امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
پس اگه اینجوریه مجبورم جوابم تو تاپیک بغلی اینجا هم بزارم

"کیج بنده خدا اگه بدونه جایی تو کره زمین هستش که مردم قبل اینکه یه بازی رو انجام بدن(یا به قولی اصلا نمیتونن انجامش بدن)در بارش فتوا صادر میکنن سر به بیابون میزاره.والا منطقم خوب چیزیه قبلنا یه نفر بازی رو انجام نمیداد ولی میگفت انجام دادم و بد بود ولی تو این 8 ساله یه فرهنگی باب شده که طرف با کمال پر رویی میگه بازی نکردم و خیلی هم بده

28694832003724880265.jpg
"

جواب و گیف شما کاملا نشاندهنده ی شخصیتو اخلاق شماست و نشون میده که حتا پستای منو درست نخوندین و در کمال پررویی دارین دربارشون نظر میدین چون من نه درباره ی این بازی،که درباره ی مسیری که کیج داره پیش میبره تو صنعت گیم بحث میکنم ولی متاسفانه تعصب فن بازی کاملا نزاکت و ادب شما را بلوک کرده و باعث شده به خودت اجازه بدی به کسی که داره بحث منطقی می کنه اینجوری توهین کنی.واسه شما و امثال شما(چه فن مایکرو چه سونی و کلا هر نوع فنی)عمیقا متاسفم

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk HD

Bioshock Infinite
Grand Theft Auto V
The Last of Us
Uncharted
Batman Arkham City
Skyrim
و...

اینا لیست بازی هایی هستند که با فاصله چندساله عرضه شدن و همشون داستان فوق العاده ای دارن در حالی که گیم پلی و باقی نکات هم کم نذاشتن. این خاص بودن و درک بازی و مخاطب خاص رو بذارید در کوزه آبش رو بخورید وگرنه همه از فردا پا میشن هر بازی ناقص و مضخرفی که میسازن رو اسمش رو میذارن خاص.

اقا یه سوال دارم از شما, شکر خدا بازی درست حسابی (از نظر شما) کم نداریم چندتاییشم اسم بردی, پس خوشبختانه شما کمبود بازی ندارین....

حالا اشکالی داره من و بعضی دوستان با این بازی حال میکنیم و هزاران صفت خوب بهش میدیم؟ تو تاپیک خودمونم نباید راحت باشیم؟ اگه تاپیک best game of 2013 بود و دوستان اینطوری دفاع میکردند شما حق داشتی ولی تاپیک امتیازات بازیه مثلا.. tekken که بازی مورد علاقه شماست راستش من براش 1 ثانیه هم وقت نمیذارم(کلن این بازی رو وقت تلف کردن میدونم در مقابل مورتال کمبت) کاملا نظر شخصیمه ولی شک نکن هیچوقت نمیام تو تاپیک امتیازاش یا هر جایی بکوبمش چون من که حال نمیکنم حالا به من چه شاید واسه یکی خدای سرگرمی و بازی باشه..
به سلیقه هم احترام بذاریم, مگه سالی چندتا بازی اینطوری میاد که نگران باشیم تمامه بازیها اینطوری شن؟ اگه گرن توریسمو یا کیلزون بیاد متاش بشه 70 خورده ای مطمئن باش منم میکوبمش.. ولی این داد میزنه یه تجربه خاصه.. پس باید باهاش خاص برخورد کنیم

یارو عاشقه این بازیه امتیازام که اپیک فیل حالا دل خودشو خوش میکنه به اینکه "بازی خاصه" شما و دیگران باید 22 صفحه ثابت کنید که نه این اصلا گیمپلی نداره داستان نداره فلان نداره..... جدا که چی؟ خیطش کردیم دلمون خنک شد؟ دوست من میدونم سنت خیلی از من بیشتره قصد بی احترامی نداشتمو ندارم...

به نظر من 8 گیم اسپات به tlou با توجه به دلایلی که اورده بود منطقی بود . بقیه 10 ها هم مهم نبود . لول ! 9 این سایت به gta v هم به خاطر یه سری از سکانس های اماندا و یه سری صحبت ها درست بود ! لول ! بقیه 10 ها مهم نیست . تا اینجا من خاص هستم و از گیم اسپات دفاع می کنم . ولی الان دیگه 9 گیم اسپات قبول نیست ! با نمرش خیلی حال کردم و حتما می خونم نقدشو :)) ولی این که بازی نیست که ! دیگه خلاف بر جهت اب شنا نمی کنم . گیم اسپات رو ولش کن الان بقیه سایت ها مهم شدن یهو :))
یه سری بیش از حد خودشون رو مضحکه کردن . از اول مشخص بوده که متا مهمه و متای این بازی هم نشون دهنده ضعیف بودنش هست . تا اینجا مسئله واضحه ، منتهی مسئله اینه اونایی که تو تاپیک tlou و gta v شیرین بازی در می اوردن و ژست ادمای منطقی به خودشون گرفته بودن چطور شد که تغییر موضع دادن یهو ! چرا نمیان صفحات زیادی به بحث در مورد درست بودن نمره گیم اسپات بپردازن :))

اتمسفر ،

دوگانگی و رفتار پریشونت باعث شده مجبور بشی بیای توی تاپیک انحصاری سونی و اونم از بازی با متای 74 تعریف و تمجید کنی :)) می دونم عذاب اور تر این نمی شه که بیای سر تعظیم فرود بیاری جلوی بازی انحصاری رقیبت با متای 74 :)) از این به بعد سعی کن یه خورده بیشتر فکر کنی قبل از کامنت دادنت که اینجوری سوژه درست نکنی فن قسم خورده !

وقتی متای هیلو 4 میشه ضعیف و شکست دیگه 7 قاعدتا باید فاجعه حساب بشه پس اینجا :lol:

واقعا ببینید فقط یکی از انحصاری های PS3 باعث شده افراد تا کجا پیش برن و به هر ریسمانی که میتونن چنگ میزنن
نام و یاد و خاطره تمام بازی هایی که گذاشته بودیم کنار زنده شد! از ماریو و سونیک تا Skyrim و God of war و Halo 4!

جواب و گیف شما کاملا نشاندهنده ی شخصیتو اخلاق شماست و نشون میده که حتا پستای منو درست نخوندین و در کمال پررویی دارین دربارشون نظر میدین چون من نه درباره ی این بازی،که درباره ی مسیری که کیج داره پیش میبره تو صنعت گیم بحث میکنم ولی متاسفانه تعصب فن بازی کاملا نزاکت و ادب شما را بلوک کرده و باعث شده به خودت اجازه بدی به کسی که داره بحث منطقی می کنه اینجوری توهین کنی.واسه شما و امثال شما(چه فن مایکرو چه سونی و کلا هر نوع فنی)عمیقا متاسفم

کجای این توهینه؟! اون عکسه هم یه استعاره هستش از اینکه باید وقتی نظر میدیم پشتش منطق و استدلال باشه.به هر حال اگه بازم فکر میکنی بهت توهین کردم معذرت میخوام.در ضم گفتی اصلا پستات رو نخوندم و همینجوری رو هوا یه چیزی پروندم.اینو پس دوباره بخون که مال خودته
"
بازی که نکردم مسلما و بازی نخواهم کرد(همین هوی رین واسه هفت پشتم بس بود) و اونقد وقت آزاد ندارم که واسه یه بازی دیگه از دیوید کیج تلف کنم(هنوز وقت نکردم tlouبازی کنم که شک ندارم شاهکاره)ولی یازم این حقو دارم که در مورد هرچی دلم میخاد بدون توهین به دیگران نظر بدم.الانم دارم درباره ی سبکی که به نظرم واسه صنعت گیم خوب نیست بحث میکنم.problem? "

شما اینو بازی نکردی میگی آشغاله,tlou رو هم بازی نکرده میگی شاهکاره.حالا خودت قضاوت کن دیگه این وسط چه خبره

IGN چطور به این بازی ۶ داده؟! به نظرم کسی که نقد کرده نمیدونسته وارد چه جور بازی شده.

کجای این توهینه؟! اون عکسه هم یه استعاره هستش از اینکه باید وقتی نظر میدیم پشتش منطق و استدلال باشه.به هر حال اگه بازم فکر میکنی بهت توهین کردم معذرت میخوام.در ضم گفتی اصلا پستات رو نخوندم و همینجوری رو هوا یه چیزی پروندم.اینو پس دوباره بخون که مال خودته
"
بازی که نکردم مسلما و بازی نخواهم کرد(همین هوی رین واسه هفت پشتم بس بود) و اونقد وقت آزاد ندارم که واسه یه بازی دیگه از دیوید کیج تلف کنم(هنوز وقت نکردم tlouبازی کنم که شک ندارم شاهکاره)ولی یازم این حقو دارم که در مورد هرچی دلم میخاد بدون توهین به دیگران نظر بدم.الانم دارم درباره ی سبکی که به نظرم واسه صنعت گیم خوب نیست بحث میکنم.problem? "

شما اینو بازی نکردی میگی آشغاله,tlou رو هم بازی نکرده میگی شاهکاره.حالا خودت قضاوت کن دیگه این وسط چه خبره

من گفتم یه بازیه دیگه از کیج بازی نخواهم کرد.کی دقیقا گفتم آشغاله یا حتی بده؟!!اون یکی رو هم دموشو بازی کرد و میدونم با چی طرفم ولی متاسفانه وقت نکردم فعلا بازی کنم.کلا یادم نمیاد به بازی یا طرفداراش کوچکترین توهینی کرده باشم.بحثسر دیدگاه و سبک دیوید کیجه که عالم و آدم میدونن ادامه ی مسیر هوی رینه

الان استدیوهایی عین ND و Remedy مثلا طوری داستان میگن که... بگذریم که توضیح واضحاته.

سرور همشون Irrantional Games رو اسم نبردی که:دی (البته در زمینه ی داستان سرایی اینو می گم چون کن لوین و عناوینش از هر نظر در بخش داستانی یک سطح بالاتر از باقی عناوین هستن.به قول خود توضیح دادنشم که توضیح واضحاته:دی)

این کلمه‌ی خاص رو انگار باید از اول تشریح کرد تو این تاپیک. Beyond ساخته شده با بودجه بسیار زیاد. توی ساختش از بهترین تکنیک‌های گرافیکی استفاده شده و دو تا از بهترین آهنگسازای دنیا موزیکاش رو ساختن. حالا کیج اومده این امکانات رو به کار گرفته و مثل همیشه 99 درصد روی داستان تمرکز کرده. داستان خوب از آب درنیومده و بازی متاش شده 70. واقعا چجوری میشه امتیازات ضعیف بازی رو توجیه کرد وقتی همین سال گذشته TWD که دقیقا به سبک بازیای کیج بود و تازه گرافیک و ویژگی‌های فنیش هم در سطح بالایی نبود، شد بهترین بازی سال؟! الان اگه Beyond خاص و سلیقه‌ای هست، آیا TWD خاص‌تر نبود؟ آیا To the Moon شصت مگابایتی که کلا چیزی به اسم گیم‌پلی نداشت و متاش بالای 80 شد خاص‌تر از Beyond بود؟

آقایون محترم، ما هزار تا بازی خاص‌تر و سلیقه‌ای‌تر از Beyond داشتیم تو این نسل که بسیار موفق‌تر Beyond بودن. یارو بازی ساخته به اسم The Path که توش فقط باید راه بری و دفعه اول که بازی رو تموم کنی تا چهار روز داری فکر می‌کنی که کارگردان چی مصرف کرده که اینو ساخته و جالبه همون بازی هم متاش بالاتر از Beyond هستش. از این نمونه‌ها فراوونه و دیگه نمی‌خوام تک‌تک راجع به بازیایی که لایق کلمه‌ی خاص هستن(مثل Amnesia، Gone Home و ...) صحبت کنم و فقط بسنده می‌کنم به یه مورد.

کافیه اسم Journey رو بیارم تا دیگه همه قضایا مشخص بشه. اگه Beyond خاص و سلیقه‌ای هستش و به همین دلیل 99 درصد سایتای درست و حسابی بهش زیر 8 دادن، Journey چی بود پس؟ اون خاص نبود؟ سلیقه‌ای نبود؟ ساختار شکن نبود؟!

حالا شاید این حرف‌ها به حساب هیتر سونی بودن قضاوت بشه اما من توی این صنعت اگه بخوان بهم لقب هیتر بدن، چه بهتر که بگن یارو هیتر دیوید کیج هستش. فردی که تک‌تک رفتاراش و آثارش چیزی جز چاپلوسی سینما و پایین آوردن ارزش ویدئو گیم نیست و متاسفانه به دلیل کیفیت پایین همون مهم‌‌ترین چیزی که ادعاش میشه(بازی/فیلم نامه نویسی) آبرو صنعت بازی می‌بره که نمونش نقد خیلی بی‌تفاوت نیویورک تایمز از همین Beyond هستش. اگه همه به TWD افتخار می‌کنن به خاطر اینه که روایت داستانش حتی از سریالش هم بهتر بود. اما کیج میاد یه داستان متوسط پلیسی جنایی مثل هوی‌رین رو 9 ساعت کش میده. خب یه سوالی اینجا مطرحه. واقعا من چرا باید 60 دلار پول بدم یه همچین داستانی رو 9 ساعت دنبال کنم(که 5 ساعتش صرف کارایی مثل ریش زدن میشه!:دی) در حالی که می‌تونم با همین 60 دلار، بلوری 10 تا از بهترین فیلمای جنایی رو بگیرم و بشینم ببینم؟ منتقد IGN هم دقیقا تو انتهای نقدش به همین موضوع اشاره می‌کنه:

والا ما تمام این حرفارو تو این تاپیک زدیم، جوابمون شد دلقک بازی. تازه اون موقع استاد هنوز بازیش هم نیومده بود که بگین امتیازاتش کم شد سر و کلش پیدا شد تو تاپیک عروسی گرفت. من خودم از اونایی نیستم که میگن بازی گیم‌پلیش ضعیفه پس کلا بیخیالش. یکی از 5 تا بازی برتری که تو این نسل بازی کردم To The Moon بود که کلا جز داستان چیز دیگه‌ای نداشت، اما وقتی میای روی همین 2--3 تا مورد خاص تمرکز می‌کنی(داستان، شخصیت‌پردازی، اتمسفر و ...) لااقل یه داستان خیلی خوب تحویل بده.

عزیزم شما کلا چه فعالیت مفیدی تو این صنعت داشتی که واسه ما بخوای الفبا تعیین کنی؟ اینقدر منتقدها تو نقداشون به همین موضوع بازی نبودن اشاره کردن که خود کیج امروز مجبور به پاسخ‌گویی شده. حالا مایی که میگیم بازی نیست باید Miyamoto باشیم، شما که میگی بازی هست براتون یه یوزر معمولی یه سایت بازی توی کشوری که همین بازیسازا کلا به عنوان کشور قبولش ندارن بودن کفایت می‌کنه؟

خیلی ساده شما خوشت نمیاد 60 $ نمیدی یکی خوشش میاد 60 $ میده یک سالم ازش استفاده میکنه نه اسمون میاد زمین نه زمین میره اسمون اینقدرم بازیه خوبو بد زیاده که اتفاقه خاصی این وسط نمیفته جز اینکه یسری دوستان انگار که این بازی خدای نکرده به پدرشون توهین کرده جوش میارند این وسط و میخوان ثابت کنن هزاران مشکل داره, کلا احترام به سلیقه دیگه وجود خارجی نداره, بماند که 99% این سایت و کشورمون از این 60 $ ها خرج نمیکنن که الان نگران باشند...(منظور کلیه شما نیستی)

حالا شاید این حرف‌ها به حساب هیتر سونی بودن قضاوت بشه...

این چه حرفیه؟ آخه اصن کی همچین برداشتی از حرفهای عقلانی شما می تونه بکنه!؟
ضایست که خیلی منصفانه و بی طرف فقط دارین یه سری حرفهای منطقی رو به ما گوشزد می کنین، خیالت راحت ادامه بده کسی عمراً به ذهنش خطور نمی کنه که شما همونی هستی که تو تاپیک TLOU پست ندادی و عوضش اینجا و سر Ascension و ... یادت میوفته حضور فعال پیدا کنی تا نکات ناگفته این صنعت رو برای بقیه تشریح کنی!

منم دقیقا به همین دلیل نه بازی های کیج خوشم میاد و نه دیگه از کوجیما!:biggrin1: الان استدیوهایی عین ND و Remedy مثلا طوری داستان میگن که... بگذریم که توضیح واضحاته. برای همین من از کسایی که کماکان عین فیلم داستان میگن بدم میاد.
دلیل این هِیتت رو به روایت داستان MGS نمیفهمم:d!داستان پردازی MGS خیلی هم مثل فیلمهای سینمایی نیست!معمولا توی انتهای چپتر ها و یا باس فایت ها یه کات سین 15 تا 45 دقیقه ای میزارن که به عبارتی خستگی گیمر بعد 4 ساعت گیم پلی از تنش رو در میاره:d!بنده خودم Beyond رو بازی نکردم(HR رو البته بازی کردم و خوب بود:d)ولی کات سین های MGS توی روایت داستان بسیار عالین و بیننده رو میخکوب میکنن!ایرادی بهشون وارد نیست.

خب تا اینجا که بازی کردم میتونم بگم مشکلات دوربین یه جاهایی اذیت میکنه البته خیلی مهم نیست
یکی از قسمت های مهم گیم پلی استفاده از انالوگ سمت راسته که باید وقتی صحنه آهسته میشه حرکتش داشت
مشکل اینه که گاهی اوقات باید در جهت مخالف حرکتش داد ولی راهنمایی در این زمینه وجود نداره و ناخواسته باعث اشتباه میشه
تیکه تیکه کردن داستان از نظر زمانی ایده خوبی بود ولی دیگه شورش رو دراوردن ، به یاد داشتن این همه رفت و برگشت زمانی کار سختیه

با تمام اینا بازیه قشنگیه ارزش بازی کردن داره ولی نظر من رو بخواید اصلا جو گیرا و لذت Last Of Us رو نداره

:lol:
کشتی مارو با این اراجیف سر هم کردنت :lol: باید تا الان اسکار بهترین سوپر فن سونی از نوع بی تعصبشو بهت میدادن حیف که تو بایسنتر حق ضایع میشه!!! یه خورده ملایم تر اینقدر به خودت فشار نیار من اگه بازم گفتم امتیاز معتبر هست از گیم اسپات گفتم کاری به میانگین 7 و خورده ایتون ندارم ، اینکه متاش پایین شده نگرد تو تاپیکا دنبال مقصر بخوای عقده های گیمی و غیر رو سرش خالی کنی بیخیال شو خودش فراموش میشه ، بهرحال زندگی هیچوقت بر طبق میلت پیش نمیره خودتو نکش حالا beyond نشد یکی دیگه دنیا که به اخرش نرسیده! حالا بدشانسی امسال gta هم منتشر شد مگرنه tlou دهن همرو میسبت! :laughing: برس به زندگیت ! ضمناً ، پست من اینجا فقط در جواب یکنفر بود که خودش فهمید . اندازه یه سوسک کشتن هم واسم ارزش نداره سر یه عنوان متای 7يی بحث کنم روشن شد؟

خیلی خوشحالم از این که بالاخره رقیب بازی هایی مثل Ride to Hell: Retribution ،Fast & Furious: Showdown ، DARK و ... اومد :x

متای 73 رو عشقه :x

87>73

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or