امتیازات Call of Duty : Ghosts

FLAWL3SS

کاربر سایت
29549331049453471862.jpg

Developer---------Infinity Ward
Publisher--------------Activision
Writer----------Stephen Gaghan
Composer---------David Buckley
Series---------------Call of Duty
Engine----------------IW Engine
Genre------------------------Fps

God Is A Geek - 10/10
Total Playstation - 9/10
Post Arcade - 9/10
Hardcore Gamer Magazine - 9/10
IGN - 8.8/10
NZ Gamer - 8.7/10
Machinima - 8.5/10
The Globe And Mail - 8.5/10
Canadian Online Gamer - 8.5/10
Gamers Temple - 8.4/10
Lazygamers - 8.3/10
Mondoxbox - 8.2/10
The Sixthaxis - 8/10
GamesBeat - 8/10
OXM - 8/10
Everyeye.it - 8/10
The Escapist - 8/10
MetroGame Central - 8/10
Gamespot - 8/10
Gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
Teleghraph - 8/10
IGN Italy - 8/10
OXM US - 8/10
GameBlog.fr - 8/10
LaPS3 - 7.8/10
EGM - 7.5/10
NowGamer - 7.5/10
GameFront - 7.4/10
The Digital Fix - 7/10
DarkStation - 7/10
GameTrailers - 7/10
GRY Online - 7/10
VideoGamer - 7/10
EuroGamer - 7/10
Edge - 7/10
Joystiq - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Polygon - 6.5/10
GiantBomb - 6/10
DPAD Mag - 6/10
Destroictoid - 5/10

متای بازی (PS4 بیشترین امتیاز ثبت شده رو دارد)

70963085893136280648.jpg

آخرین ویرایش:
خب احتمالا مولتیش رو گفتن که معلوم بوده
نه، هیچکدوم به سینگل یا مولتی اشاره نکردن، کلی گفتن. IGN که تو ویدیو بخش سینگلش هی میگفت PS4 شارپ تره.
چند تا سایت به وضوح گفتن تفاوت ۷۲۰ با ۱۰۸۰ تو بازی مشخصه و به همین دلیل فلان نسخه بهتره. یعنی واقعا اینا چی دیده بودن؟ :دی بدبخت GI گفته بود ما رو هر چی تلویزیون تست کردیم هیچ تفاوتی ندیدیم :دی البته احتمالش هم هست نسخه ای که به منتقدین دادن ۱۰۸۰ بوده. کلا این IW فعلا خیلی استودیو خوفناکی شده، ایشالا آخر سال جایزه Studio of Year رو بگیره :x
نه اصلا احتمالش نیست، چون از همین ویدیویی که IGN گذاشته ملت فهمیدن 720p ـه. نگاه کن نقل قول IGN رو:
When comparing the PS4 and Xbox One versions side-by-side, there’s little to no variation in textures and effects, but there is a discernible difference in resolution. While both are displayed at 1080p, the Xbox One version upscales the game from 720p resolution. In contrast, the PS4 version runs natively at 1080p, which makes character models, weapons, and environments look noticeably sharper and more detailed. The difference is especially apparent on larger-sized TVs, where pixel density weighs more heavily in picture quality.
:| :دی
اون منتقد Videogamer که دیگه هیچی! یعنی واقعا اینا به چشم خودشون اعتماد نمیکردن و نقد مینوشتن؟!

Day-One Patch Brings COD: Ghosts Single-Player to 1080p on PS4 - IGN

Update: Activision has confirmed that the version of Call of Duty: Ghosts made available to IGN for review (and displayed in the video embedded below) was presented at native 1080p. The issue described below and the corresponding day-one patch only affect retail copies of the game.

Activision به IGN گفته این نسخه ای که دادیم بهتون واسه Review نیتیو 1080 بوده و اون Patch روز اول فقط مخصوص نسخه های Retail بازی هست! این ویدیوی IGN که معلوم شده 720pـه واسه بقیه سایت ها هم که 720p بوده!
یا این Activision ملت رو اسگل گیر آورده یا خودشون اسگلن و نمیدونن دارن چی میگن.

اينجا df هم نسخه retail بازي رو تست كرده و گفته سينگلش 720p هست و مولتيش 1080p هست
Digital Foundry's tests with a retail copy of the PS4 version of Infinity Ward's shooter turned up surprising results: the multiplayer runs natively at 1080p resolution - but the single-player runs natively at 720p. This clearly contradicts messaging from both Infinity Ward, Activision and Sony about the resolution of the game, which on Xbox One runs natively at 720p across all modes.
پس گويا فقط ign و videogamer نسخه ريويو رو داشتن :d

Update: Activision has confirmed that the version of Call of Duty: Ghosts made available to IGN for review (and displayed in the video embedded below) was presented at native 1080p. The issue described below and the corresponding day-one patch only affect retail copies of the game.

Activision به IGN گفته این نسخه ای که دادیم بهتون واسه Review نیتیو 1080 بوده و اون Patch روز اول فقط مخصوص نسخه های Retail بازی هست! این ویدیوی IGN که معلوم شده 720pـه واسه بقیه سایت ها هم که 720p بوده!
یا این Activision ملت رو اسگل گیر آورده یا خودشون اسگلن و نمیدونن دارن چی میگن.
فکر کنم این IGN اومده سوتی تابلوش رو درست کنه، احتمالا با IW همکاری کرده یه تاییدیه بگیرن که ضایع نشه:دی
پس گويا فقط ign و videogamer نسخه ريويو رو داشتن
آره اینا تافته جدا بافته اند، فقط به اینا نسخه کامل میدن، خصوصا Videogamer:دی به بقیه ناقصه رو میدن از قصد:))

نه، هیچکدوم به سینگل یا مولتی اشاره نکردن، کلی گفتن. IGN که تو ویدیو بخش سینگلش هی میگفت PS4 شارپ تره.

نه اصلا احتمالش نیست، چون از همین ویدیویی که IGN گذاشته ملت فهمیدن 720p ـه. نگاه کن نقل قول IGN رو:

:| :دی
اون منتقد Videogamer که دیگه هیچی! یعنی واقعا اینا به چشم خودشون اعتماد نمیکردن و نقد مینوشتن؟!
الان اینا فرق ندارند..؟! یا چشم من مشکل داره؟!:d@-)
مقیسه IGN
http://8pic.ir/images/26374105276265084404.png
26374105276265084404.png

کلا این IW فعلا خیلی استودیو خوفناکی شده، ایشالا آخر سال جایزه Studio of Year رو بگیره :x
:)):d .
واقعا" آدم عكس گرافيك نسل بعد اينو مي بينه ميشه اين ====> :-o

فکر کنم این IGN اومده سوتی تابلوش رو درست کنه، احتمالا با IW همکاری کرده یه تاییدیه بگیرن که ضایع نشه:دی

آره اینا تافته جدا بافته اند، فقط به اینا نسخه کامل میدن، خصوصا Videogamer:دی به بقیه ناقصه رو میدن از قصد:))
همونطور كه مي بيني به df هم retail دادن :d
بعضي دوستان اعتبار ign رو با بعضي از خبر گزاري هاي وطني اشتباه گرفتن lol
طرف رسما داره ميگه ign داره از خودش در مياره نسخه اي كه دستشون بوده ريويو كپي بوده و 1080p تا ضايع نشه:-j

مقیسه IGN
26374105276265084404.png
دقيقا تو عكس ها و ويديو هاي ign همه چي مشخصه صفحه قبل هم گفتيم اين مطلب گفتن جو گيريد خوب شد اين عكس گذاشتي ديگه نميدونم دو ستان دنبال چه جور تفاوتي هستن ؟؟!!!

آخرین ویرایش:
خب تکلیف اینم مشخص شد ، فقط چرا زودتر خودشون نگفتن که سر کار نریم ؟! البته با این اوضاعی که پیش اومد من خیلی هم مطمئن نیستم راست گفته باشن ! یعنی شاید کلا یه حرف مفتی زدن توش موندن حالا هی وقت تلف میکنن که شاید ملت یادشون بره :d
هر چی ما میگفتیم بخدا فرقی ندارن ظاهرا چشم بصیرت داشتن دوستان :d

تقدیم به شما برادر :

Update: Activision has confirmed that the version of Call of Duty: Ghosts made available to IGN for review (and displayed in the video embedded below) was presented at native 1080p. The issue described below and the corresponding day-one patch only affect retail copies of the game
.

همونطور که میبینی نسخه ign , واقعا 1080 native بوده پس من و چند تا از دوستان که از روی ویدیو ign گفتیم تفاوت رو تشخیص میدیم جوگیر نشدیم

اینا در حال حاضر هیچ تفاوتی با هم ندارن ، خلاصه جوگیر شدید ، تحت تاثیر قرار گرفتید ، اشکالی نداره ، بیخیال
yahoo_3.gif

آره خوب.... ;) بیخیال....

واقعا باورم نمیشه که دارین سر گرافیک بازی ای بحث میکنین که انجینش مال دونسل پیش و با این اپدیتی هم که مهندسین IW روش انجام دادن دیگه حتی روی PC هم بازده خوبی نداره:دی

مقیسه IGN
http://8pic.ir/images/26374105276265084404.png
26374105276265084404.png
این فقط تفاوت رنگبندی هست که گویا تنضیمات متفاوتی داشت موقع کپچر کردن.

همونطور که میبینی نسخه ign , واقعا 1080 native بوده پس من و چند تا از دوستان که از روی ویدیو ign گفتیم تفاوت رو تشخیص میدیم جوگیر نشدیم
ویدیوی IGN هم 720p بوده، اینو اون هایی که تخصص دارن تو این زمینه هم تایید کردن.

ن پ جدی گفتم :دی دارم IW رو مسخره میکنم با این مسخره بازی که راه انداخته، فکر کنم یه نسخه از بازی رو بدن دست خودشون نمیتونن تشخیص بدن رو چه رزولوشنی اجرا میشه :))
آخه تویی هیچی ازت بعید نیست 8-| :دی

پ.ن:والا به خدا گرافیک بازی اون قدری که همه مسخره اش میکنن بد نیست :( :دی فقط در مورد نسل بعد با توجه به چیزایی که من دیدم اساسی گند زدن :| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or