امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
یک بازی میاد و همه نقدش میکنن بالاخره یک بازی خوب یا حتی متوسط یک سری فاکتور ها داره که ملت ازش تعریف میکنن مثلا میگن فلان بازی فیزیک خوبی داره که آدم و به وجد میاره یا هوش مصنوعی بازی بالا هست که باعث به چالش کشیدن گیمر میشه یا گیم پلی جذاب و سریعی داره یا گیم پلی آرم و فکری داره یا داستان بازی بسیار پُر محتوا هست و روایت عالی داره بالاخره بازی های خوب یک یا چندتا از این فاکتورها رو دارن ولی در خصوص Beyond یا HR ما دقیقا باید چه فاکتوری رو مد نظر قرار بدیم..؟ خاص بودن..؟ یعنی من الان یک بازی بسازم که هیچ محتوای نداشته باشه فقط یک چیزی رو مثل فیلم نشون بدم آیا بازی من به عنوان خاص بودن سزاوار تقدیر هست..؟
تنها نکته ای که تو بازی های کیج کمی به چشم میاد و طرفدارهاش روش مانور میدن داستان هست که اونم به گفته اکثر سایتها داستان و روایت این بازی بسیار معمولی و ضعیف هست

:lol:
کشتی مارو با این اراجیف سر هم کردنت :lol: باید تا الان اسکار بهترین سوپر فن سونی از نوع بی تعصبشو بهت میدادن حیف که تو بایسنتر حق ضایع میشه!!! یه خورده ملایم تر اینقدر به خودت فشار نیار من اگه بازم گفتم امتیاز معتبر هست از گیم اسپات گفتم کاری به میانگین 7 و خورده ایتون ندارم ، اینکه متاش پایین شده نگرد تو تاپیکا دنبال مقصر بخوای عقده های گیمی و غیر رو سرش خالی کنی بیخیال شو خودش فراموش میشه ، بهرحال زندگی هیچوقت بر طبق میلت پیش نمیره خودتو نکش حالا beyond نشد یکی دیگه دنیا که به اخرش نرسیده! حالا بدشانسی امسال gta هم منتشر شد مگرنه tlou دهن همرو میسبت! :laughing: برس به زندگیت ! ضمناً ، پست من اینجا فقط در جواب یکنفر بود که خودش فهمید . اندازه یه سوسک کشتن هم واسم ارزش نداره سر یه عنوان متای 7يی بحث کنم روشن شد؟
عجب ! تو چقدر قاطعی :lol: این مذخرفات رو داری واسه چی می گی ؟ روان پریشونیت یه چیز ثابت شدست و نیازی به بررسی نداره . یه سونی فن به قدری بازی با متای 94 و 95 و 96 دیده که نیازی به توجه به متای این بازی و فراموش شدنش نداره . اون کسی که باید دنبال درمان عقده های گیمی و غیرش باشه تویی که بازی با متای 95 رو به خاطر یه نمره ترول می کردی و حالا مجبوری برای دفاع از اون رفتار پریشونت از یه بازی دیگه با متای 74 حمایت کنی :lol: و این یعنی اینکه تو در یه دنیای دیگه سیر می کنی . بدجور گیم اسپات زد تو پرت حالا برو بشین تاسف بخور که چرا مرجعت اینجوری حالتو گرفت :lol:

من کاری به خوب یا بد بودن بازی و امتیازاش ندارم، ولی این ادیتور gamespot به نظر میرسه دیگه خیلی جوگیر شده!
جالبه که هیچ نکته‌ی منفیی هم برای بازی ننوشته. حتی GTA IV که 10 گرفته بود هم براش نکته‌ی منفی جور کرده بودن!

در مورد گرافیک بازی هم من که بازی نکردم و نمیکنم. چنتا از عکساش هم واقعا خوب بود ولی خدایی این 2 تا چین؟؟؟

من کاری به خوب یا بد بودن بازی و امتیازاش ندارم، ولی این ادیتور gamespot به نظر میرسه دیگه خیلی جوگیر شده!
جالبه که هیچ نکته‌ی منفیی هم برای بازی ننوشته. حتی GTA IV که 10 گرفته بود هم براش نکته‌ی منفی جور کرده بودن!

در مورد گرافیک بازی هم من که بازی نکردم و نمیکنم. چنتا از عکساش هم واقعا خوب بود ولی خدایی این 2 تا چین؟؟؟

نمیدونم اینا چیه (شاید بد کپچر شده) ولی خداییش چیزی که من بازی کردم از این چیزا نداره :دی

من که اصلاً کارای کیج رو قبول ندارم، ولی تا زمانی که مخاطب داره و بازی‌هاش طرفدار دارن، ایرادی به کارش وارد نیست.
اگه این بازی فروش افتضاح داشت و بازخورد به شدت منفی بین تمام گیمرها داشت، خودشن به این نتیجه می‌رسن که نباید چنین مدل بازی‌ای ساخته شه. ولی تا زمانی که بازخورد مثبت داشته و فروش مناسبی هم داشته، یعنی صنعت گیم طالب چنین بازی‌هایی هست.

اقا یه سوال دارم از شما, شکر خدا بازی درست حسابی (از نظر شما) کم نداریم چندتاییشم اسم بردی, پس خوشبختانه شما کمبود بازی ندارین....

حالا اشکالی داره من و بعضی دوستان با این بازی حال میکنیم و هزاران صفت خوب بهش میدیم؟ تو تاپیک خودمونم نباید راحت باشیم؟ اگه تاپیک best game of 2013 بود و دوستان اینطوری دفاع میکردند شما حق داشتی ولی تاپیک امتیازات بازیه مثلا.. tekken که بازی مورد علاقه شماست راستش من براش 1 ثانیه هم وقت نمیذارم(کلن این بازی رو وقت تلف کردن میدونم در مقابل مورتال کمبت) کاملا نظر شخصیمه ولی شک نکن هیچوقت نمیام تو تاپیک امتیازاش یا هر جایی بکوبمش چون من که حال نمیکنم حالا به من چه شاید واسه یکی خدای سرگرمی و بازی باشه..
به سلیقه هم احترام بذاریم, مگه سالی چندتا بازی اینطوری میاد که نگران باشیم تمامه بازیها اینطوری شن؟ اگه گرن توریسمو یا کیلزون بیاد متاش بشه 70 خورده ای مطمئن باش منم میکوبمش.. ولی این داد میزنه یه تجربه خاصه.. پس باید باهاش خاص برخورد کنیم

یارو عاشقه این بازیه امتیازام که اپیک فیل حالا دل خودشو خوش میکنه به اینکه "بازی خاصه" شما و دیگران باید 22 صفحه ثابت کنید که نه این اصلا گیمپلی نداره داستان نداره فلان نداره..... جدا که چی؟ خیطش کردیم دلمون خنک شد؟ دوست من میدونم سنت خیلی از من بیشتره قصد بی احترامی نداشتمو ندارم...

اومدم جواب پستتون رو بدم، اما پست پایینت این بود:
خیلی ساده شما خوشت نمیاد 60 $ نمیدی یکی خوشش میاد 60 $ میده یک سالم ازش استفاده میکنه نه اسمون میاد زمین نه زمین میره اسمون اینقدرم بازیه خوبو بد زیاده که اتفاقه خاصی این وسط نمیفته جز اینکه یسری دوستان انگار که این بازی خدای نکرده به پدرشون توهین کرده جوش میارند این وسط و میخوان ثابت کنن هزاران مشکل داره, کلا احترام به سلیقه دیگه وجود خارجی نداره, بماند که 99% این سایت و کشورمون از این 60 $ ها خرج نمیکنن که الان نگران باشند...(منظور کلیه شما نیستی)
اگه قراره بگیم خوشت نمیاد بازی نکن، دوست نداری بازی نکن، آقا شما اصلا بازی نکن و فلان و بیثار این بحث رو به هیچ جا نمیرسونه پس دلیلی نمیبینم که بخوام جواب بدم.

یه یادآوری اونم اینکه نظری کسی اینجا چیزی رو تغییر نمیده و ما فقط داریم به عنوان یوزر و گیمر نظرمون رو میگیم. اینجا یه سری از کاربرا فکر میکنن نظر مخالف یعنی چوب تو باسن فشار دادن و تحمیل.

@کیامی
خوب میشی عزیزم :) برای سیرک ارم اقدام کن شانس زیادی داری برای قبول شدن اونوقت ممکنه زندگیت یه نمه بهتر شه :)

عجب ! تو چقدر قاطعی :lol: این مذخرفات رو داری واسه چی می گی ؟ روان پریشونیت یه چیز ثابت شدست و نیازی به بررسی نداره . یه سونی فن به قدری بازی با متای 94 و 95 و 96 دیده که نیازی به توجه به متای این بازی و فراموش شدنش نداره . اون کسی که باید دنبال درمان عقده های گیمی و غیرش باشه تویی که بازی با متای 95 رو به خاطر یه نمره ترول می کردی و حالا مجبوری برای دفاع از اون رفتار پریشونت از یه بازی دیگه با متای 74 حمایت کنی :lol: و این یعنی اینکه تو در یه دنیای دیگه سیر می کنی . بدجور گیم اسپات زد تو پرت حالا برو بشین تاسف بخور که چرا مرجعت اینجوری حالتو گرفت :lol:
کاملاً مشخصه از پست هایی که از 24 ساعت اخیر زده شده کاملاً واژه ی پریشون معنای دیگه ای به خودش گرفته و کاملا نمایان هست! :lol: حالا برو یه لیوان آب خنک بخور تا نزدی خودتو لت و پار نکردی واسه یه بازی و یه متای پایین ! ولی اینو توی مغزت فرو کن گیم اسپات چه به عنوانهای انحصاری سونی و چه به عنوانهای انحصاری مایکروسافت هر نمره ای که بده حرف اول و اخر رو زده حداقل واسه منی که الان بیشتر از 8 ساله که مرجعم فقط همین سایت بوده. چه 10 بده چه 6 حد اون بازی رو بطور کامل مشخص کرده ign و edge هم بودن ولی از اعتبار افتادن (حداقل واسه من) شما هر سایتی رو که قبول داری یا بیشتر باب میلته همونو قبول کن، چون در حدی نیستی که بخوای گیم اسپات و منتقد هاشو زیر سوال ببری یا به بقیه اصرار کنی که این سایت فلان سایت اعتبار نداره! اینجا اکثراً خودشون تجربه دارن لازم نیست خودتو علامه دهر کنی ...

@کیامی
خوب میشی عزیزم :) برای سیرک ارم اقدام کن شانس زیادی داری برای قبول شدن اونوقت ممکنه زندگیت یه نمه بهتر شه :)

لول ! من از سلامتم مطمئنم و شکی درش ندارم . ولی شما بهتره به یه درمانگاهی چیزی مراجعه کنی و یه تجدید نظر در رفتارت بکنی و بدونی فروم جای عقده گشایی و اوردن مشکلات و روان پریشانی های اجتماعی نیست :) اونی که باید دنبال سیرک و دلقک بازی برای بهتر شدن وضعیت زندگی اجتماعیش باشه شمایی که تکلیفت با خودت مشخص نیست . سعی کن بیشتر از این خودتو مسخره عام و خاص نکنی ! چی شد اون گیم اسپاتی که از نظر تو به tlou درست نمره داده بود و به gta v هم نمره بر حقی داده بود یهو محو شد و از ذهنت رفت بیرون ؟ دیگه نیومدی صحبت از درست بودن دلایلش بکنی و ژست ادمایی که می فهمن رو در بیاری ؟ :) سعی کن بر اعصاب و رفتارت کنترل بیشتری داشته باشی تا اینجوری نمودار روان پریشانی ذهنیت جلوی چشم همگان نیاد .

تف تو دلار گرون که ما رو از گیم و اورجینال بودن انداخت ـه :d من هوی رین رو پلاتینیوم کردم و تروفی Kamikaze رو راحت گرفتم و به صورت کامل از بازی همانند Farenheite از سبک داستانی و قدرت انتخاب و هیجانی که بازی می خواد به من بده لذت بردم . من از تریلر هایی که Beyond دیدم متوجه شدم کمی نسبت به Heavy Rain گیم پلی بهتر و روان تری داره و فکر کنم در زمینه داستان هم مثل بازی های قبل DC عالی هستش .

من کمتر میشه به نمرات بازی ها نگاه کنم , چون همیشه سلیقه خودم برای خودم مهمتر بوده ولی برای اینکه ببینم یک بازی نسبت به بازی های سری قبل چطور بوده فقط به نمرات نگاه می کنم مثل DMC که حالا بگذریم , ولی بازی های DC رو نمیشه با امتیاز سنجید چون DC سعی می کنه بازی رو برای اهداف مهمی مثل داستان , کسب تجربه , هیجان و انتقال تجربیات خودش در زندگی جلو ببره و مطمئنا خیلی از کسانی هستند که باهاش مخالفت می کنند چون این بازی اونی نیست که اونا می خوان و این باعث میشه که امتیاز های بازی کم بشه چون سلیقه ها متفاوت و این اشکالاتی هم که در مورد این بازی می گیرید شاید درست باشه ولی خیلی ریز هستند و برای کسایی مثل من واقعا خیلی بی اهمیت هستند .

خلاصه چیزی رو که دوست ندارید , می تونید تو دلتون نگه دارید و نیایید این همه اعصاب بقیه رو خراب کنید چون دیگه به کاری می کنید نمی گن نظر میگن '' حرف های احمقانه و پوچ '' این طوری کمتر کسی ناراحت میشه .

من سوني فنم از كيج و كار هاش حالم به هم ميخوره . ايشون خودشون رو داوينچي زمان مي دونن . اون از HR كه R2 مي گرفتي كات سين ميديدي اينم از اين . خودشم سعي داره با Remedy يكي كنه متاسفانه .

از بچه های بازی سنتر خواهشا اگه کسی میخاد نقد بازی رو بنویسه ، بهتر که یه نگاهی به سینما و داستان نویسی داشته باشه ( ترجیحا تجربه داشته باشه )چون در غیر این صورت نمی تونید Beyond رو تحلیل کنید .
تو صفحه 19 یه توضیحاتی دادم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or