امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
شما هم مشکلت اینه که باید قبول کنی نظرات همیشه مثل هم نیست . بعضی از عنوان ها ساختارشون با بقیه فرق داره و به سختی میشه خوب و بد بازی رو تشخیص داد ! یعنی از دسترس منو شما خارجه . منتقد های حرفه ای بنظرم تو همیچین مواقع معبتر تر هستن ، بهرحال یه مرجع باید داشته باشیم متا هم خوبه ولی خوبترش اینه که به امتیاز خود سایت های معتبر هم یه سر بزنی ... مخصوصا GS .
حرفت به صورت کلی درسته ولی این Tom Mc'Shea من دقیقا نمی دونم قضیه ـش چیه :دی یه جورایی میخواد بگه من خیلی متفاوت و خفن هستم، یعنی از نمراتی که به بازی های معروف میده میشه اینجور برداشت کرد. به یه بازی که همه سایت های مهم 9.5 و 10 میدن اومده 8 داده، اینجا دقیقا برعکس عمل کرده. به هر حال نمیشه که همه خوب و بد رو درست تشخیص ندن و Tom Mc'Shea درست تشخیص بده :دی حالا قضیه TLoU و Beyond که مشخصه ولی اینم خیلی باحاله :دی

The Legend of Zelda: Skyward Sword
IGN 10
Edge 10
Eurogamer 10
Game Informer 10
Tom Mc'Shea 7.5

آخرین ویرایش:
حرفت به صورت کلی درسته ولی این Tom Mc'Shea من دقیقا نمی دونم قضیه ـش چیه :دی یه جورایی میخواد بگه من خیلی متفاوت و خفن هستم، یعنی از نمراتی که به بازی های معروف میده میشه اینجور برداشت کرد. به یه بازی که همه سایت های مهم 9.5 و 10 میدن اومده 8 داده، اینجا دقیقا برعکس عمل کرده. به هر حال نمیشه که همه خوب و بد رو درست تشخیص ندن و Tom Mc'Shea درست تشخیص بده :دی

The Legend of Zelda: Skyward Sword
IGN 10
Edge 10
Eurogamer 10
Game Informer 10
Tom Mc'Shea 7.5
آخه اگه بخوایم امتیاز GS رو هم از متا حذف کنیم که چیزیش نمیمونه دیگه ... :d یه سایت هم که اومده این وسط بین امتیازات پایین یه نمره بالا داده اینجوری برخورد میکنین! :d شما خودت منتقد خودت شو برو بازی رو انجام بده ببین به امتیاز GS نزدیک تره یا متا ؟!

خندت نگیره ،‌ تا جایی که یادمه اونجا هم بنده اومدم و از امتیاز و متای Uncharted 3 دفاع کردیم ولی شما هستید که به تمام عالم و ادم شک دارید !
حالا بلاخره چیکار کنیم حرف سوپر فن بوی مثل شما رو قبول کنیم یا قسم حضرت عباس رو ؟؟
اگه امتیاز 8 این سایت به tlou معتبر نیست پس این امتیاز 9 به beyond هم قابل انکار هست ...
بنظر من که اینطور نیست . منتها شماها به عنوان و امتیازی که داده شده شک دارید .
شما اونجا اصلا كاري به دفاع از انچارتد نداري ، رسما گفتي درصورتي كه يه باز ي متاش بالاي 90 بشه اگر حتي سايت هايي مثل ign و gs وedge به بازي كمتر از 9 بدن نمرشون پشيزي نمي ارزه.
حالا بعد tlou يه 180 زدي متا ديگه مهم نيست و فقط gsشد مهم ، البته نظر شخصيته براي من هم مهم نيست ولي ديدم حرف از تغيير موضع زدي گفتم يه ياداوري كرده باشم .
موضع اكثر فن هاي سوني هم مشخصه أصولا نظر عموم سايت ها مهم كه همون متاس و از اونجايي كه نمرات gs پرت نه نمره 8 tlou ارزشي داره براشون نه نمره 9 هش به beyond.
اعتبار IGN و EDGE اصلا به پای GS نمیرسه . البته بعد از اون رسوایی که برای GS به وجود اومد و چندتا از منتقدای معروفشون اخراج شدن ، خیلیا میگن اعتبارش کمتر شده . اما منتقدهای دیگه ای جایگزین شدن و طبق معیار های سایت به بازیها امتیاز میدن . اینطور نیست که طرف بتونه سلیقه شخصیش و تو نقد به راحتی اعمال کنه . به هر حال از نظر خیلی ها این سایت امتیازش بیشترین اعتبار و داره .
الان شما با چه مقياسي ميگي edge يا ign از gs پايينترن ازنظر بازديد سايت كه ign أوله از نظر منتقد و سخت گيري هست كه edge سلام ميرسونه از لحاظ قدمتم كه جزو اولين مجلات تخصصي گيمه !!!مسئله رو بشكلا في خيلي خوبه
تازه اين مال موقعي هست كه gs gs بود نه الان كه باتوجه به خلاف جهت اب شنا كردنش و نمرات خوشحالش خيلي ها اسم اين سايت رو ميشنون دلشون ضعف ميره از خنده

نتیجه ای که من بهش تو این تاپیک رسیدم اینه
هر بازی که متای کمتری بگیره موفقتره چون تونسته به هدفش که ایجاد دو دستگی و اختلافه بین منتقدا و طرفداراست برسه عجب منطق زیبایی :bighug:
اصلا چیز عجیب و سختی نیست درکه اینکه کیج خراب کرده توجیه کردنم نمیخواد باید قبول کرد که کیج گند زده و حتی تو روایت داستان که نقطه ی قوت بازیای قبلیش بود و باعث میشد منتقدا ایرادای گیم پلی نداشته ی بازیاش رو فراموش کنن هم ضعیف عمل کرده همین 74 هم از سر بازی زیاده چون غیر از گرافیک رسما هیچی نداره تو صنعتی که بازیایی مثل MGS4,GTA V,TLOU داریم که داستانی عالی با روایتی فوق العاده و گرافیکی بی نقص ارائه میدن متای 74 برای بیاند از سرشم زیاده چون با توجه به نقدا همون یه مقدار گیم پلی یا دکمه زنیشم تو بخش مبارزات افت کرده نسبت به HR ربطیم به تغییر سلیقه ی منتقدا نداره بازی اگه خوب بود مثل TWD یا خود HR تحسین میشد
در کل همش نزنید همین

آخه اگه بخوایم امتیاز GS رو هم از متا حذف کنیم که چیزیش نمیمونه دیگه ... :d یه سایت هم که اومده این وسط بین امتیازات پایین یه نمره بالا داده اینجوری برخورد میکنین! :d شما خودت منتقد خودت شو برو بازی رو انجام بده ببین به امتیاز GS نزدیک تره یا متا ؟!
نگفتم که امتیاز GS رو حذف کنیم، GS هم یه سایته مثل بقیه و حتی اعتبارش هم از خیلی سایت های دیگه بیشتر هست. من منظورم اینه که صرفا امتیاز GS رو ملاک قرار ندیم :دی الان GS به Beyond داده 9، شاید خود من هم بازی کنم بهش 9 یا بیشتر بدم ولی کلا نباید GS رو از چیزی که هست بالاتر نشون بدیم. هر چند من کلا حرفم با شخص Tom Mc'Shea هست، یعنی شرط می بندم GTA V رو هم نقد می کرد بهش بالای 8 نمی داد :دی

شما اونجا اصلا كاري به دفاع از انچارتد نداري ، رسما گفتي درصورتي كه يه باز ي متاش بالاي 90 بشه اگر حتي سايت هايي مثل ign و gs وedge به بازي كمتر از 9 بدن نمرشون پشيزي نمي ارزه.
حالا بعد tlou يه 180 زدي متا ديگه مهم نيست و فقط gsشد مهم ، البته نظر شخصيته براي من هم مهم نيست ولي ديدم حرف از تغيير موضع زدي گفتم يه ياداوري كرده باشم .
موضع اكثر فن هاي سوني هم مشخصه أصولا نظر عموم سايت ها مهم كه همون متاس و از اونجايي كه نمرات gs پرت نه نمره 8 tlou ارزشي داره براشون نه نمره 9 هش به beyond.
شما عادت داری پست های چند سال پیش رو از زیر خاک درش میارید دیگه ؟؟ اونجا هم همین کارو کردید! من خودم شخصا خیلی وقته که متا رو نگاه نمیکنم مستقیما میرم سر وقت امتیاز GS و برام از متا بیشتر ارزش داره . اگه اونزمان گفتم IGN و Edge ... واسم معتبر بودن اما الان بنا به تجربه های شخصی که دارم امتیازی به غیر از GS واسم پشیزی ارزش نداره ! بولدش هم کردم که اگه بخوای 3-4 سال دیگه درش بیاری همینجور بولد مونده باشه!
اگه 9 beyond هم واست ارزش نداره متاسفم ...

ضمنا باید منتظر یک نمره ی تاریخی دیگه از استاد تام چیک باشیم که اگه بخواد خیلی بالا نمره بده 2 هست :|
چون از اون منتقدهایی هست که تو بازی ها به آزادی عمل و جنبه ی فان بودن بازی خیلی اهمیت می ده و گیم پلی خوب براش خیلی خیلی مهمه :d

این چرا اینجوری شد؟:دی
من که با کانسپت بازی خیلی حال میکنم، نقدها رو نخوندم اگه از داستان وکنترل ایراد نگرفته باشن، بقیه اش مهم نیست.
یعنی شرط می بندم GTA V رو هم نقد می کرد بهش بالای 8 نمی داد :دی
همون اون کار خوبی میکرد!:دی

کلا بنده خدا کیج و Beyond رو گن.گ بنگ کردن رفت!:دی اکثر انایی که امتیاز پایین دادن گفتن اصلا بازی نساخته که حالا بخواد بد یا خوب باشه! نکته اینه انایی که تونستن Beyond رو به عنوان بازی بپذیرن حال کردن اما باقی رسما ترکوندنش!

نگفتم که امتیاز GS رو حذف کنیم، GS هم یه سایته مثل بقیه و حتی اعتبارش هم از خیلی سایت های دیگه بیشتر هست. من منظورم اینه که صرفا امتیاز GS رو ملاک قرار ندیم :دی الان GS به Beyond داده 9، شاید خود من هم بازی کنم بهش 9 یا بیشتر بدم ولی کلا نباید GS رو از چیزی که هست بالاتر نشون بدیم. هر چند من کلا حرفم با شخص Tom Mc'Shea هست، یعنی شرط می بندم GTA V رو هم نقد می کرد بهش بالای 8 نمی داد :دی
مگه متا امتیاز خود سایت ها نیست ، یعنی امتیاز سایت ها رو جمع میکنه و میانگین رو بدست میاره میشه متا . :d ولی نکته ای که اینجا هست شاید منتقد هایی باشن که بنا به دلایلی امتیاز پایین بدن مثل تام چیک و ... اگه بده 3 ، متا به گند کشیده نمیشه با کل مخلفاتش ؟! :d جالبه که از اعتبار صحبت میشه ولی بنظرم متا تا یه حدی اعتبار داره اونم تا وقتی که ثبات بین امتیاز ها برقرار باشه . امتیاز GS به tlou کم نبود هر چند امتیاز های پایینتری هم داشت .

ضمنا باید منتظر یک نمره ی تاریخی دیگه از استاد تام چیک باشیم که اگه بخواد خیلی بالا نمره بده 2 هست :|
چون از اون منتقدهایی هست که تو بازی ها به آزادی عمل و جنبه ی فان بودن بازی خیلی اهمیت می ده و گیم پلی خوب براش خیلی خیلی مهمه :d

استاد تام چیک بر عکس روند متا امتیاز میده, فکر کنم به این بازی ۵/۵ بده, کلا نمرات این سایت جنجال برانگیز بوده.

بنظرم بازم امتیاز معتبر هست! همینطور امتیازش به tlou . منتها ما قبول میکنیم منتها شما هستید که هر وقت عشقتون میکشه قبول میکنید، و هر وقت حالتون بد میشه قبول نمیکنید ... اشخاصی مثل خودت هستن که تو کتشون نمیره! من اگه پست نمیدم ولی صحبت های دلنشینتون رو میبینم الام چند ساله کارم اینه! تا یه پست تاریخی و سرشار از ترول نباشه جواب نمیدم چون قدیمی شدید!
خیلی مواقع شده GS سلیقه ای نمره میده و مشخصا با سلیقه بقیه هم جور میاد . حالا یه عنوان معرفی کن که از این سایت 9 گرفته باشه و عنوان بدی باشه؟! نمونش Metro LL هست که متاش 8 هست ولی GS 9 داده! کسایی که این بازیرو انجام دادن مطمعنا امتیازشون زیر 9 به این بازی نیست! بحث Beyond هم هیمنطوره باید امتحان بشه و بعد نظر داد . ولی من به GS شک ندارم! نمیدونم چرا شما به عنوان سوپر سونی فن به امتیازش شک داری ! :-j قطعاً در زمینه گرافیک ، جلوه های ویژه ، انیمیشن این بازی حرف های زیادی واسه گفتن داره و شکی نیست، همینطور که واسه بازی Rage بود و بقیه ...

بیخیال، این حرف ها رو کسی میزنه که کل فروم با تک تک پست های تاریخیش آشنا نباشن.

برای من یکی فقط نمره گیم اسپات معتبره وبس که اونم 9/10 داده .............دمش گرم مثل همیشه عادلانه ومعقول:bighug:

مگه متا امتیاز خود سایت ها نیست ، یعنی امتیاز سایت ها رو جمع میکنه و میانگین رو بدست میاره میشه متا . :d ولی نکته ای که اینجا هست شاید منتقد هایی باشن که بنا به دلایلی امتیاز پایین بدن مثل تام چیک و ... اگه بده 3 ، متا به گند کشیده نمیشه با کل مخلفاتش ؟! :d جالبه که از اعتبار صحبت میشه ولی بنظرم متا تا یه حدی اعتبار داره اونم تا وقتی که ثبات بین امتیاز ها برقرار باشه . امتیاز GS به tlou کم نبود هر چند امتیاز های پایینتری هم داشت .
داریم در مورد GS صحبت می کنیم نه Q2T :دی دیگه خودت میدونی که قدمت GS چقدر زیاده و بین گیمرها چقدر اعتبار داره (البته قبلا اعتبار بیشتری داشت به نظرم :دی)، نمیگم GS بیاد عین بقیه امتیاز بده ولی دیگه اینقدر هم متفاوت بازی نباید در بیاره. Fable The Journey که از سری مورد علاقه خودم هست رو مثال میزنم، من خودم با بازی حال کردم، با تمام مشکلاتش کنار اومد، از همه کاستی هاش گذشتم ولی آخرش دیگه نتونستم بهش بیشتر از 7.5 بدم، جناب Tom Mc'Shea خیلی شیک بهش داد 8 :دی حالا یه بار اینجوری بشه، دو بار، سه بار ولی دیگه این بابا از حد خودش داره میگذرونه به نظرم :دی

کلا بنده خدا کیج و Beyond رو گن.گ بنگ کردن رفت!:دی اکثر انایی که امتیاز پایین دادن گفتن اصلا بازی نساخته که حالا بخواد بد یا خوب باشه! نکته اینه انایی که تونستن Beyond رو به عنوان بازی بپذیرن حال کردن اما باقی رسما ترکوندنش!
خوب وقتی طرف انقدر قاطیه که میره تو بفتا سخنرانی و جلوی اون همه آدم حسابی میگه ما داریم یک الگوریتم برای دوربین بازی هامون آماد می کنیم که دوربین در فیلم های اسکورسیزی رو شبیه سازی میکنه با این ادم باید چیکار کرد؟ کوجیما هم عشق کارگردانی فیلم داره ولی لا اقل اون گیم پلی بازی هاش درجه یک هستش و میتونه داستانی در حد متال گیر 2 بنویسه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or