-"

این عکس کاملا واقعیه ، اما من اصلا تفاوتی نمیبینم غیر از تفاوت بسیار کمی در رنگبندی که اونم برتری محسوب نمیشه . میتونم بپرسم شما از کجا میگید کاملا مشخصه کدوم نسخه بهتره ؟ چون واقعا واسم جالبه ...

من تو نقل قولي كه از من كردين كي گفتم رزولوشن بهتر يا گفتم aa بهتره؟؟!!
دارم ميگم شارپ تر كه واقعا هم هست و تو تصوير مقايسه ign تصوير نسخه ps4 شارپ تر به نظر مي رسيد فقط هم من نگفتم جالبه كه منتقد ign هم داره ميگه كه تصوير شارپ تر هست:d
اصلا شارپ بودن تصوير ربطي به رزولوشن نداره كه بيشترين تاثير رزولوشن روي دندونه ها هست.
عزیزم اون که روی دندونه ها تاثیر میذاره Anti Aliasing هست ( مخففش همون AA میشه ) ، البته رزولوشن هم باعث میشه دندونه ها بهتر بشن ولی تصویر با رزلوشن بالاتر کاملا شارپتر و واضح تر باید باشه . اینا در حال حاضر هیچ تفاوتی با هم ندارن ، خلاصه جوگیر شدید ، تحت تاثیر قرار گرفتید ، اشکالی نداره ، بیخیال ;)

09004723449448356369.jpg

وای خدا!
یعنی او همه که یه سری ها خودشون رو داشتن می کشتن چی شد...
اینا تازه با یه پچ 1080 کردنش؟؟؟
yahoo_4.gif

به هر حال اگه با پچ هم 1080 بشه فرقی به حال شما نداره چون اگه برای X1 هم بشه پچ میدن .

از پچ و مچ هم خبری نیست ! اینها یه دروغی گفتن نمیدونن چجوری از زیرش در برن ! واقعا هم نمیدونم منظور از این دروغ چی بوده ؟! اگر هم با پچ اینکار را بکنن مطمئن باشید وضعیت فرم خیلی میاد پایین همینکار را برای x1 هم میتونند بکنند .
جالبه که خود ign مثلا تو نقدش صحبت از 1080p میکنه و تو تخیلش از 1080 استفاده کرده و میگه شارپتر هست ؟! و خودش هم این پچ را نداشته با توجه مقایسه خودش در شرایط 720p . ما هرچقدر زور میزدیم ببینیم منظور بعضی سایتها از شارپتر چیه و بعد میدیدیم اتفاقا در حد خیلی کم ماله x1 شارپتر هست تو همین مقایسه 720p ! یعنی اینکه بعضی سایتها از روش خود تلقینی استفاده میکردند :lol:
--------------------
این احمق بازی سازها نمیدونن یه فروم beyond3d وجود داره اگه دروغ بگند گندشون در میاد ؟:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or