امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
ماشاالله تو یه روز یه تایپیک 13 صفحه بره جلو ، یعنی شاهکار . تا حالا که تو بازی سنتر چنین سابقهای وجود نداشته که تو 7-8 ساعت 13 صفحه یه تایپیک بره جلو !! حتی E3 2013 هم اینطوری نبود :d

یعنی به نظر شما حق the last of us همون نمره 8 بود؟:|
بزار اول برم تو تانک بعد بگم:dآره زیادشم بود.البته این نظر منه و 100 البته خود بچه ها متخصص ترن تو این زمینه.اوریجشم خریدم ولی اصلا کشش نداشت و به زور خودمو نشوندم پای tv تا تمومش کنم(GTA رو هم که نیم ساعت بیشتر نتونستم تحمل کنم).گرافیک هم که نگو چنگی به دل نمیزد.

اون بابایی که تو تاپیک TLOU میگفت فقط نمره Gamespot مهمه رو بیارید اینجا پست بده :-j
بنظرم بازم امتیاز معتبر هست! همینطور امتیازش به tlou . منتها ما قبول میکنیم منتها شما هستید که هر وقت عشقتون میکشه قبول میکنید، و هر وقت حالتون بد میشه قبول نمیکنید ... اشخاصی مثل خودت هستن که تو کتشون نمیره! من اگه پست نمیدم ولی صحبت های دلنشینتون رو میبینم الام چند ساله کارم اینه! تا یه پست تاریخی و سرشار از ترول نباشه جواب نمیدم چون قدیمی شدید!
خیلی مواقع شده GS سلیقه ای نمره میده و مشخصا با سلیقه بقیه هم جور میاد . حالا یه عنوان معرفی کن که از این سایت 9 گرفته باشه و عنوان بدی باشه؟! نمونش Metro LL هست که متاش 8 هست ولی GS 9 داده! کسایی که این بازیرو انجام دادن مطمعنا امتیازشون زیر 9 به این بازی نیست! بحث Beyond هم هیمنطوره باید امتحان بشه و بعد نظر داد . ولی من به GS شک ندارم! نمیدونم چرا شما به عنوان سوپر سونی فن به امتیازش شک داری ! :-j قطعاً در زمینه گرافیک ، جلوه های ویژه ، انیمیشن این بازی حرف های زیادی واسه گفتن داره و شکی نیست، همینطور که واسه بازی Rage بود و بقیه ...

فکر کنم من نظر کسی دیگه ای رو پرسیده بودم:)

بزار اول برم تو تانک بعد بگم:dآره زیادشم بود.البته این نظر منه و 100 البته خود بچه ها متخصص ترن تو این زمینه.اوریجشم خریدم ولی اصلا کشش نداشت و به زور خودمو نشوندم پای tv تا تمومش کنم(GTA رو هم که نیم ساعت بیشتر نتونستم تحمل کنم).گرافیک هم که نگو چنگی به دل نمیزد.

، kimsungbabak بهتر بود به همون نظر من قانع میشدی!!!! :|

بنظرم بازم امتیاز معتبر هست! همینطور امتیازش به tlou . منتها ما قبول میکنیم منتها شما هستید که هر وقت عشقتون میکشه قبول میکنید، و هر وقت حالتون بد میشه قبول نمیکنید ... اشخاصی مثل خودت هستن که تو کتشون نمیره! من اگه پست نمیدم ولی صحبت های دلنشینتون رو میبینم الام چند ساله کارم اینه! تا یه پست تاریخی و سرشار از ترول نباشه جواب نمیدم چون قدیمی شدید!
خیلی مواقع شده GS سلیقه ای نمره میده و مشخصا با سلیقه بقیه هم جور میاد . حالا یه عنوان معرفی کن که از این سایت 9 گرفته باشه و عنوان بدی باشه؟! نمونش Metro LL هست که متاش 8 هست ولی GS 9 داده! کسایی که این بازیرو انجام دادن مطمعنا امتیازشون زیر 9 به این بازی نیست! بحث Beyond هم هیمنطوره باید امتحان بشه و بعد نظر داد . ولی من به GS شک ندارم! نمیدونم چرا شما به عنوان سوپر سونی فن به امتیازش شک داری ! :-j قطعاً در زمینه گرافیک ، جلوه های ویژه ، انیمیشن این بازی حرف های زیادی واسه گفتن داره و شکی نیست، همینطور که واسه بازی Rage بود و بقیه ...
شما هنوز اون فتوايي كه توتاپيك uncharted 3 دادي موجود لطفا حرف از تغيير موضع نزن كه خندمون ميگيره
ضمنا قطعا وقتي ign و edge و cvg و....كه هركدومشون به تنهايي معتبرتر ومتعادل تر از gs هستن به صورت مشترك به بازي نمره يكسان ميدن چه بالا و چه پايين ارزش بازي رو مشخص ميكنه والبته در درجه بالاتر متا كه ميانگين همس.

این بازی خلاصه میشه توی این دوتا خط منتقد مجله ی EDGE:
Yet this is a game almost entirely bereft of tension, one in which failure goes largely unpunished and is almost always inconsequential. There is emotion here, but it’s felt passively, as spectator instead of player
1- خالی از تنش
2- احساسات مصنوعی
3- بی اهمیتی مجازات برای باخت
4- بیننده اید،نه بازیکن!:bighug:

پ.ن: نمرات متا باید در بخش Movie ثبت بشن!

شما هنوز اون فتوايي كه توتاپيك uncharted 3 دادي موجود لطفا حرف از تغيير موضع نزن كه خندمون ميگيره
ضمنا قطعا وقتي ign و edge و cvg و....كه هركدومشون به تنهايي معتبرتر ومتعادل تر از gs هستن به صورت مشترك به بازي نمره يكسان ميدن چه بالا و چه پايين ارزش بازي رو مشخص ميكنه والبته در درجه بالاتر متا كه ميانگين همس.

اعتبار IGN و EDGE اصلا به پای GS نمیرسه . البته بعد از اون رسوایی که برای GS به وجود اومد و چندتا از منتقدای معروفشون اخراج شدن ، خیلیا میگن اعتبارش کمتر شده . اما منتقدهای دیگه ای جایگزین شدن و طبق معیار های سایت به بازیها امتیاز میدن . اینطور نیست که طرف بتونه سلیقه شخصیش و تو نقد به راحتی اعمال کنه . به هر حال از نظر خیلی ها این سایت امتیازش بیشترین اعتبار و داره .

خندت نگیره ،‌ تا جایی که یادمه اونجا هم بنده اومدم و از امتیاز و متای Uncharted 3 دفاع کردیم ولی شما هستید که به تمام عالم و ادم شک دارید !
حالا بلاخره چیکار کنیم حرف سوپر فن بوی مثل شما رو قبول کنیم یا قسم حضرت عباس رو ؟؟
اگه امتیاز 8 این سایت به tlou معتبر نیست پس این امتیاز 9 به beyond هم قابل انکار هست ...
بنظر من که اینطور نیست . منتها شماها به عنوان و امتیازی که داده شده شک دارید .
اعتبار IGN و EDGE اصلا به پای GS نمیرسه . البته بعد از اون رسوایی که برای GS به وجود اومد و چندتا از منتقدای معروفشون اخراج شدن ، خیلیا میگن اعتبارش کمتر شده . اما منتقدهای دیگه ای جایگزین شدن و طبق معیار های سایت به بازیها امتیاز میدن . اینطور نیست که طرف بتونه سلیقه شخصیش و تو نقد به راحتی اعمال کنه . به هر حال از نظر خیلی ها این سایت امتیازش بیشترین اعتبار و داره .
دقیقا ، منتقدی مثل VanOrd رو داره ... جالبه که هیچوقت امتیازش اعتبار نداره ولی دوستان میل دارن اولین امتیاز رو از این سایت ببینین و کل بحث تاپیک اختصاص داده بشه به همین سایت!:)

مگه من حرفي از گيم پلي زدم توي اين پاراگراف؟؟من گفتم اين دوتا بازي از Beyond سرترن.(كلي)

اين سبك مگه گيم پلي داره كه بخواي بر اون اساس بازي هاش رو مقايسه كني؟؟مهمترين عامل توي اين سبك داستان هستش كه توي اين زمينه The Walking Dead عالي بود.
گیم پلی نداره؟عجب!پس این نمراتی که سایتا به گیم پلی میدن چیه؟:-/ پس این قضیه چهارتا دکمه وفیلم چیه؟
و همچنین گرافیک با این عظمت=پشمک:-/
اگه این بازی نیست اون خوده فیلمه!چون خیلیا رو سراغ دارم قسمت به قسمتش رو دانلود میکردن تو گوشی میدیدن. من عاشق این سبکم ولی فقط به خاطر داستان باید یکی متاش بالا 90 شه یکی 74؟

خندت نگیره ،‌ تا جایی که یادمه اونجا هم بنده اومدم و از امتیاز و متای Uncharted 3 دفاع کردیم ولی شما هستید که به تمام عالم و ادم شک دارید !
حالا بلاخره چیکار کنیم حرف سوپر فن بوی مثل شما رو قبول کنیم یا قسم حضرت عباس رو ؟؟
اگه امتیاز 8 این سایت به tlou معتبر نیست پس این امتیاز 9 به beyond هم قابل انکار هست ...
بنظر من که اینطور نیست . منتها شماها به عنوان و امتیازی که داده شده شک دارید .
مشکل شما اینه که هنوز نفهمیدید نظر یه منتقد به تنهایی هیچ ارزشی نداره بلکه مجموع نظرها و به طور کلی نمره میانگین ارزش داره. THE LAST OF US یه شاهکار هستش چون نمره میانگینش شده 95 و این یه بازی متوسط هستش که میانگین نمرش شده 75.

آقا وسط این بحث نمرات و فحش هایی که روانه کیج میشه من جداً امشب خیلی خوشحال شدم وقتی اومدم تو تاپیک. چون دیدم یه سری از دوستانی پست دادن که از بعد قضیه امتیازات TLOU به طرز عجیبی کلاً پیداشون نبود تو فروم! ما هم نگران که نکنه اتفاقی افتاده باشه واسشون!

دمتون گرم از نگرانی درمون آوردید:bighug:

آخرین ویرایش:
الان باید بخندیم ما؟؟؟؟؟:-/
اول طرفت رو بشناس و حرفت رو مزه مزه کن بعد خواستی پست بده!!!!

تیکرو تو انداختی, اسپمو تو دادی جو تو متشنج کردی بعد من مزه مزه کنم؟

طرفم خودش خودشو میشناسونه نیازی نیست من زحمت بکشم, تاپیک داره راه خودشو میره اومدی تیکه انداختی جوابتو دادم!!!! دعوا نداره که!!!!!! جنبه داشته باش!

آخرین ویرایش:
مشکل شما اینه که هنوز نفهمیدید نظر یه منتقد به تنهایی هیچ ارزشی نداره بلکه مجموع نظرها و به طور کلی نمره میانگین ارزش داره. THE LAST OF US یه شاهکار هستش چون نمره میانگینش شده 95 و این یه بازی متوسط هستش که میانگین نمرش شده 75.
شما هم مشکلت اینه که باید قبول کنی نظرات همیشه مثل هم نیست . بعضی از عنوان ها ساختارشون با بقیه فرق داره و به سختی میشه خوب و بد بازی رو تشخیص داد ! یعنی از دسترس منو شما خارجه . منتقد های حرفه ای بنظرم تو همیچین مواقع معبتر تر هستن ، بهرحال یه مرجع باید داشته باشیم متا هم خوبه ولی خوبترش اینه که به امتیاز خود سایت های معتبر هم یه سر بزنی ... مخصوصا GS .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or