امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
البته بهتره زياد به سبك بازي گير نديم چون با همين سبك HR و صد البته The Walking Dead قبلا عرضه شدن كه ديدم چطور مورد استقبال منتقدها قرار گرفتن پس نشون ميده Beyond از اين دوتا بازي سطحش پايين تره و بايد اين مورد رو قبول كنيد.

خود من بعد نمايش اوليه بازي خيلي بهش اميدوار شده بودم ولي بعد نمايش E3 كلا زد حال خوردم.

جداي از فن بازي، بيشتر از بازي هاي ديويد كيج، اينكه خودش رو منجي صنعت گيم ميدونه آزار دهنده هستش.ken Levine هم خودش رو اينقدر تحويل نميگيره.

سبك بازي هايي كه ميسازه اتفاقا جالبه ولي ديگه اصلا چيز فوق العاده اي نيست.به نظرم بهتر كيج يكم به جاي سخنراني هاي بيهوده بشينه ببينه ديگران چطوري با تركيب گيم پلي و داستان و صد البته اتمسفر هاي فوق العاده بازي ميسازنن.چيزي كه The Walking Dead رو از اين عنوان سرتر ميكنه اتمسفر و داستانش هست(البته بايد بازي كرد و صد در صد نظر داد)

حداقلش اين باعث ميشه كه تا يك مدت كلمه استاد رو با احتياط بيشتري يك عده بكار ببرن.

تا حالا یه همچین متای در هم پرهمی ندیدم 8-| :دی

2 تا 4 دادن از اونور کلی 9 و یه دونه 10 داره این وسط هم کم 6-7 نداره ! چرا اینجوریه!؟ :| :دی از هر عددی 0-100ــیی که بگی یکی تو امتیازهای بازی پیدا میشه :دی
18630943814022838070.png

این متا هم 2 تا خوبی داره ! :-"
یکی اینکه این آقای کیج یکم کمتر مصاحبه میفرماین و سعی میکنه تایم بیشتری برا بازیش بگذاره :p :دی
باعث روشن شد چراغ دل یه سری شده.. :| که اون ها رو هم ارجاع میدهیم به نقد

تقریبا آخرای بازیم

حالا میفهمم که چرا Walking Dead پارسال اول شد .

حداقلش اين باعث ميشه كه تا يك مدت كلمه استاد رو با احتياط بيشتري يك عده بكار ببرن.
حتی دستگاه اجرای بازی رو نداری که بازی رو test کنی بچه هارو نصیحت هم میکنی؟

اینکه بازی ناامید کننده بوده که کاملا واضحه، ولی خب اونی که طرفدار بازی های دیوید کیج هست میره بازی رو تهیه میکنه مثل خودم :دی ولی اینقدر نگید دیوید کیج به هدفش رسید و اینا. هدفش این بوده بازیش 4 و 5 بگیره؟ متای Indigo Prophecy فکر کنم 86 بود، متای Heavy Rain هم 87 بود. این یعنی کیج علاوه بر اینکه بازی متفاوت ساخته و دیدگاه جدیدی وارد دنیای بازی کرده، در جلب نظر منتقدین هم موفق بوده، یعنی موفقیت کامل :دی ولی اینجا در جلب نظر منتقدین خیلی موفق نبوده، البته نمراتش خیلی هم ضعیف نیستن و متای 75 اینجاها هم یعنی خوب رو به بالا، ولی خداییش نگید انتظار داشتیم متاش 75 بشه! فعلا میتونم بگم خاک تو سر کیج :| :دی

بزرگترین نتیجه ای که از نمره های بیاند گرفتم اینکه گیم اسپات دیگه یه منبع معتبر واسه تشخیص ارزش یه بازی نیست به بازی مثل تلو با متای 95 میاد 8 میده به GTA V با متای 97 نمره ی 9 رو میده بعد به این با متای 74 نمره ی 9 رو میده
متای بازیم از 50 نقد 74 که یه شکست بزرگ برای کیج به حساب میاد خود من دوست داشتم متاش حداقل 80 بشه

ینی میگی گیم پلی از واکینگ دد بدتره؟بابا اون گیم پلیش شکنجه بود +گرافیکش فاجعه بود.منم جای سواله برام واکینگ دد چه برتری نسبت به بیاند و هوی رین داره با اون متا؟
گرافیک؟موزیک؟گیم پلی؟من خودم تنها دلیلی که این همه عاشقش شدم داستان زیبا و روایت قشنگ ترش بود...دیگه نمیدونم چی داشت!

مگه من حرفي از گيم پلي زدم توي اين پاراگراف؟؟من گفتم اين دوتا بازي از Beyond سرترن.(كلي)

اين سبك مگه گيم پلي داره كه بخواي بر اون اساس بازي هاش رو مقايسه كني؟؟مهمترين عامل توي اين سبك داستان هستش كه توي اين زمينه The Walking Dead عالي بود.

حتی دستگاه اجرای بازی رو نداری که بازی رو test کنی بچه هارو نصیحت هم میکنی؟

برو بابا.

واسه خود من که نمره پشیزی ارزش نداره(نمونش اسکار خودمون:d).ولی اگه یکی ازم خواست یه سایت درست درمون واسه امتیازات گیما معرفی کنم تا بتونه بهش استناد کنه قطعا گیم اسپات رو معرفی میکنم:dاین چند مدت که دارم رصدش میکنم حق همه رو میزاره کف دستش بدون تعارف و جو زدگی:d

بابا این روشن فکریهای بی موقع رو بذارید کنار! الان متا 90 بود میگفتید بیچاره حقشو ضایع کردند! ولی الان که 74 شده میگید سلیقه ای هست و عالیه و همینم خوبه و همینقدر انتظار داشتیم و نمیدونم دیوید برای متا 74 بازی ساخته و....:|

واسه خود من که نمره پشیزی ارزش نداره(نمونش اسکار خودمون:d).ولی اگه یکی ازم خواست یه سایت درست درمون واسه امتیازات گیما معرفی کنم تا بتونه بهش استناد کنه قطعا گیم اسپات رو معرفی میکنم:dاین چند مدت که دارم رصدش میکنم حق همه رو میزاره کف دستش بدون تعارف و جو زدگی:d

گیم اسپات همچین هم حق را نذاشته کف دستش. بهش 9 داده. ;)
------------------------------------
این IGN و GAMESPOT دیگه دارن حال من را به هم میزنن. قشنگ معلومه از روی لج بازی با هم نمره میدن. یه جا اون میده 9 این میده 6 ، یه جا این میده 6 اون میده 9.
تو این سالها نمرات IGN خیلی منطقی تر شده نسبت به گیم اسپات . واقعا کجاست اون گیم اسپات 10 سال پیش که باهاش حال میکردم :-/

یعنی به نظر شما حق the last of us همون نمره 8 بود؟:|

البته از این باباها برعکسش خیلی بیشتر بود که الان منتظرشونیم:دی

04c16e8e5e6b858d5.jpg

این حرف رو من قبل از اینکه TLOU رو بازی کنم زدم و هنوزم سر حرفم هستم . شما یه پست از من پیدا کن که گفته باشم نمره GS واسه من مهمه . درضمن من چندین بار گفتم که TLOU واقعا overrated شده هست . در کل بیخیال این بحث بشید بهتره :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or