امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
دوستان مشکلی نیست...ما با فیلم وچهارتا دکمه حال میکنیم شما با بزن بکش و تیراندازی.
اصلا وقتی منتقد ها مینویسن این بازی نیست فیلمه،خوشحال میشم چون بازی همون چیزی درومده که انتظارش رو داشتم.
شما واقعا قضیه رو نگرفتی یا خودت رو زدی کوچه علی چپ؟:دی
جمع کن بابا کچل دوهزاری.گند زده حالا طلبکار هم هست.تو میدونی بازی چیه و عمت.
همینا به کیج میگن عقده ای، ادامه بدین .افرین:))

آخرین ویرایش:
David Cage: No one should be allowed to define what a game is - GameSpot.com
ترجمه:
دیوید کیج : به هیچ کسی نباید این اجازه داده بشه تا تعین کنه که یه بازی چیه(معنی بازی چیه)!

استاد مولینیو چی؟ ایشون می دونه GTA V شکست خورده یا نه؟
این که بازی تعریفش چیه زیاد مهم نیست و مشکلی پیش نمیاره چون سلیقه ها فرق داره، ولی اینکه استاد جبهه شما میاد می گه GTA V شکست بود یعنی واقعا مشکل وجود داره:دی
کی گفته GTA V شکست خورده؟مولینو فقط نظرشو در مورد بازی های موبایلی بیان کرد فقط همین!
کیج هم الان نظرش رو گفت!:دی
انگار این یه نفر اسلحه گذاشته رو مغز همه بازیسازا!

این وصله ها به من نمیچسبه!:دی من از سر HR دارم به ایشون فحش میدم و یه پست هم از من نمیتونی پیدا کنی که بگم بازی های کیج رو دوست دارم!:دی نظر خود من به نظر Edge نزدیکه!:دی من فقط نگاهش به بازی هارو قبول دارم. چون کلا از هر بازی سازی که سعی داشته باشه یه تجربه جدید خلق کنه خوش میاد. وگرنه یادتون باشه خودم از مخالفان HR بودم و ان زمان با ارش آستیاک هم حسابی سر این قضیه فحش خوردیم!:دی

ضمن اینکه در حلقه دوستان همه رندند!:دی کیج هم یکیشون!:دی پرابلم؟:دی

نظر من اینه که شما از بازی خوشت میاد ! . خوشم میاد یا بدم میاد کار یک پسته . ولی شما مثل اینکه کینتون بیشتر ، از کاربرای اینجاست تا خود بازی ! . اونم از زمان HR . :d

David Cage: No one should be allowed to define what a game is - GameSpot.com
ترجمه:
دیوید کیج : به هیچ کسی نباید این اجازه داده بشه تا تعین کنه که یه بازی چیه(معنی بازی چیه)!

دقیقا کیج هم همینو گفته که یه عده بازیباز فکر میکنن بازی خوب یعنی بزن و بکش و فحش بشنو و فحش بده و خودتو خالی کن هست.واقعا که حرف حق رو باید از استاد شنید

من سوالم از ماکرو فن ها اینه که شما اینجا چی میخواین دقیقا و چیو میخواین ثابت کنین؟مگه این بازی بد نیست؟بیخ ریش صاحبش!ما ضررشو میکنیم.یکی از بازی میخواد فقط بکشه و بره جلو یکی از بازی میخواد که داستان قوی داشته باشه و حس شخصیت بازیو درک کنه.این بازی مگه فیلم نیست؟مگه بد نیست به شما ماکرو فن ها چه ربطی داره؟من بعد از MGs 3 این دومین بازی بود که حس شخصیت بازی رو درک کردم یکی دیگه این حسا رو نداره میگه فقط باید بکشی و بری جلو نیاد اینجا چرت بگه خواهشا
در ضمن هی نگید GTA V این بازی بجز دزدی غارت بی بند و باری و فحش چی یاد شما میده؟تو ۹۰٪ حرفاشون F*ck هست.همین خوبه دیگه؟برید با همینا حال کنید

تمام نمرات ضعیف این بازی تا به الان

Anaitgames 7/10
Play UK 7/10
Digital Chumps 7/10
Gamesradar 7/10
iLLGaming 7/10
Clickonline 7/10
4Players 6.8/10
Gaming Trend 6.5/10
GiantBomb 6/10
TSA 6/10
EuroGamer 6/10
CVG 6/10
IGN 6/10
Game Front 5.5/10
The Telegraph 5/10
Gamekult 5/10
Shack News 5/10
Destructoid 5/10
Edge 5/10
Joystiq 5/10
VideoGamer 4/10
HeyUguys Gaming 4/10
Metro 4/10
GameRanx 3/10

تمام نمرات ضعیف این بازی تا به الان

Anaitgames 7/10
Play UK 7/10
Digital Chumps 7/10
Gamesradar 7/10
iLLGaming 7/10
Clickonline 7/10
4Players 6.8/10
Gaming Trend 6.5/10
GiantBomb 6/10
TSA 6/10
EuroGamer 6/10
CVG 6/10
IGN 6/10
Game Front 5.5/10
The Telegraph 5/10
Gamekult 5/10
Shack News 5/10
Destructoid 5/10
Edge 5/10
Joystiq 5/10
VideoGamer 4/10
HeyUguys Gaming 4/10
Metro 4/10
GameRanx 3/10

7 از 10 هم ضعیف شد :))؟

بازی هایی کیج میسازه به نظر من همه سلیقه ایی هستند و تا خود شخص بازی نکنه نمیتونه بگه بازی خوبه یا بد !
تو این جور بازیا من به نمره سایت های مختلف خیلی اتکا نمیکنم !

دوستان باور کنین یه بازی با رنج متای 73-74 میشه یه بازیه خوب به خدا!:dبا سر خوردن کیج به زمین و شکست مفتضحانه و اینا چیه یسریا میگن!؟:d
حالا انتظارات یذره بیشتر بود خودم 80 تا 85 رو براش عالی میدونستم ولی برای همچین بازیی یذره پایین تر هم قابل گذشته چون مشابه نداره و ارتباط برقرار کردن باهاش میتونه متفاوت باشه در نتیجه نظرات هم خیلی بالا پایین میشه...

:)) با این حرفای شما دیگه مخالفم حسابی)x/:)
آخه مگه بیکارن بیان ایران؟ =))
یا یعنی از جونشون گذشتن؟ :|
این که از اعضای اونا اومدن اینجا نسخه هارو زودتر دادن برای منحرف کردن ما حرف پوچیه که فقط از ذهن و تخیل چند ایرانی بر میآید و نشات میگیره :| 1کلاغ 40 کلاغ معروف

بابا داره شوخی میکنه برادر چرا جدی گرفتی شما؟!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

من هنوز هم نرسیدم بازی کنم، ولی Tom Mcshea رو خیلی قبول دارم امیدم به این بازی زیاد شد. البته بگم که از دو بازی قبلی کیج خوشم نیومد و باهاشون مشکل داشتم...
واقعا میگم، کسانی که این بازی رو بازی نکردن، اصلا قصد بازی ندارن و تو mood این بازی ها نیستن اصلا چرا دارن اینجا انتقاد میکنن؟! به نظر میاد که بله، این بازی دقیقا مثل فیلمهای خاص شده، هر کس نظر خودش رو داره. اگر کمی تو دنیای فیلم باشید از جور مثال ها زیاد دیدید. فیلم هایی که نقد هاشون کاملا متفاوته و تا خودت نبینی نمیشه دربارشون نظر داد.
شاید خیلی ها بگن چرا کیج نمیره فیلم بسازه یا از سر ناچاری اومده بازی میسازه ولی واقعا نمیشه فهمید...شاید ایشون از جنبه interactive بودن بازی ها خوشش میاد و میخواد یه داستان رو به دست بازی کن بده به جای روایت خطی. یکی دیگه از کسانی که بهش همین گیر رو میدن Ken Levine هستش که همیشه نقد میشه که داستان سرایی بازی هاش خیلی قوی تر از gameplay هست، چرا نمیره فیلم بسازه؟ باز هم میگم این اشخاص احتمال قوی interactive بودن بازی واسشون جالبه.

کاش یکی به کیج میگفت به جای زیرسوال بودن تمام منتقدای بازیشون و نسبت دادن لقب عشاق بازیای بکش برو جلو!بره امثال جرنی، ماشیناریوم رو بازی کنه تا ببینه که یه بازی میتونه بدون قرطی بازی interactve drama!!! و بدون حتا یه خط دیالوگ و بدون فدا کردن گیمپلی،یه داستان فوق العاده رو جوری روایت کنه که تو هنر هشتم میشه دید و لاغیر

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk HD

کاش یکی به کیج میگفت به جای زیرسوال بودن تمام منتقدای بازیشون و نسبت دادن لقب عشاق بازیای بکش برو جلو!بره امثال جرنی، ماشیناریوم رو بازی کنه تا ببینه که یه بازی میتونه بدون قرطی بازی interactve drama!!! و بدون حتا یه خط دیالوگ و بدون فدا کردن گیمپلی،یه داستان فوق العاده رو جوری روایت کنه که تو هنر هشتم میشه دید و لاغیر

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk HD

کاش یکی هم بود به شما میگفت که مجبور نیستین این بازی رو بازی کنید و سلیقه هرکی متفاوته

بچه ها میخوام پایین ترین نمره ی بازی رو بزارم براتون که اگه اجازه بدین امیدوارم لذت ببرین
10/10

آدم پستهای یه سری ـتون رو که می خونه تازه پی می بره که چه زجری رو سر TLOU متحمل شدین، آخـــی...:(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or