امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
سکوت تو این لحظه خیلی سخته ولی سکوت می کنیم :|

یاد اون همه بن و اخطار و تمسخری که دوستان نصیب ما میکردن بخیر

همین القابی که میدین خودش نشون دهنده ی همه چی هست!!قضیه گربه و گوشته دیگه .
دوست عزیز چون یه تیکه از پست مرحوم من که عزیزان زحمت کشیدن پاک کردن رو نقل قول کردید پس جواب میدم.
خب نشون دهنده ی چی هست اونوقت دقیقا؟!
بعدم گربه؟ گوشت؟؟ Dude, wtf؟! :-/ باید خدمتت عرض کنم که من هیچ نیازی به بازی های (!) احمقانه استاد قفس (که همه شون ساخته شده بر اساس عقده های درونی این فرد هست) ندارم که بخواد گوشت باشه و گربه دستش بهش نرسه و اینا. شما اگه خیلی با بازی های خاص استاد حال می کنی بزن روشن شی:دی البته ظاهرا اینطور که بر میاد ارادت "خاص"ـی به استاد داشتی که نام کاربریت رو به نام اون مزین کردی، پس با شما دیگه حرفی نیست، خداحافظ:دی
--------------
@اتمسفر! :
عزیز خواهشا گندکاری های GS رو ماله کشی نکن دیگه:) به قول بچه ها همش نزن بوش بیشتر درمیاد:دی

یکی از دوستـان ( درد لـورد ) پست بنده در تاپیک امتیازات ـه تلو رو اینجـا بدون اجازه صاحب اثر نشون داد :d
جوابیـه اینجانب :
همین الانـم نظر بنده همونیـه که تو اون پست اومدـه
بعد از هشت تلو و مخصوصا بعد از 9 ـه GTA V که کاملـا خلافـ نظر منتقدین معتبر دیگـه بود .
این 9 ـه بیاند هـم یه جورایی نظر من و دوستان ـه در مظان اتهاـم در پست شمـا :d رو تقویت میکنـه .

GAMESPOT : 9.0

همین بسه !‌ {برای بازی کردن} :)

◕‿◕
سردبیر تحریریه دنبال شما میگشت اتفاقا!
کیوان این بنده خدایی که دنبالش بودی پیدا شد. همینی که گفته بود فقط امتیاز GS مهمه.

بازی با میانگین 95 داریم .... بازی با میانگین 75 داریم .................بازی با میانگین 80 داریم......مهم اینه که فرت فرت انحصاری داریم تا چشتون درآد:d

تقابل GT6 و RATCHET با عناوین PS4 جالبه..... سونی با خودش کشتی میگیره=)) حالا بگید دیوید کیج و علی و تقی..............

حالا خوبه PS3 اخر نسلی 2 3 تا انحصاری داره نه مثل 360 که 2 ساله کنسول رو هواس.
حسی که نویسنده کامنت بعد نوشتنش داره:
آخیش؛دلم خنک شد!
------------------------
عزیز من ماکرو بیاد فیلم سینمایی بسازه بگه شما میتونید puse و play کنید خوبه؟!
فعلا همون امتیاز 6 که ign بهش داده واسه گوتی شدن کافیه!LOL

یعنی خوشم میاد عقده و بغض و کینه از دل یه عده میباره ناجور :))
اونایی هم که هی میگن نظر منتقد مهم نیست و مهم خود آدمه همونایی ـن که وقتی یکی رو سوار ماشین 2 ملیاردی میبینن میگن پول خوشبختی نمیاره.

حسی که نویسنده کامنت بعد نوشتنش داره:
آخیش؛دلم خنک شد!
------------------------
عزیز من ماکرو بیاد فیلم سینمایی بسازه بگه شما میتونید puse و play کنید خوبه؟!
فعلا همون امتیاز 6 که ign بهش داده واسه گوتی شدن کافیه!LOL
دیگه وقتی جواب ندارید و کم میارید رسما میزنید به صحرای کربلا:bighug:
همین به قول شما pause هم البته از نداشتن انحصاری خیلی بهتره.

هرچی میخوام یه بازی انحصاری 360 پیدا کنم بهش گیر بدم تو تاپیک امتیاز هاش در اینده ، چیزی پیدا نکردم والله
20476088369538804682.png

من با اینکه طرفدار بازیم و کلی هم بحث کردم واسه این بازی ولی امیدوارم احساس متفاوت بودن GS بهتون ثابت شده باشه که خیلی حال منو به هم میزنه . این بازی نهایتا باید 8 بگیره . همونطور که tlou زیر 9 نباید بگیره . کلا گیم اسپات ثابت میکنه که دیگه یه منبع معتبر نیس

Dreadlord
اولا من بابا نیستم , اسمم امینه . دوما شما که اینقدر حوصله و وقت داری ( که خودت میگفتی نداری ! ) لطفا تمام ی ـه تاپیکا رو اینجوری مورد بررسی قرار بده و بوکمارکایی هم از هم قطارای خودت جور کن که به وفور یافت میشه . ( البته بیشتر از افرادی بوکمارک جمع کن که تیرت به سنگ نخوره :دی )

===

و در آخر امیدوارم کیج همچنان به ساختن این بازیاش واسه سونی ادامه بده چون طرفدارشم و حال میکنم باهاش و امیدوارم هیچوقت سلیقه هاشو به خاطر چند تا منتقد و پول دور نندازه ( البته فقط واسه کیج میگم این حرفو واسه بقیه نمیگم :دی )

استاد همچنان دوست داریم :دی

آخرین ویرایش:
حالا یه عده خیلی الکی از بازی دفاع میکنن و دیوید کیج ـو میبرن بالا ولی یه عده دیگه که کنسول مورد علاقشون چند دوره زمین شتاسی میشه که بازی انحصاری نداشته گه همین نمره ها رو هم بگیره چی میگن؟ :-/

دیگه وقتی جواب ندارید و کم میارید رسما میزنید به صحرای کربلا:bighug:
همین به قول شما pause هم البته از نداشتن انحصاری خیلی بهتره.
اتفاقا صحرای کربلا همین انحصاری های xbox هست که شده توجیح فن های سونی واسه نمره های قشنگ B:TS!
آخه xbox انحصاری نداره که نداره؛حالا چیکار کنیم؟!
داوود قفس هفته ای یه بار میومد میگفت بازیم فلانه,بازیم قشنگه,بازیم صحنه های مثبت 17+1 داره و....!

خدا رو شکر خوده دیوید کیج گفت که HR قرار بوده برای X360 هم بیاد ولی مایکروسافت بازیش رو قبول نکرده.قرطی بازی و فیلم سینمایی رو پلتفرم مایکروسافت مجاز نیست آقا جان.b-)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or