امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
کاربرایی که توی این صفحه و صفحه‌ی قبل پستاشون پاک شد حواسشون به پستایی که ارسال میکنن باشه. دفعه‌ی بعدی علاوه بر پاک شدن پست دسترسیتون هم قطع میشه

نقدارو میخوندم بازی تو زمینه گیم پلی و داستان جالب عمل نکرده اما توی بخش گرافیک و صداگزاری بدجور ترکونده .

مثلا thesixthaxis میگه Beyond مرز بین فیلم های CGI و گیم رو محو کرده !
Beyond truly is a stunning spectacle in terms of visuals; as we approach the eve of the PlayStation 4, it’s genuinely an awe-inspiring sight, with Quantic Dream pushing the PS3 to its limits, crafting something more believable than anything in gaming before it, and ultimately blurring the lines between CGI movies and video games.
یا اینجا که میگه گرافیک باورنکردنی تقریباً در سطح PlayStation 4 و نسل بعد:
Incredible, almost PS4 level visuals.

GamingTrend گفته بیاند شامل بهترین انیمیشن های صورت و کلاً گرافیکی بوده که تا الآن توی یک بازی ویدئویی دیده :
it’s a triumph, with some of the best looking graphics and facial capture I’ve ever seen in a video game.
و اینکه از نظر تکنیکال شگفت آوره همچین چیزی:
A technical marvel

GameInformer توی بخش گرافیکش به انیمیشن های بینظر صورت اشاره میکنه:
The facial animation is unparalleled.

ZTGD میگه گویا دارم در مورد بهترین گرافیک نسل هفتم سخن میگم:
The most amazing thing about Beyond: Two Souls for me though, is its visuals. This game is gorgeous. I am talking perhaps the best looking game this generation. The environments are unparalleled. The sequence on the train, running through the night rain, facial animations and expressions; all are just amazingly crafted. I stopped several times just to admire how good this game looks. It is also a testament to how long this generation has dragged on, as my PS3 felt the strain.

DigitalSpy چنین میگه:
Dazzling production values do their bit to make Beyond: Two Souls a cinematic work of art, with visuals that would not look out of place on a next-generation console.

GameReactor:
Here are sniges the best stealth manner to be killed enemies avoided ditto and the pace and the graphics are top notch

و الی ماشالله ...

sami_19
اگر سنّت به بازیهای اشاره و کلیکی و ادونچر دهه نود و اندکی پس از اون قد نمی ده که بتونید تشخیص بدید فارنهایت، هوی رین و الآن بیاند دقیقا امروزی شده اون تایپ بازیها هستن، چه کاری از دست من بر می آد؟ من شرط می بندم تا حالا دستت به اون مدل بازیها نخورده.
میگم که، این عبارت "بازی نیست" مضحک ترین جمله ایه که میشه در وصف بازیهای کیج گفت. در مقایسه با هیلو و گیرز و آنچارتد که باید شما تیر اندازی کنی(!)، یا گاد آو وار که باید زنجیر بکشی نیاز به مهارت دستی خاصی نداره بازیهاش.
تمام این ها به کنار، اینم لیست جایزه هایی که Heavy Rain بُرده و همشون هم از سایتهای "بازی" بوده؛ نه فیلم و هنر هشتم و نهم و دهم! اینا مال بعد عرضست تازه، پیش از عرضه هم بازی یه دوجین جایزه از نمایشگاه های بازی گرفته. بازی. بازی. بازی... Repeat it.

59814450944099374614.png

اگه امروزی شده ی بازیهای اشاره کلیکی قدیمیه که دیگه نمیشه خاص:دی پس چرا هی اینجا میگن این خاصه و یونیکه و فلانه؟:-/

به خاطر این که الآن این مدل بازی خیلی کم شده تو بازار؛ یه چیزی هم که کمیاب باشه و با بقیه ی محصولات هم عصر خودش فرق کنه بهش می گن خاص.

آخرین ویرایش:
اگر سنّت به بازیهای اشاره و کلیکی و ادونچر دهه نود و اندکی پس از اون قد نمی ده که بتونید تشخیص بدید فارنهایت، هوی رین و الآن بیاند دقیقا امروزی شده اون تایپ بازیها هستن، چه کاری از دست من بر می آد؟ من شرط می بندم تا حالا دستت به اون مدل بازیها نخورده.
اگه امروزی شده ی بازیهای اشاره کلیکی قدیمیه که دیگه نمیشه خاص:دی پس چرا هی اینجا میگن این خاصه و یونیکه و فلانه؟:-/ یعنی استاد به خاطر امروزی کردن بازیهای کلیکی احساس گالیله بودن بهش دست داده؟:دی

من فقط روم به اون دوستانی هست که فن مایکرو هستن میان اینجا این گیم رو ترول میکنن.آخه عزیزان شما این بازی رو بازی نکردین چطوری در موردش نظر میدین؟
در مورد سبک بازی باید عرض کنم که آره خیلی شبیه فیلمه ولی برعکس Heavy Rain آزادی عمل توش بیشتره و اونطور که فکر می کنید فیلم نیست در ضمن افرادی هستن که از این سبک خوششون میاد و این بازیها رو با جون و دل بازی می کنن مثل خود من در جواب کاربر Terova هم باید عرض کنم که نکته جذاب این بازی اول از همه گرافیکشه که واقعا چشم آدم رو میگیره.دیروز با GTA V مقایسش کردم و تفاوت رو به چشم دیدم(الان نپرید وسط بگید اپن ورلد و .... کلی گفتم)
دومین چیزی بازی که جالبه داستان هست و حق انتخاب هایی که داریم!بستگی به انتخابی که تو بازی میکنیم داستان شکل میگیره!چیزی که توی فیلم ممکن نیست!سومین موضوع گیم پلی هست که با این گرافیک که ترکیب شده و صحنه های سینمایی خیلی عالی شده!
هرکسی هم این بازی رو نکرده لطفا ترول نکنه این بازی رو هرکسی هم بازی کرده خوشش نمیاد نظر شخصی خودشه و برای خودش محترمه.دلیلی بر بد بودن بازی نیست هر شکایتی و پدر کشتگی هم با آقای کیج دارید یا میخواین بگین این چیه ساختی بهشون ایمیل بزنید باهاشون مطرح کنید یا برید تو سایتش کامنت بزارید ولی خواهشا اینجا ایرادای الکی نگیرید
فروم برای این هست که اونایی که این بازی رو انجام دادن بیان و با هم مشورت کنن که اینجای بازی چی دیدیم چی ندیدیم اینجاش رو چطوری باید رد کرد!

میگم که، این عبارت "بازی نیست" مضحک ترین جمله ایه که میشه در وصف بازیهای کیج گفت. در مقایسه با هیلو و گیرز و آنچارتد که باید شما تیر اندازی کنی(!)، یا گاد آو وار که باید زنجیر بکشی نیاز به مهارت دستی خاصی نداره بازیهاش.
تمام این ها به کنار، اینم لیست جایزه هایی که Heavy Rain بُرده و همشون هم از سایتهای "بازی" بوده؛ نه فیلم و هنر هشتم و نهم و دهم! اینا مال بعد عرضست تازه، پیش از عرضه هم بازی یه دوجین جایزه از نمایشگاه های بازی گرفته. بازی. بازی. بازی... Repeat it.
چه حرفیه، همون بازی های اشاره کلیک قدیمی چالش توش بود، مگه قراره همه چیز به مهارت دستی برگرده؟ با این حرف بازی های کیج رو با همین minesweeper ویندوز یکی کردین که! اونم مهارت دستی لازم نداره!
به خاطر عدم نیاز به رفلکس نگفتن کارهای کیج بازی نیست، چون هیچ رقمه فاکتورای یه گیم رو نداره (همون ادونچر کلاسیک ها، مدیریت کوله پشتی داشت (اکثراً)، حل معما داشت، پیکسل گردی داشت)

اول از همه من beyond رو یک چند ساعتی بازی کردم و نظر می دم

حقیقاتا من رو یاد Biohazard + Remember Me می ندازه + این که یک nag مزاحم هی میاد جلو می گه x x x x x x x

حالا این کجاش نو آوری و بازی خاص بوده خدا داند

sami_19

59814450944099374614.png

5-6 ساعت رو پست من فکر کردی که این رو ارسال کنی؟:دی

اول یه نفس عمیق بکش قبل از اینکه بخوای راجع به یه موضوعی شرط ببندی، چرا که نه تنها دستم به اون سبک بازیای که الان فکر می‌کنی اگه کسی بازی کرده بشه خیلی هاردکوره خورده،بلکه توی نشریه‌ی چاپی کشورت هم در موردشون مقاله دارم، پس به من یکی دیگه نمی‌خواد قواعد ادونچر رو توضیح بدی که خندم می‌گیره. ثانیا بحث ما سر مفاهیم نیست، سر واقعیت‌هاست که برای درک واقعیت بیشتر از اینکه به لینک ویکی نیاز پیدا کنی، به منطق و استدلال نیاز داری که خب طبیعتا انتظاری هم ندارم حرفم مقبول واقع بشه توسط کسی مثل شما. پس دیگه حرف از چیزای بدیهی نزن. نکنه انتظار داشتی وقتی یه دیسکی رو به عنوان بازی گذاشتن تو دستگاه ملت، بعد اینکه دیدن بیشتر به فیلم شباهت داره و گیم‌پلی توش کمرنگه، آکادمی بیاد کاندیدش جای GameSpot؟! طبیعتا وقتی کنترلر دستته و یه شخصیت رو داری کنترل می‌کنی اسمش میشه بازی از لحاظ مفهومی، شاید جالب باشه واست که منم هیچ کجا نگفتم بازی نیست( همین پست قبلیم هم جوابیه بود به یه بحث دیگه‌ای که با یه کاربر دیگه داشتی و استفاده از کلمه‌ی ما به مخالفین دیوید کیج اشاره داشت)

اما از ادونچر گفتی. اگه بیاند امروزی شده‌ی ادونچرای دهه نوده، Runaway یک و دو و سه که دوتاشون تو همین نسل اومدن پس چیه؟ Sam @ Max چیه؟ همین Gone Home که یه ماه پیش اومد چیه؟ اگه تو هیلو باید تیر بزنی و عکس‌العمل سریع مهمه، توی ادونچر‌های واقعی معما و اکتشاف هستش که حرف اصلی رو می‌زنه. موضوعی که تمامی منتقدها از عدم وجود و یا ضعفش ایراد گرفتن دیروز و امروز. الان کسی که من رو می‌شناخته و پستت رو خونده واقعا خندیده، چون اصلی‌ترین دلیلی که از کیج بدم میاد اینه که طرفدار ادونچرم و بعد از FPS دومین سبک محبوبمه. بعد توی بحث دربراه دیوید کیج، یکی میاد میگه تو از ادونچر چیزی نمی‌دونی! چیزایی که کیج می‌سازه متاسفانه اسمش بازیه و حتی میشه بهش به عنوان یه مسیر جدید تو ادونچر نگاه کرد، مسیری که خود کیج قبل از کلمه‌ی ادونچر تو توضیح ژانر بازیاش یه Interactive Drama بودنشون تاکید داره و حتی کلمه ادونچر به تنهایی وجود نداره:
Heavy Rain is an interactive drama action-adventure video game developed by Quantic Dream and released by Sony Computer Entertainment exclusively for the PlayStation 3 in 2010.

. پس شک نکن هر کسی چهار تا بازی ادونچر کلاسیک هم بازی کرده باشه، بعد از مقایست بین ادونچرای دهه نود و بیاند کاملا متوجه شده یا کلا ادونچر بازی نکردی، یا اگه بازی کردی واسه این بوده که کلاس داشته :دی حالا جالبه، من خودم روی تو به عنوان یکی از معدود طرفداران Shenmue تو ایران حساب می‌کردم، واقعا نمی‌فهمم کسی که فن Shenmue هستش چجوری می‌تونه کلا کارای کیج رو تحمل کنه، وقتی دیده این کارایی که ایشون الان داره می‌کنه و خودش رو منجی صنعت گیم می‌دونه رو اون سوزوکی بدبخت 14 سال پیش بسیار بهتر و کامل‌تر از همین الان کیج انجام داده! اگه بحث مسیر جدید ادونچر هم باشه که بازم باید به نام Shenmue بزنیمش نه کیج.

دم کیج گرم!!!
ثابت کرد فقط مرد حرفه نه عمل:دی
بادش بخیر من هی گفتم این دهنشو ببنده و رو بازیش تمرکز کنه چیز بهتری از آب درمیاد.فحشم دادید،
حالا نتیجه اش :دی
اون دوستانی که میگن وقتی کنسول بازی رو ندارید در مورد بازی اظهار نظر نکنید،لابد نمی دونند که همتاهاشون در مورد بازیهای مایکروسافت و نینتندو(نینتندو بیشتر :دی) بدون دست گرفتن دسته کنسول بازی چه اظهار نظرها نکرده اند :دی :|

ellen page بیچاره چقد دولا راست شد تا ژانگولر بازی های کیج رو کپچر کنه دلم براش میسوزه
rain حالا هم beyond از بمب های سونی که fail شدن
من یه پستی تو تاپیک قبلی دادم که پاکم شد دوباره میگم کیج داره صنعت بازی سازی رو به گند میکشه نمیدونم که می خواد دست بکشه از این کار ولی نزدیکه اون روز...

ellen page بیچاره چقد دولا راست شد تا ژانگولر بازی های کیج رو کپچر کنه دلم براش میسوزه
rain حالا هم beyond از بمب های سونی که fail شدن
من یه پستی تو تاپیک قبلی دادم که پاکم شد دوباره میگم کیج داره صنعت بازی سازی رو به گند میکشه نمیدونم که می خواد دست بکشه از این کار ولی نزدیکه اون روز...
Puppeteer و Rain کمترین هایپ رو داشتن تو انحصاری های سونی, بهتره بگم اصلا هایپ نداشتن, به حدی که من اصلا اسم این 2 تا از تاپیک امتیازاتشون فهمیدم! کلا واژه بمب واسشون استفاده نشه بهتره!

نقدارو میخوندم بازی تو زمینه گیم پلی و داستان جالب عمل نکرده اما توی بخش گرافیک و صداگزاری بدجور ترکونده .

مثلا thesixthaxis میگه Beyond مرز بین فیلم های CGI و گیم رو محو کرده !

یا اینجا که میگه گرافیک باورنکردنی تقریباً در سطح PlayStation 4 و نسل بعد:

GamingTrend گفته بیاند شامل بهترین انیمیشن های صورت و کلاً گرافیکی بوده که تا الآن توی یک بازی ویدئویی دیده :

و اینکه از نظر تکنیکال شگفت آوره همچین چیزی:

GameInformer توی بخش گرافیکش به انیمیشن های بینظر صورت اشاره میکنه:

ZTGD میگه گویا دارم در مورد بهترین گرافیک نسل هفتم سخن میگم:

DigitalSpy چنین میگه:

GameReactor:

و الی ماشالله ...

به نظر من اصل یک بازی تقریبا گیم پلی اون بازی هست و گیم پلی در هسته و مرکز یک بازی قرار میگیره و بعد بقیه چیزها

اگر بازی بیشتر بر اساس داستان باشه تا گیم پلی (چیزی شبیه بازیهای ادونچر خالص) پس دیگه حداقل باید داستان خوب داشته باشه و یا داستان عالی (به نظرم حداقل فعلا در کل بازیهایی که گیم پلی در اونها اولویت اول نیست نمیتونند خیلی موفق باشند )

(شاید بازیهایی که ادونچر خالص بودند در زمانی که مثلا اکشن ادونچر و یا اکشن کمتر رایج بودند موفقتر بودند مثلا حدود 15 تا 20 سال قبل)

در کل اینها نظر بنده هست و امیدوارم شخصی ناراحت نشه

البته من اگر در آینده بازیساز بشوم بدم نمیاد که یک بازی داستان محور بسازم اما بازم باید سعی بکنم که گیم پلی خوبی داشته باشه وگرنه خیلی موفق نمیشه به نظرم

آخرین ویرایش:
تو نقدها اومده تلاش بیهوده کردن برای قاطی کردن و جا دادن همه ژانرها در یک گیم مثلا توی یه چپتر میشه اسپلینتر سل و در چپتر بعدی فارنهایت!. از دیالوگها آبکی و بیمورد بارها یاد شده و چیزهای دیگه. از اون طرف بخش فنی به اندازه ی عالی در اومده که بدون استثنا همه ازش تعریف کردن !! :دی.
اگر QD سره سوزنی در روایت داستان و ساخت گیم پلی مثل ND بود حداقل جزو 10 استودیو برتر بازیسازی قرار میگرفت.

پ.ن. یکی گفته بود 10 دقیقه CSI هست بعد میشه سوپر نچرال بعد سوئیچ میکنه به X-Files و همین روند ادامه پیدا میکنه تا جایی که شما به این نتیجه میرسی کیج داشته همزمان 7-8 تا سریال با هم میساخته :دی.

Digital Spy
Oct 8, 2013

100

Beyond: Two Souls is one of the most poignant and enthralling stories we have encountered in a video game, capable of stirring up the same depth of emotion as great works from the mediums of film and literature.

__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________

XGN
Oct 9, 2013

95

Nothing less than a masterpiece. The game looks absolutely phenomenal and Ellen Page and Willem Dafoe deliver a great accomplishment with their acting. Writer David Cage grabs us with his compelling and emotional story. There are a few downsides, gameplay is pretty much the same as Heavy Rain, but that doesn’t spoil the greatness of this game.

__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________

Playstation Universe
Oct 8, 2013

95

Beyond: Two Souls is so unique, powerful and engaging that it's easy to forgive some of its gameplay flaws. Quite simply, a stunning production.

NZGamer
Oct 8, 2013

94

The beautiful graphics and facial expressions bond you to Jodie, and the raw emotion embodied by Aiden is conveyed not via gameplay but by sound design and the reactions of the supporting cast. By the end of the game you are as connected to Jodie as Aiden is.

Cheat Code Central
Oct 8, 2013

92

The team at Quantic proves that if games are made correctly, players will have an experience they will feel for many years to come. For this reason alone, I love this industry and those who constantly want to bring the best gaming experiences available, and Beyond: Two Souls is a perfect example of this.

Gamereactor Sweden
Oct 9, 2013

90

The most gripping storytelling a game might ever have produced combined with one of the most basic and boring gameplay I have tried makes for a very strange experience from a critics point of view. But the tears, the stomach ache and the joy supersedes clunky controls and the bad illusion of choice.

Multiplayer.it
Oct 8, 2013

90

Bigger in scope and better executed than Heavy Rain, Beyond: Two Souls doesn't manage to tell a great story all the time like its predecessor, although it's an experience you'll want to try.

Hardcore Gamer Magazine
Oct 8, 2013

90

The term "interactive film" is thrown around often, but this is the first game to actually feel like one. Carefully maintaining a balance between its social context and supernatural elements, the game refuses to give into standard video game tropes and remains a mature and thoughtful story throughout. It’s poignant, thrilling and even a bit frightening at times.

Eurogamer Portugal
Oct 8, 2013

90

After playing it, you will feel extremely connected to Jodie, the game does everything to develop this emotional bond between the player and the protagonist. It suffers from some of the interactive storytelling limitations, but it’s the most balanced and accomplished game from Quantic Dream so far.

JeuxActu
Oct 8, 2013

90

Beyond: Two Souls is really difficult to judge with the usual tools because it’s such an unusual game. Let’s say that this one manages to impressively overcome its faults to deliver a truly unique experience. Gameplay in Beyond is only a way to include you, to make you participate to this emotional journey and to make you touch the heart of the game, its masterpiece: the story and all the narrative aspect that comes with it. The kind of game you remember for a long time.

Gameblog.fr
Oct 8, 2013

90

Beyond is both better and worse than its illustrious predecessor Heavy Rain. It features a more varied gameplay, a better story, talented Hollywood actors and outstanding graphics... but it also lacks something: the ability to make truly decisive choices throughout the adventure. Significant changes you can make story-wise are actually concentrated at the end. However, games of this type and this quality are still too rare to deny yourself the pleasure.

God is a Geek
Oct 8, 2013

90

Ellen Page has given the performance of her life and David Cage has penned the best script of his. When AAA releases are serving up so much similarity, Quantic Dream buck the trend and offer something different. Don’t put your PlayStation 3 back in its box just yet, or you’ll miss the studio’s biggest triumph to date.

Eurogamer Italy
Oct 8, 2013

90

Beyond: Two Souls is the natural evolution of Heavy Rain, an epic adventure game with a great script, awesome dialogue and rock solid characters. Ellen Page and Willem Dafoe have done a splendid job acting for this game and David Cage has created an excellent title adding cool gameplay features to the Heavy Rain experience.

GameOver.gr
Oct 8, 2013

90

David Cage and his team at Quantic Dream always try to deliver unique experiences and Beyond: Two Souls is another one of these superb "interactive dramas" only this development house is capable of creating.

GameSpot
Oct 8, 2013

90

A fascinating experience that expertly links story and mechanics to further your connection to the world.

GamesBeat
Oct 8, 2013

88

Beyond is hands-down one of the most emotionally accomplished experiences I have ever had in a video game, and it’s enjoyable from start to finish. The controls and gameplay are tiresome, and they can be difficult to manage (or boring), but they’re of little consequence compared to the well-written story, the depth of the characters, and the empathy you feel toward them.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or