امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
کاش یکی هم بود به شما میگفت که مجبور نیستین این بازی رو بازی کنید و سلیقه هرکی متفاوته

شما یه دلیل (حتی غیرموجه!!)واسه من بیار که حق نداشته باشم نظرمو درباره ی این بازی اعلام کنم.مگه اینجا تاپیک عشاق دیوید کیجه؟تاپیک امتیازات بازیه منم دارم نظرمومیگم.شما که ناراحتی که بازی انحصاریت نمره کم گرفته(وقطعا مشکل شما همینه)نیا تو تاپیک امتیازاتشوبا خیال راحت بشین یازی کن و از interactive drama لذت ببر

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk HD

دوستان مشکلی نیست...ما با فیلم وچهارتا دکمه حال میکنیم شما با بزن بکش و تیراندازی.
اصلا وقتی منتقد ها مینویسن این بازی نیست فیلمه،خوشحال میشم چون بازی همون چیزی درومده که انتظارش رو داشتم.
خب عزیز شما که اینطوری هستی کلا همه ش برو بشین فیلم ببین حالش رو ببر:biggrin1: اصلا چرا ویدئوگیم بازی می کنی دیگه؟!:-/
در ضمن هی نگید GTA V این بازی بجز دزدی غارت بی بند و باری و فحش چی یاد شما میده؟تو ۹۰٪ حرفاشون F*ck هست.همین خوبه دیگه؟برید با همینا حال کنید
حالا من کاری ندارما ولی این دیگه واقعا از اون حرفا بود! GTA V هیچی نداره فقط نمی دونم چرا متاش شده 97 و از بسیاری سایت ها بالاترین نمره تاریخشون رو دریافت کرده و رکوردهای جهانی گینس رو هم جابه جا کرده! (http://forum.bazicenter.com/thread82948/) شما خیلی از شنیدن این چیزی که گفتی بدت میاد برو بشین بازی های با درجه بندی حداکثر 3 سال بازی کن:|

شما یه دلیل (حتی غیرموجه!!)واسه من بیار که حق نداشته باشم نظرمو درباره ی این بازی اعلام کنم.مگه اینجا تاپیک عشاق دیوید کیجه؟تاپیک امتیازات بازیه منم دارم نظرمومیگم.شما که ناراحتی که بازی انحصاریت نمره کم گرفته(وقطعا مشکل شما همینه)نیا تو تاپیک امتیازاتشوبا خیال راحت بشین یازی کن و از interactive drama لذت ببر

درسته تاپیک عشاق نیست ولی تاپیک جاهلی بازیم نیست دوست من :)

درسته تاپیک عشاق نیست ولی تاپیک جاهلی بازیم نیست دوست من :)

شما اجازه ی توهین نداری.لطفا پستتو اصلاح کن.ما داریم یه بحث کلی انجام میدیم که مسیر دیوید کیج واسه هنر بازی سازی خوب نیستو اگه موفق و همه گیر بشه این هنرو به خطر میندازه و خوبه که شکست بخوره.اون کلمه ی جاهل را پاک کن لطفا چون توهینی به کسی نکردم که شما به خودت اجازه میدی توهین کنی

تو این تایپیک کامل میشه به ماهیت و فشاری که یه عده کامل تو یه نسل سر انحصاری های سونی کشیدن پی برد .. خداییش بهشون حق میدم ..از انواع تراوش های شعری مثل شکست و کله کچل! ورشکست و کیج یاد بگیره بازی بسازه !! و خلاصه همه جوره روایت گهر بار شنیدیم و جالبی کار اینه اکثر دوستان ادعای غیر فن بودن دارن و اکثرن هم بازی انجام ندادن و به این نتیجه های ارزنده رسیدن!
واقعن ادم لذت میبره از این همه استعدادی که تو این مملکت ریخته!
خیلیه ها بازی انجام نداده باشی بعد بیای از بالا و پایین بازی ایراد بگیری دست اخر هم بگی کیج باید بره غاز بچرونه!
فقط امیدوارم مایکروسافت مقدس عزیزان زودتر یه بازی انحصاری واسه این کنسول 360 بده بیرون تا دوستان از "بیکاری" در بیان و برن با اون بازیهای که همه بالای 9 میگیرن مشغول باشن و دست از سر بازیهای بد و بی کیفیت و فیلم سونی بردارن و ما گمراهان رو کماکان در بی بصیرتی که در اون گرفتاریم رها کنن.
بی صبرانه منتظر بازی بعدی کیح روی ps4 هستم و از الان میگم امیدوارم بازم متاش 70 بشه تا اون موقع هم فرصتی برای بعضی دوستان فراهم بشه تا خدایی نکرده بلایی سره خودشون نیارن و حداقل جایی واسه بیانات گهربارشون داشته باشم...
خوش باشین رفقا ادامه بدید ....:))

اینایی که میگن Beyond و Heavy Rain بازی نیست چی مصرف می کنن دقیقا"؟
حالا از بازی خوشتون نمیاد ( یا نمیتونین بازی کنین ترول میکنین، بگذریم؛ زیاد وارد جزئیات این مقوله نمی شیم!) یه بحثه، این بحث گیم پلی نداشتن و از اون lolـتر بازی نبودن یه بحث دیگه!
پس یه لطفی کنین اسمتون رو تو هال آو فیم صنعت گیم حک کنین بعنوان کسی که داره تعریف جدیدی از "بازی" کامپیوتری ارائه می ده.
تو تعریف الفبای ...What a video game is ؟ موندید متاسفانه.

خب شما بفرمایید که What's that؟ تا ما هم روشن شیم؟:دی

من تا حالا پستی نداده بودم و فقط پستها رو میخوندم ... ولی ظاهرا یه مقدار جو تاپیک داره بد میشه

به نظر من بازی یه مقدار از لحاظ نمرات کمتر از حد انتظار ظاهر شده و نمیشه این رو لاپوشونی کرد و خودم هم در کمترین حالت فکر نمیکردم زیر 80 بشه
از طرفی هم این بازی به سلیقه افراد هم بستگی داره ... این رو از اختلاف میان منتقدها میشه کاملا فهمید

خلاصه این که این بازی رو تا وقتی تجربه نکنیم نمیتونیم نظر قطعی در موردش بدیم ... من خودم دمو رو بازی کردم و راضی بودم ولی مطمئن هستم که بازی ضعفهایی هم داشته که میانگین نمراتش الان 73 هستش و نمیشه همه چیز رو به مخالفت منتقدها با سبک بازی سازی دیوید کیج ربط داد
پس بهتره به نظرات همدیگه احترام بزاریم ...

دلیل موجه تر از دموکراسی و آزادی بیان.بنا به اصل آزادی و منشور سازمان ملل شما حق نداری در مورد چیزی که ندیدی و بازیش نکردی و اصلا نمیدونی چیه اظهار نظر کنی:d

دلیل موجه تر از دموکراسی و آزادی بیان.بنا به اصل آزادی و منشور سازمان ملل شما حق نداری در مورد چیزی که ندیدی و بازیش نکردی و اصلا نمیدونی چیه اظهار نظر کنی:d

بازی که نکردم مسلما و بازی نخواهم کرد(همین هوی رین واسه هفت پشتم بس بود) و اونقد وقت آزاد ندارم که واسه یه بازی دیگه از دیوید کیج تلف کنم(هنوز وقت نکردم tlouبازی کنم که شک ندارم شاهکاره)ولی یازم این حقو دارم که در مورد هرچی دلم میخاد بدون توهین به دیگران نظر بدم.الانم دارم درباره ی سبکی که به نظرم واسه صنعت گیم خوب نیست بحث میکنم.problem?

اکثر چیزایی که شما بهش میگید بازی میشه با دوتا دکمه تموم کرد جهت جلو و شلیک :))
پس خواهشن نگید بازی فقط چندتا دکمه زنیه

خب عزیز شما که اینطوری هستی کلا همه ش برو بشین فیلم ببین حالش رو ببر اصلا

اولا اینم یه سبک بازی هست حالا میخوای قبول کن میخوای نکن.دوما من کی گفتم فقط از این سبک خوشم میاد و سبک دیگه رو دوست ندارم؟
اصلا چرا ویدئوگیم بازی می کنی دیگه؟!:-/
ببخشید.یادم رفت از شما اجازه بگیرم:|

بشین بازی های با درجه بندی حداکثر 3 سال بازی کن:|
شما کلا علاقه ی وافری داری به تحمیل کردن نظراتت به دیگران.
موفق باشی.
----------------
اونقد وقت آزاد ندارم که واسه یه بازی دیگه از دیوید کیج تلف کنم
شما وقت نداری این فیلم درپیتی رو افتخار بدی بازی کنی....ولی عجیبه وقت ارزشمندت رو تو این تاپیک سطح پایین تلف میکنی...عجب!!

بازی که نکردم مسلما و بازی نخواهم کرد(همین هوی رین واسه هفت پشتم بس بود) و اونقد وقت آزاد ندارم که واسه یه بازی دیگه از دیوید کیج تلف کنم(هنوز وقت نکردم tlouبازی کنم که شک ندارم شاهکاره)ولی یازم این حقو دارم که در مورد هرچی دلم میخاد بدون توهین به دیگران نظر بدم.الانم دارم درباره ی سبکی که به نظرم واسه صنعت گیم خوب نیست بحث میکنم.problem?

پس اگه اینجوریه مجبورم جوابم تو تاپیک بغلی اینجا هم بزارم

"کیج بنده خدا اگه بدونه جایی تو کره زمین هستش که مردم قبل اینکه یه بازی رو انجام بدن(یا به قولی اصلا نمیتونن انجامش بدن)در بارش فتوا صادر میکنن سر به بیابون میزاره.والا منطقم خوب چیزیه قبلنا یه نفر بازی رو انجام نمیداد ولی میگفت انجام دادم و بد بود ولی تو این 8 ساله یه فرهنگی باب شده که طرف با کمال پر رویی میگه بازی نکردم و خیلی هم بده

28694832003724880265.jpg
"

این کلمه‌ی خاص رو انگار باید از اول تشریح کرد تو این تاپیک. Beyond ساخته شده با بودجه بسیار زیاد. توی ساختش از بهترین تکنیک‌های گرافیکی استفاده شده و دو تا از بهترین آهنگسازای دنیا موزیکاش رو ساختن. حالا کیج اومده این امکانات رو به کار گرفته و مثل همیشه 99 درصد روی داستان تمرکز کرده. داستان خوب از آب درنیومده و بازی متاش شده 70. واقعا چجوری میشه امتیازات ضعیف بازی رو توجیه کرد وقتی همین سال گذشته TWD که دقیقا به سبک بازیای کیج بود و تازه گرافیک و ویژگی‌های فنیش هم در سطح بالایی نبود، شد بهترین بازی سال؟! الان اگه Beyond خاص و سلیقه‌ای هست، آیا TWD خاص‌تر نبود؟ آیا To the Moon شصت مگابایتی که کلا چیزی به اسم گیم‌پلی نداشت و متاش بالای 80 شد خاص‌تر از Beyond بود؟

آقایون محترم، ما هزار تا بازی خاص‌تر و سلیقه‌ای‌تر از Beyond داشتیم تو این نسل که بسیار موفق‌تر Beyond بودن. یارو بازی ساخته به اسم The Path که توش فقط باید راه بری و دفعه اول که بازی رو تموم کنی تا چهار روز داری فکر می‌کنی که کارگردان چی مصرف کرده که اینو ساخته و جالبه همون بازی هم متاش بالاتر از Beyond هستش. از این نمونه‌ها فراوونه و دیگه نمی‌خوام تک‌تک راجع به بازیایی که لایق کلمه‌ی خاص هستن(مثل Amnesia، Gone Home و ...) صحبت کنم و فقط بسنده می‌کنم به یه مورد.

کافیه اسم Journey رو بیارم تا دیگه همه قضایا مشخص بشه. اگه Beyond خاص و سلیقه‌ای هستش و به همین دلیل 99 درصد سایتای درست و حسابی بهش زیر 8 دادن، Journey چی بود پس؟ اون خاص نبود؟ سلیقه‌ای نبود؟ ساختار شکن نبود؟!

حالا شاید این حرف‌ها به حساب هیتر سونی بودن قضاوت بشه اما من توی این صنعت اگه بخوان بهم لقب هیتر بدن، چه بهتر که بگن یارو هیتر دیوید کیج هستش. فردی که تک‌تک رفتاراش و آثارش چیزی جز چاپلوسی سینما و پایین آوردن ارزش ویدئو گیم نیست و متاسفانه به دلیل کیفیت پایین همون مهم‌‌ترین چیزی که ادعاش میشه(بازی/فیلم نامه نویسی) آبرو صنعت بازی می‌بره که نمونش نقد خیلی بی‌تفاوت نیویورک تایمز از همین Beyond هستش. اگه همه به TWD افتخار می‌کنن به خاطر اینه که روایت داستانش حتی از سریالش هم بهتر بود. اما کیج میاد یه داستان متوسط پلیسی جنایی مثل هوی‌رین رو 9 ساعت کش میده. خب یه سوالی اینجا مطرحه. واقعا من چرا باید 60 دلار پول بدم یه همچین داستانی رو 9 ساعت دنبال کنم(که 5 ساعتش صرف کارایی مثل ریش زدن میشه!:دی) در حالی که می‌تونم با همین 60 دلار، بلوری 10 تا از بهترین فیلمای جنایی رو بگیرم و بشینم ببینم؟ منتقد IGN هم دقیقا تو انتهای نقدش به همین موضوع اشاره می‌کنه:

Playing Beyond is a memorable experience, yes, but a good video game it is not; and while the credits were rolling I admit to thinking I would have been happier to sit back and watch a movie version that was eight-and-a-half hours shorter.

والا ما تمام این حرفارو تو این تاپیک زدیم، جوابمون شد دلقک بازی. تازه اون موقع استاد هنوز بازیش هم نیومده بود که بگین امتیازاتش کم شد سر و کلش پیدا شد تو تاپیک عروسی گرفت. من خودم از اونایی نیستم که میگن بازی گیم‌پلیش ضعیفه پس کلا بیخیالش. یکی از 5 تا بازی برتری که تو این نسل بازی کردم To The Moon بود که کلا جز داستان چیز دیگه‌ای نداشت، اما وقتی میای روی همین 2--3 تا مورد خاص تمرکز می‌کنی(داستان، شخصیت‌پردازی، اتمسفر و ...) لااقل یه داستان خیلی خوب تحویل بده.

عزیزم شما کلا چه فعالیت مفیدی تو این صنعت داشتی که واسه ما بخوای الفبا تعیین کنی؟ اینقدر منتقدها تو نقداشون به همین موضوع بازی نبودن اشاره کردن که خود کیج امروز مجبور به پاسخ‌گویی شده. حالا مایی که میگیم بازی نیست باید Miyamoto باشیم، شما که میگی بازی هست براتون یه یوزر معمولی یه سایت بازی توی کشوری که همین بازیسازا کلا به عنوان کشور قبولش ندارن بودن کفایت می‌کنه؟

یه سری امتیاز

GiantBomb 3/5

IRBGamer 4.5/5

InsideTheBox 9/10

Digitally Downloaded 4.5/5

GeekCulture 92/100

High-Def Digest 4.5/5

The Telegraph 2.5/5

Beyond: Two Souls (PS3) – 10/9/10/9

بازیهایی که نمراتش بالا پایین زیاد داره سلیقه ای هست اونم بازی ای مثل این من با HR حال کردم چون تجربه جدیدی بود از هرگونه بازی این سبکی حمایت میشه انحصاری بودن یا نبودنش مهم نیست برام

پ.ن: به یک عدد مدیر یا ناظم جهت اخطار دادن به بعضی ها نیازمندیم :دی با تشکر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or